Michelle 24. marec 2005 Prijavi Deli 24. marec 2005 <{POST_SNAPBACK}>Joj, kolk sm ti fouš. Jst imam pa zelo slabe zobe. Pa lahko karkoli naredim. En drek.Ej, jst moram pa za diplomo delat, pa tudi nič ni. Do 16ih sem v službi, potem domov, pod tuš ... in najraje bi šla spat. Joj vem Jaz tud dvomim, koliko bom danes kaj spala Ob pol 5ih se grem spet ucit.... Za Ribico tudi jaz drzim pesti... Citiraj Knowledge of what is possible is the beginning of happiness. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aiwa 24. marec 2005 Prijavi Deli 24. marec 2005 verjetno je pri mamici... al pa s svojimi... zdej lih ni trenutek za net. bo verjetno prec k bo lahk. jz ful držim da bo vse najbolš kokr je lahk Citiraj spet se mi je na bolš poslabšal Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 24. marec 2005 Avtor Prijavi Deli 24. marec 2005 no ja, odvisno kaj dogaja, saj ne mroes bit skoz kar tam... najbrz bi se itak javila, jasno. Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Behemoth 24. marec 2005 Prijavi Deli 24. marec 2005 Ah misti, pol pa sva že dva. Ja jaz mam orng občutljive zobe. Edino kar še nimam zablombirano so srednji zobi, pa še ti počasi gredo Citiraj Je suis FÉROCE, FABULEUX ET PARFAIT! If you have great passion, then you can do high fashion! Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aiwa 24. marec 2005 Prijavi Deli 24. marec 2005 bla bla bla... sem pršla počwekat... a od katje nismo nč slišal? bomo pol pozno al pa jutri... sigurno... no zdej si bom pa kej za gledat naštimala... morm pogledat kje sem ostala... Citiraj spet se mi je na bolš poslabšal Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Behemoth 24. marec 2005 Prijavi Deli 24. marec 2005 mmm jaz bi tudi šel neki gledat Citiraj Je suis FÉROCE, FABULEUX ET PARFAIT! If you have great passion, then you can do high fashion! Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aiwa 24. marec 2005 Prijavi Deli 24. marec 2005 maš kej v mislih? kaj pa sploh rad gledaš? Citiraj spet se mi je na bolš poslabšal Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Behemoth 24. marec 2005 Prijavi Deli 24. marec 2005 jaz full rad kake grozljivke gledam - posebi če je kaka sexi oseba v bližini da se je lahko primem al pa kake komedija - love story ti? Citiraj Je suis FÉROCE, FABULEUX ET PARFAIT! If you have great passion, then you can do high fashion! Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aiwa 24. marec 2005 Prijavi Deli 24. marec 2005 grozljivke, komedije in predvsem ZNANSTVENA FANTASTIKA... yeah hehe... tko da ful rada kšne fajne znanstveno fantastične nadaljevanke gledam... Citiraj spet se mi je na bolš poslabšal Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Behemoth 24. marec 2005 Prijavi Deli 24. marec 2005 aha, sej meni Sci-Fi tudi sedejo Citiraj Je suis FÉROCE, FABULEUX ET PARFAIT! If you have great passion, then you can do high fashion! Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aiwa 24. marec 2005 Prijavi Deli 24. marec 2005 kjul ti si zakon no sej zdele si bom naštimala pa mal pogledala.. zih me bo pred koncem zmankal... sem že ful zmatrana dons. Citiraj spet se mi je na bolš poslabšal Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Behemoth 24. marec 2005 Prijavi Deli 24. marec 2005 ti le.No ok, se jutr kej slišva Lepo gledaj in lepo sanjaj Citiraj Je suis FÉROCE, FABULEUX ET PARFAIT! If you have great passion, then you can do high fashion! Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aiwa 24. marec 2005 Prijavi Deli 24. marec 2005 hwawa... bomo jutr čwekal naprej Citiraj spet se mi je na bolš poslabšal Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Behemoth 24. marec 2005 Prijavi Deli 24. marec 2005 prosim Ns jutri Citiraj Je suis FÉROCE, FABULEUX ET PARFAIT! If you have great passion, then you can do high fashion! Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aiwa 25. marec 2005 Prijavi Deli 25. marec 2005 br jutr... no zdej se grem pa raztegnit...pa en fruštek narest... pa pogledat kwa vse bomo dons počel... Citiraj spet se mi je na bolš poslabšal Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aiwa 25. marec 2005 Prijavi Deli 25. marec 2005 a res? jz tud!!! mislim nisem zamudila v službo ker nisem šla... ampak budilke nisem slišala... mam tko naštiman da mi vsak dan zvoni od pon do pet ob isti uri. in mogla sem jo ugasnt... ampak jz se RES NE SPOMNEM da bi SPLOH zvonila. no tkole šibam do dohtarce po bolniški list, pa še en opravek mam...jao kok ščije zunej... kwa nej obuje... bi rabla ene gumjaste škorne...hehehe uuu sej res sej sem si kupla eno zadevo k ne premoč. super!! pametna aiwa Citiraj spet se mi je na bolš poslabšal Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aiwa 25. marec 2005 Prijavi Deli 25. marec 2005 ja ni lih za ven hodt. sem šla tud kle okol mal... hvala bohu da sem si kupla nepremočljive šuze. ma kwa njemu hwala, men hwala... dddd tko zdej mi pa neki časa ni treba vn... upam, da še par urc ne... da se zrihtam... da vse nardim kar mam za narest... pol pa kjul... Citiraj spet se mi je na bolš poslabšal Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aiwa 25. marec 2005 Prijavi Deli 25. marec 2005 no sam tok da veš da boš pogrešana... no sej verjetno tud mene popoldne ne bo.. k mam fulj stvari...zdele se ohlajam... matr sem se zgonila na steperju. i love it... no zdej mam še tri dni k se lohk tkole "matram". pa en oreng urnik si morm narest... kaj in kako bom med tednom migala... Citiraj spet se mi je na bolš poslabšal Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aiwa 25. marec 2005 Prijavi Deli 25. marec 2005 heheh... sem šla najprej do dohtarce bolniško zaključit... pol pa na steper hehebrezskrbi pr kilah me ne dohitiš... hehe Citiraj spet se mi je na bolš poslabšal Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aiwa 25. marec 2005 Prijavi Deli 25. marec 2005 ok evo zdej pa res pod tuš šibam... se vidjamo... če mi mami nav dala kej za delat Citiraj spet se mi je na bolš poslabšal Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
stankaa 25. marec 2005 Prijavi Deli 25. marec 2005 eto, ker ne vem kam bi to vtaknila... kaj se zdaj dogaja glede daril za birmance? razmišljam, da bi mojo birmanko povabila na kakšno pot, npr. v Anglijo, kjer bi se učila angleščino, obenem pa še potepala naokoli -seveda skupaj z mano, a je velik vprašaj, kako bi odreagirali na to starši... bomo videli, a mi da za mislit, nekaj bi ji rada za lepe spomine naredila, darila raznorazna tudi pozabiš, če niso točno za tvoje srčne želje izbrana, ampak kak poseben doživljaj pa ostane... Citiraj Življenje je PLES do nebes...Imejte se radi med seboj, vedno!live well, laugh often, love much (as you've never been hurt!) Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Behemoth 25. marec 2005 Prijavi Deli 25. marec 2005 oooo naš zajček is back No kaj bo pa dons lepega? Citiraj Je suis FÉROCE, FABULEUX ET PARFAIT! If you have great passion, then you can do high fashion! Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pika Pikica 25. marec 2005 Prijavi Deli 25. marec 2005 <{POST_SNAPBACK}>eto, ker ne vem kam bi to vtaknila... kaj se zdaj dogaja glede daril za birmance? razmišljam, da bi mojo birmanko povabila na kakšno pot, npr. v Anglijo, kjer bi se učila angleščino, obenem pa še potepala naokoli -seveda skupaj z mano, a je velik vprašaj, kako bi odreagirali na to starši... bomo videli, a mi da za mislit, nekaj bi ji rada za lepe spomine naredila, darila raznorazna tudi pozabiš, če niso točno za tvoje srčne želje izbrana, ampak kak poseben doživljaj pa ostane... Joj, Stankaa, jst grem še enkrat birmo delat, če boš moja botrca????? Po moje je to super ideja....najprej vprašaj starše, da ji ne boš dala upanja, pol bojo rekl pa NE! Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
stankaa 25. marec 2005 Prijavi Deli 25. marec 2005 me veseli, da se ti zdi o.k. ideja - seveda jo bom najprej predstavila staršem, če bodo Za, potem šele nadobudnemu dekletu Citiraj Življenje je PLES do nebes...Imejte se radi med seboj, vedno!live well, laugh often, love much (as you've never been hurt!) Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pika Pikica 25. marec 2005 Prijavi Deli 25. marec 2005 Kul, pol mi pa kartico pošlta... Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts
Pridruži se debati
Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.