aiwa 7. april 2005 Prijavi Deli 7. april 2005 kaj če te? veroizpovedi aiwine sm... hihi Citiraj spet se mi je na bolš poslabšal Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Behemoth 7. april 2005 Prijavi Deli 7. april 2005 aha ok nič več Si mi že razložila.Napizdavaš - najbavleš, podjebavleš, zafrkavaš, lažeš....pa take Citiraj Je suis FÉROCE, FABULEUX ET PARFAIT! If you have great passion, then you can do high fashion! Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aiwa 7. april 2005 Prijavi Deli 7. april 2005 lažem pa že ne hecam pa se včas ja Citiraj spet se mi je na bolš poslabšal Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Behemoth 7. april 2005 Prijavi Deli 7. april 2005 to je fajn Citiraj Je suis FÉROCE, FABULEUX ET PARFAIT! If you have great passion, then you can do high fashion! Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Michelle 7. april 2005 Prijavi Deli 7. april 2005 Zadela sem na lotu, malo manj kot 4000sit Sem pozabila pogledat, sem sele zdajle Citiraj Knowledge of what is possible is the beginning of happiness. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Behemoth 7. april 2005 Prijavi Deli 7. april 2005 glavno da si zadela :hepko: Citiraj Je suis FÉROCE, FABULEUX ET PARFAIT! If you have great passion, then you can do high fashion! Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aiwa 8. april 2005 Prijavi Deli 8. april 2005 uuu mišelki maš srečo! kjul. jz pa že ful dolg nisem igrala... bi bil že čas, da mal preizkusim svojo srečo... oz. da mal zaslužm. Citiraj spet se mi je na bolš poslabšal Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Behemoth 8. april 2005 Prijavi Deli 8. april 2005 hehe, sam 4 jurje ni lih full Citiraj Je suis FÉROCE, FABULEUX ET PARFAIT! If you have great passion, then you can do high fashion! Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aiwa 8. april 2005 Prijavi Deli 8. april 2005 sreča pa je xrosex Citiraj spet se mi je na bolš poslabšal Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Todika 8. april 2005 Prijavi Deli 8. april 2005 dele sem pa celo čokolado zmazala...mam kr mal slabo vest ma klinc gleda, je ful pasala Citiraj KO OVDE NE POLUDI, TAJ NIJE NORMALAN.... Bora Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Todika 8. april 2005 Prijavi Deli 8. april 2005 <{POST_SNAPBACK}> zaka pa tak fris? Citiraj KO OVDE NE POLUDI, TAJ NIJE NORMALAN.... Bora Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aiwa 8. april 2005 Prijavi Deli 8. april 2005 mistiii kaj je? Citiraj spet se mi je na bolš poslabšal Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Michelle 8. april 2005 Prijavi Deli 8. april 2005 <{POST_SNAPBACK}> Kaj je narobe? Citiraj Knowledge of what is possible is the beginning of happiness. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aiwa 8. april 2005 Prijavi Deli 8. april 2005 mene že skrbi klele... zdej pa nč ne pove... Citiraj spet se mi je na bolš poslabšal Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Misty 8. april 2005 Prijavi Deli 8. april 2005 Dej no povej no, saj veš da smo babe firbčne. Citiraj V sili se človek prelevi v genija. Yann Martel Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Misty 8. april 2005 Prijavi Deli 8. april 2005 <{POST_SNAPBACK}> bo boljše ... danes imam "jokast" dan. Vse mi gre na živce, aj hejt maj lajf, vse Mogoče je pa tole sam PMS, sej bo boljš. Citiraj V sili se človek prelevi v genija. Yann Martel Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Behemoth 8. april 2005 Prijavi Deli 8. april 2005 Ah misty, life is a bitch, get use to it. Na vse težave glej smejočki in ne žalujočki Btw, joooj aiwa, danes sem skoraj zaradi tebe tako pizdraijo naredil žNo ok, mi mamo zdej tako obdobje da k nam hodijo na prakso bodoče profesorice. No in, pol pa tam smo lih meli etiko in tam je ena full podobna aiwi, ej sem stvarno mislil it k njej pa rečt čaw aiwa, samo sem se lih spomnil, da kaj bi ti zavraga sploh delala tu, če pa si biznis woman joooj da sem tak loooool Citiraj Je suis FÉROCE, FABULEUX ET PARFAIT! If you have great passion, then you can do high fashion! Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aiwa 9. april 2005 Prijavi Deli 9. april 2005 hihihi behi... veš da profesorca pa že nam... kje mam pa živce mulce vzgajat... hehehehe oblubm, da se enkrat vidmo... sam kdaj pa ne vem. okej? mistiiii upam da je dons bolš. pobožek, objemček Citiraj spet se mi je na bolš poslabšal Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Behemoth 9. april 2005 Prijavi Deli 9. april 2005 <{POST_SNAPBACK}>hihihi behi... veš da profesorca pa že nam... kje mam pa živce mulce vzgajat... hehehehe oblubm, da se enkrat vidmo... sam kdaj pa ne vem. okej? mistiiii upam da je dons bolš. pobožek, objemček jaz pa bi bil, samo bi učil na srednjih šolah, ker takih malih mulcov že naom učil. Pa če pogledam naš razred.... Jah dobili se itaq bomo a ne? Če naoš ti k meni prišla, bom pa jaz k tebi Na mysti, še od mene en pobožek xrosex Citiraj Je suis FÉROCE, FABULEUX ET PARFAIT! If you have great passion, then you can do high fashion! Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
julijana 9. april 2005 Prijavi Deli 9. april 2005 Ne daj se, Mysti! Citiraj fish is mute-fish knows everything-G.B. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
devica 9. april 2005 Prijavi Deli 9. april 2005 Mystica my man Citiraj Dear Human,You've got it all wrong. You didn't come here to master unconditional love. That is where you came from and that is where you will return. You came here to learn personal love. Universal love. Messy love. Sweaty love. Crazy love. Broken love. Whole love. Infused with divinity. Lived through the grace of stumbling. Demonstrated through the beauty of... messing up. Often. You didn't come here to become perfect. You already are. You came here to be gorgeously human. Flawed and fabulous. And then to rise again into remembering. (unknown) Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aiwa 9. april 2005 Prijavi Deli 9. april 2005 lupčka vam pošiljam.... šibam jz pod tuš Citiraj spet se mi je na bolš poslabšal Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Behemoth 9. april 2005 Prijavi Deli 9. april 2005 evo jaz pa tebi nazaj enega Misti, sej bo šlo Citiraj Je suis FÉROCE, FABULEUX ET PARFAIT! If you have great passion, then you can do high fashion! Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Behemoth 9. april 2005 Prijavi Deli 9. april 2005 ja, pa se ga napij da naoš znala domu prit, pol pa bo šla žalost bek Citiraj Je suis FÉROCE, FABULEUX ET PARFAIT! If you have great passion, then you can do high fashion! Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aiwa 10. april 2005 Prijavi Deli 10. april 2005 drug dan pa glava k avion al kaj? hehehe... misti upam da seuš fajn naspala... da nau mačka. pa da je blo včeri tko fajn, da je gate trgal evo jz bi pa rada ful stvari nardila... pa se ne morm od računalnika stran spravt. nč grem sobo pospravt. pol bo pa tko kosilo. tralili tralala Citiraj spet se mi je na bolš poslabšal Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts
Pridruži se debati
Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.