aakhut 14. december 2004 Prijavi Deli 14. december 2004 <{POST_SNAPBACK}>Aiwica puglej, Sončna pa Aakhut nama konkurenco delata! hmmm...pa she hrebet mata neki podobn 666 zlomkou....tralala Citiraj tut che pisker okol obrnesh pa se nanga vsedesh.....she zmeri sedish na dnu piskra Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
triple x 14. december 2004 Prijavi Deli 14. december 2004 Hehehehehe,no sej sm vedu, da bo neki tazga! Citiraj [color="red"]Baby don´t forget my number![/color] Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
triple x 14. december 2004 Prijavi Deli 14. december 2004 A dela bum,bum,bum,bum..... Citiraj [color="red"]Baby don´t forget my number![/color] Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mateja 14. december 2004 Prijavi Deli 14. december 2004 <{POST_SNAPBACK}> ja, tile naslovi, ves kaj jaz vse preberem tamle... jest tud... ene teme že ves čas čist hecn ... pa ene nicke tud <{POST_SNAPBACK}>sam EN TOČNO DOLOČEN zlomk drugih sploh ne sprejemam opa x!x dogaja neki <{POST_SNAPBACK}>Aiwica puglej, Sončna pa Aakhut nama konkurenco delata!tole v bistvu tema 'LNF parčkanje' Citiraj funchi.si Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
triple x 14. december 2004 Prijavi Deli 14. december 2004 Neki tazga Mateja! Nm je šla Marsa na roko, da ne čvekamo po dnevniku! Citiraj [color="red"]Baby don´t forget my number![/color] Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mateja 14. december 2004 Prijavi Deli 14. december 2004 sam uživajte dalje Citiraj funchi.si Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 14. december 2004 Avtor Prijavi Deli 14. december 2004 pred kaksno tezko nalogo sem bila zdajle... Nisem mogla se odlocit, al naj tole postnem v jeklene konjicke al kam...No, skratka... Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
El Nino 14. december 2004 Prijavi Deli 14. december 2004 kinky tema... poljubčke vsem lunatkam.... lahkonoč folk Citiraj Rad bi se z vami družil tudi v živo, povejte mi če se kdaj mudite v moji okolici LJ, Moste. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
devica 14. december 2004 Prijavi Deli 14. december 2004 Citiraj Dear Human,You've got it all wrong. You didn't come here to master unconditional love. That is where you came from and that is where you will return. You came here to learn personal love. Universal love. Messy love. Sweaty love. Crazy love. Broken love. Whole love. Infused with divinity. Lived through the grace of stumbling. Demonstrated through the beauty of... messing up. Often. You didn't come here to become perfect. You already are. You came here to be gorgeously human. Flawed and fabulous. And then to rise again into remembering. (unknown) Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aiwa 15. december 2004 Prijavi Deli 15. december 2004 <{POST_SNAPBACK}>Aiwica puglej, Sončna pa Aakhut nama konkurenco delata! brez panike... mislim da nimava konkurence... mucek moj... da te mal poljubčkammmmmm Citiraj spet se mi je na bolš poslabšal Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aiwa 15. december 2004 Prijavi Deli 15. december 2004 dons zjutri tko k vsako jutro grem na bus... in k piše za št.8 da pelje v ježico... sem jz prebrala JOŽICA ta je bla pa huda... sem bla tok zaspana da sem pol kr še mislila da v kašno jožico gre pa ta... Citiraj spet se mi je na bolš poslabšal Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Amis 15. december 2004 Prijavi Deli 15. december 2004 Citiraj you see things; and you say WHY?but i dream things that never were; and i say WHY NOT? Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
borism 15. december 2004 Prijavi Deli 15. december 2004 <{POST_SNAPBACK}>dons zjutri tko k vsako jutro grem na bus... in k piše za št.8 da pelje v ježico... sem jz prebrala JOŽICA ta je bla pa huda... sem bla tok zaspana da sem pol kr še mislila da v kašno jožico gre pa ta... Citiraj FotoBoris Album Vilincev Borisova fotogalerija Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
triple x 15. december 2004 Prijavi Deli 15. december 2004 <{POST_SNAPBACK}>brez panike... mislim da nimava konkurence... mucek moj... da te mal poljubčkammmmmm Muca moja,dobr jutrčk! Cmokica,cmoka, pa še enga za povrh! Citiraj [color="red"]Baby don´t forget my number![/color] Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aiwa 15. december 2004 Prijavi Deli 15. december 2004 ma pa je res eno fajn jutro ratalo... čeprav sem zjutrej komi iz postle vstala. zdej se pa ful dogaja in dogaja... fuuuulll je za delat!I LOVE IT! se počutiš koristnega Citiraj spet se mi je na bolš poslabšal Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
triple x 15. december 2004 Prijavi Deli 15. december 2004 Men tud dogaja skoz,še preveč! Citiraj [color="red"]Baby don´t forget my number![/color] Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 15. december 2004 Avtor Prijavi Deli 15. december 2004 a sploh se sledis, xxx, ko mors zdaj tkole dogajat kar v dveh tehle temah? Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Piko 15. december 2004 Prijavi Deli 15. december 2004 Kaj se mi dogaja dnevno:hočem nekomu poslati na OS en čvek, pa javi, da ima poln nabiralnik. Ali pa koš. No, pa drugi teden. Hja. Saj res. Zunaj je že tema. Citiraj Računalnik ustvarja navidezno resničnost, človek resnično navideznost. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
triple x 15. december 2004 Prijavi Deli 15. december 2004 <{POST_SNAPBACK}>a sploh se sledis, xxx, ko mors zdaj tkole dogajat kar v dveh tehle temah? Se trudm Marsa švicam kt konj! Citiraj [color="red"]Baby don´t forget my number![/color] Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aiwa 16. december 2004 Prijavi Deli 16. december 2004 moj mucek vse zmore a ne mucek? Citiraj spet se mi je na bolš poslabšal Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aiwa 16. december 2004 Prijavi Deli 16. december 2004 seveda smo se fajn naspali.... in danes bo zagotovo zanimiv dan...mistique upam, da si se tud ti fajn naspala in si dobre volje ... razpoložena za kašno traparijo Citiraj spet se mi je na bolš poslabšal Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
LeilaniA 16. december 2004 Prijavi Deli 16. december 2004 Dons me je že ob 6:00 zjutraj ena teta nadrla, da ne smem avta parkirat pri trgovini, ker je tam za zaposlene. Kar pritekla je k avtu in mi odprla vrata, ravno ko sem hotela odpeljat...Trgovino pa odprejo ob 8:00 :xx!: Citiraj Love Doesn't Have To Hurt To Feel Good Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
triple x 16. december 2004 Prijavi Deli 16. december 2004 <{POST_SNAPBACK}> moj mucek vse zmore a ne mucek? Zihr da ja! Muca moja se je dobr naspala? Citiraj [color="red"]Baby don´t forget my number![/color] Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aiwa 16. december 2004 Prijavi Deli 16. december 2004 sem ja ... sem se eno uro prehmal zbudila... pa nisem mogla zaspat... pol pa končno zaspim in budilka zvoni.. pa vstat nisem mogla 4U Citiraj spet se mi je na bolš poslabšal Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
triple x 16. december 2004 Prijavi Deli 16. december 2004 Hehehehehe novš verjela kva sm si ubodu za zajtrk piščančje tortilje In to ob šestih zjutri! Evo tile so pa zate Citiraj [color="red"]Baby don´t forget my number![/color] Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts
Pridruži se debati
Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.