aiwa 12. april 2005 Prijavi Deli 12. april 2005 Citiraj spet se mi je na bolš poslabšal Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
triple x 12. april 2005 Prijavi Deli 12. april 2005 Dobr jutr mace! Da vas mal pozdravm predn začnem delat. Dons mam cel dan šiht, zvečer pa še poslovna večerja! Citiraj [color="red"]Baby don´t forget my number![/color] Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aiwa 12. april 2005 Prijavi Deli 12. april 2005 dobro jutro mačk... jz pa tko k ponavad do dveh u služb, pol pa na faks... pol pa koma u poslo... Citiraj spet se mi je na bolš poslabšal Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
triple x 12. april 2005 Prijavi Deli 12. april 2005 Eh, jz bi tud tko! Citiraj [color="red"]Baby don´t forget my number![/color] Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aiwa 12. april 2005 Prijavi Deli 12. april 2005 a u mojo postlo? Citiraj spet se mi je na bolš poslabšal Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
triple x 12. april 2005 Prijavi Deli 12. april 2005 <{POST_SNAPBACK}>a u mojo postlo? Veš de! Citiraj [color="red"]Baby don´t forget my number![/color] Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aiwa 12. april 2005 Prijavi Deli 12. april 2005 se mi je kr zdel, da ti tvoja ni dost zanimiva... Citiraj spet se mi je na bolš poslabšal Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
triple x 12. april 2005 Prijavi Deli 12. april 2005 <{POST_SNAPBACK}>se mi je kr zdel, da ti tvoja ni dost zanimiva... Pa kva čm sam delat? Lubije za 11 tisoč Grem zdej delat. pridna mi bod! Citiraj [color="red"]Baby don´t forget my number![/color] Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aiwa 12. april 2005 Prijavi Deli 12. april 2005 kwaa'??!?!!!!! 11 taužnt???!!! pa vi niste normalni. to ste VI krivi. jz nimam nč s tem. vi ste me PRSILIL. hehehehe Citiraj spet se mi je na bolš poslabšal Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aiwa 12. april 2005 Prijavi Deli 12. april 2005 no ne se zdej sprenevedat. Citiraj spet se mi je na bolš poslabšal Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aiwa 12. april 2005 Prijavi Deli 12. april 2005 ne. ne vzamem. jz sem se odločila da so dons vsi drugi vse krivi jz pa nč. hehehehe uf je bla gud malca. pa took sem bla pridna. pojedla sam tok k je blo treba. zdej grem pa mal okol šetat za ene pol ure, da se dobr prebav Citiraj spet se mi je na bolš poslabšal Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aiwa 12. april 2005 Prijavi Deli 12. april 2005 jz pa počas zaklučim klele. pa gremo domov na kosilo. pol pa na faksič... (kok se mi ne da)... pol pa spat. kuko bi jz s to šolo kej zmutila ne vem... Citiraj spet se mi je na bolš poslabšal Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aakhut 12. april 2005 Prijavi Deli 12. april 2005 <{POST_SNAPBACK}>jz pa počas zaklučim klele. pa gremo domov na kosilo. pol pa na faksič... (kok se mi ne da)... pol pa spat. kuko bi jz s to šolo kej zmutila ne vem... pozhig? zlomk Citiraj tut che pisker okol obrnesh pa se nanga vsedesh.....she zmeri sedish na dnu piskra Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aiwa 12. april 2005 Prijavi Deli 12. april 2005 če bi kej pomagal. tko mamo pa predavanja na razlićnih koncih... pa če bi vse požgala.. bi spet kšnga najdl... Citiraj spet se mi je na bolš poslabšal Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aiwa 12. april 2005 Prijavi Deli 12. april 2005 xrosex zdej se pa zares začne... Citiraj spet se mi je na bolš poslabšal Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Behemoth 12. april 2005 Prijavi Deli 12. april 2005 kaj si začnete ljudi? Citiraj Je suis FÉROCE, FABULEUX ET PARFAIT! If you have great passion, then you can do high fashion! Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aiwa 13. april 2005 Prijavi Deli 13. april 2005 br danček.ta teden pa cel zgleda tak deževn... sam energije je pa vseen dost. tralili tralala... trebušnake bi mogla začet delat... pa se morm še sploh oreng odločit... Citiraj spet se mi je na bolš poslabšal Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Samson23 13. april 2005 Prijavi Deli 13. april 2005 Poglej se v ogledalo, ce zelis da tvoj buscek se naprej izgleda tako...Pa brez zamere! Citiraj You can't be a real country unless you have a beer and an airline. It helps if you have some kind of a football team, or some nuclear weapons, but at the very least you need a beer.Frank Zappa Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aiwa 13. april 2005 Prijavi Deli 13. april 2005 kwa nej bi zdej to pomenil? Citiraj spet se mi je na bolš poslabšal Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Behemoth 13. april 2005 Prijavi Deli 13. april 2005 iii zajčka maš nazaj joooj kok je lubani Citiraj Je suis FÉROCE, FABULEUX ET PARFAIT! If you have great passion, then you can do high fashion! Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Samson23 13. april 2005 Prijavi Deli 13. april 2005 Samo od sebe se nic ne spremeni. No pain no gain. Je treba delat... Citiraj You can't be a real country unless you have a beer and an airline. It helps if you have some kind of a football team, or some nuclear weapons, but at the very least you need a beer.Frank Zappa Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aiwa 13. april 2005 Prijavi Deli 13. april 2005 a sevede... sej to vse vem.... sam par dni rabm za tapravo voljo zbrat... da pol dolg drži ja zajčka sem prepričala, da nazaj pride... Citiraj spet se mi je na bolš poslabšal Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Samson23 13. april 2005 Prijavi Deli 13. april 2005 Aja no sej pol pa sploh ni problema. Drzim pesti zate!!! Citiraj You can't be a real country unless you have a beer and an airline. It helps if you have some kind of a football team, or some nuclear weapons, but at the very least you need a beer.Frank Zappa Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aiwa 13. april 2005 Prijavi Deli 13. april 2005 hehehe... lah mi pomagaš trebušnake delat... hehehe... bo bl pomagal Citiraj spet se mi je na bolš poslabšal Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Behemoth 13. april 2005 Prijavi Deli 13. april 2005 moj zeko Citiraj Je suis FÉROCE, FABULEUX ET PARFAIT! If you have great passion, then you can do high fashion! Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts
Pridruži se debati
Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.