Skoči na vsebino

Dnevne čvekarije

Marsa

Recommended Posts

predsodki sploh niso zmeraj slabi, včasih ti pršparajo marsikatero nevšečnost x^x

tisto staro si pa Samson 23 kr nekam zatakni :vragec:

jesssssss Aiwi sej ne znam več drgač, razen če mi metlo kak "pajek" odšopa na kak zapuščen plac x:Dx

....ŽIVLJENJE JE KOT OTROŠKA SRAJČKA, ZMERAJ PREKRATKO IN ZMERAJ USRANO....neznani avtor
Deli na socialnih omrežjih

• Komentarji 3,2k
  • Objavljeno
  • Zadnji komentar

Najbolj aktivni v tej temi

Predsodki te lahko resijo pred marsicem, to je cist res...ponavadi pred uzitki. x:Dx

You can't be a real country unless you have a beer and an airline. It helps if you have some kind of a football team, or some nuclear weapons, but at the very least you need a beer.

Frank Zappa

<{POST_SNAPBACK}>

Btw, v petek 22.4.2005 bo v Ormožu koncert osmih letnikov (04/05),ki vabijo vse forumce na naš koncert, ki smo ga organizirali mi, zadnji letniki :D Kdor ma čas, naj pride, začne se ob 18, al pa ob 19 :icon1_blush: ne vem točno. Amapk bi zelo prispevali da plačamo naše stroške ki jih mamo (ples, disko, valeta...).

Vstopnina je sam 500 SIT (ponekod majo po 2000 :blink: )

No vljudno vabljeni :D xrainbowx

ponavlja, za tiste ko niste vidli x:Dx

Mystiy super smo :D

Je suis FÉROCE, FABULEUX ET PARFAIT!

If you have great passion, then you can do high fashion!

Ljudje, ki delajo iz svoje bolezni hobi, se morajo izogibati bolnim vseh vrst! x;)x

kr neki....nočko xsrcx

....ŽIVLJENJE JE KOT OTROŠKA SRAJČKA, ZMERAJ PREKRATKO IN ZMERAJ USRANO....neznani avtor

a nje?

jz pa k je lih petek. bom stvari u red spravla... zdele 2 dni same sračkarije... :U: dolgčas. ne prenesem teh bednih negotovosti... hehehe... pa sm jih poštimala. čeprov sem ribje neorganizirana glede financ... znam hvala bohu druge stvari poštimat xsuperx

spet se mi je na bolš poslabšal

Ce tu zjuraj ko je kriza avto ne vzge

in ti med dopustom vedno ribica umre,

stalno zivis v krizi identitete

ne znas raztrgat perforirane servete

ce ti obup vedno skace pred oci

smrt te voha in po sunki ji disis

v boljso prihodnost ceste ni nobene

rad bi bil zver

a si le malo scene

pridi pogledat v nas novi klub

sami tezki pacienti

vrzeni na kup

mali karlo je ze kot otrok

skuzu kaj je to kvalitativni preskok

samo iz mase ljudi z velikimi problemi

lahko pridejo ven tako dobri refreni

problemi so

problemi bojo

in kurc jih gleda

problemi so

problemi bojo

al pa ne

vsake tolko tudi kaksnega zaba pozre...

Cimvec takih zabic vsem zelim!!!

You can't be a real country unless you have a beer and an airline. It helps if you have some kind of a football team, or some nuclear weapons, but at the very least you need a beer.

Frank Zappa

Samo ven grem in morda me nekaj časa ne bo. (Lawrence OATES) zapis v dnevniku Roberta Falcona januar 1912, preden je odšel iz šotora skozi vihar v večni sneg in led, ko se je odprava vračala iz južnega tečaja...

<{POST_SNAPBACK}>no dej :palec:

sicer se mi že tko mal izboljšuje...

no super xokkx pol pa me ne rabiš več x:Dx x;)x

<{POST_SNAPBACK}>tralala hopsasa ... spet sem zapravljala  :eek:  :o|o:  x:Dx  x:Dx  :palec:

kako je to fajn  :vragec:

hihi, jaz pa sem tudi bil na šopingu :D sam kaj ko nič pametnega nisem našel :o|o:

Je suis FÉROCE, FABULEUX ET PARFAIT!

If you have great passion, then you can do high fashion!

like a million bucks! :palec:

Pa potelovadi. Kaj je pa najslabse kar se lahk zgodi?

Frank Zappa

Aja, ups no.

Pa reci nekomu naj ti popiha kriz pa bo bolecina izginila.Sej ves kako je blo ko smo bli mejhni.Al ti naj da pa kdo lupcka na kriz-po moznosti sefla. :vragec: x:Dx

Frank Zappa

No vidis, vcasih pa svet kar sam za nas poskrbi.

Nice!!

Frank Zappa

Men pa ni zmeri fino, sam je tko celo se boljs, ker mam ADD in zlo tezko ostanem skoncentriran na karkoli...tut na fino.Rabim spremembe in to veeeeeelik sprememb.

Evo zdele gremo pa delat, dost heca!!!

Pridna bodi! x^x

Frank Zappa

Pridruži se debati

Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Dodaj komentar...

×   Prilepil/a si oblikovano vsebino..   Odstrani oblikovanje

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Tvoja prejšnja vsebina je povrnjena.   Izprazni urejevalnik

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Nalagam...

• Včlani se

Postani član LN Foruma in se pridruži naši skupnosti.

• Zadnji obiskovalci

• Noben član si ne ogleduje te strani.
  • Objavi novo...