Skoči na vsebino

Dnevne čvekarije

Marsa

Recommended Posts

• Komentarji 3,2k
  • Objavljeno
  • Zadnji komentar

Najbolj aktivni v tej temi

Evo, kaj sm ti reku. Zdaj gre pa po Mukija v solo. :vragec:

Nevermind.

Be cool, to bi znal bit fajn Get shorty je bil men kul.Kva pravis?

You can't be a real country unless you have a beer and an airline. It helps if you have some kind of a football team, or some nuclear weapons, but at the very least you need a beer.

Frank Zappa

Deli na socialnih omrežjih

Drzi.Kdaj pa mas cajt?

You can't be a real country unless you have a beer and an airline. It helps if you have some kind of a football team, or some nuclear weapons, but at the very least you need a beer.

Frank Zappa

V petek???Mhm.Ta bo pa tezka.

Petek je dan za druzinski posvetek, tko da mami ne pusti. x:Dx

V petek ne bom mogu, ker mamo kao en class reunion, pa morm it ker ze na zadnjih 4 nisem bil.

Frank Zappa

Se bova zmenla. Zdaj pa se jaz smuknem mal diplomsko pisat.Varno pot in ne pozabi: dvignjena roka za varnost otroka!

Frank Zappa

Jest grem danes tut predcasno spat. Moram prinest nazaj za 2 dni.Phf...

A ti pravis pol v soboto?Kdaj pa v soboto?

Frank Zappa

za u kino. me nben neče pelat... :cry: pol se morm pa sama zorganizrat pa jamrat, da se kdo najde :wOOt: x:Dx x:Dx x:Dx

in mistič kuko kej? men mau spanja manka. celo noč sem se premetavala pa še tko nisem 5 ur spala... bah...

spet se mi je na bolš poslabšal

si šla .... hehee... le kaj druzga... si si napasla očke? x:px x:Dx

jz sem pa včeri sanjala, da sem zaspala za v službo.. :wOOt: sm se zbudila mi ni blo nč jasn... kok je ura... hehehe

hihihihiihihi... kjul.

jz pa čakam en os... ampak ga očitno nam dočakala...

grem gledat če je moj svakec že na msnju... da mal z njo poklepetam... xrosex hehehe... neki tale dež.... hehe... sam klepetala bi... xwitchx

<{POST_SNAPBACK}>Tudi jaz bi klepetala, ampak moram it delat.

Se kej slišmo kasneje. Še vedno si nisem skenslala neta doma, pa bom zihr kej gor (moj plan je bil: nič neta dokler ne napišem tolk in tolk diplomske). pa se ga ne držim.  :o|o:  x:Dx  x:Dx

Bodi fajn.  x:Xx

To je bil tut moj plan...and here I am, diplomska pa na dobri polovici.Jah aiwa tisto dozo seskanja bova kar povecala. x:Dx

Frank Zappa

A ti to sebe sprasujes? xrolleyesx

Jaz sem ti cca. pol ure nazaj odpisal.

Evo zdele pa zacnem zares delat.Dost heca. x:Dx

Frank Zappa

Pridruži se debati

Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Dodaj komentar...

×   Prilepil/a si oblikovano vsebino..   Odstrani oblikovanje

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Tvoja prejšnja vsebina je povrnjena.   Izprazni urejevalnik

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Nalagam...

• Včlani se

Postani član LN Foruma in se pridruži naši skupnosti.

• Zadnji obiskovalci

• Noben član si ne ogleduje te strani.
  • Objavi novo...