aiwa 19. april 2005 Prijavi Deli 19. april 2005 hehehe...če bo šlo tko naprej... me boš napil xrosex Citiraj spet se mi je na bolš poslabšal Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Behemoth 19. april 2005 Prijavi Deli 19. april 2005 ja, pol bo fajn, bom tam sam skup padla, pa naju bo nosil domov Citiraj Je suis FÉROCE, FABULEUX ET PARFAIT! If you have great passion, then you can do high fashion! Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
smms 19. april 2005 Prijavi Deli 19. april 2005 <{POST_SNAPBACK}>sej maš prou sam če mam pa hitre prste aiwa ... nč se sekerat ... jest jih mam tud ... pa še preklet pridejo prav klinc če je pa tok škart robe med desci .... kva čmo ... itak ... eno udarno na harfo Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aiwa 20. april 2005 Prijavi Deli 20. april 2005 Citiraj spet se mi je na bolš poslabšal Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Behemoth 20. april 2005 Prijavi Deli 20. april 2005 Citiraj Je suis FÉROCE, FABULEUX ET PARFAIT! If you have great passion, then you can do high fashion! Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aiwa 20. april 2005 Prijavi Deli 20. april 2005 a se bomo samo smejali. toook sem tečna dons... sploh ne vem kaj nej nardim da bom bolše volje... Citiraj spet se mi je na bolš poslabšal Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Behemoth 20. april 2005 Prijavi Deli 20. april 2005 abano pojej. V babani so t.i. hormoni sreče, ko nevemkakšno raven hormonov dvignejo, da ti potem gre nonostop na smeh Preverjeno Citiraj Je suis FÉROCE, FABULEUX ET PARFAIT! If you have great passion, then you can do high fashion! Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aiwa 20. april 2005 Prijavi Deli 20. april 2005 abano al babano? sam da sem to prebrala pa sem prec bolše volje.... včas me tko nasmeješ Citiraj spet se mi je na bolš poslabšal Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Samson23 20. april 2005 Prijavi Deli 20. april 2005 <{POST_SNAPBACK}>abano pojej. V babani so t.i. hormoni sreče, ko nevemkakšno raven hormonov dvignejo, da ti potem gre nonostop na smeh Preverjeno V banani je ogromno triptofana. To je aminokislina, ki jo telo pretvori v serotonin. Citiraj You can't be a real country unless you have a beer and an airline. It helps if you have some kind of a football team, or some nuclear weapons, but at the very least you need a beer.Frank Zappa Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aiwa 20. april 2005 Prijavi Deli 20. april 2005 sej on je napisu abana pa babana Citiraj spet se mi je na bolš poslabšal Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Samson23 20. april 2005 Prijavi Deli 20. april 2005 Ja kaj ces, zgodaj je se. Ni mu kaj ocitat. Sej bo boljse. Citiraj You can't be a real country unless you have a beer and an airline. It helps if you have some kind of a football team, or some nuclear weapons, but at the very least you need a beer.Frank Zappa Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aiwa 20. april 2005 Prijavi Deli 20. april 2005 ma d best je. sem se tok nasmejala, da me je vsa tečnoba prec minila. Citiraj spet se mi je na bolš poslabšal Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Samson23 20. april 2005 Prijavi Deli 20. april 2005 Jap...smeh je klistir za duso. Fajn bodite vsi, gremo dewat! Citiraj You can't be a real country unless you have a beer and an airline. It helps if you have some kind of a football team, or some nuclear weapons, but at the very least you need a beer.Frank Zappa Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aiwa 20. april 2005 Prijavi Deli 20. april 2005 no pa sem mal bolše volje. sam napeta sem. en masaž bi prou pršu. pa moje kokoške še ni. morm se mal več sproščat, k tale teden je kr napet... Citiraj spet se mi je na bolš poslabšal Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Maedhoriell 20. april 2005 Prijavi Deli 20. april 2005 meni je dež všeč... če sem doma razkomotena na postelji s knjigo v roki kar pa na žalost nisem bo že boljš Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Behemoth 20. april 2005 Prijavi Deli 20. april 2005 hotel sem napisati banano Citiraj Je suis FÉROCE, FABULEUX ET PARFAIT! If you have great passion, then you can do high fashion! Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aiwa 20. april 2005 Prijavi Deli 20. april 2005 jaaa... doma... pa da nč ni TREBA narest... un filing... k ležiš gledaš vn.. in si misliš kok je teb fajn... iiii hehehe Citiraj spet se mi je na bolš poslabšal Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Apolonija 20. april 2005 Prijavi Deli 20. april 2005 jest pa komi čakam na 16 uro, grem tamalo na nastop gledat - revija pevskih zborov...tralala... Citiraj Mogoče je ljubezen tudi to, da se naučimo spustiti,da spoznamo, kdaj se je treba posloviti. Da s svojimi občutki ne oviramo nečesa, kar bo nemara boljše za tiste, ki jih imamo radi. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aiwa 20. april 2005 Prijavi Deli 20. april 2005 ja da bi lahk 3x s petam skup udarla in bla doma... Citiraj spet se mi je na bolš poslabšal Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Apolonija 20. april 2005 Prijavi Deli 20. april 2005 pol pa kr akcija Citiraj Mogoče je ljubezen tudi to, da se naučimo spustiti,da spoznamo, kdaj se je treba posloviti. Da s svojimi občutki ne oviramo nečesa, kar bo nemara boljše za tiste, ki jih imamo radi. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
pomlad 20. april 2005 Prijavi Deli 20. april 2005 <{POST_SNAPBACK}>pol pa kr akcija Ful simpatično! Citiraj Posej ne in zrasel bo nič. ( azerbajdžanski ) Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Apolonija 20. april 2005 Prijavi Deli 20. april 2005 Hvala! Citiraj Mogoče je ljubezen tudi to, da se naučimo spustiti,da spoznamo, kdaj se je treba posloviti. Da s svojimi občutki ne oviramo nečesa, kar bo nemara boljše za tiste, ki jih imamo radi. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Maedhoriell 20. april 2005 Prijavi Deli 20. april 2005 hehe, kako poskočni smeško-!!!! Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Apolonija 20. april 2005 Prijavi Deli 20. april 2005 Kolega mi jih je poslal celo malo morje... Citiraj Mogoče je ljubezen tudi to, da se naučimo spustiti,da spoznamo, kdaj se je treba posloviti. Da s svojimi občutki ne oviramo nečesa, kar bo nemara boljše za tiste, ki jih imamo radi. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Maedhoriell 20. april 2005 Prijavi Deli 20. april 2005 Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts
Pridruži se debati
Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.