Skoči na vsebino

Dnevne čvekarije

Marsa

Recommended Posts

• Komentarji 3,2k
  • Objavljeno
  • Zadnji komentar

Najbolj aktivni v tej temi

<{POST_SNAPBACK}>jst pa žalostna ... :sori:

žalostna? Ma jebeš žalost. Bodi srečna :wOOt:

Banano pojej, v njej so hormoni sreče, in znanstveno je dokazano, da če se na silo smejiš se potem tudi sam začneš smejati. Po moje dejstvu da se tko idiotsko smejiš ;)

Je suis FÉROCE, FABULEUX ET PARFAIT!

If you have great passion, then you can do high fashion!

Deli na socialnih omrežjih

a ne bi raj abano al pa babano? hihihi :lol:

zmatrana sem ful. pa se mi ne da it še spat. čvekala bi s kom. tko u živo. bla bla bla... pa enga bi da me zmasira... pol bi pa zaspala.

nč jutr se naročim na masažo. :lol: B)

pa ene rolerje al pa kotalke si grem nabavt. zdej mam cajt se s tem ukvarjat. :rolleyes:

spet se mi je na bolš poslabšal

Vidis sej si se ze prebila ke cez, na soncno stran. :palec: :palec:

Lahko ti jaz en foot-massage nudim. x:Dx

You can't be a real country unless you have a beer and an airline. It helps if you have some kind of a football team, or some nuclear weapons, but at the very least you need a beer.

Frank Zappa

tenk ju veri mač. sam zdele grem kr spat.

sm misnwa da bo mami kej hmal dam pršla da se mal stiskamo... pa je še delč... in to z mojim lubčekom, mucekom... brum brumom... ma da ga nafutra... jz se ne mislm na hlape okol cjazt pol.

zdej morm šparat x:Dx x:Dx

<{POST_SNAPBACK}>tenk ju veri mač. sam zdele grem kr spat.

sm misnwa da bo mami kej hmal dam pršla da se mal stiskamo... pa je še delč... in to z mojim lubčekom, mucekom... brum brumom... ma da ga nafutra... jz se ne mislm na hlape okol cjazt pol.

zdej morm šparat x:Dx  x:Dx

Jutri si prvosc podaljsek spanja in prespi celo zadevo!Da ne bos se ju3 ob 4:00 po konci!!

Ce se clovk oreng naspi je prec vse lazje! :palec:

You can't be a real country unless you have a beer and an airline. It helps if you have some kind of a football team, or some nuclear weapons, but at the very least you need a beer.

Frank Zappa

še 21 ni pa sem že zaspana. zdej sm se pa navadla s kuram spat hodt. pa petek je.. xrolleyesgx jz pa spat. prov v pižami sem že. hmmm.... dolgčas... dons bi šla lahk res u kšn kino al pa kej. k žura se mi ga pa lih ne... xsingx xzzzx

<{POST_SNAPBACK}>še 21 ni pa sem že zaspana. zdej sm se pa navadla s kuram spat hodt. pa petek je.. xrolleyesgx jz pa spat. prov v pižami sem že. hmmm.... dolgčas... dons bi šla lahk res u kšn kino al pa kej. k žura se mi ga pa lih ne...  xsingx  xzzzx

že v pižami? Joj jaz se še niti preobleke nisem.

Je suis FÉROCE, FABULEUX ET PARFAIT!

If you have great passion, then you can do high fashion!

Jest se ga grem pa nasekat.

Fajn se mejte vsi, ki vam uspe ostat trezni. :palec:

Tisti, ki vam pa ne uspe, pa cim manj glavobola ju3. :V:

Ciao!!

Frank Zappa

Po mojem bom kar za vsakega clana klele gor spil vsaj enga. Prejele sem se s prjatlom pogovarjal in mi je rekel: Da ne mislis slucajno da bos danes s pod 10 skozi prisel, tko da... xcheersx xcheersx xcheersx xcheersx xcheersx

Frank Zappa

No to kar se nasekanja tice.Posekal bi pa raj kaj druzga...sam glede nato kok bom nasekam, dvomim da bi bil sploh sposoben karkoli posekat. x:Dx :vragec:

Frank Zappa

V nedelo???haha x:Dx

No zdaj pa res odhajam otroci bozji!!!

Zbogom!! x:Dx :vragec:

I'll be back!(upam vsaj :sori: )

Frank Zappa

kjul.

spravlam se spat. pa mi ne rata. sploh ne vem zakaj ne grem mal tv bult. ga že tok dolg nisem, da sem pozabla kako zgleda. x:o)x x:Dx

čeprov bi ful raj kej druzga delala... x:o)x pa bo treba še mau počakat... hehehe

jz grem pa vikend prelistat da vidm če je kej... če ne pa spat...

pa ful enih knjig mam za brat. se jih lahk zdej lotim. v ene tednu jih zih preberem.... vsaj te k sem že načela... pa še kšne nove se lahk lotim. x:px fulj dobr.

no pa kr grem.

nočko.

lepo spančki, pa dobr se spočij. x:)x x;)x

hihihi no vidš... jz pa zdej mam čas. sej prej ga tud nisem mela. zato sem mam 4 knjige načete zraven posle. zdej jih bom vse dokončala. tralalala.... kok d best. se prov veselim.

ja jz sem ustala. zdej se grem ukopalnco sestavt. pol pa v akcijo ven. xsmx xrosex

Pridruži se debati

Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Dodaj komentar...

×   Prilepil/a si oblikovano vsebino..   Odstrani oblikovanje

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Tvoja prejšnja vsebina je povrnjena.   Izprazni urejevalnik

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Nalagam...

• Včlani se

Postani član LN Foruma in se pridruži naši skupnosti.

• Zadnji obiskovalci

• Noben član si ne ogleduje te strani.
  • Objavi novo...