Behemoth 23. april 2005 Prijavi Deli 23. april 2005 oj. Kako ste Upam da fajn, ker mene s5 neki matra Citiraj Je suis FÉROCE, FABULEUX ET PARFAIT! If you have great passion, then you can do high fashion! Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
strelka02 23. april 2005 Prijavi Deli 23. april 2005 <{POST_SNAPBACK}>oj. Kako ste Upam da fajn, ker mene s5 neki matra Na ..eno rožico Pa nekaj ...za boljšo voljo Ko se zvezda utrne, si nekaj zaželim, nekaj iz globine duše in uresniči se - takoj! Naša pot v ritmu gre, vedno se vrtiš, vedno ni, ko si želiš, od sebe daješ vse. Verjemi v ljudi in se smej, glej vedno naprej. Kamor greš si vzemi morje sanj, le potuj, ne bodi nikdar sam, srečen si, življenje te želi, kamor greš, naj gredo angeli s teboj. Čas je kralj, ki vlada nam, kaže svoj bes, strast srca pa žene nas, v igro in ples. Po ulicah greš, skačeš v zrak, dotakni se nebes. Kamor greš, ... Srečen boš, ko se zaveš, da si ena izmed zvezd iz vesolja. Pozdravček Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Behemoth 25. april 2005 Prijavi Deli 25. april 2005 iii hvala koki srček si Citiraj Je suis FÉROCE, FABULEUX ET PARFAIT! If you have great passion, then you can do high fashion! Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Samson23 25. april 2005 Prijavi Deli 25. april 2005 Zdaj mamo novo temo za pesmce.Karaoke.Lohk se tam kaj zapojes. Citiraj You can't be a real country unless you have a beer and an airline. It helps if you have some kind of a football team, or some nuclear weapons, but at the very least you need a beer.Frank Zappa Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Behemoth 25. april 2005 Prijavi Deli 25. april 2005 sam občinstva ni Citiraj Je suis FÉROCE, FABULEUX ET PARFAIT! If you have great passion, then you can do high fashion! Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aiwa 26. april 2005 Prijavi Deli 26. april 2005 ooo misti hani! evo nas. ok smo. sm nardila tibetance, zdej grem še na stepr se zgont. pol pa v akcijo za novo službo.ti?kako? xrosex Citiraj spet se mi je na bolš poslabšal Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Amis 26. april 2005 Prijavi Deli 26. april 2005 ...en pofočk pa pozdrave od mene... Citiraj you see things; and you say WHY?but i dream things that never were; and i say WHY NOT? Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aiwa 26. april 2005 Prijavi Deli 26. april 2005 fulj kulj. čwek čwek čwek hihihihi ewo pršla dol s steprja... matr sem se skurla Citiraj spet se mi je na bolš poslabšal Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pika Pikica 26. april 2005 Prijavi Deli 26. april 2005 O, lej jo, mojo najljubšo čveko in hkrati eno redkih, k me prekaša v čvekanju...mi je kr mal samozavest upadla....pa kako lohk, no? Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aiwa 26. april 2005 Prijavi Deli 26. april 2005 zakwa bi pa TEB samozavest upadla? a dej ne seri. take kjul bejbe k s ti pa še ne... tk da ne ga sračkat ljupčke. pa eno rošco za rošco Citiraj spet se mi je na bolš poslabšal Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pika Pikica 26. april 2005 Prijavi Deli 26. april 2005 Zakva? K sm misnla, da me noben ne prekaša v goflanju...pol pa ti mem prideš in mi vse podreš! Hvala za rožco, rožca...teb pa tako, k se vrti xrosex , pa paz, da novš vrtoglavco fasala! Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aiwa 26. april 2005 Prijavi Deli 26. april 2005 hehehheejah... sva si kos... kaj čwa hvala... sam zdej se mi pa tko čudn glava maje na še teb eno da se nav sam men Citiraj spet se mi je na bolš poslabšal Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pika Pikica 26. april 2005 Prijavi Deli 26. april 2005 Lej kva s zdej nardila z mano! Vsa zelena sm.... Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aiwa 26. april 2005 Prijavi Deli 26. april 2005 a boš en čik? boš prec rdeča... lej mene Citiraj spet se mi je na bolš poslabšal Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pika Pikica 26. april 2005 Prijavi Deli 26. april 2005 Neeeeeeeeeeee, čikcaaaaaaaaaaa, bljak...še bl zelena bom! :xx!: Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aiwa 26. april 2005 Prijavi Deli 26. april 2005 pol ti pa mal moj posodm, da boš taka Citiraj spet se mi je na bolš poslabšal Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pika Pikica 26. april 2005 Prijavi Deli 26. april 2005 Jaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aiwa 26. april 2005 Prijavi Deli 26. april 2005 no viš k si prec bolš za par sekund... dokler te spet ne obrne Citiraj spet se mi je na bolš poslabšal Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pika Pikica 26. april 2005 Prijavi Deli 26. april 2005 Ja, zdej pa spet Pol pa kr naenkrat Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aiwa 26. april 2005 Prijavi Deli 26. april 2005 a sploh lahk daš tok smeškov v eno objavo mudelka. Citiraj spet se mi je na bolš poslabšal Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pika Pikica 26. april 2005 Prijavi Deli 26. april 2005 Mam poseben dogovor s šefico! Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aiwa 26. april 2005 Prijavi Deli 26. april 2005 kwaaa se morm jz mal pogovort... zgleda Citiraj spet se mi je na bolš poslabšal Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aiwa 26. april 2005 Prijavi Deli 26. april 2005 sej smo u čvekah a nje? kwa men dons dogajajajajajaaj... komi čakam šele jutr... k en določen osebek prideeeeeeeeee tralalalalalaalala Citiraj spet se mi je na bolš poslabšal Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Samson23 26. april 2005 Prijavi Deli 26. april 2005 <{POST_SNAPBACK}>sej smo u čvekah a nje? kwa men dons dogajajajajajaaj... komi čakam šele jutr... k en določen osebek prideeeeeeeeee tralalalalalaalala Jutri je en drug praznik, ni Bozic ves...Na Bozicka bo treba kar se mal pocakati. Citiraj You can't be a real country unless you have a beer and an airline. It helps if you have some kind of a football team, or some nuclear weapons, but at the very least you need a beer.Frank Zappa Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aiwa 26. april 2005 Prijavi Deli 26. april 2005 bomo vidl kok bo kej spešl se bomo potrudl da bo. sicer ne tok k božiček... ampak ... tud ta bo za silo Citiraj spet se mi je na bolš poslabšal Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts
Pridruži se debati
Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.