aiwa 27. april 2005 Prijavi Deli 27. april 2005 jz nisem mela to u mislih... ampak če greva skup... ok Citiraj spet se mi je na bolš poslabšal Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Samson23 27. april 2005 Prijavi Deli 27. april 2005 Mah marš je dobra uvertura, sej ma šarm ze v imenu. Citiraj You can't be a real country unless you have a beer and an airline. It helps if you have some kind of a football team, or some nuclear weapons, but at the very least you need a beer.Frank Zappa Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aiwa 27. april 2005 Prijavi Deli 27. april 2005 hehehehe..... pol pa marš! na mars? Citiraj spet se mi je na bolš poslabšal Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Samson23 27. april 2005 Prijavi Deli 27. april 2005 Ti na mars jaz na venero.Ampak skupaj Citiraj You can't be a real country unless you have a beer and an airline. It helps if you have some kind of a football team, or some nuclear weapons, but at the very least you need a beer.Frank Zappa Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aiwa 27. april 2005 Prijavi Deli 27. april 2005 uuuu jaaaaa! akcija Citiraj spet se mi je na bolš poslabšal Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Samson23 27. april 2005 Prijavi Deli 27. april 2005 Don't talk just kiss! Citiraj You can't be a real country unless you have a beer and an airline. It helps if you have some kind of a football team, or some nuclear weapons, but at the very least you need a beer.Frank Zappa Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aiwa 27. april 2005 Prijavi Deli 27. april 2005 (a bo?) Citiraj spet se mi je na bolš poslabšal Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Samson23 27. april 2005 Prijavi Deli 27. april 2005 Nikoli ne ves, pustimo se presenetit...Z maršem začneva... ? Citiraj You can't be a real country unless you have a beer and an airline. It helps if you have some kind of a football team, or some nuclear weapons, but at the very least you need a beer.Frank Zappa Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aiwa 27. april 2005 Prijavi Deli 27. april 2005 sam če nam mogla več me boš nosu Citiraj spet se mi je na bolš poslabšal Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Samson23 27. april 2005 Prijavi Deli 27. april 2005 <{POST_SNAPBACK}>sam če nam mogla več me boš nosu Ne ce ne bos mogla te bom naseskal, prav??? nbene potuhe!!! Citiraj You can't be a real country unless you have a beer and an airline. It helps if you have some kind of a football team, or some nuclear weapons, but at the very least you need a beer.Frank Zappa Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
oona 27. april 2005 Prijavi Deli 27. april 2005 Kok sem dans dobr' spančkala...pa veeeelik časa... Citiraj Dum spiro, spero. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aiwa 27. april 2005 Prijavi Deli 27. april 2005 <{POST_SNAPBACK}>Ne ce ne bos mogla te bom naseskal, prav??? nbene potuhe!!! ok... šeškat... joj kok sm kr na enkrat lena ratala... mislm da bo treba kr začet s spenkanjem Citiraj spet se mi je na bolš poslabšal Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Samson23 27. april 2005 Prijavi Deli 27. april 2005 <{POST_SNAPBACK}> ok... šeškat... joj kok sm kr na enkrat lena ratala... mislm da bo treba kr začet s spenkanjem Spanki, spanki, bom prinesel s sabo basebalski kij, ce roka ne bo zadost. Citiraj You can't be a real country unless you have a beer and an airline. It helps if you have some kind of a football team, or some nuclear weapons, but at the very least you need a beer.Frank Zappa Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aiwa 27. april 2005 Prijavi Deli 27. april 2005 to pa pol nau več spenkanje... aja... razn če kij jz uporabm na teb... k zgleda da si bl trpežn Citiraj spet se mi je na bolš poslabšal Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Samson23 27. april 2005 Prijavi Deli 27. april 2005 <{POST_SNAPBACK}>to pa pol nau več spenkanje... aja... razn če kij jz uporabm na teb... k zgleda da si bl trpežn Se bova pol zmenla.Ti si sam cajt najdi! Citiraj You can't be a real country unless you have a beer and an airline. It helps if you have some kind of a football team, or some nuclear weapons, but at the very least you need a beer.Frank Zappa Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aiwa 27. april 2005 Prijavi Deli 27. april 2005 Citiraj spet se mi je na bolš poslabšal Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Samson23 27. april 2005 Prijavi Deli 27. april 2005 A obstaja tak smesko ki zardeva v usesa??? Citiraj You can't be a real country unless you have a beer and an airline. It helps if you have some kind of a football team, or some nuclear weapons, but at the very least you need a beer.Frank Zappa Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aiwa 27. april 2005 Prijavi Deli 27. april 2005 iiiiiiiii bl ne Citiraj spet se mi je na bolš poslabšal Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Samson23 27. april 2005 Prijavi Deli 27. april 2005 Mater sam kok je pof... lep dan.Morm it nekam. Citiraj You can't be a real country unless you have a beer and an airline. It helps if you have some kind of a football team, or some nuclear weapons, but at the very least you need a beer.Frank Zappa Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aiwa 27. april 2005 Prijavi Deli 27. april 2005 jz grem mal u centr po kosilu... u kšno kafano... relaksirat pa mal opravlat... Citiraj spet se mi je na bolš poslabšal Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Samson23 27. april 2005 Prijavi Deli 27. april 2005 Je v centru se kaj odprtega(danes)??? Citiraj You can't be a real country unless you have a beer and an airline. It helps if you have some kind of a football team, or some nuclear weapons, but at the very least you need a beer.Frank Zappa Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aiwa 27. april 2005 Prijavi Deli 27. april 2005 eh a je važn... važn da se nekam na sončk počmo... pa uživamo.... Citiraj spet se mi je na bolš poslabšal Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Samson23 27. april 2005 Prijavi Deli 27. april 2005 <{POST_SNAPBACK}>eh a je važn... važn da se počmo... pa uživamo.... Se strinjam. Citiraj You can't be a real country unless you have a beer and an airline. It helps if you have some kind of a football team, or some nuclear weapons, but at the very least you need a beer.Frank Zappa Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aiwa 27. april 2005 Prijavi Deli 27. april 2005 golobčka uživej misti... tm pr vas more itak bit krasno... Citiraj spet se mi je na bolš poslabšal Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Samson23 27. april 2005 Prijavi Deli 27. april 2005 od kod pa je misty??? Citiraj You can't be a real country unless you have a beer and an airline. It helps if you have some kind of a football team, or some nuclear weapons, but at the very least you need a beer.Frank Zappa Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts
Pridruži se debati
Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.