Skoči na vsebino

Dnevne čvekarije

Marsa

Recommended Posts

• Komentarji 3,2k
  • Objavljeno
  • Zadnji komentar

Najbolj aktivni v tej temi

ja kaj pa čmo... treba se je zabavat... in kratkočasit...

še zdej mi ni jasn kok sem dons letela po zraku... in to dvakrat... dobr da me nč ne boli... mal čutim... ampak ni hudo...

spet se mi je na bolš poslabšal
Deli na socialnih omrežjih

Cosma (tamle od nekje, morda iz 'Imena') - ta tema ni sam za aiwo pa tripla, pac pa jo onadva najvec uporabljata, al pa lohk gledamo tako, da sta postekala oz. sta edina ali med redkimi, ki jo upostevata. ;) :D

Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.

Picasso

Sicer pa lahko cvekate/mo vsevprek v temi - saj, kot drugje. :P

Ni nujno da ce dva cvekata v dialogu, da ne bi mogel sam prit cesa bleknit, pa se ti mroda kdo pridruzi ali se pa ti kam pridruzis... ce zelis - al se pa sam s sabo pogovarjas, kar je tud dostkrat. :)

Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.

Picasso

Vem, da ni samo za njiju dva, ampak se nekako nisem znala vključit. Mogoče sem malce socialno neprilagodljiva x:o)x

No evo moj prvi post tukaj. Se bolj težko navadim na novotarije. Potrebujem par dni.

Samo imam malce težav s presojo, kaj je za v dnevnik in kaj za small talk :vragec: .

Jas te mam tak rada

I am feeling very olympic today

Is time the only thing you are waiting for?

Ni nujno, da si nor, da pišeš tukaj - pomaga pa!

Old friends pass away, new friends appear. It is just like the days. An old day passes, a new day arrives. The important thing is to make it meaningful: a meaningful friend - or a meaningful day.

Dalai Lama

Majhne usluge prijateljstva so tisočkrat vrednejše kot bleščeča darila, s katerimi nas poniža nečimernost darovalca. (Goethe)

<{POST_SNAPBACK}>- al se pa sam s sabo pogovarjas, kar je tud dostkrat. :)

To se že itaq doma. Sem zato na forumu, da izmenjam kako mnenje.

Jas te mam tak rada

I am feeling very olympic today

Is time the only thing you are waiting for?

Ni nujno, da si nor, da pišeš tukaj - pomaga pa!

Old friends pass away, new friends appear. It is just like the days. An old day passes, a new day arrives. The important thing is to make it meaningful: a meaningful friend - or a meaningful day.

Dalai Lama

Majhne usluge prijateljstva so tisočkrat vrednejše kot bleščeča darila, s katerimi nas poniža nečimernost darovalca. (Goethe)

jz tud težje presodim... pa mi je tle tok všeč da pol kr sm pišem.... cosmica ti se kr vklop. sej lohk karkoli napišeš... ni treba da glih na naše komentiraš.... lohk svoje pa bomo mi tvoje komentiral... aja marsek a bojo koledarčki?
spet se mi je na bolš poslabšal

Pridruži se debati

Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Dodaj komentar...

×   Prilepil/a si oblikovano vsebino..   Odstrani oblikovanje

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Tvoja prejšnja vsebina je povrnjena.   Izprazni urejevalnik

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Nalagam...

• Včlani se

Postani član LN Foruma in se pridruži naši skupnosti.

• Zadnji obiskovalci

• Noben član si ne ogleduje te strani.
  • Objavi novo...