triple x 16. december 2004 Prijavi Deli 16. december 2004 <{POST_SNAPBACK}>zdele je pa gužva ratala... mam slike od dekda mraza in vshi hodjo h men iskat.... Hehehehe,pr men tud sm ti pršu še papa rečt pa enga slastnga prtisnt! Citiraj [color="red"]Baby don´t forget my number![/color] Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 16. december 2004 Avtor Prijavi Deli 16. december 2004 <{POST_SNAPBACK}>... kolk smo mi lepo organizirani Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aiwa 16. december 2004 Prijavi Deli 16. december 2004 uh sončna to bi blo naravnost sanjsko... marsa Citiraj spet se mi je na bolš poslabšal Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
triple x 16. december 2004 Prijavi Deli 16. december 2004 Aiwica, da te mal pocmokam,pol pa šibam vn! Citiraj [color="red"]Baby don´t forget my number![/color] Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aiwa 16. december 2004 Prijavi Deli 16. december 2004 mmm tole je pa prov pasal na moje mastne žnablčke... sem se lih namazala.... Citiraj spet se mi je na bolš poslabšal Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aiwa 17. december 2004 Prijavi Deli 17. december 2004 ja kaj pa čmo... treba se je zabavat... in kratkočasit...še zdej mi ni jasn kok sem dons letela po zraku... in to dvakrat... dobr da me nč ne boli... mal čutim... ampak ni hudo... Citiraj spet se mi je na bolš poslabšal Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
triple x 17. december 2004 Prijavi Deli 17. december 2004 Hehehehe,mucica, mene pa ornk trtica boli, pa mal plov sm tud! Bi rabu zdele ene nežne rokce gor,pa mal božanja! Citiraj [color="red"]Baby don´t forget my number![/color] Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aiwa 17. december 2004 Prijavi Deli 17. december 2004 takoj polubčkat pa popihat Citiraj spet se mi je na bolš poslabšal Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
triple x 17. december 2004 Prijavi Deli 17. december 2004 To,ja,to zdele rabm! Citiraj [color="red"]Baby don´t forget my number![/color] Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aiwa 17. december 2004 Prijavi Deli 17. december 2004 sej vem mucek bom takoj poskrbela da ne bo več bubal... pa da bo vse ockej Citiraj spet se mi je na bolš poslabšal Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
triple x 17. december 2004 Prijavi Deli 17. december 2004 Ja,dej,hitr...... Citiraj [color="red"]Baby don´t forget my number![/color] Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aiwa 17. december 2004 Prijavi Deli 17. december 2004 bi te prov zgnetla zdej Citiraj spet se mi je na bolš poslabšal Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
triple x 17. december 2004 Prijavi Deli 17. december 2004 Sam ne preveč, drgač bom tulu! Citiraj [color="red"]Baby don´t forget my number![/color] Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aiwa 17. december 2004 Prijavi Deli 17. december 2004 če boš tulu boš zarad česa druzga... itaq je treba z občutkom... sam zdele bi te prov zgnetla... mislim da kr oreng Citiraj spet se mi je na bolš poslabšal Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
triple x 17. december 2004 Prijavi Deli 17. december 2004 Hmmmm,ne praš kaj bi jz s stabo naredu......grrrrrrhh Citiraj [color="red"]Baby don´t forget my number![/color] Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aiwa 17. december 2004 Prijavi Deli 17. december 2004 mjau mjau... se ne bi branla Citiraj spet se mi je na bolš poslabšal Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
triple x 17. december 2004 Prijavi Deli 17. december 2004 Vem, da se ne bi! Citiraj [color="red"]Baby don´t forget my number![/color] Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aiwa 17. december 2004 Prijavi Deli 17. december 2004 boš aftereight? Citiraj spet se mi je na bolš poslabšal Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
triple x 17. december 2004 Prijavi Deli 17. december 2004 Zdele še ne! Ne vem kaj bi moj želodc reku! Citiraj [color="red"]Baby don´t forget my number![/color] Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aiwa 17. december 2004 Prijavi Deli 17. december 2004 no pa kasnej .... sej jih mam ful. uno ta velko škatlo.. tko da bo počakal... majo tko fajn kremco za razmazat in polizat Citiraj spet se mi je na bolš poslabšal Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 17. december 2004 Avtor Prijavi Deli 17. december 2004 Cosma (tamle od nekje, morda iz 'Imena') - ta tema ni sam za aiwo pa tripla, pac pa jo onadva najvec uporabljata, al pa lohk gledamo tako, da sta postekala oz. sta edina ali med redkimi, ki jo upostevata. Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 17. december 2004 Avtor Prijavi Deli 17. december 2004 Sicer pa lahko cvekate/mo vsevprek v temi - saj, kot drugje. Ni nujno da ce dva cvekata v dialogu, da ne bi mogel sam prit cesa bleknit, pa se ti mroda kdo pridruzi ali se pa ti kam pridruzis... ce zelis - al se pa sam s sabo pogovarjas, kar je tud dostkrat. Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
cosma 17. december 2004 Prijavi Deli 17. december 2004 Vem, da ni samo za njiju dva, ampak se nekako nisem znala vključit. Mogoče sem malce socialno neprilagodljiva No evo moj prvi post tukaj. Se bolj težko navadim na novotarije. Potrebujem par dni.Samo imam malce težav s presojo, kaj je za v dnevnik in kaj za small talk . Citiraj Jas te mam tak radaI am feeling very olympic todayIs time the only thing you are waiting for?Ni nujno, da si nor, da pišeš tukaj - pomaga pa! Old friends pass away, new friends appear. It is just like the days. An old day passes, a new day arrives. The important thing is to make it meaningful: a meaningful friend - or a meaningful day. Dalai LamaMajhne usluge prijateljstva so tisočkrat vrednejše kot bleščeča darila, s katerimi nas poniža nečimernost darovalca. (Goethe) Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
cosma 17. december 2004 Prijavi Deli 17. december 2004 <{POST_SNAPBACK}>- al se pa sam s sabo pogovarjas, kar je tud dostkrat. To se že itaq doma. Sem zato na forumu, da izmenjam kako mnenje. Citiraj Jas te mam tak radaI am feeling very olympic todayIs time the only thing you are waiting for?Ni nujno, da si nor, da pišeš tukaj - pomaga pa! Old friends pass away, new friends appear. It is just like the days. An old day passes, a new day arrives. The important thing is to make it meaningful: a meaningful friend - or a meaningful day. Dalai LamaMajhne usluge prijateljstva so tisočkrat vrednejše kot bleščeča darila, s katerimi nas poniža nečimernost darovalca. (Goethe) Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aiwa 17. december 2004 Prijavi Deli 17. december 2004 jz tud težje presodim... pa mi je tle tok všeč da pol kr sm pišem.... cosmica ti se kr vklop. sej lohk karkoli napišeš... ni treba da glih na naše komentiraš.... lohk svoje pa bomo mi tvoje komentiral... aja marsek a bojo koledarčki? Citiraj spet se mi je na bolš poslabšal Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts
Pridruži se debati
Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.