aiwa 7. maj 2005 Prijavi Deli 7. maj 2005 sej sam to je lahk ovira Citiraj spet se mi je na bolš poslabšal Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aiwa 7. maj 2005 Prijavi Deli 7. maj 2005 ampak ne bo. oblubm Citiraj spet se mi je na bolš poslabšal Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Behemoth 7. maj 2005 Prijavi Deli 7. maj 2005 xrosex Citiraj Je suis FÉROCE, FABULEUX ET PARFAIT! If you have great passion, then you can do high fashion! Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aiwa 8. maj 2005 Prijavi Deli 8. maj 2005 tkole dons uživamo jutr pa ful delat. enih opravkov in birokracije da se ti zmeša. upam da bom tm do ene 12 ih fertik. jao... po vseh zavodih, socialnih, občinah, šolah... bo vsaj dogajal. pol pa mistiiiii Citiraj spet se mi je na bolš poslabšal Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aiwa 8. maj 2005 Prijavi Deli 8. maj 2005 tako tako. evo zdej pa jz šibam na rožnik. za popoldne mi pa šmarjetna gora po glau hod... bi šla na kšno sadno kupo ke... ajd zdej pa hitr u akcijo....fak mi mal cajta prmankuje.... Citiraj spet se mi je na bolš poslabšal Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aiwa 8. maj 2005 Prijavi Deli 8. maj 2005 zgleda da nau nč z rožnikom.... škoda... pa en drug dan... Citiraj spet se mi je na bolš poslabšal Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aiwa 8. maj 2005 Prijavi Deli 8. maj 2005 uuu mi mamo sončk. ful je lepo. sicer kr frišno, ampak se bo že segrelo. ni lih za u kratkih rokavih za okol skakat.. je treba met za vsak slučaj jaknco. komi čakam da grem vnnnn..... jaaaaa Citiraj spet se mi je na bolš poslabšal Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aiwa 8. maj 2005 Prijavi Deli 8. maj 2005 bo bo .... je napovedan popoldne... mi ga mamo že zdej... zato pa že veselo delam načrte kaj vse "bova" počela... heheheehe Citiraj spet se mi je na bolš poslabšal Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aiwa 8. maj 2005 Prijavi Deli 8. maj 2005 tastaredva pa zdele pičita na šmarno goro... sam po moje je pa kr mal blato tm... Citiraj spet se mi je na bolš poslabšal Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Samson23 8. maj 2005 Prijavi Deli 8. maj 2005 Tastaredva picita na smarno goro???? Citiraj You can't be a real country unless you have a beer and an airline. It helps if you have some kind of a football team, or some nuclear weapons, but at the very least you need a beer.Frank Zappa Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aiwa 8. maj 2005 Prijavi Deli 8. maj 2005 brat pa pršu iz nočne in bo pr nas spal... k se pol s svojim fotrom dobi in gresta u tivoli na šaoline.... tk da.... bi te že poklicala... če bi blo tko Citiraj spet se mi je na bolš poslabšal Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Samson23 8. maj 2005 Prijavi Deli 8. maj 2005 Ekh false alarm.Sem ze pojedu...kdaj pridm pote??A pol danes res ne bos nic jedla? Citiraj You can't be a real country unless you have a beer and an airline. It helps if you have some kind of a football team, or some nuclear weapons, but at the very least you need a beer.Frank Zappa Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aiwa 8. maj 2005 Prijavi Deli 8. maj 2005 bom jedla bom... a ti si že ready? uuuu dej čez kšno urco. sem lih še z vesno zmenena... grem do nje ob pol za ene pol urce... ne vem kaj je blo sam vem da je bla bl boga slišat po telefonu. tko da okol enih? ok? Citiraj spet se mi je na bolš poslabšal Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aiwa 8. maj 2005 Prijavi Deli 8. maj 2005 tenkju Citiraj spet se mi je na bolš poslabšal Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Samson23 8. maj 2005 Prijavi Deli 8. maj 2005 Okol pol dveh. Lepo se mej z Vesno. Hvala za lepe zelje Mystica!Tut teb en tak dan, kokr si si ga zamislila!! Citiraj You can't be a real country unless you have a beer and an airline. It helps if you have some kind of a football team, or some nuclear weapons, but at the very least you need a beer.Frank Zappa Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aiwa 8. maj 2005 Prijavi Deli 8. maj 2005 glava me boli.... porko dio xrosex xrosex xrosex Citiraj spet se mi je na bolš poslabšal Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
wanesa 8. maj 2005 Prijavi Deli 8. maj 2005 a ti dam en aspirin Citiraj Per il mondo tu sei nessuno,ma per qualcuno tu sei il mondo Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Michelle 8. maj 2005 Prijavi Deli 8. maj 2005 a res??? Mysti iz izkusenj ves? Joj pol bi morala tud jaz zadnje case ful sexat Citiraj Knowledge of what is possible is the beginning of happiness. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Michelle 8. maj 2005 Prijavi Deli 8. maj 2005 Ne Torek, pa cetrtek. Jutri nimam kaj iskat Midve se pa kar ne ujameva Citiraj Knowledge of what is possible is the beginning of happiness. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Behemoth 8. maj 2005 Prijavi Deli 8. maj 2005 Misti, nova ikonca i like it xrosex Citiraj Je suis FÉROCE, FABULEUX ET PARFAIT! If you have great passion, then you can do high fashion! Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aiwa 8. maj 2005 Prijavi Deli 8. maj 2005 kwa sn polomlena.... xrosex xrosex grem ležat pred tv.... kwa je pa to en tak.... se mi tko fajn zdi kdr grem ležat pred tv... k prej ni blo nikol časa... sej pol pa grem... pa več k eno uro nikol ne zdržim.... Citiraj spet se mi je na bolš poslabšal Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aiwa 8. maj 2005 Prijavi Deli 8. maj 2005 u klanc sm rinla sam je blo vredno Citiraj spet se mi je na bolš poslabšal Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Behemoth 8. maj 2005 Prijavi Deli 8. maj 2005 <{POST_SNAPBACK}> iii, behi, thanx Tko skrivnostna Citiraj Je suis FÉROCE, FABULEUX ET PARFAIT! If you have great passion, then you can do high fashion! Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Behemoth 8. maj 2005 Prijavi Deli 8. maj 2005 aja sej Tko mystic Citiraj Je suis FÉROCE, FABULEUX ET PARFAIT! If you have great passion, then you can do high fashion! Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aiwa 9. maj 2005 Prijavi Deli 9. maj 2005 <{POST_SNAPBACK}> ej jutri imej gsm pr sebism ga celo noč filala. tko da bo. Citiraj spet se mi je na bolš poslabšal Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts
Pridruži se debati
Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.