Skoči na vsebino

Dnevne čvekarije

Marsa

Recommended Posts

• Komentarji 3,2k
  • Objavljeno
  • Zadnji komentar

Najbolj aktivni v tej temi

tkole dons uživamo jutr pa ful delat. enih opravkov in birokracije da se ti zmeša. upam da bom tm do ene 12 ih fertik. jao... po vseh zavodih, socialnih, občinah, šolah... :wacko:

bo vsaj dogajal. pol pa mistiiiii xsuperx

spet se mi je na bolš poslabšal
Deli na socialnih omrežjih

tako tako.

evo zdej pa jz šibam na rožnik.

za popoldne mi pa šmarjetna gora po glau hod... bi šla na kšno sadno kupo ke... :yumy:

ajd zdej pa hitr u akcijo....fak mi mal cajta prmankuje.... xsmx

uuu mi mamo sončk. ful je lepo. sicer kr frišno, ampak se bo že segrelo. ni lih za u kratkih rokavih za okol skakat.. je treba met za vsak slučaj jaknco. komi čakam da grem vnnnn..... jaaaaa :flower: :flower:

bo bo .... je napovedan popoldne... mi ga mamo že zdej...

zato pa že veselo delam načrte kaj vse "bova" počela... heheheehe x:px xwizardx :onfire: :onfire: :onfire:

Tastaredva picita na smarno goro???? :eek:

You can't be a real country unless you have a beer and an airline. It helps if you have some kind of a football team, or some nuclear weapons, but at the very least you need a beer.

Frank Zappa

brat pa pršu iz nočne in bo pr nas spal... k se pol s svojim fotrom dobi in gresta u tivoli na šaoline.... tk da.... bi te že poklicala... če bi blo tko x:Dx x:Dx

Ekh false alarm.Sem ze pojedu...kdaj pridm pote??A pol danes res ne bos nic jedla?

You can't be a real country unless you have a beer and an airline. It helps if you have some kind of a football team, or some nuclear weapons, but at the very least you need a beer.

Frank Zappa

bom jedla bom... a ti si že ready? uuuu dej čez kšno urco. sem lih še z vesno zmenena... grem do nje ob pol za ene pol urce... ne vem kaj je blo sam vem da je bla bl boga slišat po telefonu. tko da okol enih? ok? x:Xx x:Xx x:Xx x:Xx

Okol pol dveh. Lepo se mej z Vesno. x:Xx x:Xx

Hvala za lepe zelje Mystica!Tut teb en tak dan, kokr si si ga zamislila!! :8):

Frank Zappa

kwa sn polomlena.... xrosex xsrcbumx xrosex grem ležat pred tv.... kwa je pa to en tak.... se mi tko fajn zdi kdr grem ležat pred tv... k prej ni blo nikol časa... sej pol pa grem... pa več k eno uro nikol ne zdržim.... xsmx

Pridruži se debati

Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Dodaj komentar...

×   Prilepil/a si oblikovano vsebino..   Odstrani oblikovanje

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Tvoja prejšnja vsebina je povrnjena.   Izprazni urejevalnik

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Nalagam...

• Včlani se

Postani član LN Foruma in se pridruži naši skupnosti.

• Zadnji obiskovalci

• Noben član si ne ogleduje te strani.
  • Objavi novo...