santos 10. maj 2005 Prijavi Deli 10. maj 2005 <{POST_SNAPBACK}>ah ne ne....sm dala elvisa kr zloudat... najbl simpl... pa prec je.. Love me tender... Citiraj Bojevnik ima čas le za brezhibnost; vse drugo namreč izčrpava njegovo moč - brezhibnost pa jo povečuje. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aiwa 10. maj 2005 Prijavi Deli 10. maj 2005 točno ta je zdej... se je tapru snel... hehehehe Citiraj spet se mi je na bolš poslabšal Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
santos 10. maj 2005 Prijavi Deli 10. maj 2005 <{POST_SNAPBACK}>točno ta je zdej... se je tapru snel... hehehehe Se mi je kr zdelo...intuicija pač ! Citiraj Bojevnik ima čas le za brezhibnost; vse drugo namreč izčrpava njegovo moč - brezhibnost pa jo povečuje. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aiwa 10. maj 2005 Prijavi Deli 10. maj 2005 a je dons kšn film za gledat? neki se mi lenari pred tvjom.... Citiraj spet se mi je na bolš poslabšal Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
santos 10. maj 2005 Prijavi Deli 10. maj 2005 <{POST_SNAPBACK}>a je dons kšn film za gledat? neki se mi lenari pred tvjom....Aha,na italia1 je X-Man ! Komaj čakam, da ga začnejo predvajat...sam še eno urco pa bo ! Citiraj Bojevnik ima čas le za brezhibnost; vse drugo namreč izčrpava njegovo moč - brezhibnost pa jo povečuje. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aiwa 10. maj 2005 Prijavi Deli 10. maj 2005 italija italija..... eh... ne parlam jz italjansk... hihih ihi... jz bi kej angleškega... eh sej če ne mam pa kle na kompjutru pa bom kej dala gor pa zaspala zram... Citiraj spet se mi je na bolš poslabšal Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
santos 10. maj 2005 Prijavi Deli 10. maj 2005 <{POST_SNAPBACK}>italija italija..... eh... ne parlam jz italjansk... hihih ihi... jz bi kej angleškega... eh sej če ne mam pa kle na kompjutru pa bom kej dala gor pa zaspala zram... Veš, kako so mi bedni na italijanskih televizijah, ko predvajajo filme v italijanščini ! Saj bo...že, ko ni druge ! Citiraj Bojevnik ima čas le za brezhibnost; vse drugo namreč izčrpava njegovo moč - brezhibnost pa jo povečuje. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aiwa 10. maj 2005 Prijavi Deli 10. maj 2005 men je čudn ker so drugi glasovi.... k enkrat v resnici slišiš al pa veš kašn glas ma kteri igralc pol pa tkole neki sinhronizirano :OO!: hihihihihihihi Citiraj spet se mi je na bolš poslabšal Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
wanesa 10. maj 2005 Prijavi Deli 10. maj 2005 <{POST_SNAPBACK}>Veš, kako so mi bedni na italijanskih televizijah, ko predvajajo filme v italijanščini ! Saj bo...že, ko ni druge ! to je pa res Citiraj Per il mondo tu sei nessuno,ma per qualcuno tu sei il mondo Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
santos 10. maj 2005 Prijavi Deli 10. maj 2005 <{POST_SNAPBACK}>men je čudn ker so drugi glasovi.... k enkrat v resnici slišiš al pa veš kašn glas ma kteri igralc pol pa tkole neki sinhronizirano :OO!: hihihihihihihiTako je,žalostno !Pol ni čudno, da italijani nimajo blage veze o angleščini...tako, kot jaz ! <{POST_SNAPBACK}>to je pa res Citiraj Bojevnik ima čas le za brezhibnost; vse drugo namreč izčrpava njegovo moč - brezhibnost pa jo povečuje. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aiwa 10. maj 2005 Prijavi Deli 10. maj 2005 sej sej. pojma nimajo. enkrat sm ga žurala v italiji tm nek pr portoguaru... pa me en italjan upraša where are you from? pa mu rečem slovenija, pa me je gledu kt da prviš sliš... halooo a ni vedu kwa je uprašu... al ne ve kera država je par kilometrov stran??!!! Citiraj spet se mi je na bolš poslabšal Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
wanesa 10. maj 2005 Prijavi Deli 10. maj 2005 pomoje ni vedel kaj je vprašal Citiraj Per il mondo tu sei nessuno,ma per qualcuno tu sei il mondo Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
santos 10. maj 2005 Prijavi Deli 10. maj 2005 <{POST_SNAPBACK}>sej sej. pojma nimajo. enkrat sm ga žurala v italiji tm nek pr portoguaru... pa me en italjan upraša where are you from? pa mu rečem slovenija, pa me je gledu kt da prviš sliš... halooo a ni vedu kwa je uprašu... al ne ve kera država je par kilometrov stran??!!!Verjela ali ne...od Udin naprej spljoh ne vedo kje je in kaj je spljoh Slovenija ! Citiraj Bojevnik ima čas le za brezhibnost; vse drugo namreč izčrpava njegovo moč - brezhibnost pa jo povečuje. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aiwa 10. maj 2005 Prijavi Deli 10. maj 2005 sej sej.... cepci... kwa a u gaviolo se švercajo al kaj? cepci!!! hehehehe Citiraj spet se mi je na bolš poslabšal Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
santos 10. maj 2005 Prijavi Deli 10. maj 2005 <{POST_SNAPBACK}>sej sej.... cepci... kwa a u gaviolo se švercajo al kaj? cepci!!! hehehehe...koga, če švercajo ? Bolj malo zahajam v AG ! Citiraj Bojevnik ima čas le za brezhibnost; vse drugo namreč izčrpava njegovo moč - brezhibnost pa jo povečuje. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aiwa 10. maj 2005 Prijavi Deli 10. maj 2005 če se italjani švercajo... da ne vejo kje je slovenija. al kako pridejo čez mejo in grejo u gaviolija? al ne vejo da je meja al kaj? k takrat k sm bla še nismo bli u eu Citiraj spet se mi je na bolš poslabšal Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
santos 10. maj 2005 Prijavi Deli 10. maj 2005 <{POST_SNAPBACK}>če se italjani švercajo... da ne vejo kje je slovenija. al kako pridejo čez mejo in grejo u gaviolija? al ne vejo da je meja al kaj? k takrat k sm bla še nismo bli u euAaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa, itak, da vejo kje je Slo., ko je treba mal možgančke skurit....! Sam jih ni več toliko, kot leta nazaj...zdaj bolj Slovenci zahajajo v AG, še posebej, ko je samodajefesta, to pa so ena ekipa, ki delajo party-je in včsih si vzamejo AG v najem...! Citiraj Bojevnik ima čas le za brezhibnost; vse drugo namreč izčrpava njegovo moč - brezhibnost pa jo povečuje. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aiwa 10. maj 2005 Prijavi Deli 10. maj 2005 no sej jz tko ne hodm tja... (več). no tkole sej vem da je zgodnja ura... sam kaj čem. nobenga gud filma ni na tvju. a ma kdo kšno idejo kwa nej zloudam? sploh nč pametnega ni... bom šla kr kmal spat... xrosex Citiraj spet se mi je na bolš poslabšal Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Aishah 10. maj 2005 Prijavi Deli 10. maj 2005 <{POST_SNAPBACK}>no sej jz tko ne hodm tja... (več). no tkole sej vem da je zgodnja ura... sam kaj čem. nobenga gud filma ni na tvju. a ma kdo kšno idejo kwa nej zloudam? sploh nč pametnega ni... bom šla kr kmal spat... xrosex zloudi si kkšn posnetek od možakarja ki sliši na ime pablo francisco... dol padeš od smeha ( to sicer ni film no bol show) jst grem pa zdele zvezdna vrata gledat Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aiwa 10. maj 2005 Prijavi Deli 10. maj 2005 poznam se nasmejala... teli stand up showi so prov kulj ja Citiraj spet se mi je na bolš poslabšal Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Amis 11. maj 2005 Prijavi Deli 11. maj 2005 pobož.... Citiraj you see things; and you say WHY?but i dream things that never were; and i say WHY NOT? Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aiwa 11. maj 2005 Prijavi Deli 11. maj 2005 jutro lubčeki.se počas prebujam. ful sem se naspala dons. sem tok sanjala in sanjala, da se sploh nisem hotla zbudit. Zdele bom šla pa en čajčič skuhat polej pa tibetanci. jutro misti, jutro sestrca lep dan obema. Citiraj spet se mi je na bolš poslabšal Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Apolonija 11. maj 2005 Prijavi Deli 11. maj 2005 Dobro jutro lunčki,jest dans zaspana, spala nč, mela učeri debato z mojo nedokončano zgodbo...pa je zamedl...matr...bad timeing.... Citiraj Mogoče je ljubezen tudi to, da se naučimo spustiti,da spoznamo, kdaj se je treba posloviti. Da s svojimi občutki ne oviramo nečesa, kar bo nemara boljše za tiste, ki jih imamo radi. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Amis 11. maj 2005 Prijavi Deli 11. maj 2005 jutro sestrca...pa lep dan tudi men se pa spet spiiiiii....takoj ko pade temperatura pod 15 stopinj, se me loteva sindrom zimskega spanja.....pa spet ne bom mogla met dopusta...to je za po*. če bo šlo tko naprej, bom lahko skor cel junij doma (ko bi vsaj), da bom ponucala višek ur in lanski dopust.... apolonija... Citiraj you see things; and you say WHY?but i dream things that never were; and i say WHY NOT? Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aiwa 11. maj 2005 Prijavi Deli 11. maj 2005 no sej viš... pol boš pa cel mesec uživala.... in to za nazaj... kok ti pol še za naprej ostane jz grem pa zdele pod tuš, pe zobe umit... pa prpravt se na lauf. morm še kolegico poklicat Citiraj spet se mi je na bolš poslabšal Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts
Pridruži se debati
Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.