Skoči na vsebino

Dnevne čvekarije

Marsa

Recommended Posts

• Komentarji 3,2k
  • Objavljeno
  • Zadnji komentar

Najbolj aktivni v tej temi

<{POST_SNAPBACK}>a je dons kšn film za gledat? neki se mi lenari pred tvjom....

Aha,

na italia1 je X-Man ! x:Dx Komaj čakam, da ga začnejo predvajat...sam še eno urco pa bo ! x;)x x^x

Bojevnik ima čas le za brezhibnost; vse drugo namreč izčrpava njegovo moč - brezhibnost pa jo povečuje.
Deli na socialnih omrežjih

italija italija..... eh... ne parlam jz italjansk... hihih ihi... jz bi kej angleškega... :flower: eh sej če ne mam pa kle na kompjutru pa bom kej dala gor pa zaspala zram... xsrcx
spet se mi je na bolš poslabšal

<{POST_SNAPBACK}>italija italija..... eh... ne parlam jz italjansk... hihih ihi... jz bi kej angleškega... :flower: eh sej če ne mam pa kle na kompjutru pa bom kej dala gor pa zaspala zram... xsrcx

Veš, kako so mi bedni na italijanskih televizijah, ko predvajajo filme v italijanščini ! :o|o:

Saj bo...že, ko ni druge ! xnckrivx :mezik:

Bojevnik ima čas le za brezhibnost; vse drugo namreč izčrpava njegovo moč - brezhibnost pa jo povečuje.

men je čudn ker so drugi glasovi.... k enkrat v resnici slišiš al pa veš kašn glas ma kteri igralc pol pa tkole neki sinhronizirano :OO!: :wacko: :blink: hihihihihihihi

<{POST_SNAPBACK}>men je čudn ker so drugi glasovi.... k enkrat v resnici slišiš al pa veš kašn glas ma kteri igralc pol pa tkole neki sinhronizirano :OO!:  :wacko:  :blink: hihihihihihihi

Tako je,

žalostno !

Pol ni čudno, da italijani nimajo blage veze o angleščini...tako, kot jaz ! :lol: :lol:

<{POST_SNAPBACK}>to je pa res x;)x

xyesx x;)x :palec:

sej sej. pojma nimajo. enkrat sm ga žurala v italiji tm nek pr portoguaru... pa me en italjan upraša where are you from? pa mu rečem slovenija, pa me je gledu kt da prviš sliš... halooo a ni vedu kwa je uprašu... al ne ve kera država je par kilometrov stran??!!!

<{POST_SNAPBACK}>sej sej. pojma nimajo. enkrat sm ga žurala v italiji tm nek pr portoguaru... pa me en italjan upraša where are you from? pa mu rečem slovenija, pa me je gledu kt da prviš sliš... halooo a ni vedu kwa je uprašu... al ne ve kera država je par kilometrov stran??!!!

Verjela ali ne...od Udin naprej spljoh ne vedo kje je in kaj je spljoh Slovenija ! :o|o: x:Dx

če se italjani švercajo... da ne vejo kje je slovenija. al kako pridejo čez mejo in grejo u gaviolija? al ne vejo da je meja al kaj? k takrat k sm bla še nismo bli u eu

<{POST_SNAPBACK}>če se italjani švercajo... da ne vejo kje je slovenija. al kako pridejo čez mejo in grejo u gaviolija? al ne vejo da je meja al kaj? k takrat k sm bla še nismo bli u eu

Aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa, itak, da vejo kje je Slo., ko je treba mal možgančke skurit....! :lol: :lol: :lol: :lol:

Sam jih ni več toliko, kot leta nazaj...zdaj bolj Slovenci zahajajo v AG, še posebej, ko je samodajefesta, to pa so ena ekipa, ki delajo party-je in včsih si vzamejo AG v najem...! x;)x

no sej jz tko ne hodm tja... (več).

no tkole sej vem da je zgodnja ura... sam kaj čem. nobenga gud filma ni na tvju. a ma kdo kšno idejo kwa nej zloudam? sploh nč pametnega ni...

bom šla kr kmal spat... xrosex xrainbowx

<{POST_SNAPBACK}>no sej jz tko ne hodm tja... (več).

no tkole sej vem da je zgodnja ura... sam kaj čem. nobenga gud filma ni na tvju. a ma kdo kšno idejo kwa nej zloudam? sploh nč pametnega ni...

bom šla kr kmal spat... xrosex  xrainbowx

zloudi si kkšn posnetek od možakarja ki sliši na ime pablo francisco... dol padeš od smeha x:Dx ( to sicer ni film no bol show)

jst grem pa zdele zvezdna vrata gledat x:Dx

jutro lubčeki.

se počas prebujam. ful sem se naspala dons. sem tok sanjala in sanjala, da se sploh nisem hotla zbudit. Zdele bom šla pa en čajčič skuhat polej pa tibetanci.

jutro misti, jutro sestrca :flower: lep dan obema. xsrcx

Dobro jutro lunčki,

jest dans zaspana, spala nč, mela učeri debato z mojo nedokončano zgodbo...pa je zamedl...matr...bad timeing.... :sori:

Mogoče je ljubezen tudi to, da se naučimo spustiti,da spoznamo, kdaj se je treba posloviti. Da s svojimi občutki ne oviramo nečesa, kar bo nemara boljše za tiste, ki jih imamo radi.

jutro sestrca...pa lep dan tudi xsrcx

men se pa spet spiiiiii....takoj ko pade temperatura pod 15 stopinj, se me loteva sindrom zimskega spanja.....pa spet ne bom mogla met dopusta...to je za po*. če bo šlo tko naprej, bom lahko skor cel junij doma (ko bi vsaj), da bom ponucala višek ur in lanski dopust....

apolonija... xwizardx

you see things; and you say WHY?

but i dream things that never were; and i say WHY NOT?

no sej viš... pol boš pa cel mesec uživala.... in to za nazaj... kok ti pol še za naprej ostane xokx

jz grem pa zdele pod tuš, pe zobe umit... pa prpravt se na lauf. morm še kolegico poklicat :vio:

Pridruži se debati

Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Dodaj komentar...

×   Prilepil/a si oblikovano vsebino..   Odstrani oblikovanje

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Tvoja prejšnja vsebina je povrnjena.   Izprazni urejevalnik

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Nalagam...

• Včlani se

Postani član LN Foruma in se pridruži naši skupnosti.

• Zadnji obiskovalci

• Noben član si ne ogleduje te strani.
  • Objavi novo...