Amis 11. maj 2005 Prijavi Deli 11. maj 2005 no vidiš...pol je bil pa pobož za bes ....sam dans je res en tak poseben dan....js tud mal besnim....sam bolj potiho.... ....zaenkrat.... Citiraj you see things; and you say WHY?but i dream things that never were; and i say WHY NOT? Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aiwa 11. maj 2005 Prijavi Deli 11. maj 2005 jz sem pa dons kolesarla k zmešana... zdej mam pa rit ožuleno pa komi sedim. jao... hehehehe... se bo treba navadt. zdele sem solato pa juhco pojedla... zdej se mi pa nč ne da. pa se morm stuširat pa mal glavo oprat k je užas... pol pa na predavanje... Citiraj spet se mi je na bolš poslabšal Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aiwa 14. maj 2005 Prijavi Deli 14. maj 2005 pa lih sm hotla it počivat... pa je žena klicala da zdele uleti. pa vsaj je naspidirana... jao... tole se bo smešno končalo... že čutim... Citiraj spet se mi je na bolš poslabšal Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Behemoth 14. maj 2005 Prijavi Deli 14. maj 2005 ojči Citiraj Je suis FÉROCE, FABULEUX ET PARFAIT! If you have great passion, then you can do high fashion! Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aiwa 14. maj 2005 Prijavi Deli 14. maj 2005 pejmo spet mau vn. svež zrak bo pasu. Citiraj spet se mi je na bolš poslabšal Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
tammy 14. maj 2005 Prijavi Deli 14. maj 2005 Jaz sem bla pa pred kakšno uro na sprehodu in zdaj sem že nazaj, polna energije Citiraj tammy01@mail386.comŽIVLJENJE JE ŽUR!!!! Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aiwa 14. maj 2005 Prijavi Deli 14. maj 2005 hehe... jz tud lih pršla. pa grem spet vn... ne zdržim kr neki doma... pa še povablena sem nekam.... Citiraj spet se mi je na bolš poslabšal Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
wanesa 14. maj 2005 Prijavi Deli 14. maj 2005 ma se mi zdi da je prav en tak dan danes Citiraj Per il mondo tu sei nessuno,ma per qualcuno tu sei il mondo Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aiwa 14. maj 2005 Prijavi Deli 14. maj 2005 mal se praznem. treba dat mal soli ven... Citiraj spet se mi je na bolš poslabšal Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
santos 14. maj 2005 Prijavi Deli 14. maj 2005 <{POST_SNAPBACK}> mal se praznem. treba dat mal soli ven... Citiraj Bojevnik ima čas le za brezhibnost; vse drugo namreč izčrpava njegovo moč - brezhibnost pa jo povečuje. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aiwa 14. maj 2005 Prijavi Deli 14. maj 2005 Citiraj spet se mi je na bolš poslabšal Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
santos 14. maj 2005 Prijavi Deli 14. maj 2005 <{POST_SNAPBACK}>Očitno te mal mede, ha !? Saj bo boljše dej...! Citiraj Bojevnik ima čas le za brezhibnost; vse drugo namreč izčrpava njegovo moč - brezhibnost pa jo povečuje. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aiwa 14. maj 2005 Prijavi Deli 14. maj 2005 nč me ne mede. sam žalost je treba vn dat. bo hmal bolš. Citiraj spet se mi je na bolš poslabšal Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aiwa 14. maj 2005 Prijavi Deli 14. maj 2005 a bova kr skupi pravš? sam ta je bl luškan Citiraj spet se mi je na bolš poslabšal Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aiwa 14. maj 2005 Prijavi Deli 14. maj 2005 al pa tale dva pa tale Citiraj spet se mi je na bolš poslabšal Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aiwa 14. maj 2005 Prijavi Deli 14. maj 2005 ta je pa prov tak carski ja... tko boli njega... on je jack seveda more bit zram še ta Citiraj spet se mi je na bolš poslabšal Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aiwa 14. maj 2005 Prijavi Deli 14. maj 2005 eh kurc.... grem po en pir u hladilnik Citiraj spet se mi je na bolš poslabšal Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aiwa 14. maj 2005 Prijavi Deli 14. maj 2005 bad... jz mam tok da bi ga lahk cel teden non stop pile vsaj neki sm iz službe odnesla hehehehehe kjul Citiraj spet se mi je na bolš poslabšal Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
rdeča hrenovka 14. maj 2005 Prijavi Deli 14. maj 2005 pijandura Citiraj ..le krila misli me neso.. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aiwa 14. maj 2005 Prijavi Deli 14. maj 2005 kaj pa je 25? sm kej pozabla? Citiraj spet se mi je na bolš poslabšal Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aiwa 14. maj 2005 Prijavi Deli 14. maj 2005 uuuuuuuuuuuuuu Citiraj spet se mi je na bolš poslabšal Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aiwa 14. maj 2005 Prijavi Deli 14. maj 2005 hehehehehehehehe še huj! dobr da me ne slišš Citiraj spet se mi je na bolš poslabšal Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aiwa 14. maj 2005 Prijavi Deli 14. maj 2005 nočko Citiraj spet se mi je na bolš poslabšal Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
pomlad 15. maj 2005 Prijavi Deli 15. maj 2005 Fotr včeri pripeljal motor domov....z Rima. Suzuki al kaj je, jaz samo No zdej bo mel kmal 50, mu bomo lahko opremo nabavl...čelado, jakno... Joj te druge pubrtete Citiraj Posej ne in zrasel bo nič. ( azerbajdžanski ) Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aiwa 15. maj 2005 Prijavi Deli 15. maj 2005 hehehehehehe pomlad jao... pubertetniki....hihihi tko jz morm pa še posesat pa je. pol lahk pa počas kšno kuharsko knjigo v roke vzamem. dons se mi ful neki ustvarja... Citiraj spet se mi je na bolš poslabšal Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts
Pridruži se debati
Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.