surya 15. maj 2005 Prijavi Deli 15. maj 2005 Dons je "poscana Zofka"..pravjo, da če dons dežuje, potem bo lepo poletje Citiraj DON'T PANIC Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aiwa 15. maj 2005 Prijavi Deli 15. maj 2005 no fajn... kr nej dežuje... še kšn dan lohk. sam da bo pol za vikend lepo pa drug teden... mislm mal na morje odletet.... Citiraj spet se mi je na bolš poslabšal Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
surya 15. maj 2005 Prijavi Deli 15. maj 2005 ja, bi blo fajn, da je za vikend lepo vreme, gremo na paintball..se mal strelat Citiraj DON'T PANIC Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Samson23 15. maj 2005 Prijavi Deli 15. maj 2005 Jah paintball pa morje...jaz pa na pogreb Citiraj You can't be a real country unless you have a beer and an airline. It helps if you have some kind of a football team, or some nuclear weapons, but at the very least you need a beer.Frank Zappa Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
surya 15. maj 2005 Prijavi Deli 15. maj 2005 u, bad kdo ti je pa umrl, če lahko vprašam? Citiraj DON'T PANIC Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aiwa 15. maj 2005 Prijavi Deli 15. maj 2005 kašn pogreb? :OO!: Citiraj spet se mi je na bolš poslabšal Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Samson23 15. maj 2005 Prijavi Deli 15. maj 2005 Dedek mi je umrl dons zju3. Citiraj You can't be a real country unless you have a beer and an airline. It helps if you have some kind of a football team, or some nuclear weapons, but at the very least you need a beer.Frank Zappa Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aiwa 15. maj 2005 Prijavi Deli 15. maj 2005 sožalje. Citiraj spet se mi je na bolš poslabšal Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Samson23 15. maj 2005 Prijavi Deli 15. maj 2005 Hvala. Citiraj You can't be a real country unless you have a beer and an airline. It helps if you have some kind of a football team, or some nuclear weapons, but at the very least you need a beer.Frank Zappa Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
pomlad 15. maj 2005 Prijavi Deli 15. maj 2005 <{POST_SNAPBACK}>Dedek mi je umrl dons zju3. Jaz sem se pa zdele z motorjem peljala Suzuli DL 650 Sva šla 150 km/h na enih delih.Ful je dobr, morm zdej mojmu rečt, če hoče bit še moj...da more motor kupt! Citiraj Posej ne in zrasel bo nič. ( azerbajdžanski ) Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aiwa 15. maj 2005 Prijavi Deli 15. maj 2005 ewo jz grem pa še omare pospravt. očitno rabm notranje čiščenje k tok čistim. pa se res tud bolš počutm... čistim flet in glavo obenem Citiraj spet se mi je na bolš poslabšal Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aiwa 15. maj 2005 Prijavi Deli 15. maj 2005 <{POST_SNAPBACK}>Jaz sem se pa zdele z motorjem peljala Suzuli DL 650 Sva šla 150 km/h na enih delih.Ful je dobr, morm zdej mojmu rečt, če hoče bit še moj...da more motor kupt!jz se pa bojim no sej bi šla... sam .... aaaaa Citiraj spet se mi je na bolš poslabšal Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
pomlad 15. maj 2005 Prijavi Deli 15. maj 2005 So pa cela sekta te motoristi. Sva jih srečala ene par, pa te zmer pozdravjo Citiraj Posej ne in zrasel bo nič. ( azerbajdžanski ) Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
ribica Katja 15. maj 2005 Prijavi Deli 15. maj 2005 Samson, moje sožalje. Citiraj What you resist, persists. What you can't be with, won't let you be. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Samson23 15. maj 2005 Prijavi Deli 15. maj 2005 Hvala!!Sej bo su ziher v nebesa, je na poti tja umrl(v cerkvi)! Citiraj You can't be a real country unless you have a beer and an airline. It helps if you have some kind of a football team, or some nuclear weapons, but at the very least you need a beer.Frank Zappa Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
pomlad 15. maj 2005 Prijavi Deli 15. maj 2005 <{POST_SNAPBACK}>Hvala!!Sej bo su ziher v nebesa, je na poti tja umrl(v cerkvi)! a kr nalepem? Citiraj Posej ne in zrasel bo nič. ( azerbajdžanski ) Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aiwa 15. maj 2005 Prijavi Deli 15. maj 2005 ja lepo je zaspančku in ne čuti nobene bolečine. Citiraj spet se mi je na bolš poslabšal Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Samson23 15. maj 2005 Prijavi Deli 15. maj 2005 Kap ga je ja.Ga je prej ze tut parX, sej dohtarji so rekl, da ko ga bo naslednjic... Citiraj You can't be a real country unless you have a beer and an airline. It helps if you have some kind of a football team, or some nuclear weapons, but at the very least you need a beer.Frank Zappa Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aiwa 15. maj 2005 Prijavi Deli 15. maj 2005 Citiraj spet se mi je na bolš poslabšal Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Behemoth 15. maj 2005 Prijavi Deli 15. maj 2005 sory samson. Citiraj Je suis FÉROCE, FABULEUX ET PARFAIT! If you have great passion, then you can do high fashion! Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
wanesa 15. maj 2005 Prijavi Deli 15. maj 2005 Pride čas ko si izmučeno srce želi le spati,v sen večni potovati,ko je življenje zaključeno. sožalje Citiraj Per il mondo tu sei nessuno,ma per qualcuno tu sei il mondo Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Michelle 15. maj 2005 Prijavi Deli 15. maj 2005 <{POST_SNAPBACK}>Samson, moje sožalje. Se podpisem Citiraj Knowledge of what is possible is the beginning of happiness. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
tammy 15. maj 2005 Prijavi Deli 15. maj 2005 Tut moje sožalje, zdaj je gotovo že v nebesih. Citiraj tammy01@mail386.comŽIVLJENJE JE ŽUR!!!! Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aiwa 15. maj 2005 Prijavi Deli 15. maj 2005 Ful sem zmatrana. sam kr ne gre se mi spat. mam prepolno glavo... še mal pa grem... Citiraj spet se mi je na bolš poslabšal Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
seal 15. maj 2005 Prijavi Deli 15. maj 2005 ja kaj si pa počela da si full zmatrana, si bla pridna dones? Citiraj honor and respect Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts
Pridruži se debati
Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.