Marsa 17. december 2004 Avtor Prijavi Deli 17. december 2004 Ja, sem glih v dnevniku napisala.presodit je tezko - naj ostane pri presoji, da pisemo tam - kjer imamo kaj za POVEDAT...Ni ptorebno da v vsako temo priletimo, zgolj ker nekdo, ki nam je vsec, govori v eni pac...ker forum ni samo druzenje ljudi, pac pa je tudi strokoven in vse.To mi ze veckrat ni bilo vsec, pa se mi v bistvu ni dal tezit - kaj naj, ce se radi pogovarjate pa ce imate ocitno mnenje oz. pac hocete imet ga...Me je pa ze motilo, ko uletavajo forumovci, ki nimajo blage veze z astrologijo v temo pluton, zgolj recimo ker so videli, da je njihova zhenichka, ki tudi pojma nima, tam komentira (recimo konkretno govorim o trudiju tule, ko sem postekala, da v bistvu folk jemlje forum PREDVSEM kot eno skupnost in tko, v bistvu pa ni samo to oz,. je najmanj to - skupnost, ta 'duh', to je v 'ozadju'; kot ni potrebno, da ce ima zena moza znanstvenika, da se z njegovimi sodelavci vedno pridruzi debati in govori v njihovih pogovorih o desetih stvareh in mal duhovici zraven) - in potem imamo iz teme pluton brezvezno debato in kup enih solat, za astrologijo zeljnega povsem neuporabnih...Hocem rect - ni treba, da smo cist po vsem forumu.Se celo jaz, ki sem urednica, ne berem 3/4 tem in v njih ne sodelujem (pa imam marsikje tud kaj za povedat), tako da forum ni samo skupnost ljudi, ki se nekje po domace druzi, pac pa je namenjen vsem obiskovalecm - poglejte si kdaj na osrednjo stran - videli boste recimo 70 obiskovalcev, a od tega recimo samo 20 clanov... RAVNO zato pa smo odprli forum Cvekarije in ravno zato imate LAHKO (kajti sicer je to cist brez veze, sam jemlje plac) razne asociacije, nabijanja postov in podobno. Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Aira 17. december 2004 Prijavi Deli 17. december 2004 zeradi mene je lahko nabijanje, poljubčki, asociacije in preostali ...v istem kompotu. komot lahko povem svoje tudi v temah kot so npr.kaj najraje jemo, drkanje in menopavza. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
cosma 17. december 2004 Prijavi Deli 17. december 2004 Thx Sončna Ma saj vem ampak...zgleda da nisem tolk čvekava ...no sej če bo kaj za počvekat se definitivno oglasim. Pol izpade, da imam jaz same pametne za pripominjat, pol se pa v dnevnik fočkam Citiraj Jas te mam tak radaI am feeling very olympic todayIs time the only thing you are waiting for?Ni nujno, da si nor, da pišeš tukaj - pomaga pa! Old friends pass away, new friends appear. It is just like the days. An old day passes, a new day arrives. The important thing is to make it meaningful: a meaningful friend - or a meaningful day. Dalai LamaMajhne usluge prijateljstva so tisočkrat vrednejše kot bleščeča darila, s katerimi nas poniža nečimernost darovalca. (Goethe) Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Sslavi 17. december 2004 Prijavi Deli 17. december 2004 Ker sem nova, me muči urejanje os. profila in podpisa. Zato vas prosim, da mal počvekate z mano, da poštoderam, kaj vse te začetnice pomenijo. Aja, pa še to, kako, to misel ki je spodaj, dobiš. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
cosma 17. december 2004 Prijavi Deli 17. december 2004 Slavi, klikni na Osebno stran zgoraj...se ti bo vse pol odprlo. Pa kar klikaj in poskušaj Citiraj Jas te mam tak radaI am feeling very olympic todayIs time the only thing you are waiting for?Ni nujno, da si nor, da pišeš tukaj - pomaga pa! Old friends pass away, new friends appear. It is just like the days. An old day passes, a new day arrives. The important thing is to make it meaningful: a meaningful friend - or a meaningful day. Dalai LamaMajhne usluge prijateljstva so tisočkrat vrednejše kot bleščeča darila, s katerimi nas poniža nečimernost darovalca. (Goethe) Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Sončna Vila 17. december 2004 Prijavi Deli 17. december 2004 <{POST_SNAPBACK}> ejjj....machki mene nochjo spustit za lubchke pa itaq ni skrbi...THX 666 zlomkou......bi u zhivo tole z lubchki.....tralalaHehe... a sem lahk mal žleht... kako je že šla tista? "tlesk...tlesk... spusti! Zdej lahko spustiš!" x:Dx V praksi je seveda težje... V živo z mojimi lubčki gre, to itak veš, s Cocci se boš mogu pa sam zment Kaj dogaja? A dans kaj dogaja? Kje kaj dogaja?? Sončna Citiraj SONCE JE V TEBI, RAZPROSTRI SVOJO TOPLINO IN Z NASMEHOM LJUBEČE POSIJ OKOLI SEBE. VILA SONCA Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 17. december 2004 Avtor Prijavi Deli 17. december 2004 Sslavi, dobrodosla, cenim da si sla v to temo (se boljs bi pa bilo, ko bi sla v temo test ). Aktivirana je tudi tema Novi LNF, tam je cel kup stafa navodilskega...Sicer pa je Mitja napisal tako dobro pomoc, da se mi frzmaga, da je ne gre nihce pogledat. :| Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aakhut 17. december 2004 Prijavi Deli 17. december 2004 <{POST_SNAPBACK}>Ej, Zlomk Lej, en zaminiv link: Dnevni smalltalk Sončna vidu.... 666 zlomkou.....tralala Citiraj tut che pisker okol obrnesh pa se nanga vsedesh.....she zmeri sedish na dnu piskra Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Sončna Vila 17. december 2004 Prijavi Deli 17. december 2004 Sslavi, dobrodošla! Ti kar poskušaj, saj ni panike... vaja naredi vajenca Ja, pa morm rečt, da je pomoč res tolk svinjsko dobro napisana, da je že kar hudo za M&M Sončna Citiraj SONCE JE V TEBI, RAZPROSTRI SVOJO TOPLINO IN Z NASMEHOM LJUBEČE POSIJ OKOLI SEBE. VILA SONCA Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Sončna Vila 17. december 2004 Prijavi Deli 17. december 2004 <{POST_SNAPBACK}> vidu.... 666 zlomkou.....tralalaIn glej to!!! V isti minuti! x:Dx That's what i call fuxxing synchronisation! Kaj že dogaja? Sončna Citiraj SONCE JE V TEBI, RAZPROSTRI SVOJO TOPLINO IN Z NASMEHOM LJUBEČE POSIJ OKOLI SEBE. VILA SONCA Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aakhut 17. december 2004 Prijavi Deli 17. december 2004 <{POST_SNAPBACK}> Kaj že dogaja? Sončna nch....she zmeri machki :xx!: 666 zlomkou... ....tralala Citiraj tut che pisker okol obrnesh pa se nanga vsedesh.....she zmeri sedish na dnu piskra Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aakhut 17. december 2004 Prijavi Deli 17. december 2004 <{POST_SNAPBACK}> Kaj dogaja? A dans kaj dogaja? Kje kaj dogaja?? Sončna lohk greva bl pol u 4ko...CU...ZVUK...NEVEN....PSITRANCE 666 zlomkou....tralala Citiraj tut che pisker okol obrnesh pa se nanga vsedesh.....she zmeri sedish na dnu piskra Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Sončna Vila 17. december 2004 Prijavi Deli 17. december 2004 kjul. pol jih boš pa fasal dans... (lubčke, mislim ) Sončna Citiraj SONCE JE V TEBI, RAZPROSTRI SVOJO TOPLINO IN Z NASMEHOM LJUBEČE POSIJ OKOLI SEBE. VILA SONCA Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aakhut 17. december 2004 Prijavi Deli 17. december 2004 <{POST_SNAPBACK}>kjul. pol jih boš pa fasal dans... (lubčke, mislim ) Sončna .... .. 666 zlomkou.... ....tralala Citiraj tut che pisker okol obrnesh pa se nanga vsedesh.....she zmeri sedish na dnu piskra Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 17. december 2004 Avtor Prijavi Deli 17. december 2004 se dobr, da mamo cvekarije... ... ce ze chata ne uporabljate... :||| Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aakhut 17. december 2004 Prijavi Deli 17. december 2004 <{POST_SNAPBACK}>se dobr, da mamo cvekarije... ... ce ze chata ne uporabljate... :||| oh ...pa sej ga....obchasno 666 zlomkou...tralala Citiraj tut che pisker okol obrnesh pa se nanga vsedesh.....she zmeri sedish na dnu piskra Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 17. december 2004 Avtor Prijavi Deli 17. december 2004 Ok, kul. Pol vam je oprosceno. Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aakhut 17. december 2004 Prijavi Deli 17. december 2004 <{POST_SNAPBACK}>Ok, kul. Pol vam je oprosceno. kakshno olajshanje ampak...a POL pomeni polovica, al potem 666 zlomkou....tralala Citiraj tut che pisker okol obrnesh pa se nanga vsedesh.....she zmeri sedish na dnu piskra Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
triple x 19. december 2004 Prijavi Deli 19. december 2004 Aiwica, da te še tlele polupčkam če sva se že zgrešla Pogrešu te bom, mislu bom nate in ti tud kak mail poslou če bo znesl!Pa,pa, muca moja! Citiraj [color="red"]Baby don´t forget my number![/color] Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aiwa 19. december 2004 Prijavi Deli 19. december 2004 mucek.... jz te bom tud pogrešala.... ful ful ful!!!! Citiraj spet se mi je na bolš poslabšal Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aiwa 22. december 2004 Prijavi Deli 22. december 2004 jz si grem pa en čajček narest... tazga finga ... pa ne vem a bi metinga... njammm.... neki toplga bi... grem vodo vret... Citiraj spet se mi je na bolš poslabšal Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 22. december 2004 Avtor Prijavi Deli 22. december 2004 <{POST_SNAPBACK}> kakshno olajshanje ampak...a POL pomeni polovica, al potem 666 zlomkou....tralala, bravo, sem glih pomislila, kul ker je napisano, ker si lahko razlagas na oba nacina - kot velja tudi v obeh smislih, VENDAR.... - je caka tule - nisi bil pozoren na slovenscino (ha! ), kajti ce bi mislila 1/2, bi rekla, pol je ze oproscenega. Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aiwa 22. december 2004 Prijavi Deli 22. december 2004 hi hi hidanes je pa gužva pri nas... sami obiski... vsi hodjo nov let čestitat, pa darila nosjo... čakam, da bom še jz kej dubla sam so vsi tok škrti... kaj čmo Citiraj spet se mi je na bolš poslabšal Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Michelle 22. december 2004 Prijavi Deli 22. december 2004 aiwiček ziher bo tud kej zate pod smrekco no patience x!x Citiraj Knowledge of what is possible is the beginning of happiness. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aiwa 22. december 2004 Prijavi Deli 22. december 2004 misnla sem za tle v firmi...kle zgleda da navjo nč dal Citiraj spet se mi je na bolš poslabšal Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts
Pridruži se debati
Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.