aiwa 15. maj 2005 Prijavi Deli 15. maj 2005 turbo pridna Citiraj spet se mi je na bolš poslabšal Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Samson23 16. maj 2005 Prijavi Deli 16. maj 2005 Najlepsa hvala vsem. Citiraj You can't be a real country unless you have a beer and an airline. It helps if you have some kind of a football team, or some nuclear weapons, but at the very least you need a beer.Frank Zappa Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aiwa 16. maj 2005 Prijavi Deli 16. maj 2005 Citiraj spet se mi je na bolš poslabšal Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Behemoth 16. maj 2005 Prijavi Deli 16. maj 2005 aiwi Kako kej danes Citiraj Je suis FÉROCE, FABULEUX ET PARFAIT! If you have great passion, then you can do high fashion! Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aiwa 16. maj 2005 Prijavi Deli 16. maj 2005 tkole hihihihi Citiraj spet se mi je na bolš poslabšal Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aiwa 16. maj 2005 Prijavi Deli 16. maj 2005 oj mistek dobr jutrček.... Citiraj spet se mi je na bolš poslabšal Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aiwa 16. maj 2005 Prijavi Deli 16. maj 2005 če bi mela možnost ne bi mogla spat. verjem. sem mela jz tud čist trapasto noč... kr skoz sem neki vstajala pa hodila sem pa tja... totalno nč se nisem naspala.. sam zdele pa tud ne morm...mogoče kasnej. ej a sem jz teb včeri poslala os? vem da sem ti ga misnla... zdej pa sploh ne vem a sem al nisem Citiraj spet se mi je na bolš poslabšal Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aiwa 16. maj 2005 Prijavi Deli 16. maj 2005 ja sploh ni panike. sam tko ... k se nisem bla čist ziher... hehehe xrosex Citiraj spet se mi je na bolš poslabšal Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Apolonija 16. maj 2005 Prijavi Deli 16. maj 2005 Halo lunčki, samo da vas pozdravim....upam da ste ok, da je bil vikend fajn , da niste zabušaval , da ste izkoristil veter in da ste se mel radi Citiraj Mogoče je ljubezen tudi to, da se naučimo spustiti,da spoznamo, kdaj se je treba posloviti. Da s svojimi občutki ne oviramo nečesa, kar bo nemara boljše za tiste, ki jih imamo radi. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aiwa 16. maj 2005 Prijavi Deli 16. maj 2005 no takulelele... žena me je na kosilo povabla mmmm komi čakam... prej pa še na čwekdons pa ni nč mraz... razmišljam če čm se kej mn oblečt... k je kr toplo... hmmm... eh ne... Citiraj spet se mi je na bolš poslabšal Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Samson23 16. maj 2005 Prijavi Deli 16. maj 2005 Come as you are, as a friend... Citiraj You can't be a real country unless you have a beer and an airline. It helps if you have some kind of a football team, or some nuclear weapons, but at the very least you need a beer.Frank Zappa Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aiwa 16. maj 2005 Prijavi Deli 16. maj 2005 Citiraj spet se mi je na bolš poslabšal Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aiwa 16. maj 2005 Prijavi Deli 16. maj 2005 kwa je mistk si zmatran? men se tud toook ne da it ke... sej si lahk še premislm... sam kaj nej pa počnem... ful bi šla na kšn romantičen sprehodek.... Citiraj spet se mi je na bolš poslabšal Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Behemoth 16. maj 2005 Prijavi Deli 16. maj 2005 aiwi Citiraj Je suis FÉROCE, FABULEUX ET PARFAIT! If you have great passion, then you can do high fashion! Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aiwa 16. maj 2005 Prijavi Deli 16. maj 2005 ojla behi xrosex Citiraj spet se mi je na bolš poslabšal Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aiwa 16. maj 2005 Prijavi Deli 16. maj 2005 pr men je pa dons čisti odštek... kr neki sm lutala tm po jaršah k neb smela eh no ja... kwa čm... hehehehe zdele pa pIVO vabi... Citiraj spet se mi je na bolš poslabšal Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aakhut 16. maj 2005 Prijavi Deli 16. maj 2005 <{POST_SNAPBACK}>zdele pa pIVO vabi... hehejst zhe 3ga zlomk Citiraj tut che pisker okol obrnesh pa se nanga vsedesh.....she zmeri sedish na dnu piskra Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aiwa 16. maj 2005 Prijavi Deli 16. maj 2005 ti se kr hval jz grem na pruga... tapru je zmer najbolši Citiraj spet se mi je na bolš poslabšal Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aakhut 16. maj 2005 Prijavi Deli 16. maj 2005 <{POST_SNAPBACK}>ti se kr hval jz grem na pruga... tapru je zmer najbolši itaqsam poglej kdo je lastnik zlomk Citiraj tut che pisker okol obrnesh pa se nanga vsedesh.....she zmeri sedish na dnu piskra Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aiwa 16. maj 2005 Prijavi Deli 16. maj 2005 al pa če se neumno nardim.... aja sej se mi ni treba delat Citiraj spet se mi je na bolš poslabšal Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Behemoth 16. maj 2005 Prijavi Deli 16. maj 2005 <{POST_SNAPBACK}>ojla behi xrosexhihi, ales gud? Citiraj Je suis FÉROCE, FABULEUX ET PARFAIT! If you have great passion, then you can do high fashion! Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Michelle 16. maj 2005 Prijavi Deli 16. maj 2005 Lih narocila powerbare Ne vem, ce se mi se da ucit Citiraj Knowledge of what is possible is the beginning of happiness. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Behemoth 16. maj 2005 Prijavi Deli 16. maj 2005 <{POST_SNAPBACK}> Lih narocila powerbare Ne vem, ce se mi se da ucit kaj je to? powerbare? Citiraj Je suis FÉROCE, FABULEUX ET PARFAIT! If you have great passion, then you can do high fashion! Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Michelle 16. maj 2005 Prijavi Deli 16. maj 2005 low calorie energijske tablice ( TUKI ) Vidva sta pa mislila ze kaj a Jaz se malih stvari veselim Citiraj Knowledge of what is possible is the beginning of happiness. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Michelle 16. maj 2005 Prijavi Deli 16. maj 2005 Te bo pa vsaj mal za prjet!! Citiraj Knowledge of what is possible is the beginning of happiness. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts
Pridruži se debati
Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.