Primavera 19. maj 2005 Prijavi Deli 19. maj 2005 <{POST_SNAPBACK}>Sem zdrzala 20 minut Pa sej ne vem, kaj je bols. Da se cel dan sekiram, da se ne ucim...al da si uzamem pac frej, pa jutri naprej... Nč na silo, pravim jaz. ti si kar frej uzem Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Michelle 19. maj 2005 Prijavi Deli 19. maj 2005 Primavera, tezko, na pf mamo vse izpite zdej. Na koncu. Obup. Pa se tako sem poletje splanirala, da bi blo fajn jih 6 zdejle narest... Mysti....vsaj akcijo mas Citiraj Knowledge of what is possible is the beginning of happiness. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aiwa 19. maj 2005 Prijavi Deli 19. maj 2005 jz pa komi čakam da dam možgane na on hehe pa to ja!! vn iz lj!!! yeah!!!!!! pa zdej sem še zvedla da greva mal prej... supr k se mi ne da cel da čakat. brum brum pa greva... no zdele morm pa še na vaje... sm menjalnco oropala Citiraj spet se mi je na bolš poslabšal Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Michelle 19. maj 2005 Prijavi Deli 19. maj 2005 Ob stririh sem se zdele po smsju zmenila, da grem laufat s znancem pa psom Komi cakam. Do takrat bom pa se tle tezila Citiraj Knowledge of what is possible is the beginning of happiness. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aiwa 19. maj 2005 Prijavi Deli 19. maj 2005 kwa? morm poskrbet da se bomo mel fajn... hehehe ajd res šibam... Citiraj spet se mi je na bolš poslabšal Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Michelle 19. maj 2005 Prijavi Deli 19. maj 2005 ah ne met.kam se pa pol odpravljas? Citiraj Knowledge of what is possible is the beginning of happiness. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Michelle 19. maj 2005 Prijavi Deli 19. maj 2005 No, jaz pa tudi zdele...v superge pa laufkat! se slisva kej pol Citiraj Knowledge of what is possible is the beginning of happiness. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aiwa 19. maj 2005 Prijavi Deli 19. maj 2005 zdele grem pa na 2deci... jogurta... hahahahhaaaa. men tok dogaja dons... že cel dan se režim. s sošolcom sva take vn metala da se je cel klas smeju... blo prov zabavno... naslednič pridem sam u brisači... vroče je blo k pr norcih... pa nbenga okna... na klimo so pa ene bejbe preveč občutljive in pol smo švical... se nam je oreng bledl... hehehe Citiraj spet se mi je na bolš poslabšal Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Behemoth 20. maj 2005 Prijavi Deli 20. maj 2005 <{POST_SNAPBACK}>zdele grem pa na 2deci... jogurta... hahahahhaaaa. men tok dogaja dons... že cel dan se režim. s sošolcom sva take vn metala da se je cel klas smeju... blo prov zabavno... naslednič pridem sam u brisači... vroče je blo k pr norcih... pa nbenga okna... na klimo so pa ene bejbe preveč občutljive in pol smo švical... se nam je oreng bledl... heheheuboga Pri nam je je oblačno že cel teden, razen danes, v sredo me je toča po glavi udarjala, včeraj mi je malo manjkalo pa bi moker domov prišel, danes pa aleluja, sonček Citiraj Je suis FÉROCE, FABULEUX ET PARFAIT! If you have great passion, then you can do high fashion! Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aiwa 20. maj 2005 Prijavi Deli 20. maj 2005 pa smo prežvel... pa še zabavn je blo...zdej pa pakirat.... dobr bi blo če b bla kšna potovalka pr bajt... pa se mi zdi da jih je mt že vse na morje odvlekla... neki bom že najdla... Citiraj spet se mi je na bolš poslabšal Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Ksenia 20. maj 2005 Prijavi Deli 20. maj 2005 Aiwi uživaj Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aiwa 20. maj 2005 Prijavi Deli 20. maj 2005 sem potrudla Citiraj spet se mi je na bolš poslabšal Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aiwa 20. maj 2005 Prijavi Deli 20. maj 2005 iiii tenkju.jz bom pa v sredo v krču, k bom tok pesti držala, da bo šlo vse super fajn. da boš čim mn živčkana. jz pa kle pakiram... kok se mi ne da... če bi blo po moje... superge, pa gate pa gremo.... ajd pa še kopalke če se bo za sončit... ne pa miljon enih kozlarij.... jaooo... kt da se selim... še kovtr pa povštr morm vzet... Citiraj spet se mi je na bolš poslabšal Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aiwa 20. maj 2005 Prijavi Deli 20. maj 2005 ne boš ne boš... ful ti bo šlo fajn.... Citiraj spet se mi je na bolš poslabšal Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Amis 20. maj 2005 Prijavi Deli 20. maj 2005 ne boš omedlela...bomo vsi držali zate..... Citiraj you see things; and you say WHY?but i dream things that never were; and i say WHY NOT? Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Amis 20. maj 2005 Prijavi Deli 20. maj 2005 ma ja...ko se mi nč ne da ta teden...gužva sicer manjša...moj navdih za delo pa na psu ...ej, veš, da ti bo šlo fajn! Citiraj you see things; and you say WHY?but i dream things that never were; and i say WHY NOT? Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aiwa 20. maj 2005 Prijavi Deli 20. maj 2005 tkole pa sem že pr konc. zdej si morm pa še glavo oprat. pa kluče ženi nest, da bo za mačko skrbela. Citiraj spet se mi je na bolš poslabšal Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Amis 20. maj 2005 Prijavi Deli 20. maj 2005 aha...mi niso dali dopusta....mogoč se mi pa zato spi...državljanska nepokorščina uživaj na maturantskem Citiraj you see things; and you say WHY?but i dream things that never were; and i say WHY NOT? Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pika Pikica 20. maj 2005 Prijavi Deli 20. maj 2005 Aiweeeeeeeek....fajn se mej, pa varno vožnjo!!! Pa kšnga lepga mesiđa mi pošl! Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aiwa 20. maj 2005 Prijavi Deli 20. maj 2005 hehehe bejbike moje... bom bom... maturantskiiiii hehehehehheheeeeee..... jz bi šla še enkrat na absolventskegaaaaaa.... .jaaaaaaaa a gre kera? se prec prštulm Citiraj spet se mi je na bolš poslabšal Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aiwa 20. maj 2005 Prijavi Deli 20. maj 2005 škoda... sam valda morš met vsaj enga fajnega k gre zram. k drugač je blooooo pa toooook d best... da bi človk kr vsak let hodu. lepo je blo, žur je bil... ma ni da ni.... pa kreta... k je res lepaaaa Citiraj spet se mi je na bolš poslabšal Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aiwa 20. maj 2005 Prijavi Deli 20. maj 2005 men je pa prov sedl pit.... tist ta drugo... je pa itak mim... sam ne morš verjet... jz sem bla itak samska... sam mi na kraj pameti ni padl... da bi kr tko s kom. ni šans. une bejbe k so ble pa vse že mal mn da ne poročene... pa bog pomagi kwa vse so počele. to ne morš verjet... :xx!: Citiraj spet se mi je na bolš poslabšal Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Michelle 20. maj 2005 Prijavi Deli 20. maj 2005 Zivjo, zivjo!Jaz bom malce tu, potem grem pa nazaj spat. Ponoci nisem mogla, me je ful vest pekla in sem se ucila do sestih zjutri...zbudila sem se pa pol ure nazaj, ker sem mogla mami pozdravit, k je sla na morje Citiraj Knowledge of what is possible is the beginning of happiness. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Michelle 20. maj 2005 Prijavi Deli 20. maj 2005 Zdej sm cist iz ritma...po moje je boljs, da sploh ne grem spat....Joj, jaz pa moja vest... A ajvek je ze sla? Citiraj Knowledge of what is possible is the beginning of happiness. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aiwa 20. maj 2005 Prijavi Deli 20. maj 2005 ne ne ob enih grem Citiraj spet se mi je na bolš poslabšal Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts
Pridruži se debati
Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.