Skoči na vsebino

Dnevne čvekarije

Marsa

Recommended Posts

• Komentarji 3,2k
  • Objavljeno
  • Zadnji komentar

Najbolj aktivni v tej temi

Primavera, tezko, na pf mamo vse izpite zdej. Na koncu. Obup. xrolleyesx

Pa se tako sem poletje splanirala, da bi blo fajn jih 6 zdejle narest...

Mysti....vsaj akcijo mas x:o)x x:px x:px

Knowledge of what is possible is the beginning of happiness.
Deli na socialnih omrežjih

jz pa komi čakam da dam možgane na on hehe pa to ja!! vn iz lj!!! yeah!!!!!! pa zdej sem še zvedla da greva mal prej... supr k se mi ne da cel da čakat. brum brum pa greva...

xwizardx no zdele morm pa še na vaje... sm menjalnco oropala x:o)x

spet se mi je na bolš poslabšal

zdele grem pa na 2deci... jogurta... hahahahhaaaa. men tok dogaja dons... že cel dan se režim. s sošolcom sva take vn metala da se je cel klas smeju... blo prov zabavno... naslednič pridem sam u brisači... vroče je blo k pr norcih... pa nbenga okna... na klimo so pa ene bejbe preveč občutljive in pol smo švical... se nam je oreng bledl... hehehe

<{POST_SNAPBACK}>zdele grem pa na 2deci... jogurta... hahahahhaaaa. men tok dogaja dons... že cel dan se režim. s sošolcom sva take vn metala da se je cel klas smeju... blo prov zabavno... naslednič pridem sam u brisači... vroče je blo k pr norcih... pa nbenga okna... na klimo so pa ene bejbe preveč občutljive in pol smo švical... se nam je oreng bledl... hehehe

uboga x;)x Pri nam je je oblačno že cel teden, razen danes, v sredo me je toča po glavi udarjala, včeraj mi je malo manjkalo pa bi moker domov prišel, danes pa aleluja, sonček x:)x

Je suis FÉROCE, FABULEUX ET PARFAIT!

If you have great passion, then you can do high fashion!

pa smo prežvel... pa še zabavn je blo...

zdej pa pakirat.... dobr bi blo če b bla kšna potovalka pr bajt... pa se mi zdi da jih je mt že vse na morje odvlekla... x:Dx x:Dx neki bom že najdla...

iiii tenkju.

jz bom pa v sredo v krču, k bom tok pesti držala, da bo šlo vse super fajn. xokx da boš čim mn živčkana.

jz pa kle pakiram... kok se mi ne da... če bi blo po moje... superge, pa gate pa gremo.... ajd pa še kopalke če se bo za sončit... ne pa miljon enih kozlarij.... jaooo... kt da se selim... še kovtr pa povštr morm vzet...

ma ja...ko se mi nč ne da ta teden...gužva sicer manjša...moj navdih za delo pa na psu x:Dx ...ej, veš, da ti bo šlo fajn!

you see things; and you say WHY?

but i dream things that never were; and i say WHY NOT?

aha...mi niso dali dopusta....mogoč se mi pa zato spi...državljanska nepokorščina x:Dx x:Dx x:Dx :vragec:

uživaj na maturantskem :palec:

you see things; and you say WHY?

but i dream things that never were; and i say WHY NOT?

hehehe bejbike moje... bom bom...

maturantskiiiii hehehehehheheeeeee..... jz bi šla še enkrat na absolventskegaaaaaa.... .jaaaaaaaa a gre kera? se prec prštulm x:px x:Dx

škoda... sam valda morš met vsaj enga fajnega k gre zram. k drugač je blooooo pa toooook d best... da bi človk kr vsak let hodu. lepo je blo, žur je bil... ma ni da ni.... xwizardx pa kreta... k je res lepaaaa x:px

men je pa prov sedl pit.... tist ta drugo... je pa itak mim... sam ne morš verjet... jz sem bla itak samska... sam mi na kraj pameti ni padl... da bi kr tko s kom. ni šans.

une bejbe k so ble pa vse že mal mn da ne poročene... pa bog pomagi kwa vse so počele. to ne morš verjet... :xx!:

Zivjo, zivjo!

Jaz bom malce tu, potem grem pa nazaj spat. Ponoci nisem mogla, me je ful vest pekla in sem se ucila do sestih zjutri...zbudila sem se pa pol ure nazaj, ker sem mogla mami pozdravit, k je sla na morje x;)x

Knowledge of what is possible is the beginning of happiness.

Pridruži se debati

Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Dodaj komentar...

×   Prilepil/a si oblikovano vsebino..   Odstrani oblikovanje

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Tvoja prejšnja vsebina je povrnjena.   Izprazni urejevalnik

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Nalagam...

• Včlani se

Postani član LN Foruma in se pridruži naši skupnosti.

• Zadnji obiskovalci

• Noben član si ne ogleduje te strani.
  • Objavi novo...