Samson23 21. maj 2005 Prijavi Deli 21. maj 2005 Haha!! Ce pa danes ne bo dober dan zame!!!!Sonce je v dvojckih (kjer mam sonce conj. venera), popoldne pa pade se luna v skorpijona(kjer mam asc. in urana, poleg tega mam pa v 8.skorpijonovi hisi poleg sonca in venere, se merkur!!!).Astrofantasy!! Citiraj You can't be a real country unless you have a beer and an airline. It helps if you have some kind of a football team, or some nuclear weapons, but at the very least you need a beer.Frank Zappa Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
tammy 21. maj 2005 Prijavi Deli 21. maj 2005 Dobro jutro, kako ste kaj Citiraj tammy01@mail386.comŽIVLJENJE JE ŽUR!!!! Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
pomlad 21. maj 2005 Prijavi Deli 21. maj 2005 Hvala dobro Pa ti?Jaz morm še vse za piknik pripravt, pa cune prat dan, pa lase umit, pa sobo pospravt, pa .....kaj jaz sploh še za compom sedim? Citiraj Posej ne in zrasel bo nič. ( azerbajdžanski ) Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Behemoth 21. maj 2005 Prijavi Deli 21. maj 2005 <{POST_SNAPBACK}>me loviš ... me boš ulovil ... ker lezem nekoč Citiraj Je suis FÉROCE, FABULEUX ET PARFAIT! If you have great passion, then you can do high fashion! Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Michelle 21. maj 2005 Prijavi Deli 21. maj 2005 Kuku, a je kdo tu? Dons me mece. Vidla sem enga dobrega tipa ( izven moje lige), samo je ....Soncek mi nagaja... Kako ste?Mysti? Behi? Citiraj Knowledge of what is possible is the beginning of happiness. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Samson23 21. maj 2005 Prijavi Deli 21. maj 2005 Dons me mece. Vidla sem enga dobrega tipa ( izven moje lige), samo je Ne tko razmisljat, no!! Citiraj You can't be a real country unless you have a beer and an airline. It helps if you have some kind of a football team, or some nuclear weapons, but at the very least you need a beer.Frank Zappa Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Michelle 21. maj 2005 Prijavi Deli 21. maj 2005 Pol smo danes vsi dobre volje!! Jaz bom do kosila...fotr kuha, pol pa spet bukve... Zakaj izven moje lige?Ma men se zdi tak tip...k na tiste tipicne lepoticke pada. Sej lahko se motim, je simpaticen pa komunikativen ( pa se iz nasga faksa ), ampak vseen ej...nimam jaz kej delat pr takmu Ob tok luskanih zmrznm Citiraj Knowledge of what is possible is the beginning of happiness. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Michelle 21. maj 2005 Prijavi Deli 21. maj 2005 Sej mogoce....se premal cenim Moram delat na tem Na Poljsko? Ful fajn...A napredujes s predstavitvijo?? Citiraj Knowledge of what is possible is the beginning of happiness. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Michelle 21. maj 2005 Prijavi Deli 21. maj 2005 Mogoce pa!!!Nisem cist prepricana, sam se mi zdi, da bi bla moznost... V ponedeljek ziher ( mam govorilne), sam to pa najbrz ti ne? Citiraj Knowledge of what is possible is the beginning of happiness. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Michelle 21. maj 2005 Prijavi Deli 21. maj 2005 Ob enih... Citiraj Knowledge of what is possible is the beginning of happiness. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Michelle 21. maj 2005 Prijavi Deli 21. maj 2005 Torej se vidiva!?!?!?!?! Citiraj Knowledge of what is possible is the beginning of happiness. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Ksenia 21. maj 2005 Prijavi Deli 21. maj 2005 kako fino je prebrat tole, ko se veselita snidenja... in kako ste dečve moje? Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Michelle 21. maj 2005 Prijavi Deli 21. maj 2005 Ja ja jaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Prej al pol? Citiraj Knowledge of what is possible is the beginning of happiness. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Michelle 21. maj 2005 Prijavi Deli 21. maj 2005 <{POST_SNAPBACK}>kako fino je prebrat tole, ko se veselita snidenja... in kako ste dečve moje? Selenči, ko bi ti vedela, koliko casa se ze meniva, pa ne prideva skupi.Valda, da sem vesela! Super sem, ti? Citiraj Knowledge of what is possible is the beginning of happiness. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Michelle 21. maj 2005 Prijavi Deli 21. maj 2005 mysti, pri meni ne bo dolgo trajalo...moram it samo nekaj uprasat, tako da valda...se v mestu dobiva in greva na pjacko Citiraj Knowledge of what is possible is the beginning of happiness. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Michelle 21. maj 2005 Prijavi Deli 21. maj 2005 No se slisiva...oziroma ti bom napisala sms, ko koncam, da ne bom kaj zmotila Ne morem verjet, da se bo res zgodilo!!! Nic, grem zdaj jest, oci me klice ze 5 minut, naj ze pridem....tako, da se vidimo! Citiraj Knowledge of what is possible is the beginning of happiness. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
NikaNika 21. maj 2005 Prijavi Deli 21. maj 2005 jaz pa grem mal na sončka pa na šmarno lep dan vsem skupaj, čim lepše ga preživite Citiraj party girl Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Behemoth 21. maj 2005 Prijavi Deli 21. maj 2005 hm, kje pa je naša aiwica Citiraj Je suis FÉROCE, FABULEUX ET PARFAIT! If you have great passion, then you can do high fashion! Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Michelle 21. maj 2005 Prijavi Deli 21. maj 2005 Pa da se pofočkam Torej sem se ucila, sem sla vseeno mal laufat ( vse skp nic,3km), sem umes sicer pogledat sem prisla za par sekund, pa sem se zadrzala in nisem nic napisala Cel dan sem se uzun na soncu ucila, pa se vedno sem bleda kot stena Sem pa gledala sexy soseda v rit, ko je kosil Kdo je tu? Citiraj Knowledge of what is possible is the beginning of happiness. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Behemoth 21. maj 2005 Prijavi Deli 21. maj 2005 <{POST_SNAPBACK}>na morje je šla in je ne bo nekaj časa. a nič ne bereš postov? ah škoda Citiraj Je suis FÉROCE, FABULEUX ET PARFAIT! If you have great passion, then you can do high fashion! Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Michelle 21. maj 2005 Prijavi Deli 21. maj 2005 Ja valda, pa soncna ocala sem mela, ker se nism mogla drgac ucit, tako da niti ni vedu, da zijam v njegove kratke hlace Mysti in, napredujes? Gres danes kaj ven? Citiraj Knowledge of what is possible is the beginning of happiness. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Michelle 21. maj 2005 Prijavi Deli 21. maj 2005 Joj to igrico sem pa mela, pa zdej nimam vec, pa bi jo spet mela, sam....kje si si jo dol potegnila??? Na kolko CD-jih je? Drugac pa cestitam, pravi Grissom si Jaz bom pa gledala "kdo bo koga" sama samcata sem Citiraj Knowledge of what is possible is the beginning of happiness. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Behemoth 21. maj 2005 Prijavi Deli 21. maj 2005 se kje danes kej pametnega dogaja? Citiraj Je suis FÉROCE, FABULEUX ET PARFAIT! If you have great passion, then you can do high fashion! Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Michelle 21. maj 2005 Prijavi Deli 21. maj 2005 Kaj naj pa dam v Mulo v iskalnik? CSI game? al kaj? mmm, jaz bi raj Grissoma...se raj bi pa Warrica ( igrala..se igrala z njem )...joj me mece Citiraj Knowledge of what is possible is the beginning of happiness. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Michelle 21. maj 2005 Prijavi Deli 21. maj 2005 Valda...a ni hot? Crnc z modro-zelenimi ucki...mnjami Aja, kdaj bos sla ti v pondelk nazaj? Kdaj mas vlak? Citiraj Knowledge of what is possible is the beginning of happiness. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts
Pridruži se debati
Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.