Michelle 21. maj 2005 Prijavi Deli 21. maj 2005 No fajn... Sej ful dolgo tudi jaz ne bom...samo ob 14.10 pa le ne bos ze koncala z mano noooo Grem jaz bulit film... cau Citiraj Knowledge of what is possible is the beginning of happiness. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
NikaNika 21. maj 2005 Prijavi Deli 21. maj 2005 vsem želim lep večer oz. noč jaz pa se grem zabavat,žurat,plest Citiraj party girl Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Behemoth 21. maj 2005 Prijavi Deli 21. maj 2005 on, adn on ,dont wana gorow up, dont wana get out, take me away, dont wana get out, take me awaaaaaaaaaaay Citiraj Je suis FÉROCE, FABULEUX ET PARFAIT! If you have great passion, then you can do high fashion! Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
wanesa 21. maj 2005 Prijavi Deli 21. maj 2005 uživaj Citiraj Per il mondo tu sei nessuno,ma per qualcuno tu sei il mondo Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Behemoth 21. maj 2005 Prijavi Deli 21. maj 2005 enjoy Citiraj Je suis FÉROCE, FABULEUX ET PARFAIT! If you have great passion, then you can do high fashion! Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
kokica 22. maj 2005 Prijavi Deli 22. maj 2005 Eto, zdaj pa res, dišeča kavica, potem pa rolarji in narava..... Vsi se imejte prelepo in izkoristite današnji sočen dan.... Citiraj Smisel življenja je največja sreča Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
tammy 22. maj 2005 Prijavi Deli 22. maj 2005 Jaz sem pa odlično spala, sam je blo mal prekratko Citiraj tammy01@mail386.comŽIVLJENJE JE ŽUR!!!! Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Michelle 22. maj 2005 Prijavi Deli 22. maj 2005 Dobro jutro. Danes pa ni takega soncka No, pokosila sem travo, zdaj pa pocas med knjige.Mysti, si kej takega sanjala? Citiraj Knowledge of what is possible is the beginning of happiness. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Michelle 22. maj 2005 Prijavi Deli 22. maj 2005 aaaa, zivcnost pred zagovorom Razumem, cisto...vedno pred takimi stvarmi slabo spim. Sam ej...sej glavno si za neredila, a nisi? Zivcnost in tremo bodo pa zihr vpostevali? Sej jo mas v zepu! Bos videla! Citiraj Knowledge of what is possible is the beginning of happiness. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Michelle 22. maj 2005 Prijavi Deli 22. maj 2005 S poklic, pa se bosta "sproscala".Jaz se grem ucit. Lp Citiraj Knowledge of what is possible is the beginning of happiness. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Behemoth 22. maj 2005 Prijavi Deli 22. maj 2005 jaz pa sem se malo fiziko učil, in sem ugotovil da nimam pojma no upam da bom bar pozitivni pisal Citiraj Je suis FÉROCE, FABULEUX ET PARFAIT! If you have great passion, then you can do high fashion! Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
tammy 22. maj 2005 Prijavi Deli 22. maj 2005 Jaz sem tut mal živčna in se bom mogla učit, sam ne še zdaj, mogoče čez kakšne 3 ure. Citiraj tammy01@mail386.comŽIVLJENJE JE ŽUR!!!! Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
kokica 22. maj 2005 Prijavi Deli 22. maj 2005 Zdaj pa skočim v superge in grem teč. Ko pridem domov pa bom končala seminarsko in se šla še malo učit. Pa se mi sploh ne ljubi :xx!: Citiraj Smisel življenja je največja sreča Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
seal 22. maj 2005 Prijavi Deli 22. maj 2005 kul, pridna js grem tud mal na zrk psa pelat.. Citiraj honor and respect Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Behemoth 22. maj 2005 Prijavi Deli 22. maj 2005 <{POST_SNAPBACK}>vsi neki pridni. jst pa čokolado jem pa pred računalnikom sedim. :xx!: :xx!: :xx!: Mah, jebiga ... tudi taki mormo bit. čokolado prej sem dve pojedel pred televizijo v redu film pač Citiraj Je suis FÉROCE, FABULEUX ET PARFAIT! If you have great passion, then you can do high fashion! Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
seal 22. maj 2005 Prijavi Deli 22. maj 2005 <{POST_SNAPBACK}>vsi neki pridni. jst pa čokolado jem pa pred računalnikom sedim. :xx!: :xx!: :xx!: Mah, jebiga ... tudi taki mormo bit. kadu je priden??? Citiraj honor and respect Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
tammy 22. maj 2005 Prijavi Deli 22. maj 2005 Tko sem že nazaj Mal sem se skušala učit, sam ne gre ne morm se skoncertrirat, ja no bo že bolš Citiraj tammy01@mail386.comŽIVLJENJE JE ŽUR!!!! Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
seal 22. maj 2005 Prijavi Deli 22. maj 2005 <{POST_SNAPBACK}>vsi vi ... športniki ehehe.. jap s pivom in čikom v roki Citiraj honor and respect Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
seal 22. maj 2005 Prijavi Deli 22. maj 2005 js bi šou pa full u kino dones, a se kermu gre ?? Citiraj honor and respect Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
santos 22. maj 2005 Prijavi Deli 22. maj 2005 <{POST_SNAPBACK}>js bi šou pa full u kino dones, a se kermu gre ??Poglej si na eurosportu Fight Club ! Morda ti bo všeč to kar boš videl ! Citiraj Bojevnik ima čas le za brezhibnost; vse drugo namreč izčrpava njegovo moč - brezhibnost pa jo povečuje. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
seal 22. maj 2005 Prijavi Deli 22. maj 2005 <{POST_SNAPBACK}>jst bi tudi šla. upam, da mi bo uspelo it v četrtek *Michelle! Jutri ne pozabi imet gsm-ja pri roki, da bova na vezi. oo misti dej pejt greva v kino Citiraj honor and respect Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
kokica 22. maj 2005 Prijavi Deli 22. maj 2005 Jaz pa čakam, da mi potegne dol 12 del serije The Contender. Bom gledala zvečer (pa bi se morala učit-eh, nič ne bo od učenja!). Citiraj Smisel življenja je največja sreča Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Michelle 22. maj 2005 Prijavi Deli 22. maj 2005 <{POST_SNAPBACK}>jst bi tudi šla. upam, da mi bo uspelo it v četrtek *Michelle! Jutri ne pozabi imet gsm-ja pri roki, da bova na vezi. Evo, se pofočkam. Diseca po vanilijevem gelu za tusiranje sama seb disim in bi se kr vohala Mysti ne bom, bom mela na vibriranju, kar poklici, ko bos konec. Jaz bom itak od zjutri najbrz na faksu, zato bom tud na govorilnih prva Sej bova sle kam v Centru a ne? Citiraj Knowledge of what is possible is the beginning of happiness. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Michelle 22. maj 2005 Prijavi Deli 22. maj 2005 Kdaj gres pa domov? Tak, da mal splaniram vse skupaj. Jah, ce bos prej, kar pojdi pol proti mestu...al kako? Citiraj Knowledge of what is possible is the beginning of happiness. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Michelle 22. maj 2005 Prijavi Deli 22. maj 2005 Ok super, pol imava nekaj casa A ti ves kje imam jaz faks? Citiraj Knowledge of what is possible is the beginning of happiness. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts
Pridruži se debati
Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.