Behemoth 24. maj 2005 Prijavi Deli 24. maj 2005 pikica. zelo lepa ikonca Citiraj Je suis FÉROCE, FABULEUX ET PARFAIT! If you have great passion, then you can do high fashion! Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Michelle 24. maj 2005 Prijavi Deli 24. maj 2005 Pa res ja Citiraj Knowledge of what is possible is the beginning of happiness. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Behemoth 24. maj 2005 Prijavi Deli 24. maj 2005 <{POST_SNAPBACK}>Pa res ja uff, kako mi je vroče ratal, se malo telovadil, zdaj pa mi roke sam drvenijo No ok, idem jaz dol, ajde Citiraj Je suis FÉROCE, FABULEUX ET PARFAIT! If you have great passion, then you can do high fashion! Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Katrina 24. maj 2005 Prijavi Deli 24. maj 2005 Jaz pa grem,prijateljica me že čaka! Greva v life! Citiraj Die Lust ist Sünde, aber die Sünde ist eine Lust. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
triple x 24. maj 2005 Prijavi Deli 24. maj 2005 <{POST_SNAPBACK}>Jaz pa grem,prijateljica me že čaka! Greva v life! Ne čvekat preveč, da nou dž! Pozdrav jo! Citiraj [color="red"]Baby don´t forget my number![/color] Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
triple x 24. maj 2005 Prijavi Deli 24. maj 2005 Zihr te slišta! Citiraj [color="red"]Baby don´t forget my number![/color] Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
mushi 25. maj 2005 Prijavi Deli 25. maj 2005 Mystica, za danes poguma! Citiraj Mushi Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Apolonija 25. maj 2005 Prijavi Deli 25. maj 2005 Samo da vam rečem dobro jutro, dober dan in naj ne bo zaspan...ta dan....jaz v rdečem - energy.....danes bo dober dan.... Citiraj Mogoče je ljubezen tudi to, da se naučimo spustiti,da spoznamo, kdaj se je treba posloviti. Da s svojimi občutki ne oviramo nečesa, kar bo nemara boljše za tiste, ki jih imamo radi. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Amis 25. maj 2005 Prijavi Deli 25. maj 2005 jp...dan je prva liga...in naj tak tudi ostane!!!!! mystica.... ...pa napiš kako je šlo! Citiraj you see things; and you say WHY?but i dream things that never were; and i say WHY NOT? Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Michelle 25. maj 2005 Prijavi Deli 25. maj 2005 JEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEE pa sej sem vedla, da ti bo uspel ( upam, da bo tud men v pondelk ) BRAVO! SUPER!! Citiraj Knowledge of what is possible is the beginning of happiness. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
mushi 25. maj 2005 Prijavi Deli 25. maj 2005 lej jo ko je PREŽIVELA! Čestitke!!!!!!!!!!!!!Pa še enkrat in boš mimo! Citiraj Mushi Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
mushi 25. maj 2005 Prijavi Deli 25. maj 2005 kopije lahk počakajo tud še čez 13-tega..Nč rush.. Citiraj Mushi Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
mushi 25. maj 2005 Prijavi Deli 25. maj 2005 oki doki! Poveš kaj o zagovoru? Citiraj Mushi Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Amis 25. maj 2005 Prijavi Deli 25. maj 2005 mystica.... .... Citiraj you see things; and you say WHY?but i dream things that never were; and i say WHY NOT? Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Amis 25. maj 2005 Prijavi Deli 25. maj 2005 Citiraj you see things; and you say WHY?but i dream things that never were; and i say WHY NOT? Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Ksenia 25. maj 2005 Prijavi Deli 25. maj 2005 pa ne da je kdo dvomim jaz tud vesela mater jst pa kozlam ko vidra. A sem kej pri kosilu ušpičila nič grem še enkrat školjko objet, potem se pa v banjo potopit, upam, da ne utopit, imam končno nekaj minut samo zase... končno Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Behemoth 25. maj 2005 Prijavi Deli 25. maj 2005 kak ste jaz malo bed Citiraj Je suis FÉROCE, FABULEUX ET PARFAIT! If you have great passion, then you can do high fashion! Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Behemoth 25. maj 2005 Prijavi Deli 25. maj 2005 <{POST_SNAPBACK}> ne saj zdaj že malo boljše Citiraj Je suis FÉROCE, FABULEUX ET PARFAIT! If you have great passion, then you can do high fashion! Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Ksenia 25. maj 2005 Prijavi Deli 25. maj 2005 <{POST_SNAPBACK}> boga. upam, da je tvoj želodec že kaj bolje in da ne objemaš več školjke. ja je bolje, sej sem se ravno vrnila iz teka, bolj matranja in upam, da je samo današnje počutje krivo temu, da bi jst s tem početjem prenehala. poln kufer imam tega da že tolk časa vztrajam, pa da enih normalnih hlač (niti od trenerke) ne morem oblečt, ne da bi se čudno počutla...mah danes mi je torej vse dol padlo... Behi, kot vidiš sem jaz tud malo bed. kako pa je fizka šla? Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Behemoth 25. maj 2005 Prijavi Deli 25. maj 2005 <{POST_SNAPBACK}> Citiraj Je suis FÉROCE, FABULEUX ET PARFAIT! If you have great passion, then you can do high fashion! Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Behemoth 26. maj 2005 Prijavi Deli 26. maj 2005 <{POST_SNAPBACK}>poznam ta občutek v zadnjem mesecu sem se pa še zredila. :xx!: :xx!:včasih se moraš malo, sej pa itaq si preveč suha tak da malo špeha na tacah te nebo nardilo grdo, kvečjemu lepšo Citiraj Je suis FÉROCE, FABULEUX ET PARFAIT! If you have great passion, then you can do high fashion! Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
mushi 26. maj 2005 Prijavi Deli 26. maj 2005 <{POST_SNAPBACK}>dosti pravzaprav ni za povedat. le to, da sem poskrbela za šou, ker projektor ni hotel delat. so pol poslali 2 računalničarja k meni, da sta mi to uredila. Je bil frdaman projektor kriv, ne moja nerodnost. potem je šlo pa vse gladko. pa še poslušali so me študentje al se jim je dalo hehe Full je fajn občutek, a ne ko je mimo. No sej imaš še eno, ampak pol se ti bo pa zdelo koooooolk več časa bo. Citiraj Mushi Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Amis 26. maj 2005 Prijavi Deli 26. maj 2005 dan, mystica...a si se naspala? lep dan vsem, tud od mene... Citiraj you see things; and you say WHY?but i dream things that never were; and i say WHY NOT? Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Michelle 26. maj 2005 Prijavi Deli 26. maj 2005 A se vam kej lepega dogaja? No sej, soncek je! Citiraj Knowledge of what is possible is the beginning of happiness. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
wanesa 26. maj 2005 Prijavi Deli 26. maj 2005 Ja, ravnokar poslušam hči kako lepo vadi klavir Citiraj Per il mondo tu sei nessuno,ma per qualcuno tu sei il mondo Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts
Pridruži se debati
Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.