Behemoth 30. maj 2005 Prijavi Deli 30. maj 2005 <{POST_SNAPBACK}>hehehe PRTISNI! nič, šibaj jaz zdej ja kam, majki sredi pisarne No ok, potem pa se fajn smej Citiraj Je suis FÉROCE, FABULEUX ET PARFAIT! If you have great passion, then you can do high fashion! Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aiwa 30. maj 2005 Prijavi Deli 30. maj 2005 če bi lahk spala, bi z veseljem spala... pa sem pokonc do sred noči enkrat... zjutrej pa tud, k čuk. sej bom... bom se sestavla. behi - dobro karto maš dons mi je všeč. jz si bi pa dons barvo za lase nabavla Citiraj spet se mi je na bolš poslabšal Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Behemoth 30. maj 2005 Prijavi Deli 30. maj 2005 <{POST_SNAPBACK}>če bi lahk spala, bi z veseljem spala... pa sem pokonc do sred noči enkrat... zjutrej pa tud, k čuk. sej bom... bom se sestavla. behi - dobro karto maš dons mi je všeč. jz si bi pa dons barvo za lase nabavla ja, sej meni tudi, mi je kar smejček narisalo ko sem jo potegnil Kako barvo si greš kupit Citiraj Je suis FÉROCE, FABULEUX ET PARFAIT! If you have great passion, then you can do high fashion! Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Amis 30. maj 2005 Prijavi Deli 30. maj 2005 drž se sestrca...sej bo šlo mim...drgač pa koga Citiraj you see things; and you say WHY?but i dream things that never were; and i say WHY NOT? Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aiwa 30. maj 2005 Prijavi Deli 30. maj 2005 barvo za lase. bom spet blond. amis... ma ja... najbolš da kr direkt :!!: sam kaj k vem, da ne bi nč pomagal... pol pa raj mal bo po moje hitrej.... Citiraj spet se mi je na bolš poslabšal Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Behemoth 30. maj 2005 Prijavi Deli 30. maj 2005 blond Citiraj Je suis FÉROCE, FABULEUX ET PARFAIT! If you have great passion, then you can do high fashion! Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Amis 30. maj 2005 Prijavi Deli 30. maj 2005 hja...važno da pomaga...če je hitrej pa je sploh ok... Citiraj you see things; and you say WHY?but i dream things that never were; and i say WHY NOT? Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aiwa 30. maj 2005 Prijavi Deli 30. maj 2005 <{POST_SNAPBACK}>blond bljnod.... <{POST_SNAPBACK}>hja...važno da pomaga...če je hitrej pa je sploh ok... eh.... lajf nikol dolgčas Citiraj spet se mi je na bolš poslabšal Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Behemoth 30. maj 2005 Prijavi Deli 30. maj 2005 bjond Citiraj Je suis FÉROCE, FABULEUX ET PARFAIT! If you have great passion, then you can do high fashion! Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aiwa 30. maj 2005 Prijavi Deli 30. maj 2005 sekaaaa k svinaaaaaa hehehe misti bo treba poletne oblekce začet nost Citiraj spet se mi je na bolš poslabšal Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aiwa 30. maj 2005 Prijavi Deli 30. maj 2005 ouuu jeaaahhh.... špehkec tuki , špehec tam... trallalalalalaa.... špehecccc tralallaal..a.a.aaa..a Citiraj spet se mi je na bolš poslabšal Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pika Pikica 30. maj 2005 Prijavi Deli 30. maj 2005 <{POST_SNAPBACK}>saj uff mene pa tak srat tišči pa ne morm it Hehe...a maš izbulene oči čist,a ? <{POST_SNAPBACK}>barvo za lase. bom spet blond. Ja, se grem še jst na blond...pejt, greva! <{POST_SNAPBACK}>vrochinaaaaaa Dej nehi, men tok seka...hvala bogu, da je za jutr dž napovedan, da se mal ohladimo....še čeb naga okol hodila, b se mi zmešal... Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pika Pikica 30. maj 2005 Prijavi Deli 30. maj 2005 <{POST_SNAPBACK}>Pa ja, dej ... pa jutri morm neki v Lj skočit popoldne, pa bo dež in mi spet ne bo prow. Čeprav ne bi res imela čist nč proti, da bi se malo ohladilo (pa ne misli, da bi padlo pod 20 ). Tko, enih 25 - 26 bi blo kr kul. Sej baje bo tko....čez 20...to mi je najbl kul....ne pa tole cvrenje...pa če pomislm, da morm čez pow ure v avto, k stoji na soncu, da pridem v ta drugo službo, me kr mine.... :xx!: Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aiwa 30. maj 2005 Prijavi Deli 30. maj 2005 no grem jz zdej z mišelko okol Citiraj spet se mi je na bolš poslabšal Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pika Pikica 30. maj 2005 Prijavi Deli 30. maj 2005 <{POST_SNAPBACK}>ej, a ti non stop delaš? kolk služb maš??a maš sploh kej časa zase? Mam 2 službi, 1-2x na mesec pa tri... ne, sej ni tok težko...sej delam od 9h pa do 16h....pol pa na faks, pa pevske, odbojka in dobrodelni klub...petek in ponedeljek zvečer sm frej, pa vikend...sej, drgač bi mi blo pa dolgčas....ne morm bit na miru! Razn, če lenarm v postli....to je pa druga! Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pika Pikica 30. maj 2005 Prijavi Deli 30. maj 2005 Eh...ni omembe vredno...verjem, so ljudje, k 3x bl garajo, kt jest.... Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Behemoth 30. maj 2005 Prijavi Deli 30. maj 2005 <{POST_SNAPBACK}>Mam 2 službi, 1-2x na mesec pa tri... ne, sej ni tok težko...sej delam od 9h pa do 16h....pol pa na faks, pa pevske, odbojka in dobrodelni klub...petek in ponedeljek zvečer sm frej, pa vikend...sej, drgač bi mi blo pa dolgčas....ne morm bit na miru! Razn, če lenarm v postli....to je pa druga! sam res carka Citiraj Je suis FÉROCE, FABULEUX ET PARFAIT! If you have great passion, then you can do high fashion! Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aiwa 30. maj 2005 Prijavi Deli 30. maj 2005 čaw bejbke.... mal je vroče ratal.... Citiraj spet se mi je na bolš poslabšal Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
wanesa 30. maj 2005 Prijavi Deli 30. maj 2005 Ja pri nas je tudi fuuuuuuul vroče.Ne vem kdo je naročil tako hudo kurjavo Citiraj Per il mondo tu sei nessuno,ma per qualcuno tu sei il mondo Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aiwa 30. maj 2005 Prijavi Deli 30. maj 2005 uuuuuuu!!!! jz grem pa s tino na drink!!! waaaa kok sn vesela! to je biv ful presenečenje... in to tak tanarblfajn... sem lih dons razmišljala da ji os pošljem... telepatijaaaaaa.... ja to je pa tko k je ena izmed sestrc!! hehehehe Citiraj spet se mi je na bolš poslabšal Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pika Pikica 30. maj 2005 Prijavi Deli 30. maj 2005 Tinal.....dufus....hehe Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pika Pikica 30. maj 2005 Prijavi Deli 30. maj 2005 eh...kva ti ni jasn...s tinol gre....midve se že poznava z aiwo....hehe Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aiwa 30. maj 2005 Prijavi Deli 30. maj 2005 ne no tinal, a se je ne spomneš? šibam... da me nau čakala... sej na konc bom pa zih jz njo... xrosex Citiraj spet se mi je na bolš poslabšal Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aiwa 30. maj 2005 Prijavi Deli 30. maj 2005 hehehehe... msiti maš prou lupčkaaaaa xrosex Citiraj spet se mi je na bolš poslabšal Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pika Pikica 30. maj 2005 Prijavi Deli 30. maj 2005 <{POST_SNAPBACK}>ja sori no. če mi pa sonce v glavo nabija in sem bolj blond. hehehe sicer bi pa lahko bila tudi ti tina, saj ne vem tvojega imena. Katarina, drgač Katja....najs tu mič ju! Hepi naw? Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts
Pridruži se debati
Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.