Pika Pikica 30. maj 2005 Prijavi Deli 30. maj 2005 Oki...najs tu mič ju _ _ _ _ _ _! Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pika Pikica 30. maj 2005 Prijavi Deli 30. maj 2005 Ja, gofla in še večja gofla....hehe, nemorš sfalit! Nagradno vprašanje? Ktera je večja? Aja, sej to sm že v tisočicah povedala...damn! Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Behemoth 30. maj 2005 Prijavi Deli 30. maj 2005 uuu ti sranje kak vroče Citiraj Je suis FÉROCE, FABULEUX ET PARFAIT! If you have great passion, then you can do high fashion! Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pika Pikica 30. maj 2005 Prijavi Deli 30. maj 2005 <{POST_SNAPBACK}> čaki, čaki ... morda si pa ti v živo večja gofla Nope...preverjeno....se lohk skrijem pred njo! Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pika Pikica 30. maj 2005 Prijavi Deli 30. maj 2005 Jp....a b rada v živo preverla glede goflanja??? Dopoldne vedno delam...načeloma bi si lohk vzela frej en dan ta tedn....a teb sam v sredo paše? Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pika Pikica 30. maj 2005 Prijavi Deli 30. maj 2005 kulči...sej men bi bl nasledn tedn pasal....k ta tedn je opasan! Tele kroglce so pa božanske....jooooooooooj...skor tok dobr, kt sex! Joj, k me bo en nalomu... Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pika Pikica 30. maj 2005 Prijavi Deli 30. maj 2005 Od určka čokoladne-rumove kroglice...ta domače...joj, joj, joj, kr slina mi vmes dol teče, k je tok dobr...pa režim se skos! Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pika Pikica 30. maj 2005 Prijavi Deli 30. maj 2005 <{POST_SNAPBACK}>jst bi tudi lačna sm Če s bliz Bežigrada, ti jih prec prnesm...pol jih je še ostal, jst pa že s ta belim gledam....jao, jao! Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pika Pikica 30. maj 2005 Prijavi Deli 30. maj 2005 <{POST_SNAPBACK}>Daleč od tam. Od Ljublane nasploh. No ja, enih 45 minut, če bi šla po avtocesti. Sej bi se žrtvovala zate, sam mi zdele po tej zalogi avto ne bi potegnu...al bi mi ga pa ful v levo nesl! Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pika Pikica 30. maj 2005 Prijavi Deli 30. maj 2005 Dobr tek! Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Michelle 30. maj 2005 Prijavi Deli 30. maj 2005 Aha, tuki se ocitno tud dogaja Citiraj Knowledge of what is possible is the beginning of happiness. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pika Pikica 30. maj 2005 Prijavi Deli 30. maj 2005 eh...hrani se pa ja ne smeš odpovedvat...to pa ne gre .... Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Behemoth 30. maj 2005 Prijavi Deli 30. maj 2005 uu misti, mi ga mao doma svašt Btw, jw danes kej pametnega na TV? Citiraj Je suis FÉROCE, FABULEUX ET PARFAIT! If you have great passion, then you can do high fashion! Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pika Pikica 30. maj 2005 Prijavi Deli 30. maj 2005 Mene pa sladoled niti ne...vse, kar je čokoladno pa zelo! Kaka zgodovina, behi...ne ga srat kle! A si se že by the way....zjutri je bla ena panika! Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pika Pikica 30. maj 2005 Prijavi Deli 30. maj 2005 mystica, ti pa tok skos fotke menaš, da sploh ne vem več, kera si! Ustav konje! Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pika Pikica 30. maj 2005 Prijavi Deli 30. maj 2005 ti tole svojo ta zadno butn, pa bo ta najbl fejst! Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pika Pikica 30. maj 2005 Prijavi Deli 30. maj 2005 <{POST_SNAPBACK}>a mojo osebno? ma ne, raje ne ... pol morm pr vsakmu postu gledat svoj fris Lepo te prosm ...mojo poglej,tko gledam, k da mi ne bi blo nč jasn....beba jedna! Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aiwa 30. maj 2005 Prijavi Deli 30. maj 2005 kwa ste taki sladkosnedi... jz mam pa post...ewo pršla nazaj. sm se zmenla da me za vikend ni... grem v poreč hudooo... zih bo hud žur. tina je fuul faca... bi človk skor reku da večja goflca k jz... hudo dobr. prec zaštekale in zmenle da gremo na morje... Citiraj spet se mi je na bolš poslabšal Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pika Pikica 30. maj 2005 Prijavi Deli 30. maj 2005 bi človk skor reku da večja goflca k jz... nemogoče!!!!!!!!!!!!!Aja, sej si SKOR zravn napisala! Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aiwa 30. maj 2005 Prijavi Deli 30. maj 2005 ja ja SKOR uuuu zdej pa še zmenk z ženo... fakkkkk kok kul dan je dons... sam pikica, lubica moja, dej najd jutr kej časka zame.... jz bi te vidu aja... a maš vmes kej cajta... zvečer me verjetno nau u lj. zvečer mam pa sre pa čet... čas.... Citiraj spet se mi je na bolš poslabšal Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pika Pikica 30. maj 2005 Prijavi Deli 30. maj 2005 <{POST_SNAPBACK}>ja ja SKOR uuuu zdej pa še zmenk z ženo... fakkkkk kok kul dan je dons... sam pikica, lubica moja, dej najd jutr kej časka zame.... jz bi te vidu aja... a maš vmes kej cajta... zvečer me verjetno nau u lj. zvečer mam pa sre pa čet... čas.... Bom okol 3h te probala not stisnt...ok? Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pika Pikica 30. maj 2005 Prijavi Deli 30. maj 2005 Ok..prvo! Kdo je od aiwe žena???? A to nism jest? Bom huda! Pa drudo...kdaj pa kje sta zmenjene v sredo???? Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Primavera 30. maj 2005 Prijavi Deli 30. maj 2005 <{POST_SNAPBACK}>Lepo te prosm .. k da mi ne bi blo nč jasn....! A ti je a, al kaj? Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aiwa 30. maj 2005 Prijavi Deli 30. maj 2005 <{POST_SNAPBACK}>a še vela za sredo, al si že kej spremenila plane?sreda že zdavnej rezervirana za the one and only misti!!! <{POST_SNAPBACK}>Ok..prvo! Kdo je od aiwe žena???? A to nism jest? Bom huda! Pa drudo...kdaj pa kje sta zmenjene v sredo????joj žena je žena... tis moja ljubica... k ljubice so bl zabavne in se z njimi bl uživa. Citiraj spet se mi je na bolš poslabšal Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aiwa 30. maj 2005 Prijavi Deli 30. maj 2005 nbo sej jz tud spat hodm... sam vidm da je ful zgodnja ura tko da ni krize... sam dons bom dobr spala... sm čist zmatrana... biw nagajiv dan... Citiraj spet se mi je na bolš poslabšal Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts
Pridruži se debati
Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.