Behemoth 31. maj 2005 Prijavi Deli 31. maj 2005 <{POST_SNAPBACK}> joj, dns pa kr ne morem proč s tega foruma enako Citiraj Je suis FÉROCE, FABULEUX ET PARFAIT! If you have great passion, then you can do high fashion! Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aiwa 31. maj 2005 Prijavi Deli 31. maj 2005 kok majo pa mene komarji radi... pa kr ne neha srbet. sm pustila pr mer... k so si me prejšn tedn na morju prvoščl... pa kr še srbi. tkole... kwa mi je všeč dones.... dež bo spral vse negativne filinge z mene.... super.... zvečer pa na drink u tržič... hehehe... noro... xrosex Citiraj spet se mi je na bolš poslabšal Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Behemoth 31. maj 2005 Prijavi Deli 31. maj 2005 mene p hvalabogu nimajo nič radi Citiraj Je suis FÉROCE, FABULEUX ET PARFAIT! If you have great passion, then you can do high fashion! Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aiwa 31. maj 2005 Prijavi Deli 31. maj 2005 če maš mene zram pa zihr ne rabš pipsa... VSI grejo name Citiraj spet se mi je na bolš poslabšal Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Behemoth 31. maj 2005 Prijavi Deli 31. maj 2005 <{POST_SNAPBACK}>če maš mene zram pa zihr ne rabš pipsa... VSI grejo name ah boga Citiraj Je suis FÉROCE, FABULEUX ET PARFAIT! If you have great passion, then you can do high fashion! Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aiwa 31. maj 2005 Prijavi Deli 31. maj 2005 yeeee misti bo u lj... pa gledam napoved da bo tud jutr pa pojutršnm bl oblačno... da nav predolg trajal... vikend rabm lep... Citiraj spet se mi je na bolš poslabšal Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Aliana 31. maj 2005 Prijavi Deli 31. maj 2005 Jaz tud lep vikend rabm, tam od petka naprej.. Hudo, bliska se pa grmi, cist odstek Sems e odlocla, da bom 45 minut zamudila faksa, da tle v miru cajcka spijem... Ma ne daaaa se mi v ta dez hodit!! Citiraj WHEN LIFE PUTS STONES IN YOUR WAY BUILD SOMETHING NICE OUT OF THEM loesje Spet nazaj - Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
pomlad 31. maj 2005 Prijavi Deli 31. maj 2005 Ja sej...jaz pa z rolerji v službo Mal sem mokra Citiraj Posej ne in zrasel bo nič. ( azerbajdžanski ) Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aiwa 31. maj 2005 Prijavi Deli 31. maj 2005 sem se ga nastepala spet... zdej pa ohladit... pol pa spet scvret... pa po vitaminske tablete morm dons, pa še za bežigrad. Citiraj spet se mi je na bolš poslabšal Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pika Pikica 31. maj 2005 Prijavi Deli 31. maj 2005 <{POST_SNAPBACK}>dopoldne.zato sem te tudi vprašala. če maš kaj časa, da bi se dobile vse 3 Bomo probal zrihtat....drž pesti, da rata! <{POST_SNAPBACK}>sreda že zdavnej rezervirana za the one and only misti!!!joj žena je žena... tis moja ljubica... k ljubice so bl zabavne in se z njimi bl uživa. Okej, nej ti bo... <{POST_SNAPBACK}>Aja? Blah. :xx!: No ja, sicer za jutri mi bo ustrezalo, da ne o pasje vroče. Sam dežja pa tudi ne maram ... ja,ja zahvevna sm. Men pa toooook paše tale dežek....pa diha se lohk normalno! Yeeha! Jurti pa v Lj, ja aiwek, jutri jst častim drink. Pol pa definitivno pridem! obema Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aiwa 31. maj 2005 Prijavi Deli 31. maj 2005 heheheh pikec moj trapčkast... Citiraj spet se mi je na bolš poslabšal Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pika Pikica 31. maj 2005 Prijavi Deli 31. maj 2005 <{POST_SNAPBACK}>heheheh pikec moj trapčkast... Ja, taka sm, trapasta....hehe! Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aiwa 31. maj 2005 Prijavi Deli 31. maj 2005 men gre pa en osebek na živce... isti k teb... zdele bi ene zobe zbila... Citiraj spet se mi je na bolš poslabšal Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pika Pikica 31. maj 2005 Prijavi Deli 31. maj 2005 <{POST_SNAPBACK}>men gre pa en osebek na živce... isti k teb... zdele bi ene zobe zbila... No, da te v dobro voljo spravi...jutr sm frej in se vama pridružim na pijački....sam sporoč mi kje in kdaj...cajta mam pa do pol 1h! Yeeeeeeeha..... Sam zdej sm mal zmedena....k sta dva osebka??? Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pika Pikica 31. maj 2005 Prijavi Deli 31. maj 2005 <{POST_SNAPBACK}> Pikica, jst še ne vem točno za uro, ampak mislim da okrog 10 oz. 10. 30. Mam aiwino številko, pa ji bom še sporočila. Smo na vezi! Al ti pa na OS pošljem še mojo št, pa se slišmo. Jst sm mal odvisna od enga prfoksa in ene tajnice na faksu. Kul...sam da gremo! Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pika Pikica 31. maj 2005 Prijavi Deli 31. maj 2005 <{POST_SNAPBACK}> Joj, sam jst moram res v Ljubljano it en dan samo zaradi lepšega. Zdej mi je vedno bedno, ko grem, kr mam opravke na faksu. :xx!: Še dobro, da se potem s kom zmenim, da popravim vtis. Kumi čakam, da mal lunatke prešinfamo! Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pika Pikica 31. maj 2005 Prijavi Deli 31. maj 2005 <{POST_SNAPBACK}> jst nism taka No, sej, jst sm pa taka, k ti! Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pika Pikica 31. maj 2005 Prijavi Deli 31. maj 2005 3, 2,1,and she s off................... Glej, da vš kej fajnga počela.... a ti zaupam malo skrivnost? Zdele sm pojedla še preostalo polovico kroglc od včeri....packa jest! Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Apolonija 31. maj 2005 Prijavi Deli 31. maj 2005 Jest grem pa u kinota, tko da lepo se imejte pa uživite v hladnem dnevu....k jih nau več velik.... Citiraj Mogoče je ljubezen tudi to, da se naučimo spustiti,da spoznamo, kdaj se je treba posloviti. Da s svojimi občutki ne oviramo nečesa, kar bo nemara boljše za tiste, ki jih imamo radi. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pika Pikica 31. maj 2005 Prijavi Deli 31. maj 2005 Uživi...kaj greš pa gledat???? Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Apolonija 31. maj 2005 Prijavi Deli 31. maj 2005 <{POST_SNAPBACK}>Uživi...kaj greš pa gledat???? Tenx!Ja star wars...že tko zamujam.... papa Citiraj Mogoče je ljubezen tudi to, da se naučimo spustiti,da spoznamo, kdaj se je treba posloviti. Da s svojimi občutki ne oviramo nečesa, kar bo nemara boljše za tiste, ki jih imamo radi. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aiwa 31. maj 2005 Prijavi Deli 31. maj 2005 jz pa ne vem če se men da obe na enkrat jutr gledat... me bojo oči bolele Citiraj spet se mi je na bolš poslabšal Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pika Pikica 31. maj 2005 Prijavi Deli 31. maj 2005 Bom mela fes čez glavo, tko kt muslimanke...a v pol kej bolš???? Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aiwa 31. maj 2005 Prijavi Deli 31. maj 2005 uuuu super!!! mučos betros... hehehehe... ah pa sej veš da rada gledam tvoj lepi ksitek... k si tak cuker Citiraj spet se mi je na bolš poslabšal Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pika Pikica 31. maj 2005 Prijavi Deli 31. maj 2005 <{POST_SNAPBACK}>uuuu super!!! mučos betros... hehehehe... ah pa sej veš da rada gledam tvoj lepi ksitek... k si tak cuker Čak mal...sm ti že povedala, da mi ženske niso všeč! A s spet zignorirala moj os? Lenoba lena! Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts
Pridruži se debati
Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.