aiwa 31. maj 2005 Prijavi Deli 31. maj 2005 važn da so men. če teb niso me ne mot... Citiraj spet se mi je na bolš poslabšal Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Aliana 31. maj 2005 Prijavi Deli 31. maj 2005 <{POST_SNAPBACK}>Kumi čakam, da mal lunatke prešinfamo! hmm. da se vam ne bi jaz za vsak slucaj pridruzla... Citiraj WHEN LIFE PUTS STONES IN YOUR WAY BUILD SOMETHING NICE OUT OF THEM loesje Spet nazaj - Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pika Pikica 31. maj 2005 Prijavi Deli 31. maj 2005 <{POST_SNAPBACK}>važn da so men. če teb niso me ne mot... Kva s faca! Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aiwa 31. maj 2005 Prijavi Deli 31. maj 2005 hehehehe... ja nč se ne morš zdej vn vlečt... k si moja LJUBICAAAAA... naj vsi vejo!!!!! heehehehe Citiraj spet se mi je na bolš poslabšal Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pika Pikica 31. maj 2005 Prijavi Deli 31. maj 2005 <{POST_SNAPBACK}>hehehehe... ja nč se ne morš zdej vn vlečt... k si moja LJUBICAAAAA... naj vsi vejo!!!!! heehehehe Ok: Lej to zdej: JST SM OD AIWE LJUBICA! Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aiwa 31. maj 2005 Prijavi Deli 31. maj 2005 ti si pa upaš! Citiraj spet se mi je na bolš poslabšal Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pika Pikica 31. maj 2005 Prijavi Deli 31. maj 2005 <{POST_SNAPBACK}> ti si pa upaš! Ja, taka sm...brez dlake na jeziku! Če ne pa pobrijem.... Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aiwa 31. maj 2005 Prijavi Deli 31. maj 2005 kuuul a maš dobro mašinco? jz bi rabla mal pobrit... Citiraj spet se mi je na bolš poslabšal Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pika Pikica 31. maj 2005 Prijavi Deli 31. maj 2005 <{POST_SNAPBACK}>kuuul a maš dobro mašinco? jz bi rabla mal pobrit... Počak še 2 tedna, dobim za r.d, k se je ta stara polomla neki, pa ti bom jst obrila kar boš hotla! To bo pa preveč za matrone! Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aiwa 31. maj 2005 Prijavi Deli 31. maj 2005 ajd počakam še 2 tedna... noo.... Citiraj spet se mi je na bolš poslabšal Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aiwa 31. maj 2005 Prijavi Deli 31. maj 2005 uuu a boš kej organizirala za rd? kšn beer party? za aiwo Citiraj spet se mi je na bolš poslabšal Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pika Pikica 31. maj 2005 Prijavi Deli 31. maj 2005 <{POST_SNAPBACK}> ajd počakam še 2 tedna... noo.... Sam pol bo pa taka goščava, da mi lahko ta novo frderbaš ....ma, sej bo v garanciji...ni panjik! Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
santos 31. maj 2005 Prijavi Deli 31. maj 2005 <{POST_SNAPBACK}>kuuul a maš dobro mašinco? jz bi rabla mal pobrit... Kwa bi si nardila rokezo !? Citiraj Bojevnik ima čas le za brezhibnost; vse drugo namreč izčrpava njegovo moč - brezhibnost pa jo povečuje. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pika Pikica 31. maj 2005 Prijavi Deli 31. maj 2005 <{POST_SNAPBACK}>Kwa bi si nardila rokezo !? Vprašanje je, santos, KJE bi si to nardila???? Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aiwa 31. maj 2005 Prijavi Deli 31. maj 2005 kšno odštek Citiraj spet se mi je na bolš poslabšal Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pika Pikica 31. maj 2005 Prijavi Deli 31. maj 2005 <{POST_SNAPBACK}>odklop ...plug pod klopjo ......kuskus ........kr neki gre pešec čez čestišče....ajde reč to 10x, pa si car! Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
santos 31. maj 2005 Prijavi Deli 31. maj 2005 <{POST_SNAPBACK}>gre pešec čez čestišče....ajde reč to 10x, pa si car! Sem car ! Citiraj Bojevnik ima čas le za brezhibnost; vse drugo namreč izčrpava njegovo moč - brezhibnost pa jo povečuje. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
santos 31. maj 2005 Prijavi Deli 31. maj 2005 <{POST_SNAPBACK}>Vprašanje je, santos, KJE bi si to nardila???? Po tvojem, kam sem ciljal...?! Citiraj Bojevnik ima čas le za brezhibnost; vse drugo namreč izčrpava njegovo moč - brezhibnost pa jo povečuje. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aiwa 31. maj 2005 Prijavi Deli 31. maj 2005 carica Citiraj spet se mi je na bolš poslabšal Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pika Pikica 31. maj 2005 Prijavi Deli 31. maj 2005 <{POST_SNAPBACK}>Sem car ! Te bom poklicala, pa mi boš v gsm zdeklamiru tole...bomo pol vidl, kdo je car! <{POST_SNAPBACK}>Že to te bi zadovoljil? Ja, a nism skromna, no? Sej to ti že skos pravim, pa mi ne verjameš! Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
santos 31. maj 2005 Prijavi Deli 31. maj 2005 <{POST_SNAPBACK}>Te bom poklicala, pa mi boš v gsm zdeklamiru tole...bomo pol vidl, kdo je car! Citiraj Bojevnik ima čas le za brezhibnost; vse drugo namreč izčrpava njegovo moč - brezhibnost pa jo povečuje. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pika Pikica 31. maj 2005 Prijavi Deli 31. maj 2005 <{POST_SNAPBACK}> Sam jst nisem glih, k se zalaufam 1x, tak da....ne vem če bi me folgala..... Bi bi....samo bi ti omagal, pol pa klinc...na respiratorju te pa ne mislim gledat! Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pika Pikica 31. maj 2005 Prijavi Deli 31. maj 2005 <{POST_SNAPBACK}>Pih, brez skrbi.....še na respiratorju neb dal miru..... Sej, pr taki žlehtnobi to ne bi blo nč čudnga ...ti je za verjet! Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aiwa 31. maj 2005 Prijavi Deli 31. maj 2005 hehehehe micki se ne da! Citiraj spet se mi je na bolš poslabšal Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Behemoth 31. maj 2005 Prijavi Deli 31. maj 2005 onokrat sem dobil to na mejl, saj bi postal v sanjsko žensko samo tam to ni možno Citiraj Je suis FÉROCE, FABULEUX ET PARFAIT! If you have great passion, then you can do high fashion! Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts
Pridruži se debati
Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.