kokica 31. maj 2005 Prijavi Deli 31. maj 2005 Nič, grem jaz zdaj na eno porcijo laufinga in "pridem več kasno".....PAPA. Lepo se imejte ta čas in kaj lepega se zmenite. Pridem nazaj.....počakajte me!!!!!! Citiraj Smisel življenja je največja sreča Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
santos 31. maj 2005 Prijavi Deli 31. maj 2005 <{POST_SNAPBACK}>Nič, grem jaz zdaj na eno porcijo laufinga in "pridem več kasno".....PAPA. Lepo se imejte ta čas in kaj lepega se zmenite. Pridem nazaj.....počakajte me!!!!!! Jaz pa grem pod tuš...z veseljem te počakam !!! Citiraj Bojevnik ima čas le za brezhibnost; vse drugo namreč izčrpava njegovo moč - brezhibnost pa jo povečuje. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Behemoth 31. maj 2005 Prijavi Deli 31. maj 2005 aja, pa če kterga zanima, eno super pesem o sanjski ženski lahko dobite na www.bedarije.net, je zelo super pesem Citiraj Je suis FÉROCE, FABULEUX ET PARFAIT! If you have great passion, then you can do high fashion! Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
santos 31. maj 2005 Prijavi Deli 31. maj 2005 <{POST_SNAPBACK}>aja, pa če kterga zanima, eno super pesem o sanjski ženski lahko dobite na www.bedarije.net, je zelo super pesem Citiraj Bojevnik ima čas le za brezhibnost; vse drugo namreč izčrpava njegovo moč - brezhibnost pa jo povečuje. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
wanesa 31. maj 2005 Prijavi Deli 31. maj 2005 <{POST_SNAPBACK}>aja, pa če kterga zanima, eno super pesem o sanjski ženski lahko dobite na www.bedarije.net, je zelo super pesem Citiraj Per il mondo tu sei nessuno,ma per qualcuno tu sei il mondo Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
santos 31. maj 2005 Prijavi Deli 31. maj 2005 Grem pod tuška..., da pridem mal k sebi ! Citiraj Bojevnik ima čas le za brezhibnost; vse drugo namreč izčrpava njegovo moč - brezhibnost pa jo povečuje. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
santos 31. maj 2005 Prijavi Deli 31. maj 2005 <{POST_SNAPBACK}>jst sm bila pa mal prej ... sm čist prerojena Zdaj sem tud jaz...čist prerojen ! Citiraj Bojevnik ima čas le za brezhibnost; vse drugo namreč izčrpava njegovo moč - brezhibnost pa jo povečuje. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aiwa 31. maj 2005 Prijavi Deli 31. maj 2005 čer... sam še oči morm odstrant pa grem ajat. sm bla u tržiču dons... in ugotovila kok je to bliz. haloo... to je ful BLIZ... hehehe... zdej pa svoj lepotni spanec... da jutr moje 2 bejbike vidm...polej popoldne pa končno po dolgem času na school... morm it na vaje, drug teden je že izpit... no sej bo izi. cmočka Citiraj spet se mi je na bolš poslabšal Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Behemoth 1. junij 2005 Prijavi Deli 1. junij 2005 <{POST_SNAPBACK}> <{POST_SNAPBACK}> :D Citiraj Je suis FÉROCE, FABULEUX ET PARFAIT! If you have great passion, then you can do high fashion! Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aiwa 1. junij 2005 Prijavi Deli 1. junij 2005 br jutr... ful se mi ne da zbudit... pa mraz je... in sončk.... pa mrazzzzz Citiraj spet se mi je na bolš poslabšal Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Behemoth 1. junij 2005 Prijavi Deli 1. junij 2005 <{POST_SNAPBACK}>br jutr... ful se mi ne da zbudit... pa mraz je... in sončk.... pa mrazzzzzmraz sej pri nam je tudi mrzlo, samo tak mrzlo pa tudi ne, jaz sem v kratkih hlačah in kratki majici Citiraj Je suis FÉROCE, FABULEUX ET PARFAIT! If you have great passion, then you can do high fashion! Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aiwa 1. junij 2005 Prijavi Deli 1. junij 2005 jz mam celo stanovanje odprto, zračim... pa piha ta mraz z vseh strani...pa lihkar sem ustala s postle... skor nč oblečena, valda da me zebe... ampak brez skrbi... grem zdele na stepr, mi bo hitr vroče... sam še tibetančke morm prej narest, pa trebušnake... Citiraj spet se mi je na bolš poslabšal Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Behemoth 1. junij 2005 Prijavi Deli 1. junij 2005 <{POST_SNAPBACK}>jz mam celo stanovanje odprto, zračim... pa piha ta mraz z vseh strani...pa lihkar sem ustala s postle... skor nč oblečena, valda da me zebe... ampak brez skrbi... grem zdele na stepr, mi bo hitr vroče... sam še tibetančke morm prej narest, pa trebušnake...nebi to raje potem delala jaz zdaj pod nobenim pogojem nebi šel telovcadit, ker me vse boli pa še zmantran sem Btw, kaj pa maš oblečeno Citiraj Je suis FÉROCE, FABULEUX ET PARFAIT! If you have great passion, then you can do high fashion! Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aiwa 1. junij 2005 Prijavi Deli 1. junij 2005 eno poletno cunjco. zjutri je ful bl učinkovita telovadba, zato najraje zjutraj telovadim. če ne gre drugač pa kasnej. sam zdej mam čas zjutrej... tk da grem. Citiraj spet se mi je na bolš poslabšal Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Behemoth 1. junij 2005 Prijavi Deli 1. junij 2005 <{POST_SNAPBACK}>eno poletno cunjco. zjutri je ful bl učinkovita telovadba, zato najraje zjutraj telovadim. če ne gre drugač pa kasnej. sam zdej mam čas zjutrej... tk da grem. aaa, joj meni pa se še vedno spi Citiraj Je suis FÉROCE, FABULEUX ET PARFAIT! If you have great passion, then you can do high fashion! Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aiwa 1. junij 2005 Prijavi Deli 1. junij 2005 uf jz pa pridna bla. uuu... skor pozabla. si grem čajček skuhat. pol pa oči nataknem in sem redi za dogodivščine... Citiraj spet se mi je na bolš poslabšal Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pika Pikica 1. junij 2005 Prijavi Deli 1. junij 2005 vredi, srce! Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pika Pikica 1. junij 2005 Prijavi Deli 1. junij 2005 <{POST_SNAPBACK}>o pikica a si pridna v službi? Ne, sm kr na faksu-poredna, k se ne učim! Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pika Pikica 1. junij 2005 Prijavi Deli 1. junij 2005 <{POST_SNAPBACK}> bo boljše, dej jst se grem pa mal ležat. glavobol me matra. :xx!: revček mali...pošiljam lupčke in dobro energijo za tvojo glavico! Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pika Pikica 1. junij 2005 Prijavi Deli 1. junij 2005 <{POST_SNAPBACK}>Hvala. Mater, sm štorasta ....zmer naslovnika zgrešim... Kaj si ti spet domišljaš, Mickeni, a bi kako rad fasu? Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pika Pikica 1. junij 2005 Prijavi Deli 1. junij 2005 Ne, jst rečm: k hočm papat, tud papam...jebeš diete! Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
damjanmb 1. junij 2005 Prijavi Deli 1. junij 2005 PIKI PIKICA LEPA SI....NAJLEPSA MWA Citiraj vse je lahko angelsko Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pika Pikica 1. junij 2005 Prijavi Deli 1. junij 2005 Jao...kdaj ti ga je nazadnje kšna potegnla? Sej sm že včer omenla, pa bom še enkrat, da me veseli, ko vidm, da s spet med žive pršu... Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pika Pikica 1. junij 2005 Prijavi Deli 1. junij 2005 Ne, ne...tazga, k je bil men fajn, že dooooooolg ni blo.... Zdej je pa spet kle....še bl zmešan in navihan, kt prej... Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pika Pikica 1. junij 2005 Prijavi Deli 1. junij 2005 No, sam da si si nehal. ...zdej lahko spet mene ''zezaš'' v glavo...tko, po prijateljsko, ljubeče... Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts
Pridruži se debati
Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.