Pika Pikica 1. junij 2005 Prijavi Deli 1. junij 2005 Hmmmmmmm...kdo mi je že pred kratkim rekel, da trenutno ponavadi ne traja dolgo???? Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pika Pikica 1. junij 2005 Prijavi Deli 1. junij 2005 Od mene? Ti dam prec virus....na... Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pika Pikica 1. junij 2005 Prijavi Deli 1. junij 2005 Moj je k kšn nadležn komar...se ga ne znebiš zlepa.... a guci, guci, guci...(zdej te žgečkam, da se boš smejat začel) ....ratalo! Virus prenešen Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pika Pikica 1. junij 2005 Prijavi Deli 1. junij 2005 Na, zdej ga je pa Mystica fasala.... Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pika Pikica 1. junij 2005 Prijavi Deli 1. junij 2005 Moj je spidi brzič...vse ujame...tud rakete, pa supermana Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pika Pikica 1. junij 2005 Prijavi Deli 1. junij 2005 To je njegova najstarejše finta:lol:...pa ne, da si mu ti tud nasedla? ajajajajajaj, Mystica...gotova si! Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Behemoth 1. junij 2005 Prijavi Deli 1. junij 2005 <{POST_SNAPBACK}>Jao...kdaj ti ga je nazadnje kšna potegnla? Sej sm že včer omenla, pa bom še enkrat, da me veseli, ko vidm, da s spet med žive pršu... opa, kakšne maš tu Citiraj Je suis FÉROCE, FABULEUX ET PARFAIT! If you have great passion, then you can do high fashion! Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pika Pikica 1. junij 2005 Prijavi Deli 1. junij 2005 <{POST_SNAPBACK}>opa, kakšne maš tu Eh, to pa ja ni nč novga???? <{POST_SNAPBACK}> Sorči....I told you so! Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pika Pikica 1. junij 2005 Prijavi Deli 1. junij 2005 Pa sej to je virus dobre volje, hudiča...a bi bla rada ena sitna tečka al kaj? Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Behemoth 1. junij 2005 Prijavi Deli 1. junij 2005 <{POST_SNAPBACK}>help Kaj je narobe? Ej pikica, koga kaj, zakaj? ne bit bad Citiraj Je suis FÉROCE, FABULEUX ET PARFAIT! If you have great passion, then you can do high fashion! Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pika Pikica 1. junij 2005 Prijavi Deli 1. junij 2005 <{POST_SNAPBACK}>če me pa kurba žgečka MYSTICA!!!!!!! Da si greš takoj z milom usta oprat! Žgečkaj kurbo nazaj! Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Behemoth 1. junij 2005 Prijavi Deli 1. junij 2005 <{POST_SNAPBACK}>če me pa kurba žgečka aha, se mi že dozdeva Citiraj Je suis FÉROCE, FABULEUX ET PARFAIT! If you have great passion, then you can do high fashion! Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pika Pikica 1. junij 2005 Prijavi Deli 1. junij 2005 Same kurbarije vam grejo po glav! Jehaaaaaaaa...I like it! Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Behemoth 1. junij 2005 Prijavi Deli 1. junij 2005 <{POST_SNAPBACK}> kaj se ti dozdeva? zihr maš spet kakšne pokvarjene misli, mulc mislim ob stavku, kurba me čiga, kjeri moški pa jih nebi meu?Pa ne sej vem, o čem govorita, ti si pač spala z enim mošlim ki bi naj bil še večja kurba in zdaj se počutiš kao krivega. Mam prav? Citiraj Je suis FÉROCE, FABULEUX ET PARFAIT! If you have great passion, then you can do high fashion! Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pika Pikica 1. junij 2005 Prijavi Deli 1. junij 2005 Dobr, da sm šla vmes lulat, ker bi se drgač ob tvoji izjavi dobesedno POSCALA OD SMEHA, Behi....hehe Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pika Pikica 1. junij 2005 Prijavi Deli 1. junij 2005 No, zdej nas je pa knjižničar naganw....dijooooooo Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aiwa 1. junij 2005 Prijavi Deli 1. junij 2005 dijooo... jz pa pršla z vaj. sem čist zmatrana... bom se pred tv ulegla... al pa neki... sam da mi ni treba migat... Citiraj spet se mi je na bolš poslabšal Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Aliana 1. junij 2005 Prijavi Deli 1. junij 2005 kokos, poskusam dat samostalnik toro (bik) v zensko obliko.. tora najbrz Citiraj WHEN LIFE PUTS STONES IN YOUR WAY BUILD SOMETHING NICE OUT OF THEM loesje Spet nazaj - Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Michelle 1. junij 2005 Prijavi Deli 1. junij 2005 he hej... jutri mam pa dejt tak...neobicajen...ne vem niti ce je dejt...no ja.. Citiraj Knowledge of what is possible is the beginning of happiness. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Michelle 1. junij 2005 Prijavi Deli 1. junij 2005 tuki sem..zadnje case je ta tema polna drugih dialogov, zato se ne oglasam vec tu Citiraj Knowledge of what is possible is the beginning of happiness. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
kokica 1. junij 2005 Prijavi Deli 1. junij 2005 <{POST_SNAPBACK}> tuki sem..zadnje case je ta tema polna drugih dialogov, zato se ne oglasam vec tu Happy zate.... Citiraj Smisel življenja je največja sreča Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Behemoth 2. junij 2005 Prijavi Deli 2. junij 2005 <{POST_SNAPBACK}> WTF? a meni to praviš?hehehe ... preveč površno bereš. Nisem jaz nobenih neumnosti počela. jah, kaj pa potem? <{POST_SNAPBACK}>Dobr, da sm šla vmes lulat, ker bi se drgač ob tvoji izjavi dobesedno POSCALA OD SMEHA, Behi....hehe :D no kok sem priden - smeh je poln zdravja Citiraj Je suis FÉROCE, FABULEUX ET PARFAIT! If you have great passion, then you can do high fashion! Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pika Pikica 2. junij 2005 Prijavi Deli 2. junij 2005 kva je čveka? A ti kurbež še nagaja al si ga ukrotila???? Zdej sm v službi, pa lohk mčkn gor visim.... kak si? Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pika Pikica 2. junij 2005 Prijavi Deli 2. junij 2005 Dej mi mal svoje pridnosti za učenje pošlji...rabm! Pa kr veliko količino! Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pika Pikica 2. junij 2005 Prijavi Deli 2. junij 2005 Na celi črti si me falila....nč ni pršlo...zdej sm sam še bl lena! Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts
Pridruži se debati
Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.