kodrlajsa 2. junij 2005 Prijavi Deli 2. junij 2005 evo dodajam še mojih par litrov učenjedišain potem boš še samo tkole: evo, mal počak in pol te prime in te ne spusti dokler ni desetka!! Garantiram Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pika Pikica 2. junij 2005 Prijavi Deli 2. junij 2005 Zakaj mam filing, da mi boš pridnost VTEPLA in VBILA v glavo? Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pika Pikica 2. junij 2005 Prijavi Deli 2. junij 2005 <{POST_SNAPBACK}>evo dodajam še mojih par litrov učenjedišain potem boš še samo tkole: evo, mal počak in pol te prime in te ne spusti dokler ni desetka!! Garantiram Tenks! Hehe...iz tvojih ust v božja ušesa....čakam, čakam, čakam.... <{POST_SNAPBACK}>pojma nimam zakaj tako misliš. evo, še kodrlajsa ti je poslala nekaj spodbude. Ni vrag, da se te ne bo kaj prijelo. btw, kje je aiwa danes? Pojma nimam, kje se smrkla potepa....a ni zvečer nekje bla? Mogoče pa še pančka...??? AIWAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pika Pikica 2. junij 2005 Prijavi Deli 2. junij 2005 Jst pa ne vem, če bok čez vikend kej spala? Glihkar sm zvedla, da bom teta in ne stric ... se prav, da bom čez tri mesece teta ljubki, mali nečakinji, ki jo bom celo polupčkala.... Juhuuuuuuuuuuuuuuuu! Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
El Nino 2. junij 2005 Prijavi Deli 2. junij 2005 Čestitam Pikica Citiraj Rad bi se z vami družil tudi v živo, povejte mi če se kdaj mudite v moji okolici LJ, Moste. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Milf 2. junij 2005 Prijavi Deli 2. junij 2005 <{POST_SNAPBACK}>Jst pa ne vem, če bok čez vikend kej spala? Glihkar sm zvedla, da bom tetaPazi, da neuš mati kmalu Čestitke za nečakinjo Citiraj It's better be dead and cool than alive and uncool Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pika Pikica 2. junij 2005 Prijavi Deli 2. junij 2005 <{POST_SNAPBACK}>Pazi, da neuš mati kmalu Čestitke za nečakinjo A bi mi rad kej povedal? Tenks, bejbi! <{POST_SNAPBACK}> Kake ma tale Milf...kr neki si domišlja! Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Behemoth 2. junij 2005 Prijavi Deli 2. junij 2005 Citiraj Je suis FÉROCE, FABULEUX ET PARFAIT! If you have great passion, then you can do high fashion! Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
kokica 3. junij 2005 Prijavi Deli 3. junij 2005 Zdajle pa peljem maličko na plesne, grem za 10 min. v solarij (ni se časa pajsat na real sončku, čeprav bi pasalo), potem pa na en tek po moji trasi, zvečer se moram še malo učit, drugače mi izpit ne bo šel skozi..... Se tipkamo še pozno zvečer.....bajči bajči Citiraj Smisel življenja je največja sreča Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
seal 3. junij 2005 Prijavi Deli 3. junij 2005 sm happy, ker šibam proti obali vam lunatkom, pa želim lep in brezskrben vikend.. Citiraj honor and respect Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Larsy 3. junij 2005 Prijavi Deli 3. junij 2005 Lepo se mej!!Vse lep vikend tudi od mene!! Citiraj Scio mi nihil scire Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Behemoth 3. junij 2005 Prijavi Deli 3. junij 2005 Citiraj Je suis FÉROCE, FABULEUX ET PARFAIT! If you have great passion, then you can do high fashion! Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Behemoth 3. junij 2005 Prijavi Deli 3. junij 2005 <{POST_SNAPBACK}>kje je aiwa? na morju Citiraj Je suis FÉROCE, FABULEUX ET PARFAIT! If you have great passion, then you can do high fashion! Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Behemoth 3. junij 2005 Prijavi Deli 3. junij 2005 <{POST_SNAPBACK}>nč ni rekla, da grepacka upam, da se ma fajnups, ni na morju, na msnju ima stanje dosegljiv po moje je na faksu Citiraj Je suis FÉROCE, FABULEUX ET PARFAIT! If you have great passion, then you can do high fashion! Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aakhut 3. junij 2005 Prijavi Deli 3. junij 2005 <{POST_SNAPBACK}>nč ni rekla, da grepacka upam, da se ma fajn vesh de se ma.....zna ONA poskrbet zase zlomk Citiraj tut che pisker okol obrnesh pa se nanga vsedesh.....she zmeri sedish na dnu piskra Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Behemoth 3. junij 2005 Prijavi Deli 3. junij 2005 a ne, je že nazaj, lih lupčke tala Citiraj Je suis FÉROCE, FABULEUX ET PARFAIT! If you have great passion, then you can do high fashion! Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Behemoth 3. junij 2005 Prijavi Deli 3. junij 2005 aja, misti, pravi da te pokliče tak da dont worry Citiraj Je suis FÉROCE, FABULEUX ET PARFAIT! If you have great passion, then you can do high fashion! Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
bunnyJ 3. junij 2005 Prijavi Deli 3. junij 2005 živjo! Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Behemoth 3. junij 2005 Prijavi Deli 3. junij 2005 oj Citiraj Je suis FÉROCE, FABULEUX ET PARFAIT! If you have great passion, then you can do high fashion! Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aiwa 5. junij 2005 Prijavi Deli 5. junij 2005 ok.. tkolele... biw žur žur žur... pa še mal žura... pa nisem mela časa bit kle gor. pa še en razlog je biv.pol sem pa res celo za en dan šla na morje mamici wupčka dat.pa vse skup je bl mal pomagal. zdej sm nazaj. sam po moje tud nam kej preveč kle.tk da... uni k me rabte mate mojo tulifonsko. ljupčeke Citiraj spet se mi je na bolš poslabšal Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aiwa 5. junij 2005 Prijavi Deli 5. junij 2005 bad bad bad bad bad umru prjatu u nesreči nč jasn... bad bad bad Citiraj spet se mi je na bolš poslabšal Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
santos 5. junij 2005 Prijavi Deli 5. junij 2005 <{POST_SNAPBACK}>bad bad bad bad bad umru prjatu u nesreči nč jasn... bad bad badKaj to v tisti prometni...ko je bila na celovški ali kje že...v glavnem v lj. ??? Citiraj Bojevnik ima čas le za brezhibnost; vse drugo namreč izčrpava njegovo moč - brezhibnost pa jo povečuje. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Ajda- 5. junij 2005 Prijavi Deli 5. junij 2005 Na celovški so umrli trije atleti v prometni nesreči... Citiraj Live and let live! Life is beautiful!!!! Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aiwa 5. junij 2005 Prijavi Deli 5. junij 2005 aham... to je to... sosed Citiraj spet se mi je na bolš poslabšal Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
pomlad 5. junij 2005 Prijavi Deli 5. junij 2005 <{POST_SNAPBACK}>aham... to je to... sosed zakaj se to dogaja? Citiraj Posej ne in zrasel bo nič. ( azerbajdžanski ) Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts
Pridruži se debati
Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.