Skoči na vsebino

Informacije o temah na forumu

Marsa

Recommended Posts

<{POST_SNAPBACK}>preiskala sem temo zdravje in temo prehrana, pa nisem našla, čeprav se spomnim, da smo nekje omenjali... :o|o:

Ekološka pridelava hrane, kmetije, ki pridelujejo takšno hrano, pa tako...

Morda kdo ve, ka smo to vtaknili?

Astra

Kaj pa tole?

EKOLOŠKO PRIDELANA HRANA

http://www.lunin.net/forum/style_emoticons/default/71.gif
Deli na socialnih omrežjih

Hm, Tina... :8): x:Ix :sori:

ne vem kako naj ti tole recem, upam da se ti ne bo zdel grdo od mene, namrec; ni druge, kot da pedenam po svojem sistemu, tko da se pliz ne vec matrat... :||

*Lazje mi je v posameznem forumu, recimo ze zato, ker tule imam lepo vse fino popedencano, a ne vem v katerih forumih vse so...

in je skratka se vecja zmeda - tam pa imam vse lepo pred sabo in sam skacem sem pa tja, odprem v ful tabih, predstavljam si celostno...

Saj tko sem ze tud prej vedno delala, zdaj si prijazno uletela, pa sem se lotila na ta nacin...

se je pa izkazalo, da je pravzaprav se bolj zamudno, ze zame, torej brez tega, da sva se v bistvu kar dve ukvarjali s tem...

Tako zdaj kar pusti tole, ker je sam milijone enih linkov.

No je pa vseen upam kaka korist, da se bo folk mal zamislil...

*

Torej - DVE sva se ukvarjali fulkrat s tem, torej URE IN URE cajta je slo DVEMA. x!x

Tako da mi ni vsec, da se potem naleti se na uzhaljene reakcije, ko koga opozoris.

Tud ignoriranje mi ni vsec...

Obvezno spregledate nudeni link - kar je zoprno zame, ker moram pol pri zdruzhevanju ful pazit na komentarje in se tako zgodi, da eno temo popravljam tud po pol ure!!! :sori: :xx!:

In ce povem, da sem vceraj in dons popravila in uredila 3 strani tem v zdravju, in ce vemo, da gre na 1 stran 25 tem, jih je 75. :eek:

Ki majo nekatere po DESETINE strani (vcasih cist popachenih) komentarjev - popachenih sem stotine popravila, zdaj pa preprosto ne morem vec... se ure in ure ukvarjati z vasimi posti, da ne bodo teme cist raztegnjene.

Eno temo sem tako kljub nekaj se kar kul odgovorom izbrisala, ker se mi je ni dalo zdruzhevat, po tem ko ste tisochich zignorirali Coccinelle.

Sicer tem z odgovori nisem brisala...

velik je blo reklamnega stafa, kar enih postov, prosenj za shloganje recimo (v zdravju!! :o|o:) ipd.

Tega ni vec.

Zdravilce in podobne konkretnosti bom dala v skupni podforum v Zdravju.

Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.

Picasso

saj sem postekala, jasno. :)

Thanx za razumevanje...

Lohk pa me prides sem sam opozorit, da se ne matras, ko zagledas, no saj zdaj ne bo vec tolk tega, v nekaterih primerih pa je smiselno, tu pa zgleda kot da je po 2x - v resnici pa recimo v enem forumu se sprasuje splosno, v drugem pa isce konkretno zdravilca... al kaj tacga... pa sta lohk obe.

Sam tko tule pa ne mroem tega videti in presoditi.

:palec:

*

Tako sem torej zdaj uredila ogromno tem v Zdravju in delno tudi v Astrologiji, vsaj kar se tice Odnosov, ostalo me se caka.

Velik tem sem zdruzila, premaknila (pri nekaterih sem pustila link, ikonca takih tem pa ima zeleno puscico, to pomeni da je premaknjena, da je pa na broju tud v tem forumu, kjer jo pac vidite in odkoder se lohk nanjo zlinkate v forum, kamor sem jo prestavila).

Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.

Picasso

Pa se nekaj, v bistvu se mi zdi, da se moram oglasit v zvezi s tem...

Namrec... pri pregledovanju foruma v zadnjih dveh dneh sem nekoliko razocarana ugotovila, da manjka se vec objav, kot sem prej opazila in da prakticno ste nekateri res totalno sistematicno izbrisali svoje poste.

Tule pisem to zato, ker sem urednica, pa se lahko nepravilno sklene, da sem jih izbrisala jaz (in tudi ker se na to veckrat namiguje, tko, nekaksna odstekana mal zlobna 'strategija' :o|o: drugega ne morem sklenit...).

No, nisem jih... pri mnogih sem sele danes opazila. xrolleyesx :o|o:

je tud se nekaj - avtorji tem lahko brisejo samo komentarje, ne pa tudi prve objave v temi... x:o)x

pa jih tako niso mogli izbrisati... in ker praznega posta niso mogli objaviti (ker jih programcek ni spustil oz. je verjetno napisal, vpisi besedilo v objavo, al kaj tacga), so vecinoma dali tri pikice...

nekatere take teme sem izbrisala, ce niso imele v komentarjih nicesar smiselnega.

vecino sem jih pa pustila, ker je bilo kaj koristnega not.

K sreci ste se nekateri se kar posluzevali citiranja, pa je tako nekaj ostalo.

res je, da ima vsakdo pravico brisati svoje poste, vendar pa ni pravicno do drugih, ce ste izzvali komentarje, kateri zdaj izzvenevajo v prazno.

Tolk od mene v zvezi s tem.

Picasso

'Zdravje' je torej kompletno urejeno, povezano... popravljeno, v naslovih se ze boljse vidi, za kaj gre itd. ...

Uredila sem tudi foruma Obvestila/Sporocila...

in Kristali/Minerali.

premnoge teme sem zdruzhila (v pravilnem casovnem zaporedju), popravila popachene objave, popravila naslove, povezala ustrezne komentarje, popravila nedelujoce in zbrisala odvecne linke na teme (ker so bile denimo prikljucene k doticnim, pa so tako bile brez smisla) ipd. itd. ... ...

V Sporocilih sem zbrisala 3 strani tem, ker ze zdavnaj niso bile vec aktualne oz. niso imele komentarjev.

teme, ki obvescajo o ponavljajocih dogodkih, sem vecinoma pustila, prav tako sem pustila teme, ki sicer niso vec aktualne (glede na to, da obvescajo o dogodkih), imajo pa bodisi veliko ali pa zanimive komentarje, kjer je tudi kaj koristnega.

Veliko je bilo spemanja, brezveznih tem ali takih, ki niso sodile v forume, ki sem jih urejala, pa so tako ali prestavljene ali izbrisane.

V nekaterih primerih pa sem zdruzhila tudi po 4 teme z enakim naslovom (in tudi poskrbela, da je vse urejeno, da so se teme oz. komentarji v njih nanizali po pravilnem vrstnem redu itd.)...

Veckrat pa sem popravila naslove oz. povzela vec tem pod nek skupni (a smiselni xDDx) imenovalec. :vio:

Picasso

Danes sem uredila tud forum Aktualno/zanimivo... :palec:

*

ker je bil najprej samo ta forum (tako opredeljen), foruma Obvestila/Sporocila pa se ni bilo, so se slednja nizala tud v Aktualno...

Tako sem malo pocitsila, ker je bilo ogromno neuporabnih tem, praznih, popacenih ipd.

Vecinoma sem uredila naslove, da se ve, za kaj gre, v nekaterih dost zanimivih sem popravila tudi nekatere objave, da teme niso TAKO popacene kot so bile, nekje pa je bilo tega prevec, tako nisem popravljala vsake objave posebej (teme imajo tudi po 100 strani, na vsaki strani pa je po 25 tem, torej si lohk zracunamo), drugje spet pa so v primeru popacenosti tem bili sicer komentarji, a dialogi, ki niso sodili v temo, brez kakega koristnega podatka, ali pa so nudili linke, ki niso vec delujoci.

Nekatere teme pa sem tudi prestavila (najvec v kaj si mislimo, nekatere pa tudi v druge forume).

Popravila oz. uredila pa sem tudi (zadnji) del foruma Kaj si mislimo...

Ki ga bom podobno uredila do konca v teh dneh...

Duhovnost in astrologijo si sparam za konec, ker sta najobseznejsa foruma.

Prav tako Cvekarije.

Nazadnje (pa ceprav ima najmanj tem) uredim prehrano, ker bom... mal drugac zorganizirala, razsirila, razdelila...

pa se ne vem cist tocno kako, cakam na pravi moment in impulz, se prej pa hocem uredit ostele forume, ki jih imam se namen.

Misli, ZR in CL pa zaenkrat pustim, ker je vsaka misel, zelja... izlitje... individualna.

Bom videla, kaj bom s tem...

Morda bom po dolocenem casu preprosto zbrisala konkretne, katerih cas je ze potekel oz. so ze resene in ne vec bistvene, pa hkrati tako specificne, da ne bo imelo nobene veze za nikogar vec.

Picasso

x:Xx :palec: xDDx

...

zdaj je do konca spedenan tud forum Kaj si mislimo. :palec:

Namig: nastavljeno je tko, da pokaze 3 al kolk strani tem v posameznem forumu (morda je izjema astrologija)... tam morte dat 'prikazi vse', pa dobite velik vec - v primeru recimo, da ne iscete z iskalnikom, pac pa iscete teme po posameznih forumih, oz. gledate sezname, kaj je kaj odprtega.

Tko da, morda se zato nic ne vidi in ne ve, ker je tam kao 3 strani, v resnici jih je pa recimo 17..

In v nobeni nismo ze kar do konca povedal. x:px

torej - neaktualna je tema tud zato, ker ste jih pac recimo na novo odprli al pa, ker je tolk drugih novih.

xyesx :palec:

Torej sam se Astrologija, Duhovnost in Prehrana me cakajo. x^x

Picasso

p.s.

se vedno so seveda odprte veckrat enake teme...

pa je bil prevelik zalogaj, da bi se na VSE taksno v zvezi s tem pazilla...

Tko da sem zaenkrat v posameznih forumih to resevala...

tako da imamo recimo temo... recimo, reinkarnacija... odprto tako v duhovnosti... kot tudi v kaj si mislimo... pa morda se kje. x:o)x

v teh primerih SE ne vem, kaj storim...

zaenkrat sem ocistila ostalo.

Tolk da veste - ker pravim, spedenala, pa se bo se vedno dogajal, da jih bo po vec (en razlog, ki sem ga tudi ze povedala, je tud ta, da je recimo smiselno da je v vec forumih odprto, ker je recimo v enem splosno, v drugem pa recimo: obvescamo o tem... in podobno...)...

Tko nekak kot mamo tud v forumu Cvekarije skorpijone rake ribe in bike in .... vse pac...

in bi zdaj kao hotli zdruzevat z astro temami (ce bi ble)... ne bi nardila...

tko da, vcas je cist kul, ce je 'dvojno'...

ce me razumete... :8):

(*mam mal... zabutano glavo, pritisk v usesih, kar mal lebdim... nekam cudno se pocutim, pa se opravicujem, ce nisem bila dovolj jasna - kar vprasajte, ce kaj ni jasno xDDx :palec:)

Picasso

Kaj če bi se mal spet tole uporabljal, da ni na vsako novo temo Tina z linkom takoj odgovor xrolleyesx x?x , pa da se Marsa ne rab tok s temle ubadat?

Sej če ne znate iskat sami tem, loh pa semle vprašate, če obstaja tema v zvezi s tem in tem...

Ni porazenec kdor je porazen, porazenec je kdor se po porazu ne pobere.

Zanima me, če obstaja kakšna tema, ki se specifično loteva:

DENAR v DUHOVNOSTI IN OSEBNI RASTI

Hvaležen bom za usmeritev.

Ja,... hm... kaj naj rečem? Vsega kar še ne obstaja ali sploh nikoli ne bo, tudi bog ne more pobarvati na rumeno.

Pridruži se debati

Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Dodaj komentar...

×   Prilepil/a si oblikovano vsebino..   Odstrani oblikovanje

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Tvoja prejšnja vsebina je povrnjena.   Izprazni urejevalnik

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Nalagam...
  • Objavi novo...