Skoči na vsebino

Informacije o temah na forumu

Marsa

Recommended Posts

• 1 month later...
  • 1 month later...
  • 4 months later...

ej!

a kdo ve, kje je una tema, k mamo not razne opise poti pa tak?

k je men Ebor povedal, kako se najbl dbest pride do Zadra... x:o)x :8):

Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.

Picasso

Deli na socialnih omrežjih

• 4 weeks later...

a dej, neverjetna si! xsrcx

sem te glihkar opazla na forumu med clani, pa pol tole osvezen, pa si mislila, stara dobra tina x;)x xDDx... sm pa ze pozabla, da sem sama sprassevala oz. da sem tole..

k sem se spomnila, da sem morda tud jaz kaj civkala not.

thanx ejjj!!! x:Xx pa lepo, ko prikrozis! x8Dx :palec:

Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.

Picasso

• 3 weeks later...

Obstaja morda že tema z naslovom.

"Kako izdati knjigo"

Rad bi povprašal po izkušnjah članov. Če kdo ve kako se treba te stvari lotit.

S pomočjo iskanja nisem našel nič primernega.

lp

• 3 weeks later...

Oj, sorchy Mura (sem pozabla na tole, dejansko pa ze komentirala, sam je nekaj zamrzovalo al kaj je ze bilo), hy PicassO! x:)x

... v glavnem: morda imamo kaksno podobno temo (se mi nekaj megleno dozdeva), samo ce je nisi nasel z iskalnikom, bogve s kaksnim naslovom je odprta.

Tako da, najboljs da odpres (ali pac nekdo drug) taksno temo.

Ce pa jo slucajno uocim, pa zdruzim (ce bo not kej pametnega) al pa kej tacga. x:)x

**moram vaju pa pohvalt, sem zlo zadovoljna, k sta nasla to temo in pravilno sem not vprasala (se posebej picassO, ki je kot vidim nov clan).

Res dbest, k je za vse boljs, ce je mal bl organizirano pa pregledno! xokx

Picasso

• 8 months later...

Oj!

Skoraj vsak dan prestavim kaksno temo v primernejsi forum in ker vedno ne pustim linka v prejsnjem forumu, vcasih tako teme kdo ne najde.

Svetujem da pac mal razmislite PREDNO objavljate, sicer pa jo potem najdete v forumu, ki je za temo primernejsi (uporabite kak miselni proces ali dva).

Ce ne veste, ce tema ze obstaja oz. potrebujete napotek, vprasajte sem ali v podobno primerno temo (lohk tud v Tehnicna vprasanja in magari v Dnevnik) - kot to (zal zelo redko) sem pa tja kdo stori - tako je storil MoOog in to je zlo kul in dobrodoslo. :palec:

Ce ima tema zadnji komentar leta 1813, naj vas ne moti - sej so tedaj ze tud kej vedl. x:o)x x;)x

Tako ali tako bo tema osvezena, 'na vrhu' (med novimi objavami) in bo tako vidna prav tako, kot je vidna na novo odprta (le da slednja ne zbudi vedno zelenih reakcij, sploh ce je odprtih ze xx enakih tem).

Tako sem dons prikljucila 5. temo (al kero) frizure k dejavni temi.

In en oglas sem rpestavila iz foruma Misli (in zato tudi zbrisala oba komentarja).

Ne pojasnjujem in ne utemeljujem pa vedno vsega tega (oz. praviloma ne).

Prav tako vsega tudi ne opazim, pa sem vam tako hvalezna, ce me/ko me opozorite na kaj taksnega.

Skratka, ce je kej neprimernega, javite.

To NI specanje (katerga tud sama ne maram). x;)x

:palec:

Picasso

• 3 weeks later...

ne najdem teme, kjer se je goworl anglešk. fak pa help.

al pa, če mi kdo zna tole prewest:

error converting data type varchar to numeric.

je pa tole amerikanščina

sploh nimam besed... miiiissslllmmmmmm....

(uporabite kak miselni proces ali dva).

x:Dx x:Dx x:Dx

Ce ima tema zadnji komentar leta 1813, naj vas ne moti - sej so tedaj ze tud kej vedl. x:o)x x;)x)

xsmx

Velik je podvajanja, ja, ker se ne uporablja iskalnik ali pa vsaj vprasa koga x;)x

Ni porazenec kdor je porazen, porazenec je kdor se po porazu ne pobere.

pujsita ma zgleda eno dobro robo, k se sam smeška x:o)x x:px x:Ix

marsa je iz wečnosti u 1813 zaglaula, strelka... twoj komentar pa tut ni biu prewod tistga, kr nucam, a nje da nje?

ke je keč mojga problema :inocent:

za 100% sm zihr, da vem t prau pasword, pa me pezde ne spusti skoz, pa mi napiše:error converting data type varchar to numeric.

pojma nimam kwa b to blo. pa daj hec še hujš... iz druzga compa gre, iz mojga pa ne. ewo, pa se loh jebem. e, ne bom, bom rajš mal jokcou pa firbčou, če kdo od was to ve.

pa še zdej ne wem, kje je tista tema o angleščini

sploh nimam besed... miiiissslllmmmmmm....

• 6 months later...

kako je mozno, da ni nobene teme o izraelu in palestini? :eek: niti pod iskalnim pojmom bliznji vzhod??

(je nekaj tem, a nimajo zveze z bistvom tem)

pa nikjer nc nihce ne napise, k da se ne bi nc dogajal.....

Picasso

ja, sm bla ziher da ziher obstaja, pod tem ali onim naslovom, pa sem vse zivo sprobala, pa nc.

sama je tud nisem hotla odpirat, k ne vem tolk o teh stvareh pa nocm kar nekaj nakladat oz. bi blo fajn, ce bi jo odprl kdo, ki ma vec pojma oz. bi znal smiselneje povedat oz. zacet....

mi je pa grozn, ta brezbriznost, da se to dogaja, pa kot da ni nc. pa o vsem se cveka, to je pa ze skoz in skoz aktualno (zdej pac spet se bolj)

Picasso

Pridruži se debati

Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Dodaj komentar...

×   Prilepil/a si oblikovano vsebino..   Odstrani oblikovanje

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Tvoja prejšnja vsebina je povrnjena.   Izprazni urejevalnik

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Nalagam...
  • Objavi novo...