Marsa 4. oktober 2005 Avtor Prijavi Deli 4. oktober 2005 aja (ko je zadnje cajte skoz govora o brisanju).Teme Za vegetarijance ne iscite - SEM JO namrec izbrisala. da ne bi blo kakih spekulacij okol tega.prvic zato, ker je teh tem vec in sem itak v omenjeni in izbrisani tud rekla, da jo bom izbrisala, ker je slo v bistvu za provokacijo v glavnem, drugic pa zato, ker je tud avtor sam izbrisal poste - ali pa samo del, v glavnem ze prvi post v temi je bil prazen (tri pikice), pa je bila potem se bolj brezvezna. In kot receno, sem izbrisala tudi velik drugih, vendar samo ta je bila s toliksnim odzivom - drugih niti opazili ne boste, da jih ni. nekatere pa so zdruzene z drugimi, morda celo vecimi, pa jih zato ne opazite takoj, svojih objav (ce jih ne oz. kadar jih ne), ker vas to morda zmede, ker ima tema drugacen naslov celo, potem pa tam ne iscete.Spreminjala sem naslove recimo predvsem zarad takih: a kdo ve?pomocrabim nasvet...In podobnih, ki se torej v naslovu ni videlo, za kaj bo slo v temi.Tam kjer so pa zdruzene, pa so pac morda k drugi, sicer podobni, a drugace naslovljeni temi, pa vas to zmede morda. Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 4. oktober 2005 Avtor Prijavi Deli 4. oktober 2005 se nekaj...saj ne da je kaj vazno, sam... povem pac, zdajle sem se spomnila, ko sem videla eno temo odprto oz. osvezeno. vecino starih tem na forumu, ki so odprte s strani 'Mitje', sem jaz odprla.To pa zato, ker je bil naziv ta, torej je bil avtor teme 'administrator' (pa si je mitja to kasneje spremenil v Mitja, ker sva administratorja oba), jaz pa sem imela v zacetku v bistvu 'locena accounta' oz. nisem hotla imet pri 'marsi' teh admin moznosti - in sem se tako za katere stvari sla spesl logirat kot admin.kasneje mi je to hodilo narobe, pa sem si nastimala pri 'marsi' admin moznosti....Tko da, ce pise tam Mitja in je dolgovezna solata, je to moja solata. Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
puhica 10. oktober 2005 Prijavi Deli 10. oktober 2005 Iščem temo kjer bi kaj pisalo o tabujih in strahovih. Iskalnik jo je našel, sam na forumu je pa ni (v Kaj si mislimo o ...)? Citiraj When inner situation is not made conscious, it happens outside as fate!C.G. Jung Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 10. oktober 2005 Avtor Prijavi Deli 10. oktober 2005 <{POST_SNAPBACK}>Iskalnik jo je našel, sam na forumu je pa ni (v Kaj si mislimo o ...)?grem pogledat... Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Tina 10. oktober 2005 Prijavi Deli 10. oktober 2005 <{POST_SNAPBACK}>Iščem temo kjer bi kaj pisalo o tabujih in strahovih. Iskalnik jo je našel, sam na forumu je pa ni (v Kaj si mislimo o ...)? O tabujih je tema v Kaj mislim o ... TABUJI o strahovih pa so drugje ... v Zdravju: STRAH-kaj naredit v Čvekarijah: Premagovanje strahu Strah V Duhovnosti: STRAHOVI Citiraj http://www.lunin.net/forum/style_emoticons/default/71.gif Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 10. oktober 2005 Avtor Prijavi Deli 10. oktober 2005 O tabujih (vendar vidim da so popacene, najbrz pa samo prva oz. par prvih strani (nekatere sem popravila, vseh pa jasno nisem mogla) Seznam tem o strahu (*20) Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 10. oktober 2005 Avtor Prijavi Deli 10. oktober 2005 vem v cem je finta (najbrz, no, zdi se mi da morda vem): najbrz si gledala samo v dolocenem forumu, pa jo je iskalnik iskal pac tam - in tam je ni blo. ker pa sicer obstaja, v drugem forumu, je pa tko prislo, predvidevam. najboljse je, da iscete vedno v vseh forumih, si tko nastavite, ali da pac greste na iskalnik vedno z osrednje strani foruma, kajti sicer morda niste pozorni, a ce greste iskat iz dolocenega foruma in si tam posebej na nastavite, isce samn po onem forumu, odkoder iscete. Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 10. oktober 2005 Avtor Prijavi Deli 10. oktober 2005 Thanx Tina! *Duhovnosti in Astrologije (teh dveh forumov) se nisem urejala. Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Tina 10. oktober 2005 Prijavi Deli 10. oktober 2005 Nisem opazila, da si medtem že ti tole odgovarjala zgleda, da sem preveč zavzeto linke iskala. Citiraj http://www.lunin.net/forum/style_emoticons/default/71.gif Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 10. oktober 2005 Avtor Prijavi Deli 10. oktober 2005 vem, ja, ker sva skoraj istocasno, jaz sem se gledala, ce in kolk so teme popacene, oklescene in podobno. pa sem mal kasnej, pol sem pa se enga, pa pol vidla, da si tud ti ze. Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
puhica 10. oktober 2005 Prijavi Deli 10. oktober 2005 Uf, sta pa pridni . Tema tabuji, ja samo ena stran je. Sem pa iskala za vse forume. Hvala! Citiraj When inner situation is not made conscious, it happens outside as fate!C.G. Jung Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
puhica 10. oktober 2005 Prijavi Deli 10. oktober 2005 Sem pregledala (na hitro) linke pa je samo o strahu. Mene bolj zanimajo tabuji in s tem povezani strahovi. Citiraj When inner situation is not made conscious, it happens outside as fate!C.G. Jung Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 10. oktober 2005 Avtor Prijavi Deli 10. oktober 2005 ja, ok, nic hudga, kar prikljuci se k temi, ta ima sam 1 stran za popravit, jo popravim...tabuji splosno pac, ti pa navezi na strahove, sta pokowc in andrej to omenjala, torej se je govorilo tud o tej plati....To kako je pa tema odprta, je pa odvisno tudi od domiselnosti avtorja teme.in vcasih je pa clo prevec domiselen in izviren, pa tako potem z iskalnikom nihce vec ne najde teme ali pa, ko vidis naslov, tud pod razno ne ves, o cem je v temi govora. Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
puhica 10. oktober 2005 Prijavi Deli 10. oktober 2005 OK, zmenjeno! Citiraj When inner situation is not made conscious, it happens outside as fate!C.G. Jung Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 10. oktober 2005 Avtor Prijavi Deli 10. oktober 2005 sem vmes tud ze popravila, da ni cist off tema, ti bo tud lazje komentirat. saj lahko napises, da ti bi pa rada predvsem ta vidik izpostavila, ali pa, da tebi pa se zdi, da je.... in tako dalje... Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 10. oktober 2005 Avtor Prijavi Deli 10. oktober 2005 ha, fino, hvala Puhica, da si se sploh pozanimala semle, in pol to tud upostevala. Si pa vidla, kok kul izpade, ker je glih na vrhu strani, in ebvo - mamo novo poglavje, odprto by you. (*ker je bila 1 objava 2x, identicno, sem eno zbrisala, pa je glih dbest tvoja na vrhu, kajti, ce se spomnis, prej je bila na 2,. strani ena sama objava). Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 11. oktober 2005 Avtor Prijavi Deli 11. oktober 2005 joj, kaj tacga 100% mamo, sam ne vem, a je rpav posebej odprto.Hvala, Valkira, da sploh vprasas..Grem mal kuknit (ko bom zagledala naslove, se morda spomnim), sicer pa je medtem moznost, da se kdo opazi pa se spomni. * Nekaj:ko vi odprete vecino forumov, imate seznam tem na posameznem forumu. Pri vecini je nastimano, da se prikazejo zadnje 3 strani.Pa tako ne najdete 'starih' tem. 'stare' teme nikakor niso passe', ker je vedno se kaj za dodat.... brez veze je odpreti 100 urinoterapij, velik boljs se je prikljucit k obstojeci temi.Mnogi mislite, da ce je tema 'zadaj', da pomeni, da je cist zaprasena in ze dolgo vec ne aktualna. No to ni res.....Hvalabogu (x!x), da ni skoz na broju pedofilija, recimo (s cimer ne mislim da nocemo met tega, pac pa to, da ce se osvezi, je zal verjetnost, da je se kdo , ki ima tako izkusnjo... v tej temi torej se zdalec ni vse povedano)..... Tako 'morate' dati (ce pac zelite seznam vseh tem) 'vse teme' (in ne zadnje 3, 6... strani) in videli boste, da posemazni forum nima 3 ali 6 strani tem, kot ste mislili, pac pa tud po 20. zdaj so forumi ocisceni oz. urejeni, pa je tud lazje najti, je bolj pregledno, nenazadnje pa je tud manj strani. (*izjema so forumi ASstrologija, Duhovnost in Cvekarije, ki si jih kot najobseznejse forume sparam za na konc )... Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 11. oktober 2005 Avtor Prijavi Deli 11. oktober 2005 <{POST_SNAPBACK}>Ojla mene zanima če obstaja kakšna tema o ločitvi in/ali vplivu ločitve na otroke. Če še ne obstaja, jo mam namen odpret in nevem ali naj jo v temo duhovnost ali kam drugam.Aja, pa tole temo bi blo dobro dat čist nekam posebi, zgoraj, bolj opazno.Valkira, tule mas Seznam tem, ki obravnavajo otroke. poglej obe strani.mislim da sta dve taki temi - blablabla otroci in od-locitev in skrbnistvo nad otroki. Pa mal poglej pa se kam prikljuci. Ce bo tema, ki bi se hotla vanjo vkljucit, cist popacena, naj te to ne odvrne; ce jo bos osvezila in bom vidla da je popacena, jo bom sproti popravila (je prevec da bi popravila vse, hkrati, pa jih vcasih sistematicno, vcas pa, ko jih osvezite) Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 11. oktober 2005 Avtor Prijavi Deli 11. oktober 2005 mah saj ne vem, ves, nisem sla nic gledat....verjamem da maste vcas zoprno nalogo, ko vas posljemo na te sezname blazotne, tem, ki ze obstajajo...sto tem otroci....v KERO zdaj objavljat?pades not, razvlecen, popacen, pa 20 smeskov, par tkole mal brezveznih dialogov, a en odgovor pa recimo ful dobr (glih tolk da ne mros brisat teme in ciao! )..tecno res, vcas...tko da, mal poglej, ce se lohk kje zraven pristukas, bi blo dbest, ce pa nikakor ne bo pasal nikamor, pa odpri novo, sam pliz preciziraj v naslovu in vse tole. Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 11. oktober 2005 Avtor Prijavi Deli 11. oktober 2005 Morda samson tole bere (najbrz ne, upam da ja)? samson a se spomnis kje si mi svetoval one granule C in zink in vse to? pa se Silki? (prospan in staf) ali je bilo v dnevniku al v prejsnji napovedi? Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mana 22. oktober 2005 Prijavi Deli 22. oktober 2005 Mene zanima, če je kdo zasledil, da bi se kje pisalo o slabosti na avtobusu, v avtu? 28.10 potujem v Turčijo in tam bomo baje kar dovolj časa preživeli na avtobusu in me zanima kako bi najlažje rešila tale moj problemček... sončkeeeeee Citiraj Vsako jutro se v Afriki zbudi lev. Ve, da mora teči hitreje kot gazela, da jo ujame, sicer bo umrl od lakote. Vsako jutro se v Afriki zbudi gazela. Ve, da mora teči hitreje kot lev, sicer bo ob življenje. Ko se jutro za jutrom prebujaš, se ne sprašuj, ali si lev ali gazela, temveč začni teči. afriški pregovor Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 22. oktober 2005 Avtor Prijavi Deli 22. oktober 2005 mislim da nimamo, fajn bo ce odpres, recimo z naslovom:potovalna slabost (al pa kaj tacga). Fajn ko vprasas! Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 22. oktober 2005 Avtor Prijavi Deli 22. oktober 2005 Morda niste opazili; zdaj sem se lotila popravljanja in urejanja tudi foruma Cvekarije. Grem od zadaj in sem uredila in popravila ze tocno 1/4 tega foruma (Cvekarije).Veliko tem sem izbrisala (po 'pravilu', ki sem ga omenjala ze pri urejanju drugih forumov - prevec popacene teme s prakticno nicnimi komentarji, 'reklamne teme', 'prazne teme', teme ki so namenjene tocno dolocenemu clanu, pa je vse skupaj ze zdavnaj passe'... in podobne). Torej, caka me se 3/4 foruma Cvekarije.Pol se lotim najobseznejsih in najzahtevnejsih forumov - Astrologija in Duhovnost. Forum Prehrana preuredim kasneje enkrat, ker bom mal razdelila zadeve... in tako dalje. Veliko tem je tudi zdruzenih, tako boste morda vcasih svoje komentarje nasli v povsem drugi temi, kot ste vanjo komentirali (ker bo morda imela drugacen naslov, ker je ze bila odprta tema, recimo). Blazotno tem pa sem popravila, jih popravljam pravzaprav ze leta. (tega je blaznost, prakticno sem vsaj 70% tem V CELOTI popravila, torej, vsak komentar posebej! x!x (*'popachenost' se je zgodila pri selitvah Foruma, ker sva ga ze 2x selila na povsem druge tehnologije, tako da smo lahko veseli, da so se teme in komentarji sploh obdrzali, kajti, kot receno, je slo za zahtevne in komplicirane premike). Vendar pa zdaj lahko napotimo clana na te teme, kajti v onih strahotno popacenih oblikah se revez sploh ni znasel, niti ni imel filinga se prikljucevat k takim temam.tako sem jih, ce so kolickaj nudile, popravila. Opazila sem tudi, da je kar vec clanov izbrisalo ogromno svojih objav (v stotine), pa boste tako v nekaterih temah opazili, da so prazne oz. pomanjkljive in tako dalje. Zal. Toliko da veste. ************* Prosim vas, da NE ODPIRATE novih tem, kajti skoraj zagotovo tema ze obstaja.naucite se uporabljati iskalnik x!x in bodite tudi domiselni pri iskanju.(*se malo navodil za iskanje) V nasprotnem primeru pa imamo hvalabogu tudi tole temo. Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 22. oktober 2005 Avtor Prijavi Deli 22. oktober 2005 Zdajle sem na novo odprla tudi forum ŠPORT (kljub temu, da sem rekla da ga ne bom).Sem presodila, da je vseeno kul, ce je tud skupaj, nanizano v enem forumu. Sem pa izjemoma vse teme, ki sem jih preselila v forum Sport, 'pustila' tudi v teh forumih, kjer so bile odprte (tako da je iz teh forumov tudi povezava, ker jih boste nekateri mroda iskali tudi tam, pa tudi sicer ni nic narobe, ce so povezane). NE odpirajte novih tem, pac pa se prikljucite k ze obstojecim. Zdaj postopoma pregledujem forum in 'selim' 'sportne' teme v ta, primernejsi forum.Torej, ce morda zdaj teme ne najdete v sportnem forumu, morda sem se ni prestavljena.Kot receno pa - nasli jih boste tudi v forumih, kjer so bile prvotno objavljene. Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
EnglBengl 22. oktober 2005 Prijavi Deli 22. oktober 2005 Mene zanima, če je kdo zasledil, da bi se kje pisalo o slabosti na avtobusu, v avtu? 28.10 potujem v Turčijo in tam bomo baje kar dovolj časa preživeli na avtobusu in me zanima kako bi najlažje rešila tale moj problemček... sončkeeeeee Ena preizkušena stvarca je tole: če ti je v avtu(busu) slabo, si položi na trebuh navaden časopis. Ni ti treba jemati nobenih tablet, ničesar. Slabost te bo v hipu minila. zadeva je 100%-no preizkušena in je delovala v 99%. Srečno pot! Aja, Marsa, ne bit tolk huda - se zgodi, da kdo kdaj kaj pomesa in pol odpre ali nacne kaksno temo, k ze obstaja, pa revez (med njimi sem vcasih tud jest) ne ve, da ti je tolk zagrenil zivlene, sam zato k je "bl ta lev" in ne zna se uporabljat forumcka... Sej se bomo poboljsal. Citiraj živi in pusti živeti Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts
Pridruži se debati
Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.