Marsa 22. oktober 2005 Avtor Prijavi Deli 22. oktober 2005 tolk huda tud B nisem rekla, pac pa sam zdruzila temi Vraze po tem, ko sem popravila prejsnjo (torej razen tebe in tine nihce najbrz se opazil ni).Nic ne vidim, da se kaj hudujem. Sem tud dobila ogorcen OS od forumovke, ki je hotla sport (ki je bila eden od razlogov za odprtje tega foruma), da tumach skratka in da kolk me je ocitno vznemirila in gre zato kar dol. No kar se mene tice, sem sam uredila in spedenala, da vam bo lazje.ce je pa to TOLK hudo, da sploh karkoli poprckam po forumu in da bognedaj to se omenim, pa bog pomagaj. Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
EnglBengl 22. oktober 2005 Prijavi Deli 22. oktober 2005 tud B nisem rekla, pac pa sam zdruzila temi Vraze po tem, ko sem popravila prejsnjo (torej razen tebe in tine nihce najbrz se opazil ni).Nic ne vidim, da se kaj hudujem. Res nisi nc hudga rekla, sm pa zato jest mela slabo vest (in se jo mam, ker se ti se kar naprej obsedeno opravicujem - in to skor na vsaki strani ) ker sem ti naredila dodatno delo. Sem tud dobila ogorcen OS od forumovke, ki je hotla sport (ki je bila eden od razlogov za odprtje tega foruma), da tumach skratka in da kolk me je ocitno vznemirila in gre zato kar dol. Boga boga , kaj vse mores prenest, zato da se mamo mi fino. Iskreno socustvujem s tabo. No kar se mene tice, sem sam uredila in spedenala, da vam bo lazje.ce je pa to TOLK hudo, da sploh karkoli poprckam po forumu in da bognedaj to se omenim, pa bog pomagaj. Marsika draga, hvala Bogu, da te mamo, sicer bi bla klele gor ena velka zmeda. Vsi zelo cenimo tvoj trud in tud moj prejsnji komentar je bil v bistvu ena bl nerodna zahvala, ne pa graja. Ti si se pa koj utaknla v eno besedo in vse za bad vzela jest sm pa sam dobr hotla smrk smrk... Nc, pridna si in se naprej bod, jest bom pa pocas obupala in utihnla, da ne bom naredila se vec skode, prov? Papa Citiraj živi in pusti živeti Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 22. oktober 2005 Avtor Prijavi Deli 22. oktober 2005 Thanx za trud, ja sem nekam zmatrana, pa res nataknjeno vzela mal, kot kaze, ne ne, je ze ok. Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mana 27. oktober 2005 Prijavi Deli 27. oktober 2005 mene pa zanima, če slučajno kdo pozna kak link kjer se nahaja kakšna mapa sveta... tko, da samo mesto vpišeš oz, najprej državo potem mesto in ti tko pojkaže kje to je??? nism vedla kam drugam dati tole vprašanje...sori Marsa!!! Citiraj Vsako jutro se v Afriki zbudi lev. Ve, da mora teči hitreje kot gazela, da jo ujame, sicer bo umrl od lakote. Vsako jutro se v Afriki zbudi gazela. Ve, da mora teči hitreje kot lev, sicer bo ob življenje. Ko se jutro za jutrom prebujaš, se ne sprašuj, ali si lev ali gazela, temveč začni teči. afriški pregovor Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 27. oktober 2005 Avtor Prijavi Deli 27. oktober 2005 ...sori Marsa!!!ocitno sem res prevec stroga in zatezhena. :|||namrec, zakaj? sory marsa?najbolj dbest je, da to vprasas sem (no, prav tako dobro bi blo, ce bi vprasala v kako drugo primerno temo, to si pac nasla, ta je najbolj primerna za vprasat kaj takega)... Mislim da nimamo prav tko postavljenega nikjer, bi bla pa sama prva in najbolj navdusena, da se odpre nekak prav taka tema, kajti me zanimajo mape in taksno in se veckrat jezim, ko noben link na te mape vec ne dela oz. ti nudijo, da lohk kupis mapo (v knjizni obliki, kar ze mam, ce sem na netu, hocem ocitno pac na netu )... * no ko je ravno prilika:zadnje case z veseljem ugotavljam, da vas vse vec uleti z linki, kar pomen ne sam, da tud vi sami hocte met organizirano , pac pa tudi, da sledite, razmisljate, povezujete... si zapomnite... res, ker ne sam po naslovu, tud po asociacijah velikokrat postekate, kje smo - ali bi lahko bili - o tem govorili. skratka, to mi je pa res blazno vsec. al pa ko kdo nov uleti, priletite, ga napotite... vse stekate... 'ste samostojni'... saj ni treba vedno, da glih *mama* sprejme gosta, recimo.... in tako dalje. to govorim zdaj zato, ker sem ob urejanju foruma naletela na vse to, ki mi je olajsalo delo... me napotilo na teme recimo, al pa, sem opazila recimo, ste tud blago opozarjali vmes (ker recimo, saj veste, tale moj nacin in to, pa je vcas clo morda blo boljs, da ste vi prileteli )... no in jaz pa tega se opazila nisem.... in tako dalje... je skratka precej tko, kot bi hotla: urejen nered. tko je tud prav. Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 2. november 2005 Avtor Prijavi Deli 2. november 2005 Zdaj so Cvekarije v celoti spedenane (po sistemu kot doslej). Ce hocete videti vse teme v posameznem forumu, se morate pomaknit z misko dol in oznacit moznost - 'prikazi vse teme', kajti v nekaterih forumih je nastavljen diflot recimo 60 dni, pa tako isce samo teme, ki so bile dejavne v zadnjih dveh mescih, kot pa vidite, je pa vse zivo gor, sam morda ne najdete, ne veste, da obstaja in vse to. Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 2. november 2005 Avtor Prijavi Deli 2. november 2005 Zdaj pa sem uredila tudi vec kot pol foruma Duhovnost (kot vedno grem od zadaj). Ker ni bilo sans, da bi vmes popravila se vse strani vseh tem, so tako nekatere se vedno nekoliko popacene, vendar veliko manj in nekatere popravljam potem tud sproti, ko posamezno taksno kdo osvezi.Sicer je prevelik zalogaj. Povsem popacene teme pa sem izbrisala.Ogromno je blo spemanja in kar enih tem, ki ne sodijo niti na LNF, kaj sele v forum duhovnost. Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 2. november 2005 Avtor Prijavi Deli 2. november 2005 Zdaj je forum Duhovnost kompletno urejen. (*kot receno, se bo se naslo kaj, ki ne bo fital, ki je za zdruzit in tako dalje, sam zdaj mam polno glavo, pa sem nekako 'v grobem' zrihtala... ce bi hotla bit podrobna, bi mi vzelo vse skupaj veliko vec... pa je tako to najprimernejsi oz. najustreznejsi nacin). Torej, naj vas pri prikljucevanju k temam ne moti popacenost, to bom se sproti popravila (cesar se nisem). ampak to je zdaj tko kot mora bit, no najbrz spremenim se kak naslov, zdruzim kaksne teme se... Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Michelle 3. november 2005 Prijavi Deli 3. november 2005 A mamo kej o lanenem semenu? Citiraj Knowledge of what is possible is the beginning of happiness. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 4. november 2005 Avtor Prijavi Deli 4. november 2005 Mislim da ne, Michelle. Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mateja 4. november 2005 Prijavi Deli 4. november 2005 v teh temah smo malo govorili o lanenem olju, morda tudi o lan. semenu Citiraj funchi.si Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 4. november 2005 Avtor Prijavi Deli 4. november 2005 O, Thanx Mateja!! sploh nisem bila pozorna oz. ni sans, da bi si to zapomnila... Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 7. november 2005 Avtor Prijavi Deli 7. november 2005 Kaj naj naredimo? Odprla se je tema rad bi postal vegetarijanec..res da imamo dve temi ze - eno, tretjo, pa sem izbrisala, prvic ker je bla popacena, drugic, ker smo jo zamehurili (se bolj kot to ki je ostala), in tretjic, ker je tud avtor teme izbrisal svoje objave, vkljucno s prvo, tako da ni imela nobenega smisla. ker pa vemo, da smo tolkrat ze govoril o tem in mamo nenazadnje te debate prepletene tud v drugih temah, se nam zdi, da je tega ze dovolj.vendar.... ali ne bi mroda bilo smiselno, da bi vseen zastartal z novo temo, ki bi bla postavkljena tko: rad bi postal, pa tvegali in upali, da se bo KONCNO podalo kaj koristnega???recimo - ne fanaticno - ce bi se dal... ker spet tam gonit.......tu pa je - kako postati?kaj naj naredim?in ne tolk - kaksno je mnenje itd. ali splosno o vegetarijancih. Kaj menite ostali? Drugac pa hvala Amber in Coccinelle! Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
free 7. november 2005 Prijavi Deli 7. november 2005 pomoje zbrises. verjetno je veliko je napisanega v tistih temah; lahko pa se tudi dodaja. tistega, ki res zanima, bo ze nasel informacije; ce ne na 4 strani, pa pac na 5 strani. dandanes so ljudje vedno bolj navajeni 'browsati' iskati informacije in to ni vec tuje. Hkrati pa je vsakomur jasno, da ce ima tema recimo 10 strani, da je morda ravno na 10 strani nekaj kar iscejo, pa ceprav so bilo poreje 3 ali 4 strani, ki niso podale ravno konketnih informacij. moje mnenje, ampak se mi useen zdi, da jo bos kr pustila fajn k si uno temo zaklenila! Citiraj free Blog Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 7. november 2005 Avtor Prijavi Deli 7. november 2005 Thanx free (tud za pomoc tamle nekje) ne vem se, saj zato pa vas sprasujem... na nek nacin mas prav, saj ce je splosno, je splosno (itak se mi zdi, da sem mroda ze v to temo zdruzila dve, ker sem tud zdruzevala ful, ker je blo vec tem z enakim naslovom oz. temo, ki bi naj se obravnavala). Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Ksenia 7. november 2005 Prijavi Deli 7. november 2005 sej če pustiš sej se bodo konc koncev samo ponavljala prepričevanja in argumenti za in proti v obeh temah... Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 7. november 2005 Avtor Prijavi Deli 7. november 2005 najbrz mas prav, torej tam zaenkrat zaklenem, da bo se nekaj casa povezava (ce ze nisem zaklenila) Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pinka 8. november 2005 Prijavi Deli 8. november 2005 Marsa zanima me, če je že tuki kakšna tema o astroloških programih, ki si jih lahk dol povlečem in kako jih crackat. No sej ne vem če to crackanje spada sem Citiraj What lies behind us and what lies before us are tiny matters compared to what lies within us. - Emerson Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 8. november 2005 Avtor Prijavi Deli 8. november 2005 pinka, ena tema je, sam ni nobenga linka pa nic... sam lohk tja vprasas, pa se osvezi, pa morda kdo kaj na novo poda.http://www.lunin.net/forum/index.php?showtopic=3695 Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pinka 10. november 2005 Prijavi Deli 10. november 2005 Hvala Marsa! Lp Citiraj What lies behind us and what lies before us are tiny matters compared to what lies within us. - Emerson Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mana 11. november 2005 Prijavi Deli 11. november 2005 Mene pa zanima, če je kje že tema o nakupih?Kje se da kej kupit, kje ste kej kupil...kaj ste kupil...kje se kaj ceneje kupuje, kvalitetnejše...vse Citiraj Vsako jutro se v Afriki zbudi lev. Ve, da mora teči hitreje kot gazela, da jo ujame, sicer bo umrl od lakote. Vsako jutro se v Afriki zbudi gazela. Ve, da mora teči hitreje kot lev, sicer bo ob življenje. Ko se jutro za jutrom prebujaš, se ne sprašuj, ali si lev ali gazela, temveč začni teči. afriški pregovor Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 11. november 2005 Avtor Prijavi Deli 11. november 2005 joj... hm.... imel smo, imamo - kaj tacga - vendar morda gre za specifiko... kaj jaz vem (gospodinjstvo itd.) tko da ce mas konkretno kaj tacga, kar odpri...pa ce bo kdo nasel kako povezavo in bo smiselno, pa morda zdruzim lohk (da ne cakava zdaj da se kdo se oglasi, ce imas ocitno v glavi nekaj konkretnega). Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mana 11. november 2005 Prijavi Deli 11. november 2005 ja...sem našla temo izdelki za gospodinjstvo...sej to bi šlo verjetno skupi...ne? ja tko je, a ne... jaz ful rada vohljam okoli...po trgovinah in to...in potem bi lahko kam to napisala, a neverjetno se bom kar danes, ali pa jutri spet spravila na tak pohod pa če bom kaj pametnega našla bom napisala... Citiraj Vsako jutro se v Afriki zbudi lev. Ve, da mora teči hitreje kot gazela, da jo ujame, sicer bo umrl od lakote. Vsako jutro se v Afriki zbudi gazela. Ve, da mora teči hitreje kot lev, sicer bo ob življenje. Ko se jutro za jutrom prebujaš, se ne sprašuj, ali si lev ali gazela, temveč začni teči. afriški pregovor Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
EnglBengl 21. november 2005 Prijavi Deli 21. november 2005 Hmmm... Marsa, mene tud neki matra, pa bom raj prej povprasala, predn nardim kaksno traparijo... A ze mate ksno temo o magiji, carovnijah oz. carovnistvu, uroki, zvarki ipd.? Do zdej sm nasla sam raztresene drobce vsega tega, se mi pa zdi fino, ce bi mel vse to zbrano nekje na kupu kot neke vrste internetno verzijo Knjige senc (carovniske kjige). Kaj pravs? Lep pozdrav tebi in tvojim sonckom Citiraj živi in pusti živeti Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
coccinelle 22. november 2005 Prijavi Deli 22. november 2005 Hoj mogoče najdeš kaj primernega: Carovnistvo Seznam tem o magijitule je nekaj spama, a tudi kakšna potencialno zanimiva tema Citiraj ポローナ Pikapolonica (my blog) Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts
Pridruži se debati
Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.