Skoči na vsebino

Informacije o temah na forumu

Marsa

Recommended Posts

Coccinelle, hvala :palec: x;)x

Zlata si, bom probala neki narest s tem, pa bom pol vidla kako in kaj. Pišem namreč knjigo, kjer čarovništvo igra veliko vlogo, pa rabm čim več informacij v zvezi s tem.

Hvala še enkrat pa lep dan! x:Xx x:Xx x:Xx xsrcx

živi in pusti živeti
Deli na socialnih omrežjih

• 2 weeks later...

... nekaj je novih clanov (no to itak, to je skoz), pa osvezujem tole temo.

Semle skratka lahko vprasamo oz. se pozanimamo o raznih obstojecih temah na forumu, v primeru, da jih ne najdemo z iskalnikom (*se navodila za iskanje).

:palec:

Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.

Picasso

• 2 weeks later...

Jaz žal z iskalnikom ne najdem tiste teme o računalnikih...

A se kdo spomne kako je bilo naslov teme? IMAM NAMREČ ENO VPRAŠANJE

:vio:

Vsako jutro se v Afriki zbudi lev. Ve, da mora teči hitreje kot gazela, da jo ujame, sicer bo umrl od lakote.

Vsako jutro se v Afriki zbudi gazela. Ve, da mora teči hitreje kot lev, sicer bo ob življenje.

Ko se jutro za jutrom prebujaš, se ne sprašuj, ali si lev ali gazela, temveč začni teči.

afriški pregovor

• 4 weeks later...
sej sem hotla v tisto temo napisat, sam najbolš, da kr tle.....marsa, a bi se dalo ti dve temi (vodnarski) združit? da ne bo tolk tega...al pa če eno zapreš.....sori, sej nismo nalašč posmetili....

you see things; and you say WHY?

but i dream things that never were; and i say WHY NOT?

hmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm?????!!!!

pa kje so zdaj oni "naši vojaki v irak"? Marsa, a si ti slučajno to kaj zbrisala, ker JAZ ŠE IMAM NEKAJ ZA POVEDATI (aktualna tema zame) ali sem pa jaz ČORAVA!!!

http://waltm.net/mermaid.gif

Dyamant, temo sem umaknila, dvomim da jo vrnem, ker se mi ne bo dal ukvarjat z njo pol ure ali vec (da bo pol isto).

verjamem, da si mela se kaj za povedat, sam pol mormo to vsakemu omogocit, tega pa ne mislim oz. sem se tko odlocila.

saj ni vazno, ena tema pac...

ni potrebe kaj vec zgubljat besed.

Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.

Picasso

marsa, vsekakor spoštujem tvoje odločitve (vidim, da si kompetentna), samo ne stekam zakaj pa glih to temo (ja, fuk, če me je pa predvsem ta zanimala).

a se je tema sesula, ali si naredila cenzuro??? to ne stekam...

http://waltm.net/mermaid.gif

je sla pocas v neprave vode (ki jih poznam tule in sem se naucila iz prejsnjih izkusenj, da je vcas dobr zajezit, dokler se lohk).

Picasso

priden Mick. xDDx x;)x :palec:

x:Dx ..a nje a nje x:o)x Ma ja, v nekterih temah (tud "ukinjeni" podobnih) sm tak povedal svoje stališče, ni posebne potrebe kaj dodajat pretirano, pa se bockat.......Pa na konc s povsem nasprotno mislečimi žal tako ne pridemo kljub vsem burnim debatam čist nič bliže, prej nasprotno....

Nikogar ne obrekujem, samo govorim, kar mislim.

K. Čapek

O, shit, očitno tudi jaz nisem opazila, da bi kaj dogajalo... :o|o:

Skoda, sem mislila obvestilo o demonstracijah napisat, pa seveda še par dodatnih dejstev...

jebiga, pol se pa lahko mirno tule še sam o pranju glave in morda o kakšnih škorenjcih pogovarjamo... :xx!:

Marsa, ok, ti zaupam, da veš, zakaj si jo ukinila... x^x ..men sam žal, da se ne da mal bolj resno o kakšnih aktualnih, čeprav kritičnih temah debatirat...takoj priletijo žaljivke, omalovaževanje in nestrpnost... :xx!:

Astra

Per aspera ad astra

joj cocci, najhvala, ne bi se blo treba trudit tolk, ker sem ze prej vidla, pa mela vse odprt, pa pol pozabila.

hvala ti! x:Xx :palec:

Picasso

super, hvala, Mystica, x:Xx (sem vidla temo, sam se nisem sla not, pa pomislila, ker sem vidla, da je v Oljih, da mroam prit napisat najprej, katerga ne (brina). ;)

bom prestavla. :) :palec:

Picasso

Pridruži se debati

Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Dodaj komentar...

×   Prilepil/a si oblikovano vsebino..   Odstrani oblikovanje

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Tvoja prejšnja vsebina je povrnjena.   Izprazni urejevalnik

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Nalagam...
  • Objavi novo...