Skoči na vsebino

Informacije o temah na forumu

Marsa

Recommended Posts

ej folk, zadnje case opazam velik vec sodelovanja z vase strani v vseh teh smislih; da se skrbi za delovanje foruma, da povezujete, napotite, opozorite mene oz. v prave teme, ce je kaj za prestavt, zdruzit, skenslat al ce je kaj *tacga*...

celo vas vse vec uporablja iskalnik, kar najdete kaj (no lohk da tud po drugacnih sistemih, recimo da veste, v katerem forumu je, pa potem znotraj konkretnega foruma iscete itd.)...

Tko da, super! xokx

Hvala vsem za sodelovanje! :kiss: :palec:

Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.

Picasso

Deli na socialnih omrežjih

Zivjo Najstnica, dobrodosla! x:)x :palec:

Prima da si nasla primerno temo itd. x8Dx :palec:

V Dnevniku (v Forumu Misli) mamo tak skupinski dnevnik, kamor pisemo dnevne dogodke.

V vsem Forumu Cvekarije je kup tem, kamor se lohk prikljucis (kaj jaz vem, parfumi, vonji, vse zivo, no, saj bos vidla)...

Pol je ene par lustno 'cvekastih' tem, ki obravnavajo posamezne astroloske znake, vendar so ravno zato v cvekarijah, da se lohk bolj tko sprosceno debatira.

pa se lohk pofockas v katero od teh tem, odvisno kaj si po horoskopu (in tud nenazadnje, v katerem znamenju se najbolje vidis, torej 'veljajo' tud ascendent in se kaksna izmed najpomembnejsih tock osebnega horoskopa)...

Ce te zanima kaj astroloskega, vecino najdes v forumu astrologija - redke so teme, ki jih se ne bi obravnavali ali vsaj zaceli obravnavati, tako je skoraj vsaka tema, ki jo bos (ali kdo drug) zelela odpreti, ze odprta.

Druge variante: pogledas, kere teme imajo najvec komentarjev oz. so najbolj zivahne, najveckrat osvezene...

in odpres kaksno temo, pa vidis, ce se ti zdi kaj povedat not.

ce tema se ne obstaja, jo seveda lahko odpres, najveckrat pa, kot receno, ze obstaja, tako se ne jezit, ce bo kdo uletel s solato linkov in morda ne najbolj navdusenimi smeski. x;)x x:px

enjoy!! :palec: x8Dx

Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.

Picasso

bom vidla, ce je isti... ce gre sploh za isti pojem..

sodba je namrec lohk sam v smislu kritike....

obsojanje pa je lohk kar tako....

no ja, sam mas prav, to so neke moje natancne pikolovske fore.. ;)

sodba je nekak dokoncna, je ena.... obsojanje pa je ponavljajoce, sicer morda tecnejse x:Dx, vendar pa ni dokoncno. x:o)x

jp, thanx skratka, x:Xx, bom sla chekirat, sam mi nekak ne disijo dons take teme.

kje so pa kaj jekleni konjicki dons, nc osvezeni? :sori:

(x;)x x:Dx)

Picasso

ja ne saj ves kaksna sem..

pol pa izpade, ti vsa prijazna, jaz se pa se pritozim in kompliciram. x:px x:Dx :8):

Picasso

aha fino, hvala Tina! :vio: x:Xx

ne saj je ze prav, sam tedaj je blo pa res ultra... x:o)x x;)x

saj vecino tistga sem spedenala (razen astro in prehrane)...

Picasso

• 2 weeks later...

oj Pujsa, zaenkrat naj bo kar posebej, ce je ze tko izlil leeon...

drugac pa mamo, ja, se primernejse teme o tem, kot je nase zivljenje..

sam se nisem spomnila naslovov...

drugac pa thanx! :kiss: :palec:

Picasso

• 3 weeks later...

Thanx obema! x:Xx x:Xx :palec: :palec:

sem pobrisala (dolgcas pa zdruzla, ker je blo kaj not ze konkretnega - poleg ircanja pac)

Picasso

Oj!

Kljub celemu seznamu tem, ki majo v naslovu kozmetiko, nekak nimamo prav taksne teme, ali pac?

sam najbrz bi imela kaj tacga v naslovu..

Torej, fajn bi blo imet prav tako temo, o kozmeticnih izdelkih, ki jih uporabljamo, smo z njimi zadovoljni/e, jih priporocamo in tako dalje.

Ja, imamo sezname firm, ki testirajo na zivalih, sezname, ki ne testirajo..

sam kaj ce bi mel se tko?

recimo sem vcer dobila ene testercke, pa mi ne maska ne krema nista bli gud.. pa bi blo fajn to nekam dat.

Forum Prehrana bo itak dobil kak podforum oz. bom drugac uredila, morda tud podforum Zdravje..

Pa tud zato nisme odpirala nikol se tega, se kao mal 'sparala', sam saj je itak brez veze, saj se pac prestavi tema, pa je. :)

ce ma kdo bolj maher kaj za povedat, napisat, bi bla vesela, ko bi nekdo odprl to/taksno temo, pa kaj nanizal not.

:palec: :8):

Picasso

Pridruži se debati

Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Dodaj komentar...

×   Prilepil/a si oblikovano vsebino..   Odstrani oblikovanje

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Tvoja prejšnja vsebina je povrnjena.   Izprazni urejevalnik

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Nalagam...
  • Objavi novo...