Marsa 26. januar 2006 Avtor Prijavi Deli 26. januar 2006 ej folk, zadnje case opazam velik vec sodelovanja z vase strani v vseh teh smislih; da se skrbi za delovanje foruma, da povezujete, napotite, opozorite mene oz. v prave teme, ce je kaj za prestavt, zdruzit, skenslat al ce je kaj *tacga*...celo vas vse vec uporablja iskalnik, kar najdete kaj (no lohk da tud po drugacnih sistemih, recimo da veste, v katerem forumu je, pa potem znotraj konkretnega foruma iscete itd.)... Tko da, super! Hvala vsem za sodelovanje! Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
NajStnIca 26. januar 2006 Prijavi Deli 26. januar 2006 hy! js sem pa tle nova pa se trudim povezat z vami. zanima pa me, kakšne teme tle najraje uporabljate!morm pa vam povedat da ste fuul cool!le tko naprej uživite Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 27. januar 2006 Avtor Prijavi Deli 27. januar 2006 Zivjo Najstnica, dobrodosla! Prima da si nasla primerno temo itd. V Dnevniku (v Forumu Misli) mamo tak skupinski dnevnik, kamor pisemo dnevne dogodke.V vsem Forumu Cvekarije je kup tem, kamor se lohk prikljucis (kaj jaz vem, parfumi, vonji, vse zivo, no, saj bos vidla)...Pol je ene par lustno 'cvekastih' tem, ki obravnavajo posamezne astroloske znake, vendar so ravno zato v cvekarijah, da se lohk bolj tko sprosceno debatira.pa se lohk pofockas v katero od teh tem, odvisno kaj si po horoskopu (in tud nenazadnje, v katerem znamenju se najbolje vidis, torej 'veljajo' tud ascendent in se kaksna izmed najpomembnejsih tock osebnega horoskopa)...Ce te zanima kaj astroloskega, vecino najdes v forumu astrologija - redke so teme, ki jih se ne bi obravnavali ali vsaj zaceli obravnavati, tako je skoraj vsaka tema, ki jo bos (ali kdo drug) zelela odpreti, ze odprta. Druge variante: pogledas, kere teme imajo najvec komentarjev oz. so najbolj zivahne, najveckrat osvezene... in odpres kaksno temo, pa vidis, ce se ti zdi kaj povedat not. ce tema se ne obstaja, jo seveda lahko odpres, najveckrat pa, kot receno, ze obstaja, tako se ne jezit, ce bo kdo uletel s solato linkov in morda ne najbolj navdusenimi smeski. enjoy!! Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pujsita 30. januar 2006 Prijavi Deli 30. januar 2006 Šale Ena nova tema, pa Tinin link na prejšnjo . Citiraj Ni porazenec kdor je porazen, porazenec je kdor se po porazu ne pobere. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 30. januar 2006 Avtor Prijavi Deli 30. januar 2006 Thanx, sem zbrisala, (nic zdruzvala, ker ni blo nobenih vicev not ) Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pujsita 31. januar 2006 Prijavi Deli 31. januar 2006 Obsojanje Sodbe Mogoče bi se združile ti dve temi Citiraj Ni porazenec kdor je porazen, porazenec je kdor se po porazu ne pobere. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 31. januar 2006 Avtor Prijavi Deli 31. januar 2006 bom vidla, ce je isti... ce gre sploh za isti pojem..sodba je namrec lohk sam v smislu kritike....obsojanje pa je lohk kar tako....no ja, sam mas prav, to so neke moje natancne pikolovske fore.. sodba je nekak dokoncna, je ena.... obsojanje pa je ponavljajoce, sicer morda tecnejse , vendar pa ni dokoncno. jp, thanx skratka, , bom sla chekirat, sam mi nekak ne disijo dons take teme. kje so pa kaj jekleni konjicki dons, nc osvezeni? ( ) Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pujsita 31. januar 2006 Prijavi Deli 31. januar 2006 Tole jemlji vedno samo kot namig , jasno da potem ti odločiš kaj in kako . Citiraj Ni porazenec kdor je porazen, porazenec je kdor se po porazu ne pobere. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 31. januar 2006 Avtor Prijavi Deli 31. januar 2006 ja ne saj ves kaksna sem..pol pa izpade, ti vsa prijazna, jaz se pa se pritozim in kompliciram. Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pujsita 31. januar 2006 Prijavi Deli 31. januar 2006 Važn, da mam dober imidž Citiraj Ni porazenec kdor je porazen, porazenec je kdor se po porazu ne pobere. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 31. januar 2006 Avtor Prijavi Deli 31. januar 2006 na moj racun! Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Tina 4. februar 2006 Prijavi Deli 4. februar 2006 Vem, da sem rekla, da ne bom več ... ampak ... Isti avtor in ista tema Koliko časa bomo še živeliKliko časa bomo še živeli in Tridnevni Intenziv Samospoznaje Tridnevni Intenzvi Samopsoznaje Citiraj http://www.lunin.net/forum/style_emoticons/default/71.gif Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 4. februar 2006 Avtor Prijavi Deli 4. februar 2006 aha fino, hvala Tina! ne saj je ze prav, sam tedaj je blo pa res ultra... saj vecino tistga sem spedenala (razen astro in prehrane)... Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pujsita 16. februar 2006 Prijavi Deli 16. februar 2006 Naše življenje Zgodbe, ki jih piše življenje Da bo mal manj gužve v mislih Citiraj Ni porazenec kdor je porazen, porazenec je kdor se po porazu ne pobere. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 16. februar 2006 Avtor Prijavi Deli 16. februar 2006 oj Pujsa, zaenkrat naj bo kar posebej, ce je ze tko izlil leeon...drugac pa mamo, ja, se primernejse teme o tem, kot je nase zivljenje..sam se nisem spomnila naslovov... drugac pa thanx! Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pujsita 16. februar 2006 Prijavi Deli 16. februar 2006 Prav Marsa Citiraj Ni porazenec kdor je porazen, porazenec je kdor se po porazu ne pobere. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pujsita 4. marec 2006 Prijavi Deli 4. marec 2006 blbla Mogoče bi šlo tole kar v nabijanje postov MOJE MISLI ZATE pa tale v kako izmed modrih tem Citiraj Ni porazenec kdor je porazen, porazenec je kdor se po porazu ne pobere. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pujsita 5. marec 2006 Prijavi Deli 5. marec 2006 Partnerski odnosi so po nesreči 3x v duhovnosti odprti Citiraj Ni porazenec kdor je porazen, porazenec je kdor se po porazu ne pobere. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Tina 6. marec 2006 Prijavi Deli 6. marec 2006 dolgčas Dolgčas Citiraj http://www.lunin.net/forum/style_emoticons/default/71.gif Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pujsita 6. marec 2006 Prijavi Deli 6. marec 2006 O, Tina, haj sodelavka Citiraj Ni porazenec kdor je porazen, porazenec je kdor se po porazu ne pobere. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 7. marec 2006 Avtor Prijavi Deli 7. marec 2006 Thanx obema! x:Xx :palec: sem pobrisala (dolgcas pa zdruzla, ker je blo kaj not ze konkretnega - poleg ircanja pac) Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 14. marec 2006 Avtor Prijavi Deli 14. marec 2006 Oj! Kljub celemu seznamu tem, ki majo v naslovu kozmetiko, nekak nimamo prav taksne teme, ali pac?sam najbrz bi imela kaj tacga v naslovu..Torej, fajn bi blo imet prav tako temo, o kozmeticnih izdelkih, ki jih uporabljamo, smo z njimi zadovoljni/e, jih priporocamo in tako dalje. Ja, imamo sezname firm, ki testirajo na zivalih, sezname, ki ne testirajo.. sam kaj ce bi mel se tko?recimo sem vcer dobila ene testercke, pa mi ne maska ne krema nista bli gud.. pa bi blo fajn to nekam dat. Forum Prehrana bo itak dobil kak podforum oz. bom drugac uredila, morda tud podforum Zdravje..Pa tud zato nisme odpirala nikol se tega, se kao mal 'sparala', sam saj je itak brez veze, saj se pac prestavi tema, pa je. ce ma kdo bolj maher kaj za povedat, napisat, bi bla vesela, ko bi nekdo odprl to/taksno temo, pa kaj nanizal not. Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pujsita 16. marec 2006 Prijavi Deli 16. marec 2006 Glina Tule je še enkrat odprta glinena tema , pa link na že obstoječo Citiraj Ni porazenec kdor je porazen, porazenec je kdor se po porazu ne pobere. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 16. marec 2006 Avtor Prijavi Deli 16. marec 2006 thanx, sem ze zdruzla. Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Guest ashanti 21. marec 2006 Prijavi Deli 21. marec 2006 mene pa zanima, če že obstaja kšna tema o muski? eurosongu sm a ne še zravn o emi?cao Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts
Pridruži se debati
Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.