Skoči na vsebino

Informacije o temah na forumu

Marsa

Recommended Posts

Hmm.. :inocent: cist tko, misel.. ce Tini date mal vec pristojnosti, bi lahk sama to zrihtala, pa si prisparas en vikend, Marsa...

WHEN LIFE PUTS STONES IN YOUR WAY

BUILD SOMETHING NICE OUT OF THEM

loesje

Spet nazaj -

Deli na socialnih omrežjih

Imas prav, Aliana, vendar mi je ljubse tko - da oni SAM od sebe vskoci, kot da bi bil za to zadolzhen.

pa si ne bi upal kar zbrisat (pa bi se mene prav tko baralo), pa kako in kaj, pa a zdruzit in katere skupaj itd. ...

tko pa - ce se komu glih da.... xyesx :palec:

tud ko me ni blo (ko bli na morju), bi prav tko 'lahko komu predala tole'.

pa nisem.

Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.

Picasso

ja saj thanx, prijazno, saj si dbest mislila, pa tud imas prav pac...

sam jaz ze vem, zakaj kako furam. x:)x

Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.

Picasso

<{POST_SNAPBACK}>Hmm..  :inocent:  cist tko, misel.. ce Tini date mal vec pristojnosti, bi lahk sama to zrihtala, pa si prisparas en vikend, Marsa...

Ampak kdo bo pa pol z linki težil x:Dx x;)x

<{POST_SNAPBACK}>Imas prav, Aliana, vendar mi je ljubse tko - da oni SAM od sebe vskoci, kot da bi bil za to zadolzhen.

pa si ne bi upal kar zbrisat (pa bi se mene prav tko baralo), pa kako in kaj, pa a zdruzit in katere skupaj itd. ...

tko pa - ce se komu glih da.... xyesx :palec:

tud ko me ni blo (ko bli na morju), bi prav tko 'lahko komu predala tole'.

pa nisem.

x:)x se strinjam, da je tako čisto ok x8Dx

http://www.lunin.net/forum/style_emoticons/default/71.gif

hm, trenutno ne bi bila rada na Marsinem mestu, kolk dela :mrko: zaradi površnosti, ker se ne upoštevajo podani linki, ker .... Marsa, pa ti je potrebno združevat? če zdej funkcionira... samo kaj se pa lahko razvije iz vsega tega, je pa drugo vprašanje...

<{POST_SNAPBACK}>hm, trenutno ne bi bila rada na Marsinem mestu, kolk dela :mrko: zaradi površnosti, ker se ne upoštevajo podani linki, ker .... Marsa, pa ti je potrebno združevat? če zdej funkcionira... samo kaj se pa lahko razvije iz vsega tega, je pa drugo vprašanje...

x:o)x ker je folk pol zmeden in ne ve v katero temo naj komentira, ce so tri z istim naslovom x:)x

hmm :inocent: jaz sem pa se bolj zmedena,ker v nobeni od onih dveh tem ne morem komentirat.. kam pa zdaj? ma v dnevnik, najboljs x:o)x x:Ix

WHEN LIFE PUTS STONES IN YOUR WAY

BUILD SOMETHING NICE OUT OF THEM

loesje

Spet nazaj -

xDDx v zelje hodila aliana... :D ;)

x:Xx x:Xx

super ste, punce (in fantje), to je men glih najbolj dbest.

nocem tezhit folku z obveznostmi, pa tud nikogar obremenit s kakimi odgovornostmi, bi bla sam vecja zmeda, pa folk je 'navajen' name (pac.. kolkor pac je x:o)x x;)x), se mi zdi, da so hit shtale lohk s temi moderatorji in tem... pa JASNO ne mislim da bi tako bilo v Tininem primeru al katerem 'nasem', hocem sam rect, da v bistvu moderatorjev in adminov forumovci po defoltu 'ne marajo'.

tko se pa ve da sem jaz in mir.

In tud sama se najrajs nase zanesem.

Tud ko sem bila na morje barana za vskocit, nisem za to zadolzila nobenega forumovca (vendar to pa predvsem zaradi vas oz. zarad tega ki bi pac ga vpletla, pa ga zato nisem hotla).

Mam jaz vcas ene svoje fore, cist vsega pa tud ne govorim.

*

zdruzevanje...

je res tecno vcas... to pa zato, ker se zvrstijo komentarji pol po datumih, pa se zgodi, da se kaj pobrka (pol pa porabim 1 uro, da celo popravim vcasih kaj, recimo ko se ne ve, komu se odgovarja, ker sta se obe temi, ki sem ju zdruzevala, prepletli).

Tko da ni res tolk izi vedno, vcas pa cist.

res je tecno tole odpiranje tem... sam nimas kaj.

ce sam uletis z linki, se cutijo ogrozene, ce posljes na iskalnik, tud....

in pol dalje stepajo in to cist VSI. :o|o:

me je vcas prav pogrela tale ignoranca, zdaj se mi pa ne da vec tolk sekirat in vcasih preprosto zaklenem temo brez nadaljnje debate, po tem, ko je Tina ali kdo drug nudil/a link na ze obstojeco.

Picasso

ej ne morem verjet da je tolk tega!!! :mad2:

joj in tega ne vidijo TISTI!!!!! :mad2:

Picasso

a res, TOLK VEC je tega, kar moje budno oko sproti opazi... blazota!!!

Tina, zdej mal nehi a vazhi.... ker me je kar groza pokukat v tole temo. x:o)x

ne saj ne, hvalabogu da se ti da, sam hocem rect...

ne me zdaj ganjat! :P ;)

Picasso

Pridruži se debati

Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Dodaj komentar...

×   Prilepil/a si oblikovano vsebino..   Odstrani oblikovanje

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Tvoja prejšnja vsebina je povrnjena.   Izprazni urejevalnik

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Nalagam...
  • Objavi novo...