Guest sstane 11. december 2004 Prijavi Deli 11. december 2004 Na Dan človekovih pravic dajem pobudo, da se med nje vključi tudi osnovna pravica človeka, IMETI DRŽAVO IN GOSPODARITI Z NJO! Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Guest sstane 11. december 2004 Prijavi Deli 11. december 2004 Za naju od danes Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aakhut 11. december 2004 Prijavi Deli 11. december 2004 <{POST_SNAPBACK}>A to spada med osnovne človekove pravice? Od kdaj? kwa se pa ti oglashashklele gre za CHLOVEKOVE pravicebabe tiho 666 zlomkou....tralala Citiraj tut che pisker okol obrnesh pa se nanga vsedesh.....she zmeri sedish na dnu piskra Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Guest sstane 11. december 2004 Prijavi Deli 11. december 2004 ZDRAVA SOLStane Sevčnikaravtor knjige Ponudba o odstopu avtorskih pravic Vlada RSJanez Janšapredsednik Spoštovani predsednik Vlade Republike Slovenije, odločil sem se, da Vladi RS ponudim možnost, da na osnovi ugotovitev, odkritij in sugestij, ki jih opisujem v knjigi, dopolni svoj program.Smatram namreč, da obe temi, opisani v knjigi, Zdrava sol in Delnica Države, zaslužita takojšnjo realizacijo v dobro vseh državljanov Republike Slovenije.Knjiga je na voljo na spletni strani www.salesalute.com .Prosim, da mi svojo odločitev sporočite najkasneje do 31. 12. 2004. Dravograd, 2004-12-11 S spoštovanjem Stane Sevčnikar Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 11. december 2004 Prijavi Deli 11. december 2004 Cist fajn si napisal, sam premal cajta si jim dal.Zakaj pa ne?Sreca je na strani pogumnih, beseda pa ni konj. jaz bi sam tamle 'smatram' spremenila v 'menim' ali 'sodim'. Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aakhut 11. december 2004 Prijavi Deli 11. december 2004 beseda res ni konj....obratno pa vechkrat.... 666 zlomkou.....tralala Citiraj tut che pisker okol obrnesh pa se nanga vsedesh.....she zmeri sedish na dnu piskra Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 11. december 2004 Prijavi Deli 11. december 2004 Si me spomnil na ono anekdoto, ko je k nekemu slavnemu slikarju prisla mati z 'nadarjenim' mladim slikarjem in sta mu dala v oceno slikarjevo delo, imenovano 'Otrok in pes', pa je mojster dejal nekaj v smislu, da je slika taka, kot bi psa narisal otrok, otroka pa - pes. Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Guest sstane 11. december 2004 Prijavi Deli 11. december 2004 <{POST_SNAPBACK}>Cist fajn si napisal, sam premal cajta si jim dal. Časa za pametne več kot dovolj Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 11. december 2004 Prijavi Deli 11. december 2004 Vem sam a mislis da bodo obravnavali to zdaj?gre za cas, ki si ga bodo vzeli, ne za cas, ki ga bodo porabili, ko bodo brali. Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts
Pridruži se debati
Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.