Skoči na vsebino

Fredy Miller

Volk K.L.

Recommended Posts

Fak, k me bo Fredi al kaj že je začel glasbeno oz. kakorkoli zanimat bom definitivno vedu.......da se mi je poslabšalo x8Dx . Pol pa še mi sam fali, da začnem kazat interes za Atomic Harmonic :eek: xcivx :OO!: :OO!: :OO!:

xnckrivx

Nikogar ne obrekujem, samo govorim, kar mislim.

K. Čapek

Deli na socialnih omrežjih

• Komentarji 207
  • Objavljeno
  • Zadnji komentar

Najbolj aktivni v tej temi

Bolj zanimivo je to, kako so se zdaj vsi začeli obešati na njegov denar... :xx!:

Marijan Smode je izdal pred novim letom njegov CD...brez fredijeve vednosti...zdaj pa se bodo na sodišču klali, kdo in kaj..in kako... xrolleyesx

Astra

Per aspera ad astra

Aha saj se mi je zdelo da to mislis - zadnjic sem bila tam, ko je imela tamala poslovilnega, ko sem tolk fajn plesala, ce si morda videla in se spomnis, ko sem napisala - zato me je zanimalo, sem mislila, da je bolj nekak... 'interna', klubska scena..

a to je pa prav tko, ful javno in se celo koncerti so not in celo fredy miler al kaj! :P

Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.

Picasso

ja ja!!! to je pač prov lokalček. normalno kot vsak drug. nič internega. ampak lušno je... morm it enkrat spet... sej tko rabm par stvari iz oriflama... in waw... zdej se lahk sama zapeljem!!!! jihaaa!!!

aja fredy miler je car!

(da ne bom čist iz teme zašla)

spet se mi je na bolš poslabšal

Js sm bla pri Jovotu v soboto. Čakal smo ga skor 2 uri, ni blo nč za sedet tko da so nas že pošteno noge bolele in tud zdolgočasen rata človk, če je treba tok dolg čakat.

Ful ljudi je mel narisane brke in obrvi - eni so res čist notr!

Pol se je končno začel - blo je na playback :o|o: , plus tega mu ni delal mikrofon pa ozvočenje je blo generalno čist u k... In pol je moral Fredy kar sam tam neki zvočnike premikat in šraufat - ful hecno je zgledalo. Sicer ga pa folk itak ni poslušu, ampak so ga sam 100 na uro slikal in gledal s široko odprtimi očmi. On kokr da se tega sploh ne zaveda, je čist u svojem filmu. Ful pleše, skače med folk in po celem plesišču... Js sm se pobrala 15 minut zatem ko je začel s koncertom. Hecno je vse skupi, sploh ne vem kako bi komentirala. Upam, da bo vsaj dobr zaslužu, dolg tole po mojem ne bo več trajal.

You see beauty where you desire to see it. You see ugliness where your are afraid to see beauty.

Modelsko, kaksen hecen vtis si napisala, je mroal bit pa res odstek...

Narisani brki! :P

Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.

Picasso

x:Dx x:Dx x:Dx kwa je model!!! ha ha ha

sej v raci so ga tud več k eno uro čakal, da je on pršu s svojim cdjem in začel na playback... sam to mi je pa mem. mogl bi bit v živo. če se že folk tok potrud da si brke narišejo.... x:Dx x:Dx x:Dx pa po možnosti eno obrv nardijo x;)x x:Dx

svašta. enkrat morm res it. no če bo kdo kej zasledil za ta vikend ali kadarkoli naslednji teden in vikend (mam dopust drug teden pa grem lohk tud med tednom) x:o)x x:o)x x;)x x:)x

spet se mi je na bolš poslabšal

jah ni glih profesionalno - ne zamujanje, ne playback

najbl hecn je blo k smo pršli notr. folk je bil tak k za na rockovski koncert, clo neki metalcev je blo...

in vsi mi smo prišli gledat :eek: Fredija!!!

Ja- res noro x:Dx

You see beauty where you desire to see it. You see ugliness where your are afraid to see beauty.

<{POST_SNAPBACK}>

Ful ljudi je mel narisane brke in obrvi - eni so res čist notr!

.

Kera izjaavaa :lol: :lol: :palec:

Dear Human,
You've got it all wrong. You didn't come here to master unconditional love. That is where you came from and that is where you will return. You came here to learn personal love. Universal love. Messy love. Sweaty love. Crazy love. Broken love. Whole love. Infused with divinity. Lived through the grace of stumbling. Demonstrated through the beauty of... messing up. Often. You didn't come here to become perfect. You already are. You came here to be gorgeously human. Flawed and fabulous. And then to rise again into remembering. (unknown)

No, no, no keti je napisala nekaj, kar mislim da je še kako res. Vsi imamo vtis kako se ljudje delajo norca iz Fredija.

Hmmm, postavil bom Hamletovsko vprašanje. Kdo se iz koga dela norca? Mi iz Fredija, ali Fredi iz nas? x:Dx x:Dx

Ja sam ka mali pao s lipe

<{POST_SNAPBACK}>No, no, no keti je napisala nekaj, kar mislim da je še kako res. Vsi imamo vtis kako se ljudje delajo norca iz Fredija. 

Hmmm, postavil bom Hamletovsko vprašanje.  Kdo se iz koga dela norca? Mi iz Fredija, ali Fredi iz nas? x:Dx  x:Dx

:vragec:

lahko bi dodal she eno vprashanje

KDO JE KLE NORC x:Dx

666 zlomkou....nikoli ni dvomilo v chloveshko neumnost in plehkost shirokih mnozhc....tralala

tut che pisker okol obrnesh pa se nanga vsedesh.....she zmeri sedish na dnu piskra

<{POST_SNAPBACK}>No, no, no keti je napisala nekaj, kar mislim da je še kako res. Vsi imamo vtis kako se ljudje delajo norca iz Fredija. 

Hmmm, postavil bom Hamletovsko vprašanje.  Kdo se iz koga dela norca? Mi iz Fredija, ali Fredi iz nas? x:Dx  x:Dx

Jaz pa bom tako rekel, da frdedi je en navaden bedak, ki se dela norca iz folka !! x:Dx

Kako lahko folk gleda in posluša take indijance...??? :wacko:

Bojevnik ima čas le za brezhibnost; vse drugo namreč izčrpava njegovo moč - brezhibnost pa jo povečuje.

<{POST_SNAPBACK}>Hmmm .. jaz bi se tukaj tudi vprašala - kako lahko folk posluša Ceco al kaj je že pa ostale turbo-folk  :xx!:

al pa Atomik harmonik ...

In odgovor? Kakor komu paše. Sama se nikoli ne sprašujem zakaj kdo posluša kaj. Sama namreč vem kako me kdo čudno gleda, ko povem, da včasih poslušam tudi death metal.  :eek:  Pa KAJ??

In če bi Fredija poslušala. IN KAJ, če ga bi?!

Očitno si si napačno interpretirala moj komentar !!

Nimam nič proti tistim, ki imajo različne okuse...s tem sem hotel povedat, da Jaz osebno poslušam različne zvrsti...in tud Ceco, ker ona obvlada kar se tiče glasbe...in je ena redkih, ki poslušam narodne glasbe !! x;)x :palec:

Turbo folk pa je ceu shit, zame osebno, drugim če paše...men tud cool !! x8Dx :palec:

Sam sem hotel povedat s tem, da vsakič ko pride na sceno kak bedak, ki nima kinto za en mikrofon in zvočnik pa še njegova spletna stran ubija !! :xx!: Pa plus tega folk plača, da ga posluša na playbeck-u...!! Ma hallo, lepo te prosim !! :o|o:

Jaz osebno poslušam umetnike in tiste, ki iztopajo kar se tiče glasbe in vsega ostalega...so bolj zanimivi tej, ki so rojeni zmagovalci...kar ne pomeni, da taki, kot je "fredi"...bi me ovirali ali motli...!! Imam pa pravico povedat svoje osebno mnenje o njem in še marsi kjerem drugem ( sem velik kritik ) tako, kot za druge sem tudi zase

osebno !! Jasno ! x;)x :palec: x:Xx

Bojevnik ima čas le za brezhibnost; vse drugo namreč izčrpava njegovo moč - brezhibnost pa jo povečuje.

Pridruži se debati

Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Dodaj komentar...

×   Prilepil/a si oblikovano vsebino..   Odstrani oblikovanje

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Tvoja prejšnja vsebina je povrnjena.   Izprazni urejevalnik

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Nalagam...

• Včlani se

Postani član LN Foruma in se pridruži naši skupnosti.

• Zadnji obiskovalci

• Noben član si ne ogleduje te strani.
  • Objavi novo...