aiwa 16. februar 2005 Prijavi Deli 16. februar 2005 kje je kšn koncert spet? Citiraj spet se mi je na bolš poslabšal Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
santos 24. februar 2005 Prijavi Deli 24. februar 2005 <{POST_SNAPBACK}>kje je kšn koncert spet? Mi imamo danes Fredija na Škofijaj v Discoteki Karma...po vsej verjetnosti ga bom šel mal pokukat...! Citiraj Bojevnik ima čas le za brezhibnost; vse drugo namreč izčrpava njegovo moč - brezhibnost pa jo povečuje. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
5rca 24. februar 2005 Prijavi Deli 24. februar 2005 Al pa če ga gremo vsi skup enkrat ta fenomen pogledat, škoda da nisi prej omenila mačona, bi šli na ljubljanski koncert mal pijačkat zadaj pa se smejat Citiraj 5rca http://www.lunin.net/forum/style_emoticons/default/flower.gifA charioteer fights alone; it moves from one place to the next, water to land and back again - conscious and unconscious, Earthly and spiritual. The Chariot indicates loyalty and faith and motivation; a conviction that will lead to victory no matter the odds! Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
santos 25. februar 2005 Prijavi Deli 25. februar 2005 Sem ga šel gledat...mal prej sem prišel iz "koncerta"...! :xx!: Sem poslušal pet komadov, ko je zapel komad od Željko Joksimoviča ( lane moje )... ...sem skoraj padel skupaj...v glavnem tip ga seka...mu dogaja...pa non stop kr neki...jaz bi te odozadaj...pol pa varianta "punce roke gor....fantje pa roke dol...kao za ritke... ...pa non stop sam neke umesne butal ven...volgarno sto na sat !! :xx!: Kljub temu se mi smili...in mu privoščim, da mu dogaja !! Citiraj Bojevnik ima čas le za brezhibnost; vse drugo namreč izčrpava njegovo moč - brezhibnost pa jo povečuje. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aiwa 25. februar 2005 Prijavi Deli 25. februar 2005 model!!! hahahhaa Citiraj spet se mi je na bolš poslabšal Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Chandra 25. februar 2005 Prijavi Deli 25. februar 2005 Men se zdi, da se on še večjega "idiota" dela, ker vidi kako to pali pri folku... Saj kul, naj potegne iz tega kar le lahko. Citiraj Moja domača stran Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
5rca 25. februar 2005 Prijavi Deli 25. februar 2005 Ravnokar sem tut jst slišala tale Lane moje od Fredija - kolk priča zraven ne moreš noooo samo nekaj pa morm priznat - je boljši od Vedno si sanjala njega čeprov mislim da bom preskočila hvala Drugače pa mogoče ni tale tipček nek kvaliteten glasbenik ker prvič ko sem ga slišala sva se z mami na veliko krohotale ampak sem kasneje v intervjujih videla da je full prijazna oseba, tak dobrosrčnež pa zato mu privoščim da je tisto halo napolnil pred kratkim v Ljubljani, verjetno mu to pomeni več kot vsi denarci al pa nastopi na Eurosongu in take bedarije za katere se nekateri kvalitetnejši glasbeniki grebejo in včasih "hodijo preko trupel" da bi prišli do uspeha Citiraj 5rca http://www.lunin.net/forum/style_emoticons/default/flower.gifA charioteer fights alone; it moves from one place to the next, water to land and back again - conscious and unconscious, Earthly and spiritual. The Chariot indicates loyalty and faith and motivation; a conviction that will lead to victory no matter the odds! Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
santos 25. februar 2005 Prijavi Deli 25. februar 2005 Tukaj si lahko ogledate fotke iz včerajšnjega nastopa od Fredija v Karmi: http://www.karma.si/index.php?page=galerije&gid=47 Citiraj Bojevnik ima čas le za brezhibnost; vse drugo namreč izčrpava njegovo moč - brezhibnost pa jo povečuje. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
5rca 25. februar 2005 Prijavi Deli 25. februar 2005 Maaaa je sexi v tisti beli pižamci E se mi je zdelo da je Rajko Hrvatič (sej se piše tako ane ) zadaj...je verjetno full fan Citiraj 5rca http://www.lunin.net/forum/style_emoticons/default/flower.gifA charioteer fights alone; it moves from one place to the next, water to land and back again - conscious and unconscious, Earthly and spiritual. The Chariot indicates loyalty and faith and motivation; a conviction that will lead to victory no matter the odds! Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
santos 25. februar 2005 Prijavi Deli 25. februar 2005 <{POST_SNAPBACK}>Maaaa je sexi v tisti beli pižamci E se mi je zdelo da je Rajko Hrvatič (sej se piše tako ane ) zadaj...je verjetno full fan ...full fan ?? bolj, kot fan...se dela norca iz njega...ko bi le poznala Rajkota...morda bi imela drugačeno mnenje...!! :xx!: Citiraj Bojevnik ima čas le za brezhibnost; vse drugo namreč izčrpava njegovo moč - brezhibnost pa jo povečuje. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
5rca 26. februar 2005 Prijavi Deli 26. februar 2005 Aja, kaj je ta tipo sploh po horoskopu? Pavliha? Elektro bugi dancer samo v podznaku pa najverjetneje res je pavliha ...full fan ?? bolj, kot fan...se dela norca iz njega...ko bi le poznala Rajkota...morda bi imela drugačeno mnenje...!!Se opravičujem "full fan" bi mogla dat v navednice sploh pa saj ne poznam tega Rajka ampak veš da mi nikoli ni bil simpatičen ker se obnaša full snobovsko :xx!: pa enkrat je bil gost v Trenjih v neki praznični oddaji in...eh ni omembe vredno Citiraj 5rca http://www.lunin.net/forum/style_emoticons/default/flower.gifA charioteer fights alone; it moves from one place to the next, water to land and back again - conscious and unconscious, Earthly and spiritual. The Chariot indicates loyalty and faith and motivation; a conviction that will lead to victory no matter the odds! Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
santos 26. februar 2005 Prijavi Deli 26. februar 2005 <{POST_SNAPBACK}>Elektro bugi dancer samo v podznaku pa najverjetneje res je pavliha ...full fan ?? bolj, kot fan...se dela norca iz njega...ko bi le poznala Rajkota...morda bi imela drugačeno mnenje...!!Se opravičujem "full fan" bi mogla dat v navednice sploh pa saj ne poznam tega Rajka ampak veš da mi nikoli ni bil simpatičen ker se obnaša full snobovsko :xx!: pa enkrat je bil gost v Trenjih v neki praznični oddaji in...eh ni omembe vredno V bistvu je en navaden kmet, ki hoče bit v centru pozornosti...!! :xx!: Itak, da ni vreden omembe...! Citiraj Bojevnik ima čas le za brezhibnost; vse drugo namreč izčrpava njegovo moč - brezhibnost pa jo povečuje. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Milf 14. marec 2005 Prijavi Deli 14. marec 2005 Meni je ta model še bolj bogi. Kaj lahko človek še razume našo glasbeno sceno? Preberite si komentarje. http://www.fotosplet.net/portal/modules.ph...article&sid=102 Citiraj It's better be dead and cool than alive and uncool Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
keti227 14. marec 2005 Prijavi Deli 14. marec 2005 ej sam fredi nima več brkov Citiraj You see beauty where you desire to see it. You see ugliness where your are afraid to see beauty. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aiwa 14. marec 2005 Prijavi Deli 14. marec 2005 ej keti a bi šle midve na fredija? Citiraj spet se mi je na bolš poslabšal Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
keti227 14. marec 2005 Prijavi Deli 14. marec 2005 a da ga čist speštava Citiraj You see beauty where you desire to see it. You see ugliness where your are afraid to see beauty. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aiwa 14. marec 2005 Prijavi Deli 14. marec 2005 itaq! veš kašn žur bi naredle!! Citiraj spet se mi je na bolš poslabšal Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
metuljcek 15. marec 2005 Prijavi Deli 15. marec 2005 Evo, za vse navdušence, kompleten koncert: http://pingvin.letim.org/fredy/ Citiraj Sam zase lahko storiš neizmerno več, kot bi kdajkoli mogli storiti zate drugi. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Carol 15. marec 2005 Prijavi Deli 15. marec 2005 freeeedy.....KJE SI POSLUH POZABU???? Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mon-soon 16. april 2005 Prijavi Deli 16. april 2005 zdj ma en nov komad! Srnica!smešn za umret! Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Samson23 16. april 2005 Prijavi Deli 16. april 2005 Dej mal zapoj plis... Citiraj You can't be a real country unless you have a beer and an airline. It helps if you have some kind of a football team, or some nuclear weapons, but at the very least you need a beer.Frank Zappa Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mon-soon 16. april 2005 Prijavi Deli 16. april 2005 bo kr fredy zapel...evo ga... http://media.izklop.com/?media=http%3A%2F%...YOZO_Srnica.wmv Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
julijana 16. april 2005 Prijavi Deli 16. april 2005 Meni je on smešen, uni z njim pa neokusni :xx!: Citiraj fish is mute-fish knows everything-G.B. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Samson23 16. april 2005 Prijavi Deli 16. april 2005 Neverjetno...ful dobra produkcija komada.Kdo je pa to sproduciral?Pesem sicer ni po mojem okusu, sam je pa tole noro dobro narejeno, tisti back vokali in echoti so tko fajn nastudirani in njegov glas lih prov slisen, da se ne slisi da ne zna peti. Al pa to nekdo drug poje. U glavnem, ocitno le ni tak tepcek kot je na zacetku zgledalo. Se zna s pravimi ljudmi obkrozit. Korak naprej! Citiraj You can't be a real country unless you have a beer and an airline. It helps if you have some kind of a football team, or some nuclear weapons, but at the very least you need a beer.Frank Zappa Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Michelle 17. april 2005 Prijavi Deli 17. april 2005 Sem zadnjic videla en del spota Srnica Zame je to tako; enkrat vidim, se nasmejim, drugic vidim, mi je se zmeraj tecno, ko pa vidim veckrat, mi gre pa na zivce. Nimam nic proti njemu drugace. Mi je cist vsec, da uspeva.... Citiraj Knowledge of what is possible is the beginning of happiness. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts
Pridruži se debati
Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.