rachek 12. december 2004 Prijavi Deli 12. december 2004 Dokazano seveda, pozabil pripomniti. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
triple x 13. december 2004 Prijavi Deli 13. december 2004 Hehehehehehe Citiraj [color="red"]Baby don´t forget my number![/color] Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aiwa 13. december 2004 Prijavi Deli 13. december 2004 včeri sem ene dve ure njgove komade downloadala in koncert pa vse kar se ga tiče... da vidim kaj je to za ena zadeva... Citiraj spet se mi je na bolš poslabšal Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
triple x 13. december 2004 Prijavi Deli 13. december 2004 Pa menda ne? Citiraj [color="red"]Baby don´t forget my number![/color] Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aiwa 13. december 2004 Prijavi Deli 13. december 2004 itaq če je bil pa zdej par dni kamor kol sem na tv pogledala... povsod je bil... tle so vsi o njem nakladal... pa je zanimivo ratal... jaaaa neeeejaaaamen se mal rola u glav... Citiraj spet se mi je na bolš poslabšal Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
triple x 13. december 2004 Prijavi Deli 13. december 2004 Hehehehe,se ne obračam po tem kr je drugim všeč! Če men ni, je lohk še tko modern, pa me ne gane! Citiraj [color="red"]Baby don´t forget my number![/color] Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aiwa 13. december 2004 Prijavi Deli 13. december 2004 men se zdi vse skupi k en zlo posrečen štos... Citiraj spet se mi je na bolš poslabšal Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
triple x 13. december 2004 Prijavi Deli 13. december 2004 Je bil! Sam zdej pa počas ni več smešn! Citiraj [color="red"]Baby don´t forget my number![/color] Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aiwa 13. december 2004 Prijavi Deli 13. december 2004 no dobr... kaj pa vem... jz sem šele včeri zvedla kaj sploh je... pa mi je še zelo smešno Citiraj spet se mi je na bolš poslabšal Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Michelle 14. december 2004 Prijavi Deli 14. december 2004 <{POST_SNAPBACK}>Je bil! Sam zdej pa počas ni več smešn! I agree Citiraj Knowledge of what is possible is the beginning of happiness. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
mushi 14. december 2004 Prijavi Deli 14. december 2004 men je tud fredi zakon.. pa ozki eji.. ko mi kr solze lijejo.. prava ekstaza smeha.. samo z brki je bil neprimerno bolj smešen. Citiraj Mushi Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aiwa 14. december 2004 Prijavi Deli 14. december 2004 hi hi hi mushi Citiraj spet se mi je na bolš poslabšal Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 14. december 2004 Prijavi Deli 14. december 2004 men je pa dbest na bobnarjevi ikonci, ko miga z obrvmi. Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aiwa 14. december 2004 Prijavi Deli 14. december 2004 ja tm je hud... k ma sam eno obrv... zdej po ta novem se mi zdi da ma dve pa frizura je tud nova... blond pramenčki pa to... Citiraj spet se mi je na bolš poslabšal Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
mushi 14. december 2004 Prijavi Deli 14. december 2004 ja una z obrvmi..antipatično hecen! Citiraj Mushi Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Volk K.L. 18. december 2004 Avtor Prijavi Deli 18. december 2004 Evo je bil v Žurnalu izglasovan za najbolj odštekanega glasbenika na Slovenskem. In sicer 85% glasov, če se ne motim. Drugo mesto je zasedel Aleš-Rod . Ta dva sta glih za skp. Citiraj Ja sam ka mali pao s lipe Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mick 18. december 2004 Prijavi Deli 18. december 2004 Kva to nek model? Ziher nič kar bi mene muzićko zanimal ....sam slišal pa se je fajn, mal jazzy pa to....Fredy Miller Citiraj Nikogar ne obrekujem, samo govorim, kar mislim. K. Čapek Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mateja 18. december 2004 Prijavi Deli 18. december 2004 <{POST_SNAPBACK}>mal jazzy pa to....Fredy Miller jazzy ... ojej, kolk se narežim, ko tegale modela gledam pa poslušam ... že to, da me en spravi v tak smeh, je neki vredn Citiraj funchi.si Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mick 18. december 2004 Prijavi Deli 18. december 2004 ......ma jst pa sem zgleda čist zgubljen, taka zvezda pa še ga nism čul..... Citiraj Nikogar ne obrekujem, samo govorim, kar mislim. K. Čapek Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
TetaPehta 19. december 2004 Prijavi Deli 19. december 2004 Zvezda... Ki žviš... Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
devica 19. december 2004 Prijavi Deli 19. december 2004 Citiraj Dear Human,You've got it all wrong. You didn't come here to master unconditional love. That is where you came from and that is where you will return. You came here to learn personal love. Universal love. Messy love. Sweaty love. Crazy love. Broken love. Whole love. Infused with divinity. Lived through the grace of stumbling. Demonstrated through the beauty of... messing up. Often. You didn't come here to become perfect. You already are. You came here to be gorgeously human. Flawed and fabulous. And then to rise again into remembering. (unknown) Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Guest sstane 19. december 2004 Prijavi Deli 19. december 2004 <{POST_SNAPBACK}>Zvezda... Ki žviš... Črna luknja Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mick 19. december 2004 Prijavi Deli 19. december 2004 Sam taki še mi falijo, ja.... :xx!: Citiraj Nikogar ne obrekujem, samo govorim, kar mislim. K. Čapek Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
rachek 25. december 2004 Prijavi Deli 25. december 2004 <{POST_SNAPBACK}>Evo je bil v Žurnalu izglasovan za najbolj odštekanega glasbenika na Slovenskem. In sicer 85% glasov, če se ne motim. Drugo mesto je zasedel Aleš-Rod . Ta dva sta glih za skp.Takrat, ko so na TV3 predvajali Fredyev spod, je Akeš bil tam modeator, kolikor jaz vem. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Volk K.L. 26. december 2004 Avtor Prijavi Deli 26. december 2004 <{POST_SNAPBACK}>Takrat, ko so na TV3 predvajali Fredyev spod, je Akeš bil tam modeator, kolikor jaz vem.Ja sej sem to omenil. Voditelj oddaje Iz Domače Skrinje. Drgač pa tale Rod ima tud svoje video-spote, šmekerska različica Freddija. Lahko bi tudi duo skupino ustanovila, kokr Brandy&Korado. Onadva bi pa bila Freddy und Rod. Citiraj Ja sam ka mali pao s lipe Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts
Pridruži se debati
Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.