Skoči na vsebino

Fredy Miller

Volk K.L.

Recommended Posts

• Komentarji 207
  • Objavljeno
  • Zadnji komentar

Najbolj aktivni v tej temi

Fredy Miler... x?x HEHE Včeraj sem zvedela, da sploh obstaja. V lokalu ki je sicer bolj stari rock varianta so dali gor fredija! Odštekano do konca. Jst se sploh ne morm nehat smejat. Že samo ime da ne govorim od tipa - sem gledala tele slikce. Ja sej Aleš Rod je neki podobnega... x:Dx Pol je pa še atomik harmonik bepop itd... Sploh se mi zdi da jim je za čestitat, da s tako glasbo in stilom "očarajo" tako velik del populacije... x:Dx

Jaz take scene sploh ne opazim ampak vsak naj po svoje pač. Sploh če je uspešen in smešen x:Dx

Live and let live! Life is beautiful!!!!
Deli na socialnih omrežjih

A veste, da je v zadnjem mesecu prislo na LN 1500 UNIQUE users samo po vpisu Fredy Miler!!!!! TAKO so na iskalnikih sploh nasli LN!!!! :D A ni odstekano! :P

Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.

Picasso

Fredy je CAR! :palec:

Muzka mi sicer ne potegne, čeprou komad ni tko zlo slab gre nekak v ušesa.

Ampak zakaj pol parvm da je car?

1. Ker je preprost.

2. Ker je nenarejen.

3. Ker je sproščen v svoji koži.

4. Ker je iskren.

Vse našteto je danes redko -sploh na tv!

You see beauty where you desire to see it. You see ugliness where your are afraid to see beauty.

prej sem neki pisala da ne štekam zakaj toliko kažina v zvezi s tem tipom... ampak ima nešto u očima x:Dx nakaj človeškega, v obnašanju neobremenjen sam s seboj in svojo enoobrvnatostjo :huh:. nihče razen Tomija Siddhartića nima neke karizme na slo glasbeni sceni po mojem.... ko pa tale Freddy pogleda levo in desno v smislu "kva se zdaj tuki dogaja" je pa skor simpatičeen, pa brada je ok. malo mi deluje kot kak energijsko poštiman tip z zmožnostjo vpliva na množice zaradi pomirjenosti, preprostosti in kind of hipnotičnih oči. sploh taj čovjek ikad trepne :inocent: sicer mi ni estetsko privlačen, ali kakorkoli.....je treba bolj videt ga v kakem intervjuju da se kaj zazna, pa malo manj poslušat xDDx in bolj gledat s srcem.

Hitler je tudi "hipnotiziral množice" in se ukvarjal z magijo in so mu šlogali, da bo porazen. kdo je ze v njegovi okolici umrl, ker naj bi mu magijsko prerezali zivljenjsko nit, medtem ko je "spal" oz naj bi zavestno prakticiral izventelesno lebdenje duše. :inocent: to seveda nima veze s Freddyjem, samo naglas razmišljam.... Tako naj bi tudi Crawley umrl, ko je nekje zadet in pijan astralno potoval..... razmišljam in ugotavljam, da so lahko vsa ta dejstva blodnje zabluzenih umov. zgleda da je še najboljše, če smo z nogicami trdno na tleh dokler se le da, s ščepcem ljubezni do neotipljivega. x:Dx x:o)x x:o)x

Po moje je uspešnost Fredija v njegovi preprostosti in iskrenosti, verjamem da je car in navsezadnje je bil eden izmed najuspešnejših electric boogie plesalcev v bivši skupni državi. to je ena stran. Druga stran je pa dejstvo, da sam hodim na koncerte zaradi DOBRE glasbe in to žal Fredijeva ni. In še to, vse lepo in prav, ko pa na njegovem koncertu več kot 15-krat poslušaš Vedno si sanjala ... , pa te tudi do vsega mine.

Marjan

Sam zase lahko storiš neizmerno več, kot bi kdajkoli mogli storiti zate drugi.

js grem x;)x z eno frendico - če nau še kšne spremembe. Sicer pa k je taka panika okol fredija, se zna huda gužva narest.
You see beauty where you desire to see it. You see ugliness where your are afraid to see beauty.

IN JS UPAM DA MI BO ZNESL.

MAM VEDNO SI SANJALA NJEEEEEEGA ZA UVERTURO NA MOBITELU IN POL SE VSAK K ME KLIČE NAJPREJ FUL NAREŽI, PREDEN SE ZAČNEMO POGOVARJAT x:Dx

Pridruži se debati

Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Dodaj komentar...

×   Prilepil/a si oblikovano vsebino..   Odstrani oblikovanje

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Tvoja prejšnja vsebina je povrnjena.   Izprazni urejevalnik

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Nalagam...

• Včlani se

Postani član LN Foruma in se pridruži naši skupnosti.

• Zadnji obiskovalci

• Noben član si ne ogleduje te strani.
  • Objavi novo...