Skoči na vsebino

Fredy Miller

Volk K.L.

Recommended Posts

<{POST_SNAPBACK}>Folk je sam kriv, če plača za to.  Če se pusti nategovat ... who cares? Na njegovih žurih baje eni uživajo. In v tem je vsa poanta.  x:Dx

Ko se bodo naveličali pa bo po hitrem postopku potonil v pozabo. Ker po mojem - gre za muho enodnevnico.

Jasno!  x:Dx  x:Dx  :vragec:  x;)x  :palec:

Aiwa  :palec:  x;)x

Me veseli, da ti je vse jasno ! x:Dx x;)x :palec:

Pzdravljena Aiwa ! x:Ix :palec:

Bojevnik ima čas le za brezhibnost; vse drugo namreč izčrpava njegovo moč - brezhibnost pa jo povečuje.
Deli na socialnih omrežjih

• Komentarji 207
  • Objavljeno
  • Zadnji komentar

Najbolj aktivni v tej temi

Evo gospoda fredy-ja !

Vidim, da celo iz obale ga obožujejo...že, ki hodijo v lj. ga gledat...!! x:Dx

Mr. Kmet only for lunin.net & CO. xg:Dx

http://obala.net/ObalaKLUB/albumi/38939/80...5496a75a9eb.jpg

http://obala.net/ObalaKLUB/albumi/38939/80...f8313bb661b.jpg

To pa so njegove patike...! :lol: :lol: :lol:

http://obala.net/ObalaKLUB/albumi/38939/80...00db77bd8fb.jpg

x^x

Bojevnik ima čas le za brezhibnost; vse drugo namreč izčrpava njegovo moč - brezhibnost pa jo povečuje.

Se zmeri je model.

A veste, da je en znan umetnik svoj drek pakiral v konzerve in to prodajal?

Prasec?

Al ubogi bolan folk, ki to kupuje?

Atomik harmonik - mislim to zali cloveka, tale se pa sam mal heca, pa po mojem cist zabava, mal densa pa tko. :D :D

Bejbe so okol - a ni lusten, kwa blefirate tipi, da ne bi pasal, pa bi vas dali na tapeto - glej tega, a ni mim? x;)x x:px

Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.

Picasso

<{POST_SNAPBACK}>Se zmeri je model.

A veste, da je en znan umetnik svoj drek pakiral v konzerve in to prodajal?

Prasec?

Al ubogi bolan folk, ki to kupuje?

Atomik harmonik - mislim to zali cloveka, tale se pa sam mal heca, pa po mojem cist zabava, mal densa pa tko. :D :D

Bejbe so okol - a ni lusten, kwa blefirate tipi, da ne bi pasal, pa bi vas dali na tapeto - glej tega, a ni mim? x;)x x:px

:vragec:

s takim imiĐom pa brki....res ne more bit tezhko x:Dx x:Dx

666 zlomkou....tralala

tut che pisker okol obrnesh pa se nanga vsedesh.....she zmeri sedish na dnu piskra

Jah, ne vem kok se on norca dela iz folka in nas zajebava. Če je res tako - pol si oskarja zasluž - ker mora bit zlo dober igralec.

Dokler ga nism vidla u živo, sm tud sama misnla, da je tko, zdej mi ga je kr mal žou.

Ma sej ne vem več kva bi si misnla xrolleyesx

You see beauty where you desire to see it. You see ugliness where your are afraid to see beauty.

<{POST_SNAPBACK}>:vragec:

lahko bi dodal she eno vprashanje

KDO JE KLE NORC x:Dx

666 zlomkou....nikoli ni dvomilo v chloveshko neumnost in plehkost shirokih mnozhc....tralala

Zelo po ejnštajnovsko razmišljaš. Genijalno nimaš kaj :palec: .

Zdaj se po mejlih pošilja nek nov pevec, tipa ala Fredy Miller in sicer mu je ime Srečko in poje komad z naslovom "Meni je lepoooo". Tisti ki je že slišal ta komad, je lahko ugotovil da mu Fredy po prvinskosti ni do kolen.

Ja sam ka mali pao s lipe

Ma ja, saj je ze Miha Salehar nekje ubodel enega tipcka, a je narobe postekal 'fredijev fenomen' - ni point SAMO v tem, da je model... je fenomenalen model, oni pa so pac sam... modeli...

Ko je eden tam nekaj izvajal.

sam si ga nisi ZAPOMNIL!!! To je to... se ni govorilo, itd. xyesx

Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.

Picasso

Očitno prihaja tudi v tujini do "izpada okusa potrošnikov", kar se tiče poslušanja glasbe. Evo v Nemčiji je že nekaj časa na vseh lestvicah na prvem mestu, kar je najbolj zastrašujoče pa je celo na prvem mestu na MTV Deutchland, otroška pesmica, ki jo poje 4-letna deklica Joy Gruttmann. Pesmico je napisala njena teta Iris, naslov pesmice je Schnappi. Refren pa gre takole: "Schni schna schnappi schnappi schnappi schnapp". Pesmica je o krokodilčku.

Joy Gruttmann

Mislim da počasi prihaja do novega fenomena v potrošniškem svetu, to pa je da kupci že počasi kažejo prve odklonilne znake do gigantov tudi v konzumiranju slabših in poceni stvari. Tržišča so prenasičena z vsemi stvarmi, nikjer ni več originalnosti, tiste človečnosti, vse je v mas-proizvodnji. Pri oblekah se že to dogaja, na primer množični nakup plagijatov iz Turčije. Le komu se pa splača kupovati znamke. Le tistim, ki imajo denar. Takih je malo.

No Fredy je v Sloveniji, Joy v Nemčiji.

Ja sam ka mali pao s lipe

<{POST_SNAPBACK}>Očitno prihaja tudi v tujini do "izpada okusa potrošnikov", kar se tiče poslušanja glasbe. Evo v Nemčiji je že nekaj časa na vseh lestvicah na prvem mestu, kar je najbolj zastrašujoče pa je celo na prvem mestu na MTV Deutchland, otroška pesmica, ki jo poje 4-letna deklica Joy Gruttmann. Pesmico je napisala njena teta Iris, naslov pesmice je Schnappi. Refren pa gre takole: "Schni schna schnappi schnappi schnappi schnapp". Pesmica je o krokodilčku.

Joy Gruttmann

Mislim da počasi prihaja do novega fenomena v potrošniškem svetu, to pa je da kupci že počasi kažejo prve odklonilne znake do gigantov tudi v konzumiranju slabših in poceni stvari. Tržišča so prenasičena z vsemi stvarmi, nikjer ni več originalnosti, tiste človečnosti, vse je v mas-proizvodnji. Pri oblekah se že to dogaja, na primer množični nakup plagijatov iz Turčije. Le komu se pa splača kupovati znamke. Le tistim, ki imajo denar. Takih je malo.

No Fredy je v Sloveniji, Joy v Nemčiji.

:palec: :palec: :palec:

You see beauty where you desire to see it. You see ugliness where your are afraid to see beauty.

Fredy ima kmalu koncert na GR x:Dx za vse svoje ljubitelje. Poleg igrata še Slon in Sadež. Ubitačna kombinacija.

S tem, da sta meni ful všeč in se vedno režim njunim umotvorom. Skratka obeta se štala za ljubitelje fredija, slona in sadeža.

Jas te mam tak rada

I am feeling very olympic today

Is time the only thing you are waiting for?

Ni nujno, da si nor, da pišeš tukaj - pomaga pa!

Old friends pass away, new friends appear. It is just like the days. An old day passes, a new day arrives. The important thing is to make it meaningful: a meaningful friend - or a meaningful day.

Dalai Lama

Majhne usluge prijateljstva so tisočkrat vrednejše kot bleščeča darila, s katerimi nas poniža nečimernost darovalca. (Goethe)

a kdo ve Fredyjev datum rojstva? :irs:

... tak 'ribji' je, ko sem ga gledala se v intervjujih.

Picasso

haha, logicno... x:o)x xrolleyesx

Bolj spremljam, bolj se mi zdi car - tolk je preprost, da je cisto nekaj posebnega.

In tole s Smodetom... ubogo... xrolleyesx :o|o:

Picasso

ma po eni strani v bistvu ne, tele obrvi so bolj ovnovska domena, lohk bi bil celo kaksen bikec, pa imel recimo venero v ribah..

No, skoraj ne bi mogla verjet, ce ne bi imel cisto nic v ribah ali biku... bi rekla, da je pomladni...

Picasso

Pridruži se debati

Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Dodaj komentar...

×   Prilepil/a si oblikovano vsebino..   Odstrani oblikovanje

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Tvoja prejšnja vsebina je povrnjena.   Izprazni urejevalnik

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Nalagam...

• Včlani se

Postani član LN Foruma in se pridruži naši skupnosti.

• Zadnji obiskovalci

• Noben član si ne ogleduje te strani.
  • Objavi novo...