santos 10. januar 2005 Prijavi Deli 10. januar 2005 <{POST_SNAPBACK}>Folk je sam kriv, če plača za to. Če se pusti nategovat ... who cares? Na njegovih žurih baje eni uživajo. In v tem je vsa poanta. Ko se bodo naveličali pa bo po hitrem postopku potonil v pozabo. Ker po mojem - gre za muho enodnevnico. Jasno! Aiwa Me veseli, da ti je vse jasno ! Pzdravljena Aiwa ! Citiraj Bojevnik ima čas le za brezhibnost; vse drugo namreč izčrpava njegovo moč - brezhibnost pa jo povečuje. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
santos 10. januar 2005 Prijavi Deli 10. januar 2005 Evo gospoda fredy-ja !Vidim, da celo iz obale ga obožujejo...že, ki hodijo v lj. ga gledat...!! Mr. Kmet only for lunin.net & CO. http://obala.net/ObalaKLUB/albumi/38939/80...5496a75a9eb.jpg http://obala.net/ObalaKLUB/albumi/38939/80...f8313bb661b.jpg To pa so njegove patike...! http://obala.net/ObalaKLUB/albumi/38939/80...00db77bd8fb.jpg Citiraj Bojevnik ima čas le za brezhibnost; vse drugo namreč izčrpava njegovo moč - brezhibnost pa jo povečuje. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Aira 11. januar 2005 Prijavi Deli 11. januar 2005 Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aakhut 11. januar 2005 Prijavi Deli 11. januar 2005 che kje....na roza nedelji v K4 zih zmaga :xx!: 666 zlomkou....bo delu drug luchkar.....tralala Citiraj tut che pisker okol obrnesh pa se nanga vsedesh.....she zmeri sedish na dnu piskra Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 11. januar 2005 Prijavi Deli 11. januar 2005 Se zmeri je model. A veste, da je en znan umetnik svoj drek pakiral v konzerve in to prodajal?Prasec?Al ubogi bolan folk, ki to kupuje? Atomik harmonik - mislim to zali cloveka, tale se pa sam mal heca, pa po mojem cist zabava, mal densa pa tko. :DBejbe so okol - a ni lusten, kwa blefirate tipi, da ne bi pasal, pa bi vas dali na tapeto - glej tega, a ni mim? Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aakhut 11. januar 2005 Prijavi Deli 11. januar 2005 <{POST_SNAPBACK}>Se zmeri je model. A veste, da je en znan umetnik svoj drek pakiral v konzerve in to prodajal?Prasec?Al ubogi bolan folk, ki to kupuje? Atomik harmonik - mislim to zali cloveka, tale se pa sam mal heca, pa po mojem cist zabava, mal densa pa tko. :DBejbe so okol - a ni lusten, kwa blefirate tipi, da ne bi pasal, pa bi vas dali na tapeto - glej tega, a ni mim? s takim imiĐom pa brki....res ne more bit tezhko 666 zlomkou....tralala Citiraj tut che pisker okol obrnesh pa se nanga vsedesh.....she zmeri sedish na dnu piskra Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aiwa 11. januar 2005 Prijavi Deli 11. januar 2005 fredy, fredy, fredy!!! Citiraj spet se mi je na bolš poslabšal Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
keti227 11. januar 2005 Prijavi Deli 11. januar 2005 Jah, ne vem kok se on norca dela iz folka in nas zajebava. Če je res tako - pol si oskarja zasluž - ker mora bit zlo dober igralec.Dokler ga nism vidla u živo, sm tud sama misnla, da je tko, zdej mi ga je kr mal žou.Ma sej ne vem več kva bi si misnla Citiraj You see beauty where you desire to see it. You see ugliness where your are afraid to see beauty. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Michelle 11. januar 2005 Prijavi Deli 11. januar 2005 Atomik harmonik - mislim to zali cloveka Citiraj Knowledge of what is possible is the beginning of happiness. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Volk K.L. 11. januar 2005 Avtor Prijavi Deli 11. januar 2005 <{POST_SNAPBACK}> lahko bi dodal she eno vprashanjeKDO JE KLE NORC 666 zlomkou....nikoli ni dvomilo v chloveshko neumnost in plehkost shirokih mnozhc....tralalaZelo po ejnštajnovsko razmišljaš. Genijalno nimaš kaj . Zdaj se po mejlih pošilja nek nov pevec, tipa ala Fredy Miller in sicer mu je ime Srečko in poje komad z naslovom "Meni je lepoooo". Tisti ki je že slišal ta komad, je lahko ugotovil da mu Fredy po prvinskosti ni do kolen. Citiraj Ja sam ka mali pao s lipe Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 11. januar 2005 Prijavi Deli 11. januar 2005 Ma ja, saj je ze Miha Salehar nekje ubodel enega tipcka, a je narobe postekal 'fredijev fenomen' - ni point SAMO v tem, da je model... je fenomenalen model, oni pa so pac sam... modeli...Ko je eden tam nekaj izvajal.sam si ga nisi ZAPOMNIL!!! To je to... se ni govorilo, itd. Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Volk K.L. 11. januar 2005 Avtor Prijavi Deli 11. januar 2005 Ja ni bilo neke konstantne promocije, da bi se folku usidral ane? Citiraj Ja sam ka mali pao s lipe Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
metuljcek 14. januar 2005 Prijavi Deli 14. januar 2005 Evo za vse, ki Fredija še niste slišali, sem dal dve zadevi na server: Intervju na VAL 202 klikniLane moje v live iz Fredijevega koncerta klikni Citiraj Sam zase lahko storiš neizmerno več, kot bi kdajkoli mogli storiti zate drugi. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
principesa 15. januar 2005 Prijavi Deli 15. januar 2005 fredy miller je zakon... Citiraj http://www.riversongs.com/Flash/lotsofhugs.html Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Volk K.L. 16. januar 2005 Avtor Prijavi Deli 16. januar 2005 Očitno prihaja tudi v tujini do "izpada okusa potrošnikov", kar se tiče poslušanja glasbe. Evo v Nemčiji je že nekaj časa na vseh lestvicah na prvem mestu, kar je najbolj zastrašujoče pa je celo na prvem mestu na MTV Deutchland, otroška pesmica, ki jo poje 4-letna deklica Joy Gruttmann. Pesmico je napisala njena teta Iris, naslov pesmice je Schnappi. Refren pa gre takole: "Schni schna schnappi schnappi schnappi schnapp". Pesmica je o krokodilčku. Joy Gruttmann Mislim da počasi prihaja do novega fenomena v potrošniškem svetu, to pa je da kupci že počasi kažejo prve odklonilne znake do gigantov tudi v konzumiranju slabših in poceni stvari. Tržišča so prenasičena z vsemi stvarmi, nikjer ni več originalnosti, tiste človečnosti, vse je v mas-proizvodnji. Pri oblekah se že to dogaja, na primer množični nakup plagijatov iz Turčije. Le komu se pa splača kupovati znamke. Le tistim, ki imajo denar. Takih je malo. No Fredy je v Sloveniji, Joy v Nemčiji. Citiraj Ja sam ka mali pao s lipe Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Fredy KILLER 22. januar 2005 Prijavi Deli 22. januar 2005 FREDY JE CAR!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! x!x x!x x!x Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
keti227 23. januar 2005 Prijavi Deli 23. januar 2005 <{POST_SNAPBACK}>Očitno prihaja tudi v tujini do "izpada okusa potrošnikov", kar se tiče poslušanja glasbe. Evo v Nemčiji je že nekaj časa na vseh lestvicah na prvem mestu, kar je najbolj zastrašujoče pa je celo na prvem mestu na MTV Deutchland, otroška pesmica, ki jo poje 4-letna deklica Joy Gruttmann. Pesmico je napisala njena teta Iris, naslov pesmice je Schnappi. Refren pa gre takole: "Schni schna schnappi schnappi schnappi schnapp". Pesmica je o krokodilčku. Joy Gruttmann Mislim da počasi prihaja do novega fenomena v potrošniškem svetu, to pa je da kupci že počasi kažejo prve odklonilne znake do gigantov tudi v konzumiranju slabših in poceni stvari. Tržišča so prenasičena z vsemi stvarmi, nikjer ni več originalnosti, tiste človečnosti, vse je v mas-proizvodnji. Pri oblekah se že to dogaja, na primer množični nakup plagijatov iz Turčije. Le komu se pa splača kupovati znamke. Le tistim, ki imajo denar. Takih je malo. No Fredy je v Sloveniji, Joy v Nemčiji. Citiraj You see beauty where you desire to see it. You see ugliness where your are afraid to see beauty. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
cosma 23. januar 2005 Prijavi Deli 23. januar 2005 Fredy ima kmalu koncert na GR za vse svoje ljubitelje. Poleg igrata še Slon in Sadež. Ubitačna kombinacija.S tem, da sta meni ful všeč in se vedno režim njunim umotvorom. Skratka obeta se štala za ljubitelje fredija, slona in sadeža. Citiraj Jas te mam tak radaI am feeling very olympic todayIs time the only thing you are waiting for?Ni nujno, da si nor, da pišeš tukaj - pomaga pa! Old friends pass away, new friends appear. It is just like the days. An old day passes, a new day arrives. The important thing is to make it meaningful: a meaningful friend - or a meaningful day. Dalai LamaMajhne usluge prijateljstva so tisočkrat vrednejše kot bleščeča darila, s katerimi nas poniža nečimernost darovalca. (Goethe) Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aiwa 24. januar 2005 Prijavi Deli 24. januar 2005 no a bo kdo povedu kje je zdej kšn koncert? Citiraj spet se mi je na bolš poslabšal Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 24. januar 2005 Prijavi Deli 24. januar 2005 a kdo ve Fredyjev datum rojstva? ... tak 'ribji' je, ko sem ga gledala se v intervjujih. Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 24. januar 2005 Prijavi Deli 24. januar 2005 haha, logicno... Bolj spremljam, bolj se mi zdi car - tolk je preprost, da je cisto nekaj posebnega. In tole s Smodetom... ubogo... Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aiwa 24. januar 2005 Prijavi Deli 24. januar 2005 pol pravš da je ribak? Citiraj spet se mi je na bolš poslabšal Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 24. januar 2005 Prijavi Deli 24. januar 2005 ma po eni strani v bistvu ne, tele obrvi so bolj ovnovska domena, lohk bi bil celo kaksen bikec, pa imel recimo venero v ribah..No, skoraj ne bi mogla verjet, ce ne bi imel cisto nic v ribah ali biku... bi rekla, da je pomladni... Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aiwa 24. januar 2005 Prijavi Deli 24. januar 2005 OK ZDEJ GREM PA ZBRSKAT. k zdej me pa oreng firbec matra. če zvem sporočim. Citiraj spet se mi je na bolš poslabšal Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 24. januar 2005 Prijavi Deli 24. januar 2005 Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts
Pridruži se debati
Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.