Skoči na vsebino

Fredy Miller

Volk K.L.

Recommended Posts

Ampak a mislis da Smodetu tolk dol visi za cast, saj je bilo vendar jasno, da bo folk spregledal oz. da bo on bad guy izpadel...

Fora - sam da je reklama, pa kakrsnakoli ze?

Mozno je, sam ne verjamem v bistvu...

Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.

Picasso

Deli na socialnih omrežjih

• Komentarji 207
  • Objavljeno
  • Zadnji komentar

Najbolj aktivni v tej temi

eh nč nisem najdla. sm mislna da bo že kšna kratka biografijca kje al pa kej. nč najdla... sam videospoti pa to...

in kje je kaj ta vikend? kje kje kje?

fredy je everywhere!!!

spet se mi je na bolš poslabšal

Ja, saj se mi je kar zdelo - najbrz ni prisel se do tega, da bi mu kdo izdelal sajt, tako najverjetneje obstajajo samo objave na forumih al kaj tacga...

Skoda, to bi bilo res zanimivo vedet.

Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.

Picasso

cudno... se ve, kje zivi, koliko je star in vse... onega datumcka pa nikjer al kaj... :||

Picasso

Aiwa, mislim, da je koncert na GR 9. feb., če sem si dobro zapomnila. Vse naokoli so jumbo plakati.

Jas te mam tak rada

I am feeling very olympic today

Is time the only thing you are waiting for?

Ni nujno, da si nor, da pišeš tukaj - pomaga pa!

Old friends pass away, new friends appear. It is just like the days. An old day passes, a new day arrives. The important thing is to make it meaningful: a meaningful friend - or a meaningful day.

Dalai Lama

Majhne usluge prijateljstva so tisočkrat vrednejše kot bleščeča darila, s katerimi nas poniža nečimernost darovalca. (Goethe)

Gospodarsko razstavišče Ljubljana

Jas te mam tak rada

Old friends pass away, new friends appear. It is just like the days. An old day passes, a new day arrives. The important thing is to make it meaningful: a meaningful friend - or a meaningful day.

Dalai Lama

Majhne usluge prijateljstva so tisočkrat vrednejše kot bleščeča darila, s katerimi nas poniža nečimernost darovalca. (Goethe)

<{POST_SNAPBACK}>si blagovolila končno :xx!:

kaj je tvoj problem?

Jas te mam tak rada

Dalai Lama

x:Dx ...

ja, saj v koncni fazi je vseen...

nekdo te preprica ali ne.

mene je Fredi preprical, Smode pa ne. x:o)x

Picasso

svašta... dons sedim na izpitu in lih predn smo začel stopi not FREDY MILER!!! jezus kristus... ha ha ha človk je bil isti fredi miler sam ene 10 let mn... da te pobere od smeha.... pe tako bundo je mel, pa tko hodu pa čist isti fejs. midve s sošolko sva ga kr bulile in pol sva se režale k utrgane... resnično fredek je bil... ajoj... ta bi bil dober imitator... ISTI!!! bi lohk dobr zaslužu kt dvojnik.
spet se mi je na bolš poslabšal

Sploh mi ni jasn kaj tolk frke okol Fredija xnckrivx Mam očitn bleme z muzičkim okusom, ker ga sploh ne zarajtam......No, sm pa gledau neko oddajo o njem, pa naj mu bo, prvoščim, je tak bl preprost ded...... če je pameten, naj kuje železo dokler je vroče.... x;)x :palec:

Nikogar ne obrekujem, samo govorim, kar mislim.

K. Čapek

<{POST_SNAPBACK}>danes sem malo brskala po netu, ker me je zanimalo kaj je po horoskopu. nikjer datuma rojstva  x!x :inocent: piše samo to da je star 37, ima dva sina, zivi s punco in da je rom... x:)x

22.5.1967 naj bi bil ali pa je njegov rojstni datum

Sam zase lahko storiš neizmerno več, kot bi kdajkoli mogli storiti zate drugi.

Hm, to bi bil dvojcek, ja to je tud mozno...

Haha, sla pogledat - Luna v sco (obrvi) - zanimivo...

Nic ribe ali Bika... :eek:

No je pa pomladni. x;)x xDDx

Picasso

aja, sory astra, sem si prej vse odprla, neprebrane, ki sem jih hotla, pa odgovarjam in nisem nic osvezevala - si ze ti letela uch vrzt. :)

Picasso

• 3 weeks later...

Pridruži se debati

Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Dodaj komentar...

×   Prilepil/a si oblikovano vsebino..   Odstrani oblikovanje

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Tvoja prejšnja vsebina je povrnjena.   Izprazni urejevalnik

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Nalagam...

• Včlani se

Postani član LN Foruma in se pridruži naši skupnosti.

• Zadnji obiskovalci

• Noben član si ne ogleduje te strani.
  • Objavi novo...