Marsa 24. januar 2005 Prijavi Deli 24. januar 2005 Ampak a mislis da Smodetu tolk dol visi za cast, saj je bilo vendar jasno, da bo folk spregledal oz. da bo on bad guy izpadel...Fora - sam da je reklama, pa kakrsnakoli ze?Mozno je, sam ne verjamem v bistvu... Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
keti227 24. januar 2005 Prijavi Deli 24. januar 2005 vidm da je fredy spet vroča roba Citiraj You see beauty where you desire to see it. You see ugliness where your are afraid to see beauty. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aiwa 24. januar 2005 Prijavi Deli 24. januar 2005 eh nč nisem najdla. sm mislna da bo že kšna kratka biografijca kje al pa kej. nč najdla... sam videospoti pa to...in kje je kaj ta vikend? kje kje kje?fredy je everywhere!!! Citiraj spet se mi je na bolš poslabšal Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 24. januar 2005 Prijavi Deli 24. januar 2005 Ja, saj se mi je kar zdelo - najbrz ni prisel se do tega, da bi mu kdo izdelal sajt, tako najverjetneje obstajajo samo objave na forumih al kaj tacga...Skoda, to bi bilo res zanimivo vedet. Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aiwa 24. januar 2005 Prijavi Deli 24. januar 2005 fora je v tem da ma sajt. in vse... sam tko kšne biografijce al pa kej tazga pa ni. je vse sam od zdej k je slavn. intervjuji in tak... Citiraj spet se mi je na bolš poslabšal Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 24. januar 2005 Prijavi Deli 24. januar 2005 cudno... se ve, kje zivi, koliko je star in vse... onega datumcka pa nikjer al kaj... :|| Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
cosma 24. januar 2005 Prijavi Deli 24. januar 2005 Aiwa, mislim, da je koncert na GR 9. feb., če sem si dobro zapomnila. Vse naokoli so jumbo plakati. Citiraj Jas te mam tak radaI am feeling very olympic todayIs time the only thing you are waiting for?Ni nujno, da si nor, da pišeš tukaj - pomaga pa! Old friends pass away, new friends appear. It is just like the days. An old day passes, a new day arrives. The important thing is to make it meaningful: a meaningful friend - or a meaningful day. Dalai LamaMajhne usluge prijateljstva so tisočkrat vrednejše kot bleščeča darila, s katerimi nas poniža nečimernost darovalca. (Goethe) Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aiwa 24. januar 2005 Prijavi Deli 24. januar 2005 GR? Citiraj spet se mi je na bolš poslabšal Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
cosma 24. januar 2005 Prijavi Deli 24. januar 2005 Gospodarsko razstavišče Ljubljana Citiraj Jas te mam tak radaI am feeling very olympic todayIs time the only thing you are waiting for?Ni nujno, da si nor, da pišeš tukaj - pomaga pa! Old friends pass away, new friends appear. It is just like the days. An old day passes, a new day arrives. The important thing is to make it meaningful: a meaningful friend - or a meaningful day. Dalai LamaMajhne usluge prijateljstva so tisočkrat vrednejše kot bleščeča darila, s katerimi nas poniža nečimernost darovalca. (Goethe) Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aiwa 24. januar 2005 Prijavi Deli 24. januar 2005 hwawa! Citiraj spet se mi je na bolš poslabšal Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
cosma 24. januar 2005 Prijavi Deli 24. januar 2005 <{POST_SNAPBACK}>si blagovolila končno :xx!: kaj je tvoj problem? Citiraj Jas te mam tak radaI am feeling very olympic todayIs time the only thing you are waiting for?Ni nujno, da si nor, da pišeš tukaj - pomaga pa! Old friends pass away, new friends appear. It is just like the days. An old day passes, a new day arrives. The important thing is to make it meaningful: a meaningful friend - or a meaningful day. Dalai LamaMajhne usluge prijateljstva so tisočkrat vrednejše kot bleščeča darila, s katerimi nas poniža nečimernost darovalca. (Goethe) Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 24. januar 2005 Prijavi Deli 24. januar 2005 ... ja, saj v koncni fazi je vseen...nekdo te preprica ali ne.mene je Fredi preprical, Smode pa ne. Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Michelle 24. januar 2005 Prijavi Deli 24. januar 2005 In dozvela sem strinjanje tudi z Bobnarjem Citiraj Knowledge of what is possible is the beginning of happiness. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 24. januar 2005 Prijavi Deli 24. januar 2005 <{POST_SNAPBACK}>mene ni noben... Nisem mislila v tej konkretni zgodbi, pac pa ce pogledam Fredyja ali Smodeta ... a ves...Ta je model, oni ne... Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aiwa 24. januar 2005 Prijavi Deli 24. januar 2005 svašta... dons sedim na izpitu in lih predn smo začel stopi not FREDY MILER!!! jezus kristus... ha ha ha človk je bil isti fredi miler sam ene 10 let mn... da te pobere od smeha.... pe tako bundo je mel, pa tko hodu pa čist isti fejs. midve s sošolko sva ga kr bulile in pol sva se režale k utrgane... resnično fredek je bil... ajoj... ta bi bil dober imitator... ISTI!!! bi lohk dobr zaslužu kt dvojnik. Citiraj spet se mi je na bolš poslabšal Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mick 24. januar 2005 Prijavi Deli 24. januar 2005 Sploh mi ni jasn kaj tolk frke okol Fredija Mam očitn bleme z muzičkim okusom, ker ga sploh ne zarajtam......No, sm pa gledau neko oddajo o njem, pa naj mu bo, prvoščim, je tak bl preprost ded...... če je pameten, naj kuje železo dokler je vroče.... Citiraj Nikogar ne obrekujem, samo govorim, kar mislim. K. Čapek Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
metuljcek 25. januar 2005 Prijavi Deli 25. januar 2005 <{POST_SNAPBACK}>danes sem malo brskala po netu, ker me je zanimalo kaj je po horoskopu. nikjer datuma rojstva x!x piše samo to da je star 37, ima dva sina, zivi s punco in da je rom... 22.5.1967 naj bi bil ali pa je njegov rojstni datum Citiraj Sam zase lahko storiš neizmerno več, kot bi kdajkoli mogli storiti zate drugi. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aiwa 25. januar 2005 Prijavi Deli 25. januar 2005 a je to še bik al ne? kwa je pol za nejm dvojček?kwa men ni nč jasn zdele... Citiraj spet se mi je na bolš poslabšal Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
astra 25. januar 2005 Prijavi Deli 25. januar 2005 če so podatki točni...je sonce na O stopinj dvojčka... Luna pa v sco... Astra Citiraj Per aspera ad astra Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 25. januar 2005 Prijavi Deli 25. januar 2005 Hm, to bi bil dvojcek, ja to je tud mozno...Haha, sla pogledat - Luna v sco (obrvi) - zanimivo...Nic ribe ali Bika... No je pa pomladni. Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 25. januar 2005 Prijavi Deli 25. januar 2005 aja, sory astra, sem si prej vse odprla, neprebrane, ki sem jih hotla, pa odgovarjam in nisem nic osvezevala - si ze ti letela uch vrzt. Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aiwa 26. januar 2005 Prijavi Deli 26. januar 2005 tko pol? zanimivo. Citiraj spet se mi je na bolš poslabšal Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
SmartyM 14. februar 2005 Prijavi Deli 14. februar 2005 Vedno si sanjala njeeega (turbo death verzija) za vse feeene .Klikni Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aiwa 15. februar 2005 Prijavi Deli 15. februar 2005 joj zdej morm pa čakat da domov pridem da bomlahk poslušala... Citiraj spet se mi je na bolš poslabšal Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Volk K.L. 15. februar 2005 Avtor Prijavi Deli 15. februar 2005 Sem se tolk narežu k sem poslušal njegovo izvedbo Lane Moje v živo. OOO amore mio, ..., takoleeee, ..., haaaaa, ...., taaakoleee.... Citiraj Ja sam ka mali pao s lipe Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts
Pridruži se debati
Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.