Skoči na vsebino

Fredy Miller

Volk K.L.

Recommended Posts

• 2 weeks later...
  • Komentarji 207
  • Objavljeno
  • Zadnji komentar

Najbolj aktivni v tej temi

Al pa če ga gremo vsi skup enkrat ta fenomen pogledat, škoda da nisi prej omenila mačona, bi šli na ljubljanski koncert mal pijačkat zadaj pa se smejat x:Dx

5rca http://www.lunin.net/forum/style_emoticons/default/flower.gif

A charioteer fights alone; it moves from one place to the next, water to land and back again - conscious and unconscious, Earthly and spiritual. The Chariot indicates loyalty and faith and motivation; a conviction that will lead to victory no matter the odds!

Deli na socialnih omrežjih

Sem ga šel gledat...mal prej sem prišel iz "koncerta"...! :xx!:

Sem poslušal pet komadov, ko je zapel komad od Željko Joksimoviča ( lane moje )... :lol: ...sem skoraj padel skupaj...v glavnem tip ga seka...mu dogaja...pa non stop kr neki...jaz bi te odozadaj...pol pa varianta "punce roke gor....fantje pa roke dol...kao za ritke... :lol: ...pa non stop sam neke umesne butal ven...volgarno sto na sat !! :xx!:

Kljub temu se mi smili...in mu privoščim, da mu dogaja !! x;)x :palec:

Bojevnik ima čas le za brezhibnost; vse drugo namreč izčrpava njegovo moč - brezhibnost pa jo povečuje.

Ravnokar sem tut jst slišala tale Lane moje od Fredija - kolk priča zraven ne moreš noooo :O: samo nekaj pa morm priznat - je boljši od Vedno si sanjala njega čeprov mislim da bom preskočila hvala :palec: x:Dx

Drugače pa mogoče ni tale tipček nek kvaliteten glasbenik ker prvič ko sem ga slišala sva se z mami na veliko krohotale ampak sem kasneje v intervjujih videla da je full prijazna oseba, tak dobrosrčnež pa zato mu privoščim da je tisto halo napolnil pred kratkim v Ljubljani, verjetno mu to pomeni več kot vsi denarci al pa nastopi na Eurosongu in take bedarije za katere se nekateri kvalitetnejši glasbeniki grebejo in včasih "hodijo preko trupel" da bi prišli do uspeha :palec:

A charioteer fights alone; it moves from one place to the next, water to land and back again - conscious and unconscious, Earthly and spiritual. The Chariot indicates loyalty and faith and motivation; a conviction that will lead to victory no matter the odds!

Maaaa je sexi v tisti beli pižamci :2src: :2src: :2src:

E se mi je zdelo da je Rajko Hrvatič (sej se piše tako ane :inocent:) zadaj...je verjetno full fan x:Dx

<{POST_SNAPBACK}>Maaaa je sexi v tisti beli pižamci :2src:  :2src:  :2src:

E se mi je zdelo da je Rajko Hrvatič (sej se piše tako ane :inocent:) zadaj...je verjetno full fan x:Dx

...full fan ?? bolj, kot fan...se dela norca iz njega...ko bi le poznala Rajkota...morda bi imela drugačeno mnenje...!! :xx!:

Bojevnik ima čas le za brezhibnost; vse drugo namreč izčrpava njegovo moč - brezhibnost pa jo povečuje.

Aja, kaj je ta tipo sploh po horoskopu? Pavliha? x:Dx  x:Dx  :vragec:

Elektro bugi dancer x:Dx samo v podznaku pa najverjetneje res je pavliha x;)x x^x

...full fan ?? bolj, kot fan...se dela norca iz njega...ko bi le poznala Rajkota...morda bi imela drugačeno mnenje...!!

Se opravičujem "full fan" bi mogla dat v navednice :o|o: sploh pa saj ne poznam tega Rajka ampak veš da mi nikoli ni bil simpatičen ker se obnaša full snobovsko :xx!: pa enkrat je bil gost v Trenjih v neki praznični oddaji in...eh ni omembe vredno :vragec:

<{POST_SNAPBACK}>Elektro bugi dancer x:Dx samo v podznaku pa najverjetneje res je pavliha x;)x  x^x

...full fan ?? bolj, kot fan...se dela norca iz njega...ko bi le poznala Rajkota...morda bi imela drugačeno mnenje...!!

Se opravičujem "full fan" bi mogla dat v navednice :o|o: sploh pa saj ne poznam tega Rajka ampak veš da mi nikoli ni bil simpatičen ker se obnaša full snobovsko :xx!: pa enkrat je bil gost v Trenjih v neki praznični oddaji in...eh ni omembe vredno :vragec:

V bistvu je en navaden kmet, ki hoče bit v centru pozornosti...!! :xx!: xNNx

Itak, da ni vreden omembe...! x;)x :palec:

• 3 weeks later...
  • 1 month later...
Dej mal zapoj plis... :8):

You can't be a real country unless you have a beer and an airline. It helps if you have some kind of a football team, or some nuclear weapons, but at the very least you need a beer.

Frank Zappa

Neverjetno...ful dobra produkcija komada.Kdo je pa to sproduciral?

Pesem sicer ni po mojem okusu, sam je pa tole noro dobro narejeno, tisti back vokali in echoti so tko fajn nastudirani in njegov glas lih prov slisen, da se ne slisi da ne zna peti. Al pa to nekdo drug poje. :vragec:

U glavnem, ocitno le ni tak tepcek kot je na zacetku zgledalo. Se zna s pravimi ljudmi obkrozit. Korak naprej!

You can't be a real country unless you have a beer and an airline. It helps if you have some kind of a football team, or some nuclear weapons, but at the very least you need a beer.

Frank Zappa

Sem zadnjic videla en del spota Srnica xg:Dx xg:Dx xg:Dx

Zame je to tako; enkrat vidim, se nasmejim, drugic vidim, mi je se zmeraj tecno, ko pa vidim veckrat, mi gre pa na zivce.

Nimam nic proti njemu drugace. Mi je cist vsec, da uspeva....

Knowledge of what is possible is the beginning of happiness.

Pridruži se debati

Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Dodaj komentar...

×   Prilepil/a si oblikovano vsebino..   Odstrani oblikovanje

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Tvoja prejšnja vsebina je povrnjena.   Izprazni urejevalnik

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Nalagam...

• Včlani se

Postani član LN Foruma in se pridruži naši skupnosti.

• Zadnji obiskovalci

• Noben član si ne ogleduje te strani.
  • Objavi novo...