Skoči na vsebino

Fredy Miller

Volk K.L.

Recommended Posts

priznam, tud mene vrže od smeha vsakič ko čujem kako njegovo pesem...sam ne tko, u slabem smislu......posrečen se mi zdi tip, čeprov to niti približno ni muzka k b men bla všeč...se mi zdi da je on čist en tak navaden tip, k pač fura to svojo muzko, ma en svoj krog oboževalcev....in ker pač ne pade v krog naših ohinsploh lepih, nadarjenih popevkarjev in popevkaric se folk neki norce iz njega dela, kar je u bistvu bedno :xx!: kot da ni kake pomembnejše stvari v našmu življenju da bi se z njo ukvarjali........tip pač zgleda kokr zgleda, poje pač kot zna, priznat pa je treba da je dobr v plesu....dans je to mogoč mal hecno, sam kako desetletje nazaj bi pa razturo x:Dx

KO OVDE NE POLUDI, TAJ NIJE NORMALAN....

Bora

Deli na socialnih omrežjih

• 2 weeks later...
  • Komentarji 207
  • Objavljeno
  • Zadnji komentar

Najbolj aktivni v tej temi

men je tud fredi ok, mislim muska ne, se tud narežim do solz ko vidim kak komad njegov, no torej v bistvu posredno ja.. sam tko faca je.. pa ful preprost in tak, mu ful privoščim da kej plat proda pa od koncertov tud kej dobi! Ko mi zgleda tak srčen.
Mushi

<{POST_SNAPBACK}>men je tud fredi ok, mislim muska ne, se tud narežim do solz ko vidim kak komad njegov, no torej v bistvu posredno ja.. sam tko faca je.. pa ful preprost in tak, mu ful privoščim da kej plat proda pa od koncertov tud kej dobi! Ko mi zgleda tak srčen.

:palec: :palec: :palec: fejst dečko je! js mu tud privoščim vse naj naj, pa naj se tisti neki jaki kao "estradniki" wanna be kr po trapalnicah mečejo od foušije!

lp x8Dx

honor and respect

sem pa vidla zadnjič enga še "hujšga" un ko je reku da si Verbotnova reklamo z njim dela... njem pa jojojojojoj.. se mu morš full smejat že tko ko govori.. ampak on je tak da si misli kak maneken je... full čudn tip... x:Dx x:Dx on je pa res gruoza! x:Dx
Mushi

Meni pa osebno gre na živce :o|o: :xx!: Ker totalnega debila še nisem videl, in verjemite če bi vidli moje sošolce bi se začudili kakšen je on x:Dx

Mah ne sej pomoje je on kar, ker prenaša te žalitve pa to, da se norca sam iz sebe dela, še jaz se bolj spoštujem :o|o:

Je suis FÉROCE, FABULEUX ET PARFAIT!

If you have great passion, then you can do high fashion!

Pridruži se debati

Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Dodaj komentar...

×   Prilepil/a si oblikovano vsebino..   Odstrani oblikovanje

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Tvoja prejšnja vsebina je povrnjena.   Izprazni urejevalnik

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Nalagam...

• Včlani se

Postani član LN Foruma in se pridruži naši skupnosti.

• Zadnji obiskovalci

• Noben član si ne ogleduje te strani.
  • Objavi novo...