erika žagar 22. december 2008 Prijavi Deli 22. december 2008 Hvala na pomoči dophe! Prav danes sva se s partnerjem razšla, ampak ne vem ali je to posledica lune v škorpijonu ali česa resnejšega.Dvomim da boma zdržala, da bo to zares,po moje ne bom zbrala te moči:(((((((((((((((že sedaj hudo trpim, pa čeprav vem da ne sodiva skupaj!Le kdo bi mi lahko pomagal!Prav oba trpiva, pa vendar se ne moreva zares zapustit! Noč bom mal žleht. Zato ker sva že kar nekaj komunicirale. Če pač ne moreta narazen, se še mal matrita. Ko se bosta dovolj namatrala, vama bo pač enkrat kapnilo - al da sta za skupaj al da sta za narazen. Drgač pa se mi ne zdi prav da se tukaj tako vedeš, kot da se cel svet vrti okrog tebe. NIHČE TI V RESNICI NE MORE POMAGAT, SAMO SAMA SE LAHKO REŠIŠ. Odpirala si teme tukaj, dobila zasebne zastonjske analize, hotela še več, sedaj še nadaljuješ. Delo astrologov in psihologov je treba tudi spoštovati in pač za usluge tudi kdaj plačati. Če hočeš, da ti kdo pomaga, je treba zato tudi kaj dati. Če tako pristopaš tudi k zvezam to ni OK. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Lisbona 23. december 2008 Prijavi Deli 23. december 2008 Evo...en link..Astrološka analiza odnosa-sinastrija izpišejo se najpomemnejši aspekti odnosa(ko napišeš točni datum in uro rojstva)....in se jih tudi obrazloži.... zanimivo in čist ok za začetnike oz. za raznorazne tečnobe, ki morijo tule gor. Citiraj Nikoli ne verjemi tistega, kar ti govorijo oči.Kažejo ti samo omejitev.Richard Bach Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
dubhe 23. december 2008 Prijavi Deli 23. december 2008 Evo...en link..Astrološka analiza odnosa-sinastrija izpišejo se najpomemnejši aspekti odnosa(ko napišeš točni datum in uro rojstva)....in se jih tudi obrazloži.... zanimivo in čist ok za začetnike oz. za raznorazne tečnobe, ki morijo tule gor. Super tudi jaz tole prvič vidim. Ampak da uporabljajo orbis za mars saturn trigon 8 stopinj in več ni čist logično... Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
klarus 26. december 2008 Prijavi Deli 26. december 2008 Evo...en link..Astrološka analiza odnosa-sinastrija izpišejo se najpomemnejši aspekti odnosa(ko napišeš točni datum in uro rojstva)....in se jih tudi obrazloži.... zanimivo in čist ok za začetnike oz. za raznorazne tečnobe, ki morijo tule gor. za tranzite je tudi marsikatera spletna stran in tud ni treba javkat tu gor Citiraj There is One Mind, One Truth, One Source in the Universe, and I AM ONE with ALL there is." Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Lisbona 27. december 2008 Prijavi Deli 27. december 2008 za tranzite je tudi marsikatera spletna stran in tud ni treba javkat tu gor A res?No, potem pa prosim napiši te spletne strani!Pa upam, da so takšne, kot je ta spletna stran, ki jo podajam zgoraj...torej, da na začetku vpišeš svoje podatke..z točno uro rojstva... in ti na podlagi teh podatkov izpišejo vse tranzite, ki se dogajajo v tem tednu ali mesecu..ter, da jih še obrazložijo..po možnosti v slovenščini ali hrvaščini..no...tudi obrazložitev v angleščini bo ok.... aja..pa ta spletna stran ne sme biti plačljiva.. pa da vidimo... poznam samo eno takšno stran, ki ti izpiše tranzite(na podlagi točnih roj.podatkov)ampak ta je v angleščini in zajema samo najbolj pomembne tranzite, ki se ti zgodijo v tekočem letu.(4 maximum) Drugače pa nimam čist nič proti, če tle gor javkajo osebe, ki redno obiskujejo forum ozz, ki kažejo zanimanje za astrologijo."Tečnobe" sem poimenovala osebe, ki se prijavijo na ta forum samo zaradi tega, da bi jim kakšna astrologinja obrazložila njihovo natalno karto ali ujemanje z partnerjem..potem pa zginejo neznano kam.. Citiraj Nikoli ne verjemi tistega, kar ti govorijo oči.Kažejo ti samo omejitev.Richard Bach Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
klarus 27. december 2008 Prijavi Deli 27. december 2008 Drugače pa nimam čist nič proti, če tle gor javkajo osebe, ki redno obiskujejo forum ozz, ki kažejo zanimanje za astrologijo."Tečnobe" sem poimenovala osebe, ki se prijavijo na ta forum samo zaradi tega, da bi jim kakšna astrologinja obrazložila njihovo natalno karto ali ujemanje z partnerjem..potem pa zginejo neznano kam.. ja in kot da nimajo pravice vprašat..a ti točno veš, kaj se v njih dogaja zakaj so vprašal poznaš njihovo zgodbo si ti osebno oškodovana, če se jim odgovori je tisti ki jim je odgovoril oškodovan kar se pa tiče tvoje razlage o 'tečnobah' kaj ti slučajno misli beremo, koga to misliš a je tak težko napisat, imam dober link za vse tiste ki jih sinastrija z določenim partnerjem zanima Citiraj There is One Mind, One Truth, One Source in the Universe, and I AM ONE with ALL there is." Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
devica 27. december 2008 Prijavi Deli 27. december 2008 Zanima me, koliko date na lilith v sinastriji. Recimo moja lilith v njegovi 1. hiši? Namesto, da se jezite, raje odgovorite Citiraj Dear Human,You've got it all wrong. You didn't come here to master unconditional love. That is where you came from and that is where you will return. You came here to learn personal love. Universal love. Messy love. Sweaty love. Crazy love. Broken love. Whole love. Infused with divinity. Lived through the grace of stumbling. Demonstrated through the beauty of... messing up. Often. You didn't come here to become perfect. You already are. You came here to be gorgeously human. Flawed and fabulous. And then to rise again into remembering. (unknown) Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
dubhe 27. december 2008 Prijavi Deli 27. december 2008 Namesto, da se jezite, raje odgovorite Jaz ne dajem nekega velikega pomena, pa mislim da tudi drugi ne... no počakajmo na odgovore. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
dubhe 27. december 2008 Prijavi Deli 27. december 2008 Ne se tolk hudih besed, to škoduje zdravju. Moramo bit bolj strpni drug do drugega x!x Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Lisbona 28. december 2008 Prijavi Deli 28. december 2008 Namesto, da se jezite, raje odgovorite Jaz lilith sploh ne upoštevam.. Je dosti drugih aspektov in planetov, ki so bolj pomembni.. Citiraj Nikoli ne verjemi tistega, kar ti govorijo oči.Kažejo ti samo omejitev.Richard Bach Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Samson23 28. december 2008 Prijavi Deli 28. december 2008 Jaz lilith sploh ne upoštevam.. Je dosti drugih aspektov in planetov, ki so bolj pomembni.. ..se ti pa vidi da si bolj začetnica... lilith, kiron, pallas, vesta, juno-to so najbolj pomembne toćke v karti... Citiraj You can't be a real country unless you have a beer and an airline. It helps if you have some kind of a football team, or some nuclear weapons, but at the very least you need a beer.Frank Zappa Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Samson23 28. december 2008 Prijavi Deli 28. december 2008 tudi pallas, vesta in juno? jst lilith gledam, kirona tud ... ostalih niti ne...jah ce ne gledas pallas, vesta in juno pol pa nic cudnega, da nic bistvenega iz karte ne vidis...joke.press Citiraj You can't be a real country unless you have a beer and an airline. It helps if you have some kind of a football team, or some nuclear weapons, but at the very least you need a beer.Frank Zappa Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Samson23 28. december 2008 Prijavi Deli 28. december 2008 jaz sem popolni začetnik ..ti pa nisi vec misti.. ti ze skoraj mojster biti!!! Citiraj You can't be a real country unless you have a beer and an airline. It helps if you have some kind of a football team, or some nuclear weapons, but at the very least you need a beer.Frank Zappa Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
noč 29. december 2008 Prijavi Deli 29. december 2008 Noč bom mal žleht. Zato ker sva že kar nekaj komunicirale. Če pač ne moreta narazen, se še mal matrita. Ko se bosta dovolj namatrala, vama bo pač enkrat kapnilo - al da sta za skupaj al da sta za narazen. Drgač pa se mi ne zdi prav da se tukaj tako vedeš, kot da se cel svet vrti okrog tebe. NIHČE TI V RESNICI NE MORE POMAGAT, SAMO SAMA SE LAHKO REŠIŠ. Odpirala si teme tukaj, dobila zasebne zastonjske analize, hotela še več, sedaj še nadaljuješ. Delo astrologov in psihologov je treba tudi spoštovati in pač za usluge tudi kdaj plačati. Če hočeš, da ti kdo pomaga, je treba zato tudi kaj dati. Če tako pristopaš tudi k zvezam to ni OK. Prosim Erika??si se pa mal zmotla. Hvaležna sem, ker si mi odgovorila, vendar ne rabiš sodit, da se okoriščam zastonj!Ker pač nisem prišla k tebi in ti plačala, ker si mi predaleč, še ne pomeni, da se okoriščam na forumu. Prav tukaj sem spoznala osebo, kateri sem naročila analizo in jo tudi plačala, tako da ne sodi prehitro. Mislim da forumi so zato, da si ljudje pomagamo in si pišemo.Se opravičujem, ker sem ponovno pisala! Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
erika žagar 29. december 2008 Prijavi Deli 29. december 2008 ..se ti pa vidi da si bolj začetnica... lilith, kiron, pallas, vesta, juno-to so najbolj pomembne toćke v karti... Težko bi rekla, da je indikator začetništva neuporaba vseh teh..., al se mogoče zezaš? Težko bi tudi pritrdila, da so to najpomembnejše točke v karti, čeravno jih ne uporabljam. Zaradi tega se nimam nič bolj začetniško in nič manj dobro astrologinjo. S povečevanjem števila elementov v karti se hitro drastično poveča število aspektov v karti (sploh v primeru uporabe višjih harmonikov in širših orbisov), kar kmalu vodi v nepreglednost. Poznam in berem vrhunske in izkušene astrologe, ki o teh .... nič ne govorijo in nič ne pišejo, za po za razliko od tega dobro psihodinamsko in psihološko podkovani, kar je po mojem mnenju vsaj tako pomembno ali pa še pomembnejše kot vsi tile nebeščki. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
erika žagar 29. december 2008 Prijavi Deli 29. december 2008 Prosim Erika??si se pa mal zmotla. Hvaležna sem, ker si mi odgovorila, vendar ne rabiš sodit, da se okoriščam zastonj!Ker pač nisem prišla k tebi in ti plačala, ker si mi predaleč, še ne pomeni, da se okoriščam na forumu. Prav tukaj sem spoznala osebo, kateri sem naročila analizo in jo tudi plačala, tako da ne sodi prehitro. Mislim da forumi so zato, da si ljudje pomagamo in si pišemo.Se opravičujem, ker sem ponovno pisala! Okoriščaš se na forumu s svojim teatraličnim pristopom. Odpreti 4 ali ne vem kolk tem samo za sebe, ob tem moledovati in sitnariti, da te bo glihkar konc, pa potem še namprej moledovati in sitnariti zasebno, pa potem spet moledovati tukaj JE PAČ EGOCENTRIČNO. Me veseli, da si plačala analizo, torej si dobila pomoč. Ja forumi so tudi za pomoč in izmenjavo, samo ne za enostransko v nedogled. Astrologija ima pač tudi svojo ceno! Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
noč 29. december 2008 Prijavi Deli 29. december 2008 Okoriščaš se na forumu s svojim teatraličnim pristopom. Odpreti 4 ali ne vem kolk tem samo za sebe, ob tem moledovati in sitnariti, da te bo glihkar konc, pa potem še namprej moledovati in sitnariti zasebno, pa potem spet moledovati tukaj JE PAČ EGOCENTRIČNO. Me veseli, da si plačala analizo, torej si dobila pomoč. Ja forumi so tudi za pomoč in izmenjavo, samo ne za enostransko v nedogled. Astrologija ima pač tudi svojo ceno! Me veseli, da si tako popolna oseba, brez težav v življenju, da ti ni potrebno odpreti 5 tem, če bi se ti tisti trenutek zazdelo, da izgubljaš tla pod nogami!Upam, da me boš mogoče kdaj razumela, ta trenutek vidim, da si zaslepljena s svojo popolnostjo! Pa čim več tako popolnih dni ti želim in čim manj obremenjevanja s tako sitnimi ljudmi kot sem jaz! SREČNO! Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
dubhe 29. december 2008 Prijavi Deli 29. december 2008 Noč, nič osebnega, ampak če so ti astrologi res tolikokrat razložili interpretacijo vajine sinastrije, se je potrebno počasi sprijazniti glede tega, da je kakor je. Mogoče bi vidva še kje drugje poiskala pomoč, morda v kakšni posvetovalnici za pare ali kaj podobnega. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
noč 29. december 2008 Prijavi Deli 29. december 2008 Noč, nič osebnega, ampak če so ti astrologi res tolikokrat razložili interpretacijo vajine sinastrije, se je potrebno počasi sprijazniti glede tega, da je kakor je. Mogoče bi vidva še kje drugje poiskala pomoč, morda v kakšni posvetovalnici za pare ali kaj podobnega. oh.duphe..sej ravno v tem jes vidim ne smisel, ker sem prvič pisala kaj se tiče najine sinatrije in si ti prva ki si mi nanjo odgovorila.Tako da ne vidim v čem je problem! Je pa res,da nisem šla k Eriki in ji plačala, kot mi je svetovala ona in je morda nastala tukaj težava! Ne vem... Skratka nič ne normalnega nisem naredila. lep pozdrav! Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
erika žagar 29. december 2008 Prijavi Deli 29. december 2008 oh.duphe..sej ravno v tem jes vidim ne smisel, ker sem prvič pisala kaj se tiče najine sinatrije in si ti prva ki si mi nanjo odgovorila.Tako da ne vidim v čem je problem! Je pa res,da nisem šla k Eriki in ji plačala, kot mi je svetovala ona in je morda nastala tukaj težava! Ne vem... Skratka nič ne normalnega nisem naredila. lep pozdrav! Se ne morem zadržat, čeprov je tole že naravnost smešno. Noč, moram rečt, da si neverjetno dobra igralka, mislim da celo sama sebi verjameš. Ni treba, da zdej iz tega delaš cel cirkus, zdiš se mi mal razvajena punca. Sinastrijo sem ti seveda tudi jaz naredila - se še dobro spomnem tistega mlajšega Zagrebčana. Jaz te ne obsojam, da si kaj nenormalnega naredila, ampak kritiziram tvoj egocentričen pristop tukajle. Vsi imamo kdaj probleme in dobro vem, kako je če človek izgubi tla pod nogami. To pa še ne pomeni, da se potem cel svet vrti okrog njega. Poskušaj razumeti, da, če ti nekdo naredi obsežno analizo zastonj, potem pa ti še kar naprej sitnariš pri njemu in pri drugih, da človek potem to lahko razume tudi kot razvrednotenje lastnega dela in dela drugih. Zdi se mi, da moraš malo odrasti. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
noč 30. december 2008 Prijavi Deli 30. december 2008 Se ne morem zadržat, čeprov je tole že naravnost smešno. Noč, moram rečt, da si neverjetno dobra igralka, mislim da celo sama sebi verjameš. Ni treba, da zdej iz tega delaš cel cirkus, zdiš se mi mal razvajena punca. Sinastrijo sem ti seveda tudi jaz naredila - se še dobro spomnem tistega mlajšega Zagrebčana. Jaz te ne obsojam, da si kaj nenormalnega naredila, ampak kritiziram tvoj egocentričen pristop tukajle. Vsi imamo kdaj probleme in dobro vem, kako je če človek izgubi tla pod nogami. To pa še ne pomeni, da se potem cel svet vrti okrog njega. Poskušaj razumeti, da, če ti nekdo naredi obsežno analizo zastonj, potem pa ti še kar naprej sitnariš pri njemu in pri drugih, da človek potem to lahko razume tudi kot razvrednotenje lastnega dela in dela drugih. Zdi se mi, da moraš malo odrasti. Spejmem kritiko! Hvala Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Trinity 31. december 2008 Prijavi Deli 31. december 2008 Evo...en link..Astrološka analiza odnosa-sinastrija izpišejo se najpomemnejši aspekti odnosa(ko napišeš točni datum in uro rojstva)....in se jih tudi obrazloži.... zanimivo in čist ok za začetnike oz. za raznorazne tečnobe, ki morijo tule gor. D best Lisbona, link je ful fajn! Me pa zanima ali ni pomemben tudi kraj rojstva? Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Lisbona 4. januar 2009 Prijavi Deli 4. januar 2009 D best Lisbona, link je ful fajn! Me pa zanima ali ni pomemben tudi kraj rojstva? a ne Kraj rojstva je pomemben, ampak meni tudi brez kraja rojstva vrže ven iste aspekte, kot recimo na astro.com, kjer napišem še zraven kraj rojstva. mogoče je par stopinj razlike...??Seveda na astro.com ni obrazložitve teh aspektov..si jih moreš sam razložiti... Citiraj Nikoli ne verjemi tistega, kar ti govorijo oči.Kažejo ti samo omejitev.Richard Bach Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Aniratak 8. januar 2009 Prijavi Deli 8. januar 2009 Lep pozdrav vsem!Zdj pa eno čist nevmesno vprašanje:kakšna je razlika v sinastriji, če imata osebi dva planeta enakih znamenj ali pa še konjukcijo? Konjukcija najbrž povzroči neko dopolnjevanje, ali kako, medtem, ko to ne velja za podobnost znamenj, ali kako... Zelo bi bila hvaležna, če bi mi kdo to pojasnil P.S.: gotovo je neumno vprašanje, ampak nikjer ne najdem razlage... Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
dubhe 8. januar 2009 Prijavi Deli 8. januar 2009 Pozdrav! Odvisno za katera dva planeta gre. Če sta to dva plutona v konjunkciji na primer, to nima prav velikega vpliva na zvezo. Pri dveh lunah enakega znamenja pa se čuti podobnost, v tem primeru na čustveni ravni (bolj sta luni oddaljeni, manj je podobnosti med njima). Konjunkcija (in vsak drug aspekt) ustvari vez med dvema, ki je v primeru dveh lun dokaj močna. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts
Pridruži se debati
Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.