Skoči na vsebino

sinastrija

melanija

Recommended Posts

<{POST_SNAPBACK}>Zdravo!

Mogoce kdo ve za kaksno internet stran, kjer bi se dalo izračunat sinastrije? Hvala v naprej in lep pozdrav!

gregor

Čao Gregor!

Ja na www.astro.com vse najdeš. Sam se moraš vpisat (zastojn). Potem pa greš pod Astroclick Partner, pa daš še partnerjeve podatke not.

To je to. Aja anglešk pa verjtn znaš, al pa nemšk, italijansk itd.

Lp :vio:

What lies behind us and what lies before us are tiny matters compared to what lies within us. - Emerson
Deli na socialnih omrežjih

• Komentarji 174
  • Objavljeno
  • Zadnji komentar

Najbolj aktivni v tej temi

Zanima me kako izvem, če se s partnerjem ujemava oziroma kako se ujemava? Npr. če mam jaz 7 hišo v Raku/Levu in planet Jupiter, on pa 7 hišo v Kozorogu. A to kej pove? In kako zvem kateri partner bi bil tisti s katerim bi se najbolj ujela, kako lahko to vidim v svoji karti?

Če kaj veste o tem mi javite. Hvala. x:px

What lies behind us and what lies before us are tiny matters compared to what lies within us. - Emerson

<{POST_SNAPBACK}>Zanima me kako izvem, če se s partnerjem ujemava oziroma kako se ujemava? Npr. če mam jaz 7 hišo v Raku/Levu in planet Jupiter, on pa 7 hišo v Kozorogu. A to kej pove? In kako zvem kateri partner bi bil tisti s katerim bi se najbolj ujela, kako lahko to vidim v svoji karti?

Če kaj veste o tem mi javite. Hvala.  x:px

Zadeva je zapletena tako kot življenje. Če se boš odločala na podlagi astrologije in ne na podlagi srca, se ti nič dobro ne piše.

Ko ti bo pa srce ob nekom zaigralo, potem pa le brž na delo in na presojo rojstnih kart od obeh, iskanje stičnih točk in iskanje rešitev za morebitna nesoglasja, razvidna iz karte. xsrcx xsrcx

Reges subjacent legibus stellarum - kralji so podrejeni vladavini zvezd!

• 2 weeks later...
<{POST_SNAPBACK}>Zadeva je zapletena tako kot življenje. Če se boš odločala na podlagi astrologije in ne na podlagi srca, se ti nič dobro ne piše.

Ko ti bo pa srce ob nekom zaigralo, potem pa le brž na delo in na presojo rojstnih kart od obeh, iskanje stičnih točk in iskanje rešitev za morebitna nesoglasja, razvidna iz karte. xsrcx  xsrcx

Veš sej men je srček zaigral že ko sem ga zagledala. :2src:

Lep pozdravček

• 4 weeks later...

Zanima me če se lahko interpretira v sinastriji z drugo osebo

Jupiter Rak 14.14 v drugi osebi IC Rak 15.11 stopinj

Ali gledate to na Jupiter konjukcija 4. hiša, ali pač se interpretira kot da je v 4. hiši, glede na to da je razlika 1 stopinja.

Hvala

<{POST_SNAPBACK}>Ko sem nekoga srecala... nikoli ni bilo nic med nama  :C:

Ampak moc, globina in totalnost tega custva... totalno obcudovanje in sprejemanje z moje strani, tisto custvo, zarad katerega bi vse drugo doslej zavrgel, pustil za seboj, razdrl kaksen zakon in se nic vec zmenil za ves preostali svet in se zapisal ljubezni s to osebo...

Poglejte najino sinastrijo:

sonce na marsu in spet  mars na soncu-vam recem za popenit moc med nama (oz samo z moje strani lol)

luna na marsu! (bojte se tega:)

luna (natancn) saturnu(saj zato pa je blo nemogoce izrazit custva, ki so bla tud mešana in ljubosumna ze od prvega trenutka)

venera na uranu(zarad vseh marsov na luni in soncu in saturna na luni pravi pretres za mojo psiho:)

ascendent (natancno) na uranu

In ker sta sonci v kvadratu, gre za cisto razlicni osebi, tako da, bolje da ni blo kasnejsih stikov. Srecanje je trajalo pol ure in se v 8 letih nikoli vec ponovilo, na mojo sreco--saj bi mi srce spet skoraj skocilo ven in tud sicer ko sem vidla, da je v resni in srecni zvezi, me je srd razganjal en cas od znotraj - nikol nisem dala te bolecine ven iz sebe, ta moj ljubezenski poraz je bil en izmed tistih, ki so me res prizadeli za dalj casa. Nekatere očaranosti se mi zdi,da bi bile res večne. Ne morem pa trditi...vecinoma vse mine, ce gledam izkusnje mojih prijateljic.

Hihi, tole mi je nekam znano! Punca, da nimas ti aspekta Venera opp/ kvadrat Neptun v svoji karti? x:Dx

Kwa pa tole???

Moja venera na njenem ascendentu, njeno sonce na mojem sev. vozlu, njen saturn na mojem asc. in uranu, njena luna na mojem jupitru?

You can't be a real country unless you have a beer and an airline. It helps if you have some kind of a football team, or some nuclear weapons, but at the very least you need a beer.

Frank Zappa

Tvoja Venera na njenem asc je zelo lep vpliv. Gotovo ji paše!!

Ampak tebi njen Saturn manj... se čutiš, da te omejuje.

Vozel je kakšna karmična zadeva, ki jo imata za razčistit. Ona ti morda daje kakšno smernico za tvoje dejavnosti?

Življenje je PLES do nebes...

Imejte se radi med seboj, vedno!

live well, laugh often, love much (as you've never been hurt!)

Tvoja Venera na njenem asc je zelo lep vpliv. Gotovo ji paše!!

Ampak tebi njen Saturn manj... se čutiš, da te omejuje.

Vozel je kakšna karmična zadeva, ki jo imata za razčistit. Ona ti morda daje kakšno smernico za tvoje dejavnosti?

Sevede me omejuje... saj mene vse omejujejo x:Dx x:Dx x8Dx ... sam za1X se lahko diham...

Da bi mi ona dajala kaxne smernice za moje dejavnosti??To bi blo pa zeeeeelo fajn... ker bi nujno rabu nekoga da me mal usmeri... sam za 1X o tem ne duha ne sluha... razen tistih dejavnosti, no... x;)x

You can't be a real country unless you have a beer and an airline. It helps if you have some kind of a football team, or some nuclear weapons, but at the very least you need a beer.

Frank Zappa

A lahko kdo pokomentira še mene in mojega brata:

Njegov Pluton v konjunkciji z mojim DESC :vragec: in seveda potem še opp z ASC :vragec: , ta P tvori tudi kvadrat z mojim MC - to zihr ni nč dobrga!

Njegov severni vozel v konjunkciji z mojim MC :o|o:

Njegov Saturn skor čist na mojem IC :eek:

njegov mars in moje sonce v Quitilu :inocent: in moj vozel je v sekstilu z njegovim soncem....

Moje sonce pa je na njegovem MC....

Hvala x;)x x:Ix

<{POST_SNAPBACK}>Zanima me če se lahko interpretira v sinastriji z drugo osebo

Jupiter Rak 14.14 v drugi osebi IC Rak 15.11 stopinj

Ali gledate to na Jupiter konjukcija 4. hiša, ali pač se interpretira kot da je v 4. hiši, glede na to da je razlika 1 stopinja.

xrolleyesx Ta stopinja je zelo majhnal razlika, prinaša dobrobit v hišo, prima, pozitivno, blagostanje, veselje, optimizem.

Nekaj bi pritaknil zraven:

Če je Jupiter slabo (težavno) aspektiran, potem tole zapisano ni več tako lepo, ampak lahko pride do kakega izkoriščanja ali ignorance ali soljenja pameti ali pa česa takega.

Če pa JE lepo aspektiran, potem je pa toprava milina, to je res ...

x:)x

<{POST_SNAPBACK}>Nekaj bi pritaknil zraven:

Če je Jupiter slabo (težavno) aspektiran, potem tole zapisano ni več tako lepo, ampak lahko pride do kakega izkoriščanja ali ignorance ali soljenja pameti ali pa česa takega.

Če pa JE lepo aspektiran, potem je pa toprava milina, to je res ...

:palec: :palec: :palec: x:Dx Milina,

A bi morda kdo komentiral:

-mislite, da ostaja šansa, da se odnos ohrani, oz. da bi bil v bodoče to še naprej ljubezenski odnos (in ne neka pogodba o skupnem domu, .... :xx!: )

če:

njegov Saturn v Raku, v 6. hiši, pri siniastriji pade v njeno 5. hišo- kvadrira njeno Venero, ki je v 7.hiši v Tehtnici , v siniastriji pa pade v njegovo 8. hišo.

:o|o: :cry:

njegov Saturn v Raku, v 6. hiši, pri siniastriji pade v njeno 5. hišo- kvadrira njeno Venero, ki je v 7.hiši v Tehtnici , v siniastriji pa pade v njegovo 8. hišo.

Po moje on precej perfekcionist pri delu, lahko tudi deloholik, vse to pade v njeno ljubezensko hišo in jo hladi, ker kvadrira še njeno venero, vse se veže na delo, ljubezen in denar. Bo Bern še kej povedou, jaz to čist po domače.

Tud Bern bolj po domače:

Ni nujno, da ravno hladi (čeprav je mogoče). Bolj mislim, da bo ta ljubezen šla skozi težave (npr. "ne moreva skupaj, čeprav bi želela"), predvsem pa se bosta oba o ljubezni in tudi o sebi marsikaj naučila.

Na primer, da ni vse delo in vse predvidljivo, ter da tudi harmonija ni samo ideal, ampak da je vmes še nekaj dela, malo odpovedovanja in podobno.

Po mojem ni nujno, da je slabo. Da bi šlo pa kar "samo od sebe", pa s tako sinastrijo nikakor.

:palec:

<{POST_SNAPBACK}>Tud Bern bolj po domače:

Ni nujno, da ravno hladi (čeprav je mogoče). Bolj mislim, da bo ta ljubezen šla skozi težave (npr. "ne moreva skupaj, čeprav bi želela"), predvsem pa se bosta oba o ljubezni in tudi o sebi marsikaj naučila.

Na primer, da ni vse delo in vse predvidljivo, ter da tudi harmonija ni samo ideal, ampak da je vmes še nekaj dela, malo odpovedovanja in podobno.

Po mojem ni nujno, da je slabo. Da bi šlo pa kar "samo od sebe", pa s tako sinastrijo nikakor.

:palec:

Najlepša hvala, tudi Lunci!

• 5 weeks later...

A lahko kdo pokomentira še mene in mojega brata ( sem že prej spraševala tko da spet obujam post , če bo odgovor seveda bom ful vesela):

Njegov Pluton v konjunkciji z mojim DESC in seveda potem še opp z ASC , ta P tvori tudi kvadrat z mojim MC - to zihr ni nč dobrga!

Njegov severni vozel v konjunkciji z mojim MC

Njegov Saturn skor čist na mojem IC in v kvadratu z mojim AC

njegov mars in moje sonce v Quitilu in moj vozel je v sekstilu z njegovim soncem....

Moje sonce pa je na njegovem MC....

Hvala

Pridruži se debati

Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Dodaj komentar...

×   Prilepil/a si oblikovano vsebino..   Odstrani oblikovanje

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Tvoja prejšnja vsebina je povrnjena.   Izprazni urejevalnik

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Nalagam...

• Včlani se

Postani član LN Foruma in se pridruži naši skupnosti.

• Zadnji obiskovalci

• Noben član si ne ogleduje te strani.
  • Objavi novo...