Skoči na vsebino

Napoved za 51. teden

Marsa

Recommended Posts

[url="http://www.astrologija.org/napoved2004/napoved.php?t=51"][b]Napoved za 51. teden[/b][/url] - [b]13. - 19. december 2004[/b] - je na [url="http://www.astrologija.org"]Luninem netu[/url].

Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.

Picasso

Deli na socialnih omrežjih

x:o)x x:Dx
jaz tud mal prebavnih motenj, pa nabijanje srca... prepiri pa... hm, recimo da se jim bomo izognili z umirjenim in s treznim delovanjem. x:px x;)x

Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.

Picasso

Mick - a ti je ratal post?

Selene, jasno, ti si precej 'Lunina' pa ne bi tale mlaj poporan s plutonom deloval mocno?

Jaz sem tud vceraj sikala skoz... :)

Picasso

[color="blue"]Mlaj Plutonovski-tudi ta Celjski umor v soboto :C:
in Merkur bo še malo opletal okoli Plutona... Luna v Kozorogu seveda tudi nič ne dvigne razpoloženja, razen ta Luna v Vodnarju bo malo sprostila?

Ta vikend je bil zame super! x^x Šla sem v simboliko retroMerkurja, da sem ponovno preštudirala eno snov in sedaj v primerjavi s prvič mi je miljonkrat bolj jasno.
A dela kdo kdaj tako?: da recimo ob slabem aspektu skušaš simboliko sama izpolnit na najboljši možni način in tako ga sam uresničit (ker greš v to smer delovanja zavestno, recimo slab aspekt retroMerkurja, greš ponovno prebrat kar si že prebral ali nekaj zgodovinskega-ogled starin, gradov ali pospravljat... recimo ob Marsovem aspektu, da si sam Mars znotraj, da se oblečeš rdeče, greš v akcijo, npr. ven laufat in tako ne "fašeš" enega Marsa od zunaj nate)[/color]

Življenje je PLES do nebes...

Imejte se radi med seboj, vedno!

live well, laugh often, love much (as you've never been hurt!)

Berem sama neka napetost....pa še mlaj je bil...ni čudno, da so eni ful tečni.

Jas te mam tak rada

I am feeling very olympic today

Is time the only thing you are waiting for?

Ni nujno, da si nor, da pišeš tukaj - pomaga pa!

Old friends pass away, new friends appear. It is just like the days. An old day passes, a new day arrives. The important thing is to make it meaningful: a meaningful friend - or a meaningful day.

Dalai Lama

Majhne usluge prijateljstva so tisočkrat vrednejše kot bleščeča darila, s katerimi nas poniža nečimernost darovalca. (Goethe)

[color="blue"]Začelo se je s prebavnimi težavami. :xx!: :xx!: Me pač ni izučilo prejšnji teden, da NIČ mandarin, če prej ne pojem vsaj še kaj. In zato je tokrat blo 100x hujše kot prejšnjo nedeljo/ponedeljek. Super. x!x Pa pravijo: pametnom jednom dosta... he he he. xDDx

Najbolj me skrbi komunikacija. x!x Tole se pri meni rado zaštrika. Sploh z dragim. Jao meni. Mu bom poslala napoved, mogoče bo potem bolj strpen (jaz ne vem, če bom zmogla x:Dx ). x^x x;)x x:)x

Bom pa tisto: OGORMNO energije vsaj poskusila tokrat uporabiti. Ole! :palec: [/color]

Angeli smo,

a le z enim krilom.

Da bi mogli poleteti,

se moramo objeti.

http://igrivavila.blogspot.com/

[color="blue"]Glede na to, da je za nami mlaj in s tem začetek novega Luninega ciklusa, bi naj to bil teden novih začetkov, elana, aktiven, dinamičen, ampak glede na retro Merkur je to boljše za kakšne raziskave za nazaj, za recimo kriminaliste, arheologe, zgodovinarje, odvetnike (za denacionalizacijo npr.)

Odštekan teden, tu se novo in staro tepe.[/color]

Življenje je PLES do nebes...

Imejte se radi med seboj, vedno!

live well, laugh often, love much (as you've never been hurt!)

Stanka, fajn tole.. :palec: ..jaz gledam po hišah, kje se Merkur nahaja...pa se potem tistega lotim...saj se vedno najde kje kaj za pospravit... x;)x x:Dx

Jah, napet teden, pa saj smo že navajeni... xrolleyesx

Astra
Per aspera ad astra

[quote name='stankaa' date='13. Dec 2004 ob 09:40'][post="340392"]<{POST_SNAPBACK}>[/post][color="blue"](ker greš v to smer delovanja zavestno, recimo slab aspekt retroMerkurja, greš ponovno prebrat kar si že prebral ali nekaj zgodovinskega-ogled starin, gradov ali pospravljat... recimo ob Marsovem aspektu, da si sam Mars znotraj, da se oblečeš rdeče, greš v akcijo, npr. ven laufat in tako ne "fašeš" enega Marsa od zunaj nate)[/color][/quote] :palec: x:)x

[quote name='cosma' date='13. Dec 2004 ob 09:44'][post="340394"]<{POST_SNAPBACK}>[/post]Berem sama neka napetost....pa še mlaj je bil...ni čudno, da so eni ful tečni.[/quote] Eni? Kul, pol ti nisi. x;)x x:px

[quote name='Danda Luna' date='13. Dec 2004 ob 11:21'][post="340416"]<{POST_SNAPBACK}>[/post][color="blue"]
Bože ne daj, da se vse glih pri meni uresniči!  x:Dx [/color][/quote] x:Dx

[quote name='Danda Luna' date='13. Dec 2004 ob 11:28'][post="340417"]<{POST_SNAPBACK}>[/post][color="blue"]Začelo se je s prebavnimi težavami.  ...
... Najbolj me skrbi komunikacija. [/color][/quote]
ja, saj, ta bo itak na psu, prebava pa... uboga in obcutljiva... :||

[quote name='stankaa' date='13. Dec 2004 ob 12:00'][post="340420"]<{POST_SNAPBACK}>[/post][color="blue"]Glede na to, da je za nami mlaj in s tem začetek novega Luninega ciklusa, bi naj to bil teden novih začetkov, elana, aktiven, dinamičen, ampak glede na retro Merkur je to boljše za kakšne raziskave za nazaj, za recimo kriminaliste, arheologe, zgodovinarje, odvetnike (za denacionalizacijo npr.)

Odštekan teden, tu se novo in staro tepe.[/color][/quote]
:palec: x8Dx

[quote name='astra' date='13. Dec 2004 ob 13:13'][post="340424"]<{POST_SNAPBACK}>[/post]Stanka, fajn tole.. :palec: ..jaz gledam po hišah, kje se Merkur nahaja...pa se potem tistega lotim...saj se vedno najde kje kaj za pospravit... x;)x  x:Dx[/quote] pametna ideja! :palec:

Uh, jaz pa... recimo da pozitivno izkoriscam plutonovske potenciale... x;)x

Picasso

Danes sem govorila z nekaj ljudmi, ki so se pritoževali nad slabim spancem, čudnim razpoloženjem, padanjem v neke 'filme' ipd.
Pri sebi pa opažam velika nihanja energije... predvsem zjutraj imam nekakšen občutek fizične oslabelosti, ki pa na srečo ne traja dolgo... med dnevom pa občasno pravi izbruhi energije, ko enostavno ne morem mirovati... hecno xrolleyesx

ポローナ

Pikapolonica (my blog)

[quote name='coccinelle' date='14. Dec 2004 ob 21:59'][post="341084"]<{POST_SNAPBACK}>[/post]Pri sebi pa opažam velika nihanja energije... predvsem zjutraj imam nekakšen občutek fizične oslabelosti, ki pa na srečo ne traja dolgo... med dnevom pa občasno pravi izbruhi energije, ko enostavno ne morem mirovati... hecno xrolleyesx[/quote]
tole si pa od mene preplonkala x;)x xcivx :zoro:

ibnge!
aja saj res, pol poznas mojo sosedo, (ki mi je vsakic po mlaju ali scipu 'referirala' stanje.. dojenckov, punck itd. :))
Ampak je rbila 2 leti... da je mal 'prodrla'.. ja gosp0a, kaj pa vi delate v lajfu? :P
Ko sem jaz bleknila v smislu, aja, jasno ko je bil pluton na mlaju (al kaj tacga). :eek: x;)x

Picasso

[quote name='triple x' date='14. Dec 2004 ob 21:51'][post="341074"]<{POST_SNAPBACK}>[/post]A zato mamo take ibnge na šihtu! x:px  x:Dx  :vragec: Zdej pa vem! x:Dx  Zarad tvoje napovedi,Marsa! :palec:  x:Dx  x;)x[/quote]
ibnge!
aja saj res, pol poznas mojo sosedo, (ki mi je vsakic po mlaju ali scipu 'referirala' stanje.. dojenckov, punck itd. :))
Ampak je rabila 2 leti... da je mal 'prodrla'.. ja gospa, kaj pa vi delate v lajfu? :P
Ko sem jaz bleknila v smislu, aja, jasno ko je bil pluton na mlaju (al kaj tacga). :eek: x;)x

[quote name='coccinelle' date='14. Dec 2004 ob 21:59'][post="341084"]<{POST_SNAPBACK}>[/post]Danes sem govorila z nekaj ljudmi, ki so se pritoževali nad slabim spancem, čudnim razpoloženjem, padanjem v neke 'filme' ipd.
Pri sebi pa opažam velika nihanja energije... predvsem zjutraj imam nekakšen občutek fizične oslabelosti, ki pa na srečo ne traja dolgo... med dnevom pa občasno pravi izbruhi energije, ko enostavno ne morem mirovati... hecno xrolleyesx[/quote]
jaz tud tko, imam po mojem 150/110 sindrom. :P (imela pri 20. ih, pritisk pa to, za kap zadevat, jaz pa... pac, sem se tle, do nadaljnjega).. :P'

[quote name='Mateja' date='14. Dec 2004 ob 22:07'][post="341091"]<{POST_SNAPBACK}>[/post]tole si pa od mene preplonkala  x;)x  xcivx  :zoro:[/quote]
No vidis... nasicenost, prezasicenost energije ujete... to je to, sam ko tok enga texta provajdas, 'eno napoved'... pac tam spacas... :D :P ;)

Picasso

Sem se spomnila... sicer že neki časa nisem merila, ampak v mirovanju mam ful nizek pritisk (100-110/60-70)... verjetno se zato zjutraj tolk težko ulaufam :Oo:
Ko sem pod stresom, pa hitro poskoči tja do 150/95... pol pa dohtarji zmeri pizdijo, da imam previsokega :o|o: ... jst pa skori koma :xx!:

Ampak tale nihanja so ful izrazita tja od vikenda naprej ... tko da ima tale mlaj na Plutonu sigurno kaj prste vmes (pa še v kvadratu z mojim Jupitrom) xcivx

Mateja, preplonkala od tebe :eek: x:o)x
[color="skyblue"]there is still hope I'm not a complete muggle[/color]

ポローナ

Pikapolonica (my blog)

Jaz pa končno spet mal podobna sama sebi.. x^x ...nobenih nihanj, ves čas polna energije... :palec: ...ponoči pa spim kot ubita.. :palec:

Ful stvari zrihtala...samo večinoma takšne, ki so povezane s fizično dejavnostjo...in zrak mi neverjetno diši... :eek: posebej zvečer ima nek poseben vonj... :eek:

edino retro Merkur v drugi hiši me j***... x:Ix ...skor vsak dan na sporedu neki stari računi... :xx!: ..še od davčne dobila, da prometnih prekrškov nisem plačala...jaz pa seveda nobenih potrdil ne najdem... xrolleyesx ..ker vem, da sem plačala...samo nisem ziher, da čist vse... x:Ix

Pa neki poračuni, pa neke zamudne obresti... :xx!:

Drugače pa odlično :palec: ...čeprav se je mlaj na mojem Saturnu dogajal...

Astra
Per aspera ad astra

:eek:
Ta teden sem imela tri dni zapored glavobole in to prav neobičajne....kar naenkrat
huda bolečina in pritisk..in to berz zunanjih pritiskov. Je na srečo tudi hitro minilo, saj bi se dugače lahko že zafiksala z Lekadolom.

:o|o:

Samo še par dni....no, pol bo pa že druga napoved.

xsrcx xsrcx xsrcx MucaMaca

O, MucaMaca :palec: :vio:, ves kolkrat pomislim nate (kmal bo finito LN interp., pa bos koncno prisla do onegale - zdaj ko ze vse znas in sama ves xDDx x;)x).
ja, jasno ce si pa skorpijon, da pluton na mlaju (kar tehnicno pomeni na konjunkciji sonca in lune) mocneje deluje nate, ce je tvoj vladar!

Upam, da se ne bo kar ponavljalo, ja, zdaj uleti sicer uran, ki bi lohk tud povzrocil, no jutri, danes pa, cez kake pol ure, neptun (hah, in jaz sem s frendico prejle spila eno hruskovo zganje ze). :D

Fajn je za ibunge z vodo (jaz grem recimo zdajle pod tus, prejle sem se malo... pac napedenala, pa se pofarbam se morda - izkoristim uran in pluton od predvcerajsnjim). ;)

Me veseli, da si se okol, vsake tolk! :palec:

Picasso

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Včlani se

Postani član LN Foruma in se pridruži naši skupnosti.

• Zadnji obiskovalci

• Noben član si ne ogleduje te strani.
  • Objavi novo...