El Nino 13. december 2004 Prijavi Deli 13. december 2004 The Philadelphia Experiment http://www.spiritual-endeavors.org/abilities/phila.htm Hm hja piše se leto 1943 druga svetovna vojna je v polnem razmahu američani testirajo novo tehnologijo, mož za to zadevo je Tesla, preizkušajo potovanje skozi čas, njihov motivi so štirje, raziskovati prostor čas, razvit orožje ki bi jim pomagalo v WW2, interdemenzionalno potovanje, in najhujša med njimi, spreminjat zgodovino... in vprašam se, a jim je uspelo? a je amerika danes svetovna velesila po (ne)srečnem naklučju dokodkov, ali je to planirano... sam kot fizik ne vidim možnosti kako bi se to dalo urejat, tudi Einstein je ni... dejstvo pa je da fizika nima dokončnega odgovora kar se teh stvari tiče, Tesla pa ga je mrbit meu, mal za v razmislek, ziher je tle med vami kdo k ma kaj pod kapo pa se spozna na kako stvar, upam vsaj, ker me res zanima tole... Citiraj Rad bi se z vami družil tudi v živo, povejte mi če se kdaj mudite v moji okolici LJ, Moste. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Volk K.L. 14. december 2004 Prijavi Deli 14. december 2004 Sm isku knjige na to temo pa je ne najdem. Je pa bilo omenjeno v knjigi o Bermudskem trikotniku. Charles Berlitz. Ja Tesla je bil eden od največjih genijev. Efekti tega ekperimenta blazno spominja na nadaljevanko Star-Trek, kjer ljudje potujejo na podoben način in sicer s teleportacijo. Po moje je ekperiment pokazal da se da potovati tudi na ta način. Niso pa našli načina kako bi lahko prišli do cilja in kako bi se objekti in živi organizmi defragmentirali. Citiraj Ja sam ka mali pao s lipe Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
pomlad 14. december 2004 Prijavi Deli 14. december 2004 Ja jaz sem tud o tem brala v knjigi Bermudski trikotnik. Ceprav je od tega ze ene 10 let. Ugotovitve so mi totalno abstraktne in sem jih brala bolj kot znanstveno fantastiko... Citiraj Posej ne in zrasel bo nič. ( azerbajdžanski ) Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Bern 14. december 2004 Prijavi Deli 14. december 2004 Osnovna finta je bila, da lahko ob križanju treh vrst polj izgine oseba ali cela ladja, nakar se "od nikoder" pojavi kasneje in preseneti sovražnika. Vojno orožje torej. A poskusov niso nadaljevali, ker so imeli mornarji nesrečne ladje Philadelphia hude motnje. Jessup, ki je poskus vodil, pa se je kasneje zapil in umrl. :xx!: Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
lia 14. december 2004 Prijavi Deli 14. december 2004 Smo slišali, ampak pod rubriko strogo zaupno Nerazložljivo in težko ponovljivo Citiraj ....ŽIVLJENJE JE KOT OTROŠKA SRAJČKA, ZMERAJ PREKRATKO IN ZMERAJ USRANO....neznani avtor Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
stribog 14. december 2004 Prijavi Deli 14. december 2004 Bral sem, da je šlo za test kako narediti ladjo skupaj s posadko nevidno z uporabo močnih magnetnih polj. Bojda so bili stranski učinki zelo zanimivi, vendar zelo stresni za preživelo posadko. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
El Nino 14. december 2004 Avtor Prijavi Deli 14. december 2004 Hja js sem pol mal gledal po internetu, hm pismu ful nekih stvari, pa dogajalo se je več kot 15 let ta zadeva, hm da je bilo cel kup eksperimentov, eni so delovali pa to, vsekakor zelo divje zadevice.... Citiraj Rad bi se z vami družil tudi v živo, povejte mi če se kdaj mudite v moji okolici LJ, Moste. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aakhut 14. december 2004 Prijavi Deli 14. december 2004 enkrat davno nazaj...je biu ceu RADAR posvechen tej temi 666 zlomkou ....tralala Citiraj tut che pisker okol obrnesh pa se nanga vsedesh.....she zmeri sedish na dnu piskra Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aakhut 14. december 2004 Prijavi Deli 14. december 2004 <{POST_SNAPBACK}> :vio: ihhhhhhhh ... pa zlomk tole ziher ima, ane Sončna ja....v eni od shkatel 666 zlomkou.....tralala Citiraj tut che pisker okol obrnesh pa se nanga vsedesh.....she zmeri sedish na dnu piskra Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aakhut 14. december 2004 Prijavi Deli 14. december 2004 <{POST_SNAPBACK}>brez problema se javljam za pomoč pri razmetavanju x:Dx v tem sem pa res... odlična Sončna vabljena....v brlog 666 zlomkou....tralala Citiraj tut che pisker okol obrnesh pa se nanga vsedesh.....she zmeri sedish na dnu piskra Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Bern 14. december 2004 Prijavi Deli 14. december 2004 Ejga zlomek, če se ne zmeniš TUDI ZA POSPRAVLJANJE POL, si ga nadrsal, se men zdi. (To lahko gre takole: punca nenadoma prešerno zavpije EUREKA in odbrzi, ti pa na kolena pa brlog pospravlat.) Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Sončna Vila 14. december 2004 Prijavi Deli 14. december 2004 Bern, ti morš pa tut vse takoj povedat al kaj x:Dx Sončna Citiraj SONCE JE V TEBI, RAZPROSTRI SVOJO TOPLINO IN Z NASMEHOM LJUBEČE POSIJ OKOLI SEBE. VILA SONCA Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aakhut 15. december 2004 Prijavi Deli 15. december 2004 hehesm predvsem meu u mislih, de mi ona brlogec pospraula jst pa usake tolk u kako shktlo pogledam pol pa ona na kolena....jst pa tut 666 zlomkou.....tralala Citiraj tut che pisker okol obrnesh pa se nanga vsedesh.....she zmeri sedish na dnu piskra Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Bern 15. december 2004 Prijavi Deli 15. december 2004 ... pa bota skup na kolenih iskala knigo. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Bern 15. december 2004 Prijavi Deli 15. december 2004 <{POST_SNAPBACK}> hehesm predvsem meu u mislih, de mi ona brlogec pospraula Hehe, vprašanje, kaj ma v mislih ona. ( , Sončna.) Sončna pospraulalka al kva. Kar misli si. Bo treba kako drugo finto vžgat... Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
stribog 15. december 2004 Prijavi Deli 15. december 2004 http://www.unmuseum.org/philex.htmhttp://www.crystalinks.com/phila.html Na kratko, greš na http://www.google.com ter vpišeš: philadelphia experiment 1943 Precej linkov Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aakhut 15. december 2004 Prijavi Deli 15. december 2004 <{POST_SNAPBACK}>a to zato, k mi bo leča ven iz uča padla, pa mi jo boš pomagal iskat pismu, ne vem, zakaj imam filing, da mogoče pa ne misliš tega...? hehe.....mogoche pa si zhelish de ne mislim tega 666 zlomkou....tralala Citiraj tut che pisker okol obrnesh pa se nanga vsedesh.....she zmeri sedish na dnu piskra Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Michelle 19. december 2004 Prijavi Deli 19. december 2004 Celo 2 slabo ocenjena filma so posneli na to temo Prvi del Drugi del Citiraj Knowledge of what is possible is the beginning of happiness. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
swamisan 30. oktober 2010 Prijavi Deli 30. oktober 2010 izvedljivo je vse, kar si znamo predstavljatiin vse je le naš miselni vzorec ... nič več in nič manj Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts
Pridruži se debati
Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.