Marsa 20. december 2004 Avtor Prijavi Deli 20. december 2004 <{POST_SNAPBACK}>... pozimi se lahk pa fajn oblečem, rokavičke, šalček, dvojne štumfke... pa je fajn... stumfke, ja, point je, da te v noge ne zebe (al pa v ledvica)... Drzim pesti za izpit, saj imas dbest, ravno je merkur prisel v 'normalno' gibanje, to je kul za taksno, bos videla, da bo ok. Jaz pa koncno spacala napoved, vmes vse zivo napedenala, pospravila, oprala, odgovorila, zdaj pa akcija po staniovanju dalje, morda se se v mesto odrolam. kaj je lepo zunaj! Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Aira 20. december 2004 Prijavi Deli 20. december 2004 danes se bom pa razvajala. bodo končno počitnice, pri meni so se ze zacele ...v glavnem za prvi semester sem obveznosti opravila, kar se je dalo, celo rahlo nad pričakovanji ene reči bi bile lahko tudi boljše no, kar je je. zdaj pa na januarske izpite dala bom vse od sebe, pravzaprav se bom ze danes začela organizirati. doma bom sprintala vse primere izpitov in dodatna gradiva, zbrala učbenike in uzivala obdana z literaturo x:Dx verjamem vase, da mi bo uspelo. čaka me še naslednji semester s čisto svezimi predmeti, ki ga bom *naskočila* s čisto svezo perspektivo in novimi močmi. lajf is good Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
mushi 20. december 2004 Prijavi Deli 20. december 2004 eno vprašanje contes... a zelen čaj tud z mlekom piješ.. to še pa morm probat. Sem misla da se sam črnga. Mushi Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
mushi 20. december 2004 Prijavi Deli 20. december 2004 bom jst tud danes zeleni čaj z mlekom doma poskusila imam enega brez vsake arome, pa se ga še nisem spravila nikol pijuckat. Mushi Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
coccinelle 20. december 2004 Prijavi Deli 20. december 2004 Pozdrav vsem Kako izgleda vse drugače, ko posije sonce... res se je naredil prekrasen dan! V službi sicer nič novega... še kar naprej gužva, a se mi zdi, da bolj znosna. <{POST_SNAPBACK}>Kaj je bilo Coccinelle? Eh, pa kaj je zdaj to, to je moja domena! Pozabile so ti povedAT? :xx!: (ejjjj, sama sem v lajfu imela opravit s kupom taksnih govedarjev)... A se samoiniciativno organizirate? Ni nihce 'glavni', da vas kao 'sklice'?A kaj je bilo? (vegiji, ne tega brat ) Moj dragi koruznik je privlekel domov en velik kos odojka, seveda nerazrezanega. Ko sem se lotila razkosavanja, mi je nož zdrsnil na kosti in posnel, na srečo samo površinsko, malo kože na levem zapestju... nič posebnega, samo teklo pa je. In ko sem to sanirala (med gor in flajšter okoli), so mi bile napoti dolge noge v majhnem prostoru in sem v polovični pirueti skoraj odnesla vogal od mize. No, za ono drugo stvar sem malce tudi sama odgovorna, ker zanalašč nisem hotela klicarit naokoli in spraševat, kako in kaj (vedela pa sem, da sem se prijavila in kdaj približno). Zadnjega treninga se res nisem mogla udeležiti, o čemer sem tudi obvestila in zato naivno pričakovala, da bodo tudi mene obvestile o točnem terminu turnirja. Saj če bi mi RES pomenilo, da sem zraven, bi se že pozanimala... tako pa sem pustila, da gredo stvari svojo pot.Drugače smo res bolj skupinica entuziastov kot pa resno organiziran klub, tako da je že to, da igramo drugo sezono v 1b ligi (torej med 20 ekip v Slo .- govorim seveda o kegljanju), mali čudež. Za ligo se ve... vsaka ima razpored tekem, tako da ve vnaprej, kdaj in kje se igra (o točni uri odhoda in zbirnem mestu pa se sproti obveščamo). Kar pa se tiče turnirjev, je udeležba prostovoljna, ena od članic običajno pošlje skupno prijavo, o potrjenem datumu in uri pa naj bi se obvestile med sabo ポローナ Pikapolonica (my blog) Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 20. december 2004 Avtor Prijavi Deli 20. december 2004 Saj se mi je zdel, da je kaj taksnega, a vseeno... :|| A saj imas prav, ko si spustila, bogve kaj... a ves... Ti tole.... (vidim pa da med si dala gor )..Pa ni blo cajta prej za smeh reakcijo, kos em sam socustvovala, (nadomescala marso, hvala ti! :P ;))... Uh zdaj se mi pa ze mudi, moram bit ob 16:30 v mestu, mej(te) se! Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
El Nino 20. december 2004 Prijavi Deli 20. december 2004 Hmja... kako zanimiv dan yeah, zjutraj lepo vstal direkt s posetlje v avto.... pol pa vum vum .... po avtocesti sveže oprane šipe, in gledam to čudovito nebo, brez oblakov, naravnost v neskončnost se je lahko gledalo, v ozadju gore, js pa se spuščam po vrhniškem klancu, pridem na faks opravim poslovnosti.... mal poklepetam s kolegicami ,ampak danes res zlo mal, se odpravim v mest, na en šoping js porednež sem si privoščil nove strune... zvok je seveda božanski zgledajo pa tko wicked.... da bom od zdej naprej najbrž te kupoval, mhja, pol sem srečal eno posebno osebo, k je nisem videl že dve leti... pol sem kupil še nekaj malega.... za eno še mal bolj posebno osebo .... in pol kt da dan že ni bil zadost nice... se spomnim da mrbit bi blo fajn kaj.... k sem lih v mestu se dobit s še kom.... ehja mhm še mal dobre družbe, pol pa sprehod nazaj do avta in vum vum, via domov... zdej pa komi čakam da se kej dobrega zgodi... čist v dnevnem stilu... hjaja... Rad bi se z vami družil tudi v živo, povejte mi če se kdaj mudite v moji okolici LJ, Moste. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Sati 20. december 2004 Prijavi Deli 20. december 2004 Ne sekiraj se Mick. Tole je, prepričana sem v to, samo prehodna faza.Pot navzgor bo zdaj hitrejša in enostavnejša. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 20. december 2004 Avtor Prijavi Deli 20. december 2004 <{POST_SNAPBACK}>Grrrrr.........moj delavnik je postal najmanj 12 urn.........plačanih seveda le 8.....postajam apatičen in nervozen, stres pa je moj zvesti in skor vsakdanji spremljevalec. Nihče me ne vpraša, ali bom zmogel, se to zgleda pričakuje po mojem preteklem delu. Kolegialnost....kaj je to? Neka tujka katere pomen je večini povsem neznan.... Mick, poznam tole, ampak mal isprezi pac, ce se le da... saj bo, to je samo prehodno, kot pravi sati. zdaj si rped kratkim tole prevzel, valjda ne mislis, da bo kar prec vse laufalo?Mal isprezi, poglej si kaksen filmcek, mal tu bluzi (sam v primernih temah ) pa taksno.... bo pa ful narejenega - ce zdaj tolk delas - in ful pod streho. Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
enja 20. december 2004 Prijavi Deli 20. december 2004 [quote Saj sem vajen tempa, sam kar je tu mač je pa tu mač. Res sem hiter, menim, da tud hitro mislim in odreagiram, zato le redko zapadem v težave zaradi neopravljenega dela.......Hih, izprezi....ko bi le lahko, dans me čaka delo pozno v noč, ne morm preložit, jutri morm bit pripravljen....... Ta filing mi je zelo znan..ena ura ali dve totalnega odklopa..pomaga kratkoročno....za napolnitev akumulatorja, pa seveda daljši čas Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 20. december 2004 Avtor Prijavi Deli 20. december 2004 Zato pa pride do stresa - jaz imam isti problem (samo moje delo ni tako pomembno kot tvoje) - skoz nekaj, kaj je se vse treba, to je vse tolk prepleteno, ker pa vsak problem DEJANSKO je unikaten, ker ima vsakdo SVOJ splet okoliscin, potem menimo, da je nasa situacija tolk zakomplicirana, bolj zakomplicirana in vse...Dejansko je pa cist fajn dat malo ven, ker s tem vcasih najdemo realne resitve za svoje tezave... ti z devico verjamem da tezko odklopis... stalno te grickajo misli, sam to vpliva na zelodec, pa na zivce... splosno... jaz potem vedno gledam tako - kaj pa ce jutri umrem, a bo kaj crknilo zarad mene, se bo kaj ustavilo? Nic, vse bo laufalo dalje, ker nihce ni nenadomestljiv, kar pomeni tudi, da ne more biti na ramenih enega posameznika nic. In kar se zdaj zdi dobrota je sirota, je bonus za svojo osebno rast, ki ti bo itak sproti prinesla nagrade, ko bos nanje pripravljen - kot je bilo tudi zdaj... Enja ima point! Tako je treba...jaz sem se v nosecnosti in po porodu 'naucila' takole pocivat... odklopit, sicer si preprosto prevec crknjen za funkcioniranje. Kot spanec - zame osebno najboljsi izganjalec depre (ne ce/ko je ze hujsi stadij, ampak v prvotnem)... ko prespis, navadno vse drugace zgleda. Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mick 20. december 2004 Prijavi Deli 20. december 2004 A devica mi to nagaja? Heh, ja.....to pa res, moja osnovna zdr. blema sta vezana na živce in želodec.....na splošno Ja, saj, tist v zvezi z dobroto, ki je sirota, mi je čist jasn........tud sam tako mislim, se je večinoma izkazalo, da je tako, sam ta hip pa je neugodno.... Ja, je tako kot praviš. Saj mene redkokdaj tako zagrabi, tako močno kot me je sedaj, ko me pa mal manj je to le mal daljši trenutek pa sem že ok. Mah, sem včasih mal zakomplicirana osebnost, velik pričakujem od sebe in potem to želim potrdit tudi, ko je vse skupaj že precej na meji. Sam mal me moti, da če zmorem, je to ok in skor samoumevno (tako zame kot za druge), nič mi fejst ne udar na dobro počutje, samozavest ipd., to da pa ne zmorem pa je nekaj kar si kao ne morm privoščit, nekaj kar moj ego težko prenese. :xx!: Nekaj česar ni. Pa se zavedam, da je. Sam ne bom priznal, dokler bom le zmogel.......in ponavad, ko se pripeljem na rob obupa, zabentim, pojamram, tuki pojokcam, navidezno obupavam, že čez nekaj časa pa sem spet v boju...... Sliši se fajn, sam zdej ko sem še sam mladenič ne več pubec , se pa že počas sprašujem ali cena ni mal prevelika..... Nikogar ne obrekujem, samo govorim, kar mislim. K. Čapek Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
enja 20. december 2004 Prijavi Deli 20. december 2004 Marsa..se strinjam....oklopa se je potrebno naučiti, ali pa dozoreti...Prav razmišljaš- nihče ni nenadomestljiv...Na nas je, da ne izgorimo.... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
enja 20. december 2004 Prijavi Deli 20. december 2004 Mick:malo kisika, da prečistiš telo in misli....pa bo šlo...ej, za obupat pa nikoli ni...strelci smo BORCI! Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Sati 20. december 2004 Prijavi Deli 20. december 2004 Odkar sem prebrala, da življenje vedno dozira toliko, kolikor lahko prenesemo, se ne smilim več sama sebi... Mick, kolikor te iz foruma poznam, lahko rečem, da si borec. BOREC Jaz ne dvomim vate Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mick 20. december 2004 Prijavi Deli 20. december 2004 Thx. Marsa, enja, Sati...... Zdej pa......v boj. Nikogar ne obrekujem, samo govorim, kar mislim. K. Čapek Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Ksenia 20. december 2004 Prijavi Deli 20. december 2004 Mick tole o devici in grickanju mi je pa poznano... danes uspelo presenečenje, vsaj odziv je bil takšen... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Amis 20. december 2004 Prijavi Deli 20. december 2004 mick you see things; and you say WHY?but i dream things that never were; and i say WHY NOT? Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
coccinelle 20. december 2004 Prijavi Deli 20. december 2004 Mick, Amis ... a naj ustanovimo klub neprostovoljnih deloholikov ... bomo mi tole premagali, a ne Selene, fajn za presenečenje Danes sem si šla sredi one gužve malo prevetrit glavo (dobesedno)... in tako zavijem do Čopove knjigarne. Dilema... a naj pokukam noter ali ne... ker če grem noter, bom gotovo kaj zapravila (heh, in tudi sem) . Pozornost mi vzbudi prijazen ženski glas, ki sprašuje po... luninem koledarčku. In prodajalka, rahlo v zadregi, da jih žal še nimajo in tudi nobenih informacij, kdaj in če sploh bodo... da pa vsak dan nekaj ljudi vpraša po njem. Na to nisem mogla ostati tiho... približala sem se in omenila, da koledarčka letos skoraj zanesljivo ne bo ... pa pravi ona starejša gospa... pa se jim (avtorjem) ja ni kaj zgodilo... (ne, 'samo' sta preobremenjena)...škoda, ker ta koledarček je bil tisto pravo... priročen, vsestransko uporaben... prodajalka pa se je tudi strinjala... poslovili smo se skoraj kot prijatelji.V glavnem, veliko ljudi ceni vajino delo (in ne E.K. ali kaj podobnega) in obžalujejo, da koledarčka ni. ポローナ Pikapolonica (my blog) Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
lana1 20. december 2004 Prijavi Deli 20. december 2004 Jaz si tudi želim malo v Lj., preverit in občutit predbožični utrip. Letos sploh nimam občutka, da je že tako blizu Božič in NL. Iz takšne smo snovi, kot sanje... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aiwa 21. december 2004 Prijavi Deli 21. december 2004 včerej je bil en luškan dan... izpit.. ne vem kaj naj rečem, težek je bil, pa smo mal plonkal, upam, da bo za 6. K je blo pa konc mi je pa tkooooo pasal enga pržgat. Joj! celo škatlo bi dala v usta pržgala in v enmu šusu potegnila... ampak sem bla pridna in nisem končno sem dubla pekač nazaj, da sem si mal disk spraznila. sem zapekla par filmov. končno. sam mi je smešno k ne morm nobenmu skor dat teh filmov za gledat, ker so filmi men všeč... skoraj noben drug ne gleda (okol mene) fantastike in grozljivk... itak je pa logično da si bom dol snela filme k so men všeč... no lep torek vsem skupaj.. upam, da boste dons kej bl zgovorni... spet se mi je na bolš poslabšal Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
El Nino 21. december 2004 Prijavi Deli 21. december 2004 hm kako lep dan... pravzaprav nisem še nič naredil... bo treba delat... Rad bi se z vami družil tudi v živo, povejte mi če se kdaj mudite v moji okolici LJ, Moste. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 21. december 2004 Avtor Prijavi Deli 21. december 2004 <{POST_SNAPBACK}>Pozornost mi vzbudi prijazen ženski glas, ki sprašuje po... luninem koledarčku. In prodajalka, rahlo v zadregi, da jih žal še nimajo in tudi nobenih informacij, kdaj in če sploh bodo... da pa vsak dan nekaj ljudi vpraša po njem. Na to nisem mogla ostati tiho... približala sem se in omenila, da koledarčka letos skoraj zanesljivo ne bo ... pa pravi ona starejša gospa... pa se jim (avtorjem) ja ni kaj zgodilo... (ne, 'samo' sta preobremenjena)...škoda, ker ta koledarček je bil tisto pravo... priročen, vsestransko uporaben... prodajalka pa se je tudi strinjala... poslovili smo se skoraj kot prijatelji.V glavnem, veliko ljudi ceni vajino delo (in ne E.K. ali kaj podobnega) in obžalujejo, da koledarčka ni. Thanx, Cocci! Ja, takole je tudi v mojem Inboxu, vsak dan dobim posto, na Moneti pa so celo narocili!!!!!! Placali - to pomeni! Tok so bli ziher, da bo jasno... - je ze Mitja uredil.Mene folk klice izpred 10 let, mame od frendic (ki ga sploh niso imele, da so videle pri hceri in to).... Zanimivo je, da je zdaj tak naval, ko je tale od kurentove...Moram rect, da je kar zalostno mal in da ja, so tud tile 'krivi', tele Maluske in Kurentke, vsi, ki so tolk navalili, midva, prva avtorja, pa sva bila najmanj znana in sva najmanj prodala in najmanj sva imela in imava od tega, pride agresivnejsi folk, pa te pohodi, slovensko trzisce pa ravno ne potrebuje 5 luninih koledarjev (ze tule mi skoz ene druge dajejo kot vir, kar je mal mim, ker smo na tem prostoru, LN pa izvira iz LK-ja, prvega slovenskega luninega koledarja)...V bistvu zalostno, nekako pa se mi smili tudi Ema Kurent, ni bila dobra njena poteza to...In namesto da bi zanjo bilo gud, da ni LK-ja letos, je se slabse, ker folk energetsko to povezuje in ji 'zameri'. Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Sati 21. december 2004 Prijavi Deli 21. december 2004 Mene tudi ona energetsko ne potegne. Je zategnjena in zaprta, skrita in kaže se v drugačni luči, kot se je čuti... Njej že ne bi dala izdelati svojega horoskopa, ker jo imam na sumu, da pri interpretaciji horoskopov izhaja iz sebe * AJA...POZABILA....DOBRO JUTRO Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 21. december 2004 Avtor Prijavi Deli 21. december 2004 Ja, tud jaz - lep dan vsem! Danes grem v Italijo (peljem 'tasco'). Zdajle pri meni kaze - 12 stopinj. Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts