Marsa 21. december 2004 Avtor Prijavi Deli 21. december 2004 <{POST_SNAPBACK}>Mene tudi ona energetsko ne potegne Men je bila pa ona cist vsec, se mi je zdela nekak 'simpaticno zmedena', zdaj se mi zdi pa samo se zmedena. Tkole bi pa mene lohk vlacil po Lady, ce bi se strinjala z njihovimi pravili igre, pa se nisem in tako niti besedicke v 13 letih nikjer o meni, pac pa v Inboxu posta vseh pomembnih urednic - torej vejo, da obstajam, vseeno. Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 21. december 2004 Avtor Prijavi Deli 21. december 2004 Ja, saj mas tud ti prav, saj ti pravim, jaz nisem sprejela pravil igre (preprosto mi ne znese se dodatno zastonj delati za druge, fora pa je taka, mi te damo mal v vsako Lady, ti pa tam arbajtas kot norc - in druge fore, ki so navadno podkupovanje, neeticno menjenje ipd.).Konec koncev pa se jaz pisem MarseniĆ, drugi pa slovensko kurent - saj smo ugotovili, kaksni so/ste cistokrvni slovenci - rajs mamo slovenski priimek, a ni tko? Torej bi nek pametnjakovic predlagal, da kaj se pa nisem porocila, pa bi lepo dobila slovenski priimek in da kaj zdaj jamram?To sem jaz - ce eden misli tako in drugih 1000 drugace, ne pomeni da imajo oni prav.In ker jaz sodim, da imam jaz prav, ravnam po svoji vesti, to pa je tako - nikakvo (v trznem smislu).jebiga - nismo vsi za vse... Men pa tud nic ne manjka, kot najbrz ne kurentki in maluski, vendar jaz se nisem zato rabla slepat na nekoga, jaz sem USTVARJALKA! ne biznismenka. Tega pa se bom se naucila, sam nisem (kot vecina) startala iz tega - jaz menim, da se najprej nekaj naredi, potem pa zanjes - filozofija nekak splosna pa je, da eni garajo, drugi pa nic ne delajo, sam pridejo in zanjejo.In to se bo zdaj spremenilo. Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 21. december 2004 Avtor Prijavi Deli 21. december 2004 hmmm, kje pa je AstrA kaj, upam da je vse kul. (in da se sam nadzvocno zabava). Kot tudi tamara, danes zjutraj mi je padlo v glavo, da precej dolgo Tamare nisem videla, upam da se ima fajn. Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
sokrates 21. december 2004 Prijavi Deli 21. december 2004 dan se je začel tko lepo, sploh ma z lepim presenečenjem......... kakšna tri leta nazaj sem na morju spoznal eno punco, ki mi je bila zelo všeč........ enkrat me je poklicala in čakala na moj klic - s tem, da sem založil njeno številko (čisto zares!!!!) x!x in se nikoli več nisva videla do danes zjutraj!!! kolega mi je rekel, da se je na veleposlaništvu zaposlila nova tajnica. Čakamo jo, da pride na jutranji kolegij. In kdo vstopi?????????? tista gospodična..........noro, noro, noro........... ful sem debelo pogledu in hkrati se mi je na veliko smejalo, ker mislim, da prihajajo lepi, lepi, lepi časi.......... x!x sokrat - v pričakovanju Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 21. december 2004 Avtor Prijavi Deli 21. december 2004 Bobnar, hvala ti. brez veze, ja iscem izgovore...Tud ti se kdaj nad cim pritozujes, kljub temu, da si si prav tako sam izbral to...Pac, tako je, saj, a kaj zganjam, tule malo potozim v dnevniku, pismu...Mah, to je kopleksno... ker tudi, jaz nisem samo avtor, pac pa urednik - torej konkurenca v bistvu, ce dajo nekega Avtorja, ok, alenka marsenic, vendar tu mora pa pol pisat LN, pa je ze bolj komplike in se jasno bolj branijo...Jasno da imam jaz prav, poglej moje delo in poglej podobno delo drugih. To vse pove, se mi zdi.Ne branim se, ampak preprosto ne morem vsega, komajda priblizno solidno vse furam (nisem sam urednik, pac pa se avtor), dobiva velik ponudb, to ze, samo za taka podrocja, ki jih 'krijeva' ze midva... midva pa rabiva nekoga, ki bo obracal cash iz tega, takega pa ni - saj smo se menili s stotimi ze, pa je zdaj to, kar se mene tice, samo tratenje casa, ki ga nimava.Skratka - LN ni samo forum, pa cetudi bi bil, ni samo tole kar se vidi ali pa ko jaz uletim in recem ono tretje. Brezplodna debata v bistvu - kajti ce bova ravnala trzno, vam ne bo vsec - vsi bi radi da ravnava trzno, vendar LN pa le naj bo se naprej zasotnj in vse usluge, ki jih nudi... In ne govoriva o isti zgodbi - jaz sem zadovoljna s tem kot je - preprosto pa naj vsak avtor svojo juho kuha - slovenska glasbena scena ne potrebuje 5-ih Tozibab.In imam pravico se pizdit, ce sam da se pojavim, mam prec 5 nelojalnih konkurenc okol. :|||Poglej si Zlatega petelina in poglej si mojega felixa (vec let pred petelinom) - in? kaj pizdim al kaj? Pa nisem 1x tega se omenila... o TEM govorim... tudi... :\\\ Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
stankaa 21. december 2004 Prijavi Deli 21. december 2004 Pozdravljen čudovit novi sončni dan!V sebi čutim obilo hvaležnosti za nove navdihe in ognjemet zanimivih prebliskov... Super čas! In vem, da - ko je v nas pozitivno, se vse ovire okoli podirajo kot za šalo, en sam ocean harmonije. Za pomembne stvari prihaja čas. Energijo usmeriti v nagle pravilne odločitve! In ohraniti obilo energije za radost življenja! Nič več tratenja energije za mencanje, za slabe misli, in cel vulkan rož se zgodi, prav zdaj, prav tukaj, znotraj me razganja Mavrična in Leteča proti Soncu Naredite si specialno super dan!!! Marsa, vse bo o.k.! Življenje je PLES do nebes...Imejte se radi med seboj, vedno!live well, laugh often, love much (as you've never been hurt!) Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 21. december 2004 Avtor Prijavi Deli 21. december 2004 Valjda! Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 21. december 2004 Avtor Prijavi Deli 21. december 2004 A je kdo kaj spremljal, al Trzacani, Primorci ipd. - kaksno je kaj vreme danes tam na vasem koncu? Sonce, kot tu? *hm, prej -12, prejle ko sem hotla napisat, -6, zdajle pa 'samo' -4... Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 21. december 2004 Avtor Prijavi Deli 21. december 2004 Mah, saj ti pravim, meni je to dbest, ko se tok zavzames, pa ceprav se mal 'kregava'. Ker saj na neki nacin imas prav oz. vem, kaj mislis,,, in res sem muhasta, vse... ful priznam... ... a vsega pa ne... Pliz, ce si ze tolk prijazen ( ), pejt se v jeklene, tam nekaj sprasujem (tebe v bistvu, itak, koga pa?)... Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 21. december 2004 Avtor Prijavi Deli 21. december 2004 Ke so dobri tile smeski! Zdaj pa dost zabusavanja pa nakladancije (pa glih dons, ko so avti aktivni ), pa v bano (za kaksno sproscujoco in meditativno, umirjeno in taksno kopel ne bo cajta, pa kar spet po marsino, torej cist divje, eh ja... )... Si moram dobro lase posusit, predno se spokam ven, je pa ze -2. Jaz tule direkt Krvavec vidim, kako spreminja barve cez dan... no je v soncu, a ves bel, snezen, smarna, ki je mal na levo, je pa cist zelena.Mitji se pa vsak dan kolca po smucanju, sploh ce se ujame s soncnim zahodom obarvan krvavec. Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aiwa 21. december 2004 Prijavi Deli 21. december 2004 res je lušten dan dones. bom mogla po službi kr mal v mesto zavit... pa se sprehodit po štantih in po sončku... o se že veselim. potem pa domov na toplo, se še v kšno dekco zavit... kšn filmček pogledat in adijo... mi prov pašejo taki mirni uživantski dnevi... brez naglice a z veliko dogajanja... spet se mi je na bolš poslabšal Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
stankaa 21. december 2004 Prijavi Deli 21. december 2004 Uh kak dobro!!!! miška mi je odpovedala in sem skočila po baterije ven v trafiko,vam povem BOŽANSKI DAN, to sonceeeeeeeeee, nebo brez oblačka, ni da ni...zdaj pa samo plan, da potegnem črto in šusss v life, ker danes je dan, ki ga je greh prespat! Življenje je PLES do nebes...Imejte se radi med seboj, vedno!live well, laugh often, love much (as you've never been hurt!) Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 21. december 2004 Avtor Prijavi Deli 21. december 2004 ... men pa ratala kopel, sam se caj spijem pa tko, pa se spokam...Direkt mi nabija zdajle sonce v glvo, da je skoraj kar motece ze, geslo: nikoli zadovoljni. Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Ksenia 21. december 2004 Prijavi Deli 21. december 2004 kuku, da se nahitro javim... ful dogaja,zaenkrat službeno mislim, mi je pa mala pripravila prijetno presenečenje uživajte v dnevu Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 21. december 2004 Avtor Prijavi Deli 21. december 2004 Uzivaj ti, Selene, ker je tvoj dan - lej kaksno so ti nastimal!! mene je pa ze tamal klical in - pichi Miki. Fajn bodte in lep dan se naprej vsem!! Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
krokodil 21. december 2004 Prijavi Deli 21. december 2004 Tako, ker sem bil celo leto priden ko sam satan, mi zdaj ni treba do 3.1.2005 po sluzbeni dolznosti niti pogledati racunalnika-in tudi ne bom, niti privat doma ne. Zato bom malo pohitel:Vsem lep Bozic in Srecno novo 2005, vsak dan, tudi v nedeljo. Hehe...ze shutdownam... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Sončna Vila 21. december 2004 Prijavi Deli 21. december 2004 Kuku Sončna SONCE JE V TEBI, RAZPROSTRI SVOJO TOPLINO IN Z NASMEHOM LJUBEČE POSIJ OKOLI SEBE. VILA SONCA Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 21. december 2004 Avtor Prijavi Deli 21. december 2004 kuko zdej, mal vec energy al kwa? Aja, a veste da smo danes naredil nov rekord (LNF - kolk naenkrat gor folka)? Ga nismo brejknili vec kot mesec. Aja - (ocitno) sem ze nazaj iz ITA. Mal zapravljala, delikatese in staf... Pac, cist kul (ceprav sicer nisem za te masovke in tole - mi je dol padlo vse isto sekundo, ko sem stopila v oni... v ono trgovino). :|||Pobrala kapre, olive, fulare sira (4 razlicne, zadnje case blazno shizim na sir, to zato, ker nic ne zrem, pa je bolj 'bogat') in smo se odrolal v drugo, kjer je bilo manj guzve - ne prenesem guzve, dihat ne morem...x!x Mislim, da s fiesto se nisem v takih pogojih vozila - sneg, dez, ulivanje ni nic proti mocnemu vetru! x!xHalo!!! 1x me je zaneslo na levi pas skoraj cist, k sreci ni bilo nikogar (no saj ce bi bil, bi itak drugac ravnala, tko sem pa prepustila, da ne bi kaksnih bremzanj pa sunkovitih stosev pa tega)... Pa mim tovornjakarjev (kok jih je bilo!!) kar frka, zracni upor totalen, te kar rola... pismu, z marutijem bi me pa dol odneslo s ceste po mojem. ... hocem rect, kar frka, nisem si upala vec kot 13o! No, pol se je pa umiril proti LJ.Fiesta sibckala, nic nisem niti chekirala onega, kaj pa je, kao Italija, v bistvu pa je blizje kot do kostanjevice. Da me je kar zmatralo mal...Aja, sem prehitro postnila... skratka, kul.Aja, pa ponev ful dobro sem kupila za djabe. (se mi je nekaj spraskala tocno taksna - prave dimenzije in to)...Pa tamal je mal na svoj racun prisel, nutele in podoben staf. Pa babi mu je kupila en kul pulover se pa stumfe. Mal me glava sam boli. Lep vecer vsem! Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 21. december 2004 Avtor Prijavi Deli 21. december 2004 A je kdo kak note zasledil? V mediju kaksnem?Namrec - clanov je gor 14, ampak je pa ta moment 'gor' (na LNF) 104 (natancno) folka!!Samo na LNF!! Ki je zgolj eden od podportalov LN! recimo od oka 1/10 (do 1/5) LN. Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Ksenia 21. december 2004 Prijavi Deli 21. december 2004 razturamo Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 21. december 2004 Avtor Prijavi Deli 21. december 2004 Selene, kok ti privoscim tale lep dan, ki je tvoj rojstni dan! Upam, da maximalno uzivckas! Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 21. december 2004 Avtor Prijavi Deli 21. december 2004 Stopinje grejo pa spet 'nazaj'; je ze minus sest spet... Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Ksenia 21. december 2004 Prijavi Deli 21. december 2004 <{POST_SNAPBACK}> Selene, kok ti privoscim tale lep dan, ki je tvoj rojstni dan! Upam, da maximalno uzivckas! hvala ja doživela sem toliko prijetnih presenečenj, da moram malo misli uredit... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 21. december 2004 Avtor Prijavi Deli 21. december 2004 <{POST_SNAPBACK}>hvala ja doživela sem toliko prijetnih presenečenj, da moram malo misli uredit...Glej, 'sam' en duh v ribah, pa en neptun v 3., pa si cist ribja... jaz tebe zelo tako dozivljam... pa rakovsko seveda se mal... Ma, me veseli, ko si videt kul. Aja, ihhhh, na zdravljot, eto, si grem natocit pircek (cvicka nimam, niti terana niti nic tacga). Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 21. december 2004 Avtor Prijavi Deli 21. december 2004 Mick, na nek nacin si mal men podoben - popizdljiv, zivcen, zolcen, ampak frendly in za stos pa vedno, pa hiter se 'spuhava', a ne? Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts